Протест срещу фермите за норки в България

Представители на организации за защита на животните и граждани излязоха на протест пред Министерството на земеделието срещу фермите за норки в България.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу фермите за норки в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички,които мислят че този бизнес е ок, пожелавам в следващия живот да се родят норки.

Прочетох всички. С една надежда. Но НИКОЙ от писачите до тук-и защитници и противници-явно не разбирате,че човека НЕ Е на върха на хранителната верига. Че нас също ни ядат,но не във вид на кюфтета и луканки. Не разбирате,че тази нещастна планета ЗЕМЯ е една космическа ферма - машина,в която основния принцип е : ИЗЯЖ ЗА ДА ЖИВЕЕШ. Ферма за производство на негативна енергия и малко позитивна. И всичко се сортира. Като се започне от най-простите бацили и бактерии,после всички мили тревопасни,отиваме към лъвове,тигри,крокодили и пр.,... и най-накрая завършваме с човека... Но...това си го мислим ние,а всъщност отгоре над нас има едни други овчари,които контролират производствения процес. Всичко е подчинено на тази схема - от сбиването за превъзходство между два лъва,до човешките войни от както свят светува. Кой е направил това. Забравете за Исуската,Алах,Буда,Тангра и т.н. Който наистина това не му харесва,трябва да е наясно,че живота на тази планета трябва да бъде РЕСТАРТИРАН. Как - това е друга тема.

На тия малоумници по 5 декара тютюн и нема да се сетат за глупости повече. Е, каква е разликата дали гледаш едно животно за кожа, мляко, месо и т.н. като накрая го убиваш. С какво норките са по-специални от кокошките, патките, кравите, козите, биволите, кучетата и котките...?

И това, и онова е жестоко, но едното е неизбежно от гледна точка на оцеляването ни, а другото безсмислено варварство поради суета.

Отглеждат се щрауси за яйца, месо ,кожа и пера! Явно веганите не знаят,че щраусите се убиват, след което се дерат, перата са отделен продукт, месото също !

ВЕГАНА - НЕ Е НУЖНО ДА МЕ УБЕЖДАВАШ, АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО Е МЕСО !И СТАНАЛИ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ !

Прочетете подробно,и разберете че става въпрос и за ПОРЪЧКОВО сменяне на закони.Това като ''будни граждани'' не ВИ ли прави впечатление?Не ви ли дразни?Нали заради това нямаме държава ,а живеем в един коптор!!!Явно не,не мовете да мислите за повече от червото си.Ако продължавате така ,наистина ще ядете само камъни,а циганите ще ви мачкат и ще ви викат гяури

Законите се смянят според нуждите! Всички закони са ''поръчкови'' когато остареят! Явно не сте запознат със законодателството и за какво служи!

тези са пълни идиоти

В интерес на истината, фермата е само една. В Гърция има 31 ферми за американски норки. Колко са протестиращите? Вероятно един файтон. И защо изобщо се обръща внимание на подобни социопати?

АБСОЛЮТИЗМЪТ ЩЕ НИ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДА ЯДЕМ САМО КАМЪНИ, ЗАЩОТО И РАСТЕНИЯТА СА ЖИВИ "НЕЩА" !!!

И месоядството и ''кожодерството'' съществуват от основата на човешката цивлизация! Не виждам проблем в това, да се ОТГЛЕЖДАТ/акцентирам върху това/ животни за кожа, поне до като на планетата се ИЗБИВАТ китове за ПРОМИШЛЕНИ ЦЕЛИ/ в Япония и не само/ !

има поговорка гладът е по силен от тока !!!!!!!!!!!!!!!!!и бизнеса е посилен от това че няколко себемрасци протестират !!!!!!!!!!!!!!!!

Искат да унищожат и последните останали печеливши производства в България. Когато това се случи братя българи, на нас няма да ни остане нищо друго освен да лягаме и да умрем или да напуснем завинаги България!

колеги съфорумци !!!!оставете тези да си умират от няхната дивотия а ние нормалните ще си правим така както ни изнася !!!!!!!!!11пилета агнета прасета козлета и т,н !!!!!!!!!!!111екотo да върви на п........а си маина в занзибар !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тука нещо намирисва ?????то ние на гергиовден дето висим по агнешка кожa на плета сме за протест против това че сме изяли агнетата!!!!!!!!!!!!!!11тези са за тамбокту и там да правят паради и протести

Веганите са недоклатени вагини,ама не смеят да си признаят и за това тормозят нормалните хора, за да им обръщаме внимание, иначе кой ще ги забележи?

Сега искат да не се дерат животни, още малко и ще поискат да не се ядат.

Това с норките наистина е тъпо. Както и заглавието за веганите. Аз не съм веган, нито вегетарианец, ама и мен не ме кефят такива инициативи, даже бих плеснал една кофа боя на някоя фльорца с такова палто!

колега неси прав за това ами тогава плесни тази кофа на чукчото дето елени убива за кожа

чукчото колко елена успява да убие според теб? Тия са го превърнали в индустрия тва и е гадно. Поне месото да се ядеше...

Вместо да ми купува найлоновата конфекция, ще ми подбива бизнеса той, елени ще ми убива! Ама -ха!

Плисни кофа с боя, ма после заплати палтото и моралните щети на жертвата и лежи в затвора, високоморалний нещастнико. Защо си мислиш, че "високият" ти морал ти дава право да се саморазправяш? На мен пък ти не ме кефиш. Да ти хвърля една кофа боя на теб?

добре протест ??????ама защо на реномирани марки американски коли седалките са от бича кожа а ????там зелени няма ли !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

нека тези зелените да ида та правят протест против доенето на есетри да видим как ще ги наритат така че аш сорос щe го заболи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Веганите не са нормални!

МЕДИЦИНСКИ! НО ОТ ДИР ТРИЯТ, ТРИЯТ - ВСЕКИ КОМЕНТАР НА СПЕЦИАЛИСТИ ПО ТЕМАТА !

А какво ще кажете за инвазивния вид - улично куче?

АМИНОКИСЕЛИНИ, СЕ СТОРИ НА МОДЕРАТОРА ОТ ДИР , КАТО СВИНСКА ПЪРЖОЛА , ПРЕДЛОЖЕНА НА ВЕГАН :-))

Предлагам суровоядството да се обяви извън закона, а родителски права на подобни дебили да се дават след сложен психотест. Има редица случаи на подобни тревопасни, уморили бавно и мъчително деца.

Суровоядство не означава веганство, а това че ядеш храната несготвена - т.е. може да ядеш сурово месо например.

Ами да уточним специално за теб - суроводяците-дебили-вегани да бъдат криминализирани...вече са поставени в графата личностно разстройство, което е добро начало.

Спрете, греховната хетеро любов, да живее истинската, мъжка любов!

Намирисва ми на паневритмия. Що не хванете гората и да не се връщате тука повече?

Спрете да ми ядете зелето и морковите гадове такива!

И най-вече Евгени пийте си хапчетата и не ни занимавайте с вашите халюцинации. Международна здравна организация още преди 4 години официално потвърди, че веганствито е психическо разстройство , също като анорексията и булимията.

който се хваща на фалшиви новини. Хайде пак си провери източниците (тип една приятелка ми каза във фейсбук) и ще видиш, че това е пълна измислица, т.нар.фейк нюз. А самата СЗО направи опровержение заради такива дебили като тебе.

НИЕ ОБИЧА СИЧКИ ЧОВЕК ! НО ВЕГАН ПО-КРЕХЪК ! ЯДЕ НЕГО ПЪРВО :-)

Всякакви Пеедрази, леесбиики, болни хора пред умиране, нека се махат от България. Да ходят в Африка... Също и тарикати и измамници, крадящи от съседите си... Тия вегани, да си живуркат или да се махат също... За да имаме държава, хората са избили динозаврите и мамутите, после мечките по горите...

вън от бг прости ограничени изпражнения като теб!

От снимките преброих 6 човека да протестират. И те ще ми определят линията на живота.

Абе как и защо тези "зелени" се мешат навсякъде? Докога ще се търпи тази пияна паплач?

Вегани, спрете да ядете храната на животните! Спрете тайно да се тъпчите с пържоли и с луканки, след като грабнете паричките от различни НПО като БХК, УНИЦЕФ, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ОТВОРЕНИ ВРАТИ и т.н.

-ЗДРАСТИ! КАК СИ ? НЕЩО НЕ МИ ИЗГЛЕЖДАШ ДОБРЕ! - БОЛЕН СЪМ, ЗНАЕШ ,ВИРУСИ. - АА, ПОМИСЛИХ, ЧЕ СИ СТАНАЛ ВЕГАН!

- Здрасти, как си, какво правиш? - Бе нали знаеш че си падам по модерното та станах веган, щото от другото ме достраша.

Същите тези хора протестират в подкрепа на легализацията на марихуаната, еднополовите бракове и за повече права на ромите.

Многофункционални пърформанс служители на НПО-та.

Тези ''организации за защита на животните'' колко фазана , падпадъка, яребици, сърни, елени, диви прасета и др. отгледаха и пуснаха на свобода, или нахраниха по някакъв начин!? Питам,защото знам,че единствено и само ловните дружества се грижат реално за някакви диви животни и колкото да е парадоксално подържат налични популации и пазат от изчезване!

животните могат сами да се грижат за себе си стига хората да не ги гонят от естествените им местообитаня и да не ги убиват.

Ходи обяснявай на бракониерите тез неща! Знаеш ли,че най-многобройната птица Северна Америка - дивия странстващ гълъб,е живяла до миналия век. Избита е от неконтролиран лов на освирепели БРАКОНИЕРИ! ТАКА БИ СТАНАЛО И С ДЕСЕТКИ ПТИЦИ КАТО ЯРЕБИЦИТЕ И ФАЗАНИТЕ НАПРИМЕР, АКО НЕ СЕ ПОЛАГАТ ГРИЖИ! КЪДЕ СА ВРАБЧЕТАТА В СОФИЯ? НИКОЙ НЕ ГИ Е ИЗБИВАЛ! ДА, АМА И НИКОЙ НЕ ГИ Е ПАЗЕЛ, АКО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ/А!

Твоите РАСТИТЕЛНИ ХРАНИ, се отглеждат НА ТЕРИТОРИЯТА НА ДИВИ ЖИВОТНИ! Това мозъчето ви схваща ли го! Унищожават се гори по цялата земя в които живеят животни, за да се садят земеделски култури- ОСНОВНА ХРАНА ЗА ВЕГАНИТЕ!

В България стотици вегани живеят с парите подхвърляни им от веган НПО-та. Останалите извън хранилката вегани живеят в агония и очакват своята смърт.

Трябва да спре кожодерството, особено по морето!

Вегани, спрете зерските кланета над тиквички, патладжани, арпаджик, бамя и пр.!

Освирепели вегани ни колят поголовно,както и турчин не ни е клал!

добре че изскочих от паницата та се отървах! там е едно масово клане !

Знаете ли колко нещастни полиестера са убити за това палто!

тотално спиране на кожодерството в страната ни - това трябва да се каже на бг мутрополитици и мутробизнесмени...

вегани са много опасни. Изяждат храната на животните и ги оставят да умрат от глад.

Тези ИЗМАМНИЦИ ЕКОЛОЗИ защо не излязат на протест на Великден, когато мосово се колят и ДЕРАТ ''малки, сладки, симпатични и красиви агънца'' ? Дерем ги агънцата и ги яден сготвени по ''най-нехуманния'' начин - сгънати в голяма тава с извадени и натъпкани обратно вътрешности!!! ИЗЛЕЗТЕ ТОГАВА НА ''ПРОТЕСТ'', АКО НАИСТИНА СТЕ НЕЗАВИСИМИ И МИСЛИТЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ И ТЕХНИТЕ МЪКИ!!! АКО НЕ, ЗА МЕН СТЕ ИЗМАМНИЦИ И ТРЯБВА ДА ГНИЕТЕ В ЗАТВОРА!!!

В случая съм съгласен с протеста. Но поради безсмисления им хроничен вой, който чувам всеки път като ям пиле с ориз, вече са станали като лъжливото овчарче. И дори и прави предизвикват само антипатия.

Щом от икебаната дървесата ги боли, сигурно и от рязането зеленчукът го боли. А да събличаш и да чупиш главичките на хиляди деца на овеса, за да си направиш каша, това не е ли варварство?

"Представители на организации за защита на животните и граждани излязоха на протест..........." А, сега да ги питам тия лицемерни въшлюфци дето са големи защитници на животните, защо не протестират срещу циганите за това, че тормозят конете с каруците си, затова, че ги бият, измъчват, не са дохранени и др......кой от тези мухлювци ще има доблеста да отговори защо това не се прави, а се хванали за некакви си норки да се жалват путюфците?!?!?