Протест ”Бойко пада от лифта” в защита на Пирин

Автомобилното движение пред столичната метростанция "Стадион Васил Левски" бе блокирано тази вечер от около стотина приподозащитници в защита на Пирин.

Обратно в новината

Коментари - Протест ”Бойко пада от лифта” в защита на Пирин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се пречи на развитието на зимните спортове е шантаво.

Да се поставя ЕДИН ЧОВЕК (Цеко Минев) за МОНОПОЛИСТ в тази сфера е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Разликата между нас и Австрия, и Швейцария е, че в Алпите лифтовете са на височина над горския пояс, там не се сече поголовно, като тук.

Явно не си ходил на Кронплац. Това е в защитената зона Доломити - Италия. Много по-ниско от Банско. И всяка година има нов лифт и нова писта.

Затова ли Пожарникаря вече мълчи шести ден, откакто го насраха и му набиха канчето в Лондон, защото е паднал от лифта и сигурно си е увредил едната от двете мозъчни гънки!?Страшно се живее без неговите мъдри напътствия, ало, дирааа, защо мълчите, пишете как е Бащицата, каква е скоростта на вятъра в Банкя, колко е налягането на водата в тоалетното му казанче, научихте ни,както албанците с Енвер Ходжа на времето, с него да лягаме, с него да ставаме, а сега-мъкааааааа....

Защо им е в Банско нов кабинков лифт като не могат да напълнят стария с туристи. Цените са много високи а самия град е непочистен през зимата, кален а тротоарите са в сняг, лед или паркирали коли. Пълно е с животни и миризми от оборска тор. Да си пооправят града а не да мислят как да изсекат гората.

За г-н Борисов не знам, но за Боко Тиквата премиера ми е изцяло отрицателно мнението, както и за приятелчето му псевдобанкера Цеко Минев с Банските кредити. Сега новата далавера е да построи лифт за една трета от декларираната цена, която цял народ да платим, и да си делнат приходите от изсечената вековна гора, отгледана от Майката природа от жълъд и семка. На бас, че ще се отреже 70% повече, отколкото е планирано, ако го позволим изобщо.

Москва продава своя анклав в България край р. Камчия на Черно море, създаден от откровения мафиот Юрий Лужков като най-голямата имотна далавера по време на разпродажбата на България през последния четвърт век на преход от съветски комунизъм към руски мафиотско-олигархичен модел на разпределяне на порциите с елементи на западна демокрация за декораци

на Витоша. Ски влекове пустеят на Витоша. Симеоновския лифт с кърпени стъкла! Някой да знае за засадено ЕДНО дърво от ски концесионер? НО "ДАЙТЕ НИ ОЩЕ ДА СЪСИПВАМЕ!"

Мекеренца ,защо не слезете от колите и не се върнете в първобитно-общинския строй ,демагози!!!!

А, бе! Поне да почнат да протестират и за други неща, засягащи природата, а не да се издават толкова явно, че са платена сбирщина!

А ти протестирал ли си някога за какво и да е ;)

На запад натрупаната злоба се изсипва и разтоварва от разни антиглобалисти, но те не пречат на икономиката освен да счупят няколко коли, а тук е по- зле, че нашите подражатели го избиват на екология и къде по- големи бели правят на индустрията...

Интересно е, онази нечистоплътна гнида Тома Белев и вицепрезидентския син колко милиона натрупаха от "зелен рекет". Защо зелените тарикати не "протестират" срещу незаконната сеч? Тя отдавна унищожи планината. Но там няма кой да рекетират, защото ще ги издухат с брадви и триони. В България и природо защитните идеи са превърнати в политически бизнес. Горко ни!

Няма ли да ходиш в хотела на Банско да пускаш промоция за Свети Валентин?

Тези вече преиграват ,явно са платени ,ами да затрием туризма и да не припарваме до планините , а Австрия ,Швейцария и Германия ...!

Мизерници мръсни!Платена сган!Как не ги е срам!

Не само ще строим, но и ще вдигнем таксите, за да не можете вие българите да си го позволите да ходите на планина във вашите планини.

Вие за нас не се притеснявайте. Ние не работим "тролери", а сме образовани хора със сериозни професии. Всичко можем да си позволим, но не и да не оставим гора за децата си.

Виа ако сте природозащитници, аз съм космонавт

Космонавт не, но ПРОДАЖНИК ДА! Ходи на Лъвов мост да изкараш некой лев тази вечер.

Той Бойко, че ще падне ще падне, (то е ясно) ами сега трябва да връщаме заема дето взема......

На днешно време всеки който не е успял да се реализира в живота излиза да изкара някой лев на този или на друг протест.Приличат ми на уличните музиканти плащаш му и тои ти свири каквото му кажеш с тази разлика че музиката е приятна а истерията на лумпените досажда.

То с една кабина природата се съсипва пъти повече- коли се карат нагоре и се цапа.

Така е, като Цеко пуска лифта на най-бавната скорост и безплатни карти за ученици само и само да има калабалък. Чудя се кой изобщо е такъв мазохист да кара на Тодорка вече.

А как ще обясниш огромните групи чужди туристи

На бавна скорост е баба ти. Ела на Витоша да видиш какво е бавна скорост.

Ти не си българин а просто селски идиот,за пенсионери няма безплатни карти защото ще изцапате кабинките като се осерете и понеже никога не си карал ски ще ти кажа,че повечето са на писта Томба но за храчещи като теб това е непонятно

всичко е пари , само пари , и единствено пари , така че който плаща той поръчва музиката , ако има добре подплатен интерес и цялата гора в България ще изсекът , както е тръгнало да става между другото , ама петрол едва ли ще бликне , само си задайте въпроса защо децата на президентите и вицетата , министър председателите , върховните съдии и прокурори са с 6-7 цифрени сметки в банките

БЕ ТИЯ СЕЛЯЦИ ХОДИЛИ ЛИ СА ПО АЛПИТЕ ДА ВИДЯТ ХОРАТА КАКВИ ПИСТИ ИМАТ.ТЕ НА КАКВО СЕ НАДЯВАТ И ДА НЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ БЕЗ ВИП КАЧЕСТВО И ЛУКС С ТРИЦИ ЩЕ ЛОВЯТ МАЙМУНИ.

ама нер дене ямбул , нер дене стамбул , за пистите на алпите не се изсичат вековни гори , те са на височина над 2,500 метра

Като ти чета проЗтия селски език си ходил по Алпите колкото аз в космоса....точно преди седмица се върнах от Австрия където карам всяка година и по пътя в Сърбия малко преди Белград има бензиностанция на OMV където зареждам и като гледам на паркинга само коли с български номера а беше по обяд и момчето ми каза,че до сега са минали поне 100 коли.......направи си сметката ако можеш изобщо да смяташ колко народ ходи да кара в чужбина заради такива селски зелени рекетьори тук и колко пари се губят за държавата.

Я да идат в Австрия и да зинат за екологията да пречат на лифтовете дето всяка година правят по десетина нови!!! Ама там била друга планината... планината друга ама парите същите и тук им ги дават

а ти май Австрия си я виждал само на снимка

там пускат само еколози с дебели портфейли, а по- бедните балкански серсеми- тук на опашката да им дойде акъла

А ти ходил ли си? Или само ти плащат да цъкаш минуси на хората. Защото аз ходих и има ски писти и лифтове като слънце. И за протокола да ти кажа, че ски не карам, но се качвам с лифта в планината, за да й се наслаждавам. А вие сте едни платени човечета, които играят по свриката, на който плаща.

"Както бетонираха Черноморието,същите тези експерти и инвеститори искат да бетонират планините в България. Където участва Каролев като съветник,посредник или учредител иде разруха след него."

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! Искаме свети свръхумен Станишев, искаме Волен! Искаме Радан!

Или Боко или никой друг. А дали е Боко или Станишев разлика няма. И двамата зависят от парите на ЕС. Когото ЕС(европейска колония на САЩ) назначи за премиер,той ще стане,иначе ЕС пари не дава и ще има протестъри,докато не стане премиер,избраника на ЕС и САЩ. Което си е вид политическо изнудване."

ДА СЪГЛАСЕН СЪМ! Всичките панаири са да се бъчка България, още и още да затъва. Да се отвлече вниманиято от народа.

Тъпи проруски мурзилки,не можете да се примирите,че сте живели като плебеи а сега други искат да са бели хора а вашето време изтече......кервана си върви а злобните псета лаят....за последно ви е

Странни са тези "еколози". Нямат нищо против незаконната сеч, която се вихри под носовете им вече с десетилетия, но за един лифт са готови да си скъсат гласните струни!! За природата ли се борят или за нечии ЧУЖДИ интереси?! А истината е, че каквото и да си говорим, в крайна сметка ВИНАГИ става въпрос за пари...

а защо реши че нямат нищо против??? ти като имаш против какво направи??? или понеже в тетевенско се сече дай да изсечем всичко.. и не си мисли че на цеко му пука за скиорите и туризма всичко е пари както сам си отбелязал

Повечето от хората сме решили, че не ви пука, защото не сме ви чули да скачате като жаби кекерици там. Само на Банско се пънете.

"Незаконната сеч се вихри под носа на горските стопанства и правителствените агенции,еколозите какво да направят,правиха протести,чу ли ги някой?"

ChatGPT

Добре де... не съм от този край, ама не е ли добре да има повечко писти, с по добро качество, по достъпни... Хем се реве, че не впрягаме природата да работи за нас - хем ревем, че я впрягаме. Пък не знам - може и да бъркам

ми тя работи бре ,само че ние много искаме да я бетонираме за да може цеко да ходи на ски в алпите или аспен и на плаж на остров бали или хавай

Тъпото е че докато сега блокират София по Тетевенско изсякоха цялата стара планина тирове с дърва сноват навред а еколозите били блокирали ...???

Какви "еколози" са тази агитка от лумпени, купени чужди компании, с едничката цел, България да се елиминира, като конкурент по отношение на зимния туризъм... Докога ПРОСТОТИЯТА и ТЪПОТИЯТА ще властват в България?! Докога ще го караме на принципа: "Не сакам на мен да ми е добра, а на Вуте да му е зле"!!

Владункю Каролев това ти ли си?

...НЕ, майка ти е....

Бойко е НЕВИНЕН!

Като нищо Боко ще се катурне от лифта, ако го приемат това, отивам и аз на Орлов мост!

И еколозите и концесионерите са едни и същи.Всеки се бори за повече пари.След като бетонираха Черноморието,ред е и на планината.Скиорите не им дреме за гора-искат писти и лифтове.Как не се намериха истински хора,които така да разивват туризма,че той да привлича богати,а не европейски пияндета.Еколозите търпят критика,защото трябва да се борят не само срещу лифтовете,а срещу безобразията срещу природата ни,която рано или късно ще ни отвърне на удара.

Тези неща са лесни! Най-трудно е да стоиш пред компютъра и да даваш акъл! Трябва да има повече хората, така да дават акъл, за да се оправят нещата!

От "екология" тия юнаци правят добри пари. Бая рекет удрят на бизнеса, а като ги хванат веднага се разграничават- тия не били от техните- не били истински еколози.

Надявам се ЗАВИНАГИ.

Значи горите на Пирин са ценни, а горите на Стара планина и Средна гора няма стойност. Защо същите тези еколози не защитават със същата устременост и енергия и другите гори. Дървената мафия изсече горите, но те си траят и нещо май им е по-изгодно да не забелязват. кой всъщност стои зад тези "еколози", чии интереси защитават те.

Кой казва, че нямат стойност за еколозите? А Пирин, Рила и Централен Балкан като национални паркове са защитени по закон и ако държавата не успява да ги защитава, то какво следва за всичко останало?

Много е просто Лора на Банско им се плаща да протестират ,а в Стара планина им се плаща да си траят.Това е бизнес .

Батката нали е страхлив и му се пробват да го сплашат

профанизация,..иганизация,каролевизация.....защо не си зададем въпроса колко взима лобиста каролев или той го прави защото цеко е много красив

Плачат за дряновици неокастрени тия келеши.

Да се направи втори лифт. Стига протести на тези платени природозащитници. Още един лифт ще бъде добре за хората, които обичат и ходят в планините. Тези природозащитници служат на чужди интереси.

планината не е само на скиорите. Проблема е, че под предлога за строителството на лифта ще се изсече гората и ще се урбанизира планината съвсем. а с изсичане на гората няма да има сняг и за самите скиори - ама пуста алчност на инвеститорите и платените там Каролевци и министри от гробарското правителство ще доразсипят бг горите съвсем. ОК, нека да строят - ама да има клауза - за всяко отсечено дърво - залесени по три. И да се следи стриктно, дали се изпълнява - ако не - разваляне на концесията и жестоки неустойки

От Боровец до Ястребец гората не е изсечена.

Къде са еколозите, когато се изсичат незаконно много повече гори от тези, които потенциално биха били изсечени на Пирин? Всъщност тези еколози ги чувам само и единствено на протестите срещу ски зони, писти и лифтове? много странно, ама много! Един еколог трябва да има кауза, не да е платен статист и викач! Има още стотици поводи еколозите да се намесят, да надигнат глас, но явно там пари няма да натрупат по сметките си. Много сте жалки!

Ами да! ( нерегистриран ) 12.02.2016 08:01 "Зелени, еколози или природозащитници - това са винаги млади комундета и така е в целия свят!" Нека плюенето започне сега... Отговор : Тва са млади пе де раси , какъвто си ти , бе момче , горните набедени поне имат някакви идеали , а ти имаш хой в гъ за

Щях да се спукам от смях като видях онова дребно човече Каролев как скача като пинчерче и издава нечленоразделни звуци със пискливото си гласче :)

Ама Алпите какви лифтове и писти имали Т те са 90 пъти по - големи от Пирин !!!!!!!!!! А Витоша ще се развива ли ?? Втори лифт срещу залесяване в цялата страна.

Западния парк...дето го изсекоха жителите на Факултето. Фандъкова спиш ли? София не свършва след жълтите павета.

изкоренени на Витоша с машини на неизвестни собственици. НА НЯКОЙ ИЗВЕСТНО ЛИ МУ Е СКИ КОНЦЕСИОНЕРИ ДА СА ЗАСАДИЛИ МЛАДИ ДРЪВЧЕТА НЯКЪДЕ?

Кой им плаща на тези рекетьори,бе?!

засадиха ски концесионерите по планините?

Колко предизборни плаката си свали след изборите партията, която ти плаща?

Тези смешковци, т.нар. еколози, да ходят да се борят против бракониерите, които годишно изсичат в пъти повече дървета, отколкото ще идат за този лифт.

какво правят? Това им е работата!

Така ли? Ако някой извършва престъпление ти си траеш като пръдня в гащи или вдигаш аларма?

Направо отивайте в София, иначе ще го хванете за шлифера!Оп, той нямал шлифер!

Искаме 2ри лифт и тава е. Планината си е наша. В Софията си се борете за хълма Витоша.

Планината не е само на местните хора и ние от равнината искаме не само втори лифт а цялостна концепция за развитие на зимния спорт в България.Недостатъчните ски писти водят до пренаселеност повече падания травми за това никой не говори.

Що не ходите да се надбягвате с бързия влак?! Недорасли лекета!

Когато чуя за еколози ми се повдига повечето им протести са платени.Изродиха се.Дори не обосновават исканията си интелегентните хора се отдръпнаха от техните среди и останаха само тъпанари които крещят като дрогирани.

да се е държал..ако нема къде, да ме фане за....дръшката