Протест #ГАZwithme за трети път под прозорците на президенството

Издигнаха плакати с надписи "Последно раздаване за Радев", "Рубладжии, вие загубихте в живота, ще загубите и в борбата за пари", "Слуги на Путин, изчезвайте с мръсна газ".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нямаше такива продажници

Тлъсти тьотки и малоумници с челца, дето две мравки трудно ще се разминат, викат нещо си. Грантовете трябва да се заслужат, ноима и полза, можем да се ориентираме за психичното здраве на нацията, деба откачалките американофилчета. Грантофилчета, ако трябва да бъдем точни. Оставете този болен матриал вън от НС, освен за безумия и рушене не стават за нищо.

Отврат, поради малочислените протестъри, ДИР може да напише пълните им биографии, при попълване на документи за прием в психиатрията...

Вчера 17.08.22 г. протест от 3ма човека. Както виждате няма панорамна снимка , няма и да има. Повечето показани снимки са от минали дни. Но и там е същото. Сигурно т.н протестиращи са отишли да се къпят докато има топла вода, ха,ха,ха.

УМНОКРАСИВИТЕТИ, ДЕТО КОСМОСА ИМ ПРЕЧИ! ИСКАТ ДА СМЪРДЯТ И СИ ТЪРСЯТ ОПРАВДАНИЕ! И МНОГО ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ТРОЙНО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ!

И аз съм заделил едни пари настрана, па да взема да организирам един контра протест на контра протеста. Бюджетът ми е 10.000лв. Тоест 200 човека по 50лв. Но после ще вляза в новините, ще ме набележи някой олигарх, ще му направя много пари. А моята инвестиция ще се избие за нула време. Така е в нашата Замунда, евтиният цирк се продава повече от истинския. А гладни циркаджии колкото щеш..с лопата да ги ринеш!

На снимките се виждат типични представители на българската фашистка сган. С видими, характерни психически девиации. Вдигнали плакати с откровени обиди и лъжи ! Който не е съгласен с тях е нечия слуга. Кремъл бил център на злото, въпреки, че от почти 300 войни и конфликти след ВСВ, над 270 са дело на САЩ ! Пряко или не пряко и то по целия свят ! Друга пък праща хората на заточение, взела се е толкова на сериозно, че тя решавала кой къде да е изселен ! На фашистите/нацистите много им допада да изселват, да пращат в концлагери .... Затова нормалните хора ги мразят.

Тази манифестация е чудесна да се видят най-ниските прослойки на обществото с IQ не повече от 80.

Чисти пидали, сър ! И аз почвам да викам, че съм пИдал, за да мислят, че съм интелигентен …

Тия защо са си извадили американските знамена от задниците?

Банда мързеливци, събрали се на среща в градинката. Лумпени платени от американците и мръсните им марионетки от Харвард

Хванете се на истинска работа, мързели!

Кое не е ясно тук Аре писта

На това протест ли му викате бе дирници. Ше ви у долнопробните,, безпартийни" драскачи.

Топлофикация София да минава на гейотермална енергия - събирате същата тази протестираща паплач и цяла зима да прегръщат котела за да трансформират събраната евроатлантическа енергия в топлинни разсейки. Поне така, драги протестъри, ще реализирате цялостното си КПД.

3 - тия ПЪТ , СЪС СОПИТЕ !

трети протест - седмица II - а защо не протестират на позитано

Американците правят цирк за да зашитят тъпака Радев, и разни тъпаци да вярват че той е рубладжия уж про московец

Прав си, масово се насажда мнението че Радев е про-руски , ала фактите говорят че всъщност Америка му дърпа конците . Не случайно бандата на Киро я доведе и наложи именно Радев.

ПЛАТЕНИ КРАВАРСКИ КОПЕЛЕТЕ. ШЕПА ПЕДЕ. РАСИ. КОИ СТЕ ВИЕ БЕ БЕЗРОДНИ ПЕДЕ. РАСЧЕТА

Тея искат да отмият срама от Радев, все едно не ежтой виновен за тоталната щета върху България с вкарването вбполитиката на изцяло формирано от НПО та управление, някъв американски цирк за заблуда

обвиняват Радев... Та здравей малоумнико

Ох льольо още 2016 съм описал какво ще докара Радев само малоумниците още не са разбеали... Всичко това беше описано 2016 Радев е тъпак, но феновете му са два пъти по големи тъпаци

КАТО ГО ЛАВИШ ТОЛКОЗ , ЛАПАИ МУ К.У.Р.А !

Лозунгите на тия соросоидни платени лумпени ти става ясно, че проблемът е изкуствено създаден и е политически, който обаче се връща като бумеранг в икономиката. Като върна лентата на зад от 2014 и спирането на проектите Беляне, Южен поток и т.н. Си давам сметка, че зад тогавашните протести седи същата пета соросоидна колона в България. Онази реплика на Станишев за Пеевски не е била случайно казана. Била е билетът му за място на Евро чиновник в Брюксел. Всичко е било предварително дирижирано.

вече са Безосоиди. Влезнете малко в крак с времето

Напълно съм съгласен с вас. Тези хора носят само щети и нещастия на нашата родина.И вижте ги колко са охранени.Явно са яко платени.

С табелка спонсорирано соросоидно говедо на Козяк.

Изчезвайте бе лумпени мръсни!Вие не сте фактор.

Това е най-долната измет в страната. Безполезни, паразитиращи нищоправци, които живеят предавайки родина и народ за долари. И си мислят че са по различни от тези, които ги продавят за рубли. Щеше да е смешно ако не се разбиваха милиони животи, сега е тъжно, а тези отпадъци са за сметището.

Бате кажи ми къде ги дават рублите? С банков превод ли, с пощенски запис, чисто технически как ще стане?

Няма ли кой да арестува тези национални предатели, които се облагодетелстват на хранилката на Сорос?! Съсипаха държавата достатъчно, време ни е за Възраждане...

Сега и тебе трябва да те затвпрят нали?

Случайност ли е че почти всички комунисти и техните деца сега са соросоиди?

Са еднакво прости?

Кристалина Георгиева Евгени дайнов Борисов Станишев Кирил Петков стотици са

коленичили ли бяха?!

Всичко на всичко 5 платени глупака

Някой соросоид може ли да ми даде определение за русофил?

Е ти как би се определил. Само не казвай патриот

Натофоб, краварофоб, антиваксър, месояден и т. Н

Слава на г-н Петков, че имаше смелостта и мъжеството да не се подчини на силовите действия на Газпром, този инструмент на Путлер за злоупотреба на зависимостта на държавите от газТа му. Въпреки временните трудности газ ще има. Планетата няма са путлеристки газ и да спрем рашистанската агресия е дълг на всеки, който се чувства член на цивилизованото прогресивно човечество от евроатлантическата общност и споделя ценностите и. Трудностите са временни - икономиката винаги се нагласява според обстоятелствата, а обстоятелствата ги определя политиката, а политиката зависи от непредведими нарциси като Путлер. Ето затова е важна победата в Украйна и в крайна сметка демократизацията на Русия и установяването на демокрация там.

На колко си години бе кретен?

Евролиберал, много си прост. От дира ли си и,,ръчкаш" за коментари или си просто празноглавец.

Не разбирам от диагнози, но лицата които виждам на така нареченият протест, изглежда са по погрешка освободени от едно заведение в Карлуково.

Да си русофил е диагноза, а русофоб висша форма на патриотизъм.

Ако не искам скъп газ и оттам висока инфлация Не подкрепям фашистите в Украйна Не искам скъп ток Не подкрепям локдауни заради фашива диагноза Не искам еврозона, където да плащаме дълговете на фалирали държави Не искам привилегии за педераси Не искам да плащам за фалшиви зелени енергии Всичко това ме правило русофил.

Прав си!!! Но много проамерикански боклуци в България, Сър......

Накратко вие сте проруска подлога, долен путлерист, мръсна мурзилка, продаваща майка България на рашистанските изроди за шепа копейки и сте достоен единствено за презрение и каквото там се прави с предателите

Ей аман от шепа кресливи идиоти които 30 години се предоставят за народа на България. Мръсни продажници. Ай сиктир.

Определено няма да гласувам за лъжеца Костадинов който излъга за сертификатите и ваксините само и само да набере повече електорат а в същото време беше ваксиниран с американска ваксина ПФАЙЗЕР… всичко е документирано.. Аз ще си гласувам пак за ИТН понвже те са единствените с акъла си поне за сега…те бяха против макетата бяха против продаването на оръжия на Украйна и за руския газ..

Хахаха Итн, който каьаха, че пак ще правят коалиция със същите, ако се махнел Киро. Не тъп, ти си вдлъбнат хахаха

А боцнат ли си?

Според слуховете двама от моторите до скоро на соросоизма Асен и Манол са разпърдяли дружбата и не могат да се гледат.Ставало въпрос за пари.Ето и на снимките ги няма.

Кой е тоя Манол?

Соросоидните боклуци за 20 лева и майките си продават! Май са забравили да развеят знамето на спонсорите си от америка за България... Да намерят по-евтин газ от руския и да го доставят. Напълно съм съгласен ако полицията ги смаже от бой тази шепа безполезни хрантутници на говедарските фондации!

няма да има оправия в България скоро. Първо гласуват не повече от 30% от народа Второ нацията е разделена на русофоби и русофили но определено няма българофили от 30 години поне. Трето….поне 4 млн българи са се изнесли от България за последните 12-15 години.

И кой ти каьа, че хората искащи евтин газ са русофили? Телевизора?

За кого ще гласуваш тъпунгер, кой ще те излъже пак. Янев? Познах ли?

Дори не съм спомен газ бе човек… Яко сте си промили мозъците тъчука или шмъркате някви скъпи наркотици

Какви дебати се водят само! :) Предатели били тези, които искат да ни откъснат от руска зависимост? хахаха

които купуват същия руски газ но с 30% по скъпо. Или си прекалено тъп че да го разбереш това.

Проблема е че след изборите ще се коалират пп и герб и ще продължат политиката на Киро и Асен. Мутрата дори го раздава по- голям русофоб от тях.

Соросоидното гюбре, пак се размириса.

... Шибаните Соросоиди... разделиха обществото..... умишлено... воюваме един срещу друг... а тея шибаняци ни гледат сиира...

Стига с тия платени идиоти.

докараха България до просешка тояга само за 7 месеца. Крадците ВЪН!

на най-глупавите хора в България.

Е-ех, Стамболов, Стамболо-ов...... Съсякоха те жив на парчета във файтона, та не успя да довършиш делото! А най-интересното е, че се водят и те за българи, продажниците и гъзоблизците на Бащицата, направо шпионска клетка или гнездо, та да почакаме природата да си свърши работата. Да си видял някой от тях да си даде детето да учи и следва на Изток, в Мурманск, Иркутск примерно? Все ги тегли нещо към лошия Запад бе, по Ривиерите и автосалоните бе, тези "другари" и "другарки" и вместо в затвора, сега си друсат шкембетата по екзотични дестинации. Всичките честни частници-милионери и милиардери са в яркочервено, може ли обикновен работещ да си позволи да има толкова? Той трябва само да плаща, да гласува и да си трае, иначе-е...да не заработят пак "почивните станции" по Дунава, островчетата в морето и вътрешността??!!

Ама така като гледам май и русофилите не пръщят от акъл тука. Радев бил виновен, за Кирчо и Асенчо…той уж ги бил сложил? Абе аз много добре си спомням че първото служебно нямаше Кирчо а имаше Стефан Янев и Дамаджанко…ПП се появиха като “спасители” след като почнаха атаките срещу ИТН.. и страшно много лъжи се изрекоха че чак дори аз и половината русофили повярваха на ПП и гласувахте за тях… то бяха обещания да се бори против Борисов и Гешев и затова Радев ги подкрепи….НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ТОЙ ХИ СЪЗДАДЕ

Абе мухлъо тъп си като талпа бе. Виж биографиите на назначените от радев. Абсурд е радев да не им знае биографиите. Соросоид до соросоида.

И къде в биографията на Петков пише че е русофоб? То май найстина избирателите на Костадинов сте мега тъпи

Уникален тъпак си. То не пише че е русофоб, пише че е соросоид, а те какви са? Учредител на дб е Киро, не бил русофоб.

Покажи къде в биографията на Петков пише соросоид? Аре чакаме

И съвсем случайно дб подкрепи Радев за втория му мандат нали?

Дб подкрепят Радев…и кво??? И аз гласувах за Радев…и кво? Аз гласувах и за ПП понеже си мислихме че са с акъла си Ебати малоумника си

Те са с акъла си тъпако ама работят за сащ не за нас.

Пп били излъгали цяла България? Нищо подобно пп излъгаха тъпаците. Що не излъгаха избирателите на Възраждане? Щото са умни, а повечето сте дебили според Иво Христов. Само като им видях биографиите на пп и ми бяха ясни.

Като каза че бил против сертификати и ваксини а в същото време беше ваксиниран със сертификат и на всичкото отгоре когато вие правихте протест той беше затворен у тях карантина

Костадинов нито е ваксиниран нито има сертификат. Казах ти, тъп си като талпа.

Нали лично си показа сертификата и беше в карантина точно тогава. Хахахах личи си че си промит мозък от малоумните Възраждане

Ако му дадеш властта веднага е скочил да брани Сащ а не Русия Той просто знае и колко много малоумни русофили има в България

убитаци! Га доди студа друга песен ша запеят тия про американски кавали! Кат гледам ни един не работи физически труд у завод, фабрика пък одят немити, брадати с една дума ефета що да не покрякат занякой пробит долар

пак 20 гея и центаджии се събрали да тормозят народа.По-бързо да ги прибират в Психото.

Браво колеги! Вие сте герой! Следващия протест да го направите за ниските заплати! Защото демократичните молекули газ са малко скъпички, но това са маловажни подробности. Но къде, къде по-важен е въпроса с поемането на евтин американски маткап?!