Германски активисти протестираха на българската граница

Мирно приключи символичната акция на младежите от германските радикални групи, която трябваше да отбележи 25-годишнината от падането на Берлинската стена.

Обратно в новината

Коментари - Германски активисти протестираха на българската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е че са пратени от турските им събратя от Германия. В нормалните страни, такива действия се дават на съд, за заплаха на държавната граница и националната сигурност!

така и така са дошли, ами да не се връщат с празни ръце, всеки да взема по един бежанец към Германия, може и по един циганин бонус , за да няма дискриминация към циганите, които винаги реват, че все са ощетени...

на тия олигофрени(защото приличаха на такива),трябваше някой да им каже да протестират пред американското посолство пред бъкингамския дворец,пред евр.парламент,които подкрепят световния жандарм-америка.Съвременните,, римляни ,,т.е американците да ги приемат тия емигранти.И най-добре беше наще да ги пуснат еднопосочно в турция към арабия да видят кон бобо яде ли.

г-да патриоти, атакисти и антицензуристи, чакаме вашата адекватна реакция за случващото се На границата!!!

Нещо не можах да им схвана гениалната идея на тия младежи! Очевидно купонът им е станал скучен и са решили да си го освежат...по доста инфантилен и безсмислен начин...

Много адекватна реакция от страна на българските граничари! Аз бих препоръчала също да се внесе нота в германското посолство, сслед като тези 'активисти' се представят като германци. Не е допустимо каквито и да е активисти или артисти да застрашават границата и бесопасността на България, а също и на ЕС, защото тази граница е външна за ЕС! Действайте, господа от МВР, реагирайте!

Аха, значи и тия са от бандата на "Хубавите, умните, интелигентните" щом като и те протест с артистична програма спретнали, че нямало било място за граници. Милите, има и още как. България не може да е като разградена кошара. В тия размирни времена, когато всякаква измет от изток нахлува в западаните държави, за да наложи шариата, когато т.нар. Ислямска държава пуска пипала навсякъде, не само че трябва да има граници, но трябва и строг граничен контрол. Тез наш'те политици сега да не вземат да се стреснат от това протестче и да се откажат от укрепването на българо-турската граница!

Тези са от групата на презадоволените. Но ако имат много голямо желание да помагат, нека си осиновят по един чужденец и да си носят отговорност за него, а не да плащаме ние за икономическото преселение на народите.

Аз имам предложение за решение: Приемаме ги всичките. Службите максимално бързо ги проучват и тези, които не са престъпници и ислямисти получават автоматично българско гражданство и паспорт на гражданин на ЕС, с който могат да си пътуват свободно. От там нататък немците ще им берат грижите.

Да правят сценки под балкона на Меркел и Йаким Раух. Нали точно Германия ни върна 5000бр. законни бежанци! Дойчетата нападнаха в гръб Патриотите,Войводите, Атакистите,които се оказаха неподготвени... Какво стана с рактните установки по турската граница? Цирк!!! Здравейте циркаджии! Ама с премиер -пожарникар, министър на вътрешните работи -доцент и на отбраната -земеделец и президентин -щастливТ офшорник от паркинЗите -толкоз.

Това означава автоматично, че мога без виза да живея и да пътувам до Германия? Защо те дошли да правят арт постановки в чужда страна. Да застанат пред Рейхстага и да обяват че Германия премахва визите. Не им се стиска?

Онзи ден в новините тръбяха как към българската граница са се насочили германски радикални групи, скинари, неонацисти... а то какво излезе - група платени утьовьци правят театро за маймуните.

Интересно ,в Гърция дали са ходили на границата?Или да бяха отишли и в Италия да купуват лодки и салове и да им ги карат...

Аз питам някой знае ли маршрута на завръщане им от Гърция на тия сладури. Искам да ги поздравя лично.

Аз също бих им протила един хубав поздрав на тия евро*ейчета.

fixxxer@mail.bg

Пропуснахме ги нещо на идване, но при завръщането може и да успеем да ги запознаем с българските коледни обичаи в аванс и най-вече с обичая "Сурвакане".

Ще им подарим бежанците барабар с циганите.

Ама младежите от Германия са били тук, а ние сме изпуснали възможността да им дадем на всеки по семейство бежанци и право в Германия.

Хаха, ние да приемаме всякакви бежанци от арабските страни, пък немците да се правят на интересни с нашите български граждани, които са част от ЕС, които искат да живеят и работят в Германия??? Първо Германия да почне да приема свободно желаещите да живеят и работят там, пък после да поставят изисквания към нас....

Я да натоварим бежанците и в двора на Меркел! Тя май си замълчава нещо...

шмеркел е хитра,не е като наш плевниио,приказва ли приказва и шаламанов бях го забравел и него слугиная на уса...

Предлагам да махнем оградата и да направим директен хуманитарен коридор към Германия! Без престой в България.

И с жестомимичен превод от германските активисти.

Аз нямам нищо против бежанците..... Ето нека грманците си ги приберат в Германия тия бежанци щом искат да са толкова демократични ...Да ги хранят да ги поят...Да им намерят работа и така....Пък ние нека си имаме една малка българска стена!!!

Те и без това не искат да седят тук, пускайте ги към Германия да им се радват там !

Ами те, запдняците, отдавна са си оплели кошницата и веднага ще ни ги върнат, защото така е по измисленото от тях европейско право и прецаканите отново ще сме само ние!

това да не са германски емигранти избягали от режима на меркел,ами нахранете ги със супа и да си подават документи за българска виза и разрешение за работа....

като ми сложи минус шмеркел няма да ти подари мерц....

да се успокоят хорицата,че при нас е демокраця данък за телевизор,радио и гсм няма....

Те на хора от ЕС налагат ограничения, а тези да се пускат. И доколкото усещам нещата, един ден НАТО, която би трябвало да ни защитава, просто ни каже - вижте какво, тези там дето ви заплашват, не трябва да воюваме, а вие просто да ги приемете. И ние трябва да го изпълним.

точно си уцелила десятка .....

Аз им предлагам да продължат още на изток и да отидат да си правят демонстрацията на турско-сирийската граница. Там много ще им се зарадват и то двете страни.

Какви германци са тия муджехидини бе, трябваше по рано да се разбере за тази простотия и да ходим да им счупим тиквите

Ами като не гледате други освен БНТ, там ли искате да ви го кажат.Пак се опитаха да скрият инфото,но СКАТ яко нададе вой и службите се спретнаха.Джамбазки е получил данните от наши граждани в Германия и е сезирал прокуратурата и полицията!

Като много ги искат бежанците да бяха дошли с празни автобуси и да вземат бежанците в Германската империя.Защо никой от нашите жур налисти не им постави въпроса защо ЕС е приел договор в Малта,че всички бежанци да си стоят в пограничните страни,а ТЕ/"умните"/ велики сили -не ги искат?????

А викам д аим ги пращаме в Германия там да си ги гледат...

Тия са толкова германци колкото съм и аз...Платени клакьори...

Да си натоварят няколко автобуса на тръгване с цигани и......там в техния град до техните къщи. Да ги интегрират!

ВСИЧКИ БЕЖАНЦИ ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ В ГЕРМАНИЯ.

Бой! Бой! Когато в Германия се нарушава реда, полицията бие! Няма да допускаме ислямски фундаменталисти да влизат в България и да изграждат терористична мрежа както изградиха в Хамбург. Германия да плати компенсации на САЩ за разрушения Световен търговски център, защото германското разузнаване проспа планирането на този атентат. Всичко е станало от Хамбург! Марш в обратно в Германия!

Даже ги застрелва във фонтанчетата, а ко дръзнат да се съблекат голи и да бърборят.

Тези пък ще ми казват кой бил добре дошъл тука... Я да си ходят в Германия и там да си ги посрещат.... ЕЕЕ това вече нанищо не прилича... Време е да се действа...

дали са били германци или някакви други за мен е все тая. По неприятното е че те потвърдиха на онзи чех художественото произведение че БЪЛГАРИЯ Е КЕНЕФ. ИСТИНСКИ КЕНЕФ, аз и всички други тук са ЕКСКРИМЕНТИ. Ама ко се плюнчите бе, та не виждате ли че всичко бо организирано и направено със съдействието на МВР. Забелязахте ли че повечето наши журналисти не бяха пуснати да вземат интервюта с гостите от Германия. РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗЕШЕ. ТОЗИ ВОДИВИДЛ СЕ НАПРАВИ ЗА ДА СЕ ПОПРЕЧИ ДА СЕ ИЗГРАДИ И ВЪЗСТАНОВИ ЗАЩИТНАТА ОГРАДА И СЪОРЪЖЕНИЯ НА ГРАНИЦАТА НИ. ЦЕЛИЯ НОМЕР Е НАПРАВЕН ОТ НАШЕТО МВР и ГЕРБ.

ОСТАНАЛИТЕ ДРУГИ ПАРТИИ.

Много внимание им се отдели на тези 100 ахмака.

Не ни ли стигат бежанците, че сега и тези се повиха? Що не дойдат да живеят те тук на границата на европейския съюз, а ние да отидем в Германия?! Горките полицаи!

Ясно, Германия настоявава да и пратим бежанците. Аз съм съгласен. Може и да ни отпусанат няколо милиярда за логистика. Какви са тези "радикални групи"?

Е тоя с очилцата най-отпред, какъв ариец е само!!!

Те пак добре, че не са ги подкарали с АК-47 като едно време!!! Ама едно време даваха отпуска, а сега не дават!!!

Във вечерните новини на TV имаше репортажи от протеста на мнимите "германци" ! 90% от тях бяха с бради и мустаци! Твърдя, че германският поданик не изглежда по този начин! Извода е за всички нас! Това бяха платени турци сирийци иракчани и останала измет! Да се арестуват и репатрират обратно в гетото от където са се пръкнали!

Питам аз- тия като са толкова отворени един сириец поне взеха ли със себе си наобратно или са просто въздухари-пацифисти от масовката (вероятно и на хонорар). Освен това са и нагли. Може да са Германци, но ЕС не им е бащиния. Българите не ходят в Германия да режат държавни огради. И тук няма да им се размине леко даже. Тия да си ходят радостни, че им се е разминало.

Една любопитна и абсурдна случка отскоро. Срещат се двама студенти на Мед. университет-Варна в местния хипермаркет и се запознават. Единия е тъмен, брадясал и черноок, а другия слаб висок, бледолик, рус и със сини очи. Първия е Германец, втория е Сириец. Няма грешка :)

направиха ли си цирка, направиха си го. Изпикаха ли се върху българите изпикаха се. Подиграха ли ни се, подиграха ни се. Е ко искаш ай отивай да ги гониш като ги пазеха тъпите ченгели.

Разбрах какво си искал да кажеш, но си го направил като подигравка към свой. Типичен българин си, моето момче. Мога да ти стисна ръката!

Ако са толкова свободолюбиви, да отидат да се бият в Кобане, а да не правят драматични представления.

Никой не казва от какъв произход са тези германци и носят ли арабски имена ? Те нямат право да протестират до оградата , която ни условно предпазва от османисти и арабски терористи ! Ако трябва да издигнат още една ограда !

Ами да я съборим оградата, но всички Сирийци и араби, които преминат директно да ги вземат в Германия. Като ги гледам протестиращите едва ли някой е виждал истинската Берлинска стена и едва ли имат представа за онова време,

Добрутру како Сийке..... Ние да не сме остров тамбокту бе шваби. Какво очаквахте да прескачаме трамвайните линии ли? Ние просто сме една бедна, съвременна и много красива страна. Ега ти помиярите. Що не си натовариха бежанците поне???

ANISHAR

ха ха ха ,, леле Българина пак ли спи .. така Германците първо да си махнат техните огради .. второ след като сме в ЕС да ни приравнят заплатите по техните и след това ако РЕШИМ може да отворим още две ГКП та .. но да си разградим държавата в такъв момент просто е неприемливо !! !!

Когато ни приемат в Шенген и Великобритания се откаже от дискриминационния си закон, който прие миналата есен, заради българските роми, тогава да идват тези палячовци в България да се правят на интересни, а дотогава - да си стоят в Германия.

Шило

А на времето имахме граница. Имахме и Гранични войски, които я охраняваха. Сега? Мрежа като двор на село, както и рехаво присъствие на Гранична полиция. Каква я мислихме, каква стана?

То страната ни е пълна с разни емисари с вратовръзки дето ходят да раздават "демокрация" из гетата, сега тия хукнали да събарят оградата. Те в Германия да си ги отглеждат , ние знаем какво и как да ги лекуваме идващите бежанци, директно с плуване през Дунав и в Брюксел да им се радват , пък и някой лев ще изкараме от тях ,то си е бизнес.

ТИЯ ОЛИГОФРЕНИ най накрая да ни оставят на мира,на времето по СОЦА тия огради на последно място ни пазеха от най различни болести по животните,които ни съсипаха последните 5-6 години ,спомнете си колко добитък изклаха на осиротелия ни народ и компенсация никаква.ТАЗИ ОГРАДА НЕ Е ЗА ХОРА,зашото за тях направихме множество ГКПП и нормалните ЧОВЕЦИ минават от там.Но някои ПОЛУ ТАКЛИВА решават да минават в разрес със закона от където им скимне,за което прошка не бива да има. А тия БАШ ДЕМОКРАТИ ГЕРМАНЦИ И БЕЗДЕЛНИЦИ,нека да отидат с тези атрибути в БРЮКСЕЛ и да взискат да бъдем подпомогнати ФИНАНСОВО за БЕЖАНЦИТЕ като държава,които надминаха саитарния минимум за страната ни!