Кюстендил и Дупница въстанаха срещу Бат Сали и ДПС (снимки)

Стотици жители на Кюстендил и Дупница протестират срещу влизането на Александър Методиев - Бат Сали от ДПС в НС заради преразпределение на гласовете от чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Кюстендил и Дупница въстанаха срещу Бат Сали и ДПС (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Кюстендил и Дупница! Крайно време е на се надигне българският народ срещу ДПС - партия на етническа и верска основа. Навсякъде по света е забранено със закон съществуването на партии на етническа и верска основа. И нека никой не си мисли, че опасността е само за смесените райони. Опасността е за цяла България и народът трябва да се вдигне срещу ДПС преди да протестира срещу бедността. Защото националният въпрос е по-важен и от хляба. Долу ДПС!

Политици Вие отлично знаете, защо протестират българските граждани! Избирателите данъкоплатци протестират, защото с извратеният и несправедлив избирателен закон подменяте техният вот. Вота в чужбина се отразява несаръзмерно и несправедливо върху депутатските места в страната. Вие носите вина за гласуването на този закон, защото вашата партия го е подкрепила в парламента. Този проблем може да се реши само с промяна на изборният закон, в България трябва да имат право да гласуват само хора уседнали поне 9 месеца в страната, данъкоплатци в България и поне със средно образование, тогава и ще се оправим, аман от манипулации и мистификации, това да не ви е "Алиса в страната на чудесата"?

МАЯ МАНОЛОВА И ЦЯЛАТА ЯЛОВА КОМИСИЯ , КОЯТО Е СЪЗДАЛА ТОЗИ НЕДОМИСЛЕН ЗАКОН ДА СИ ВЪРНАТ ЗАПЛАТИТЕ.КАКВА СА Я СВЪРШИЛИ ??? КОЛКО ВРЕМЕ ГО УМУВАХА КОЙ КАК ДА БЪДЕ ПРЕЦАКАН . СЕГА ПРЕЦАКА СОБСТВЕНИЯ СИ РАЙОН !!! ПРОФЕСИОНАЛИСТКА .... пфу.....

Срамно е една антибългарска /колкото и купени еничари да привличат/ етническа партия да командва в нашата държава.

Крайно наложителна е промяна в закона и граждани от чужбина, които дори не говорят и не четат български, да не гласуват за управлението в България. Докога турци, които нямат нищо общо със страната ни ще определят бъдещето ни?!?

Нали този изборен закон го състави русата красавица от БСП и го хвалеше колко е хубав.Точно тя е от Кюстендил и протестиращите да я попитат как е направила такава глупост.

"Според мен това е някакъв зъл сценарий за унищожение за българската култура, нямам нищо против комшиите, те ни превзеха не само икономически /салатките са с турски доматки!/, но и културно, а това е вече прекалено! Какви са тия тъпи и жалки мениджъри на медии, дето купуват на кило турски сериали, с които промиват мозъка на голяма част на българите. "

Като не искаме да се обединим,ще сърбаме попарата на ДПС! Защо ГЕРБ и БСП не се коалират за да ,,ухапят,, жестоко ДПС? Така,че ние даваме баницата на ДПС! 500 г. ли ще чакаме пак?

Сърбаме попарата на БКП.....04.01.90-та говорили ти нещо????? Ще ти дам жокер,рождения ден на ДПС....майка БКП,бащи Луканов,Младенов.....и още неизвестни.

Сърбаме попарата на европейската политика спрямо България още от възстановяването ни като държава през 1878 г.Сърбаме попарата на собствената си некадърност да се обединим като народ около национална идея и да я докараме до край. Франция роди шовинизма,Германия -нацизма,а Италия - фашизма. България роди феномена : Единчовек - войвода,двама-чета,трима чета с предател.

Обикновените българи, които все още някак преживяват и не са зомбирани безмозъчни същества,ежедневно си дават сметка по причина на отчайващата,безперспетивна и грабителска реалност, колко МНОГО и ЖЕСТОКО са загубили от т.н. демокрация и колко по-истински,по-справедлив и по-човешки беше живота ни във времето на социализма! Сега само овластените слуги на Запада като т.н.ни държавници, местните крадливи олигарси и зомбираната опростачена човешка маса,която няма нищо общо с национално осъзнатия НАРОД със самочувствие и памет,може да се пъчи и радва на т.н.демокрация,заради която България ИЗЧЕЗВА като българска държава и българите са човешки ресурс!/каква обида и гадост!!!/, а не НАРОД!

На кюстендилци, като не им харесва този депутат, да си ходят!

Бях на почивка скоро в Кюстендил, запознах се и поговорих с местни хора. Те са оставили една стара джамия в центъра да се руши, заградена с огради, вместо да я възстановят и вярват, че това ги прави патриоти ??? Нека си отговорят след като няма мюсулмани и турци там, защо имат проблеми, разграбени заводи и безработица, защо младите не се задържат в града, ... Проблемът на България не са турците, ДПС, Пеевски, Бат Сали, ... а циганите. Ако циганите гласуват за БСП и ГЕРБ, никой не ги забелязваше. Като почнаха да гласуват за ДПС изведнъж всички се сетиха, че тези хора са тук, на място, а не в Канада, Бурса, Лондон... и децата им са тук, и внуците им след 13 години и те ще живеят тук, в България. Докато семейството и децата не станат отново ценност за българите, а не айФон, Жипка, дрешки от МОЛ-а, куче-убиец, ... България ще изчезва от година на година до пълна подмяна на "материала".

Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша.

Въх, в Кюстендилската кааза българите пак се бунтуват, и пак на колене. Какво ли ще правим? Бат-Сали ще го турим у Румелийския Меджлис, барем даде акъл по тоз въпрос на бейлирбея

Аааа, няма да се бунтувате, сами сте си го избрали! Или поне така казва ЦИК.

Като каже някой, че сам си си избрал нещо, няма отърване.

И статията как е написана ... Въстанали били вие на това въстание ли му викате.....

Интерсно ми е тия само так ли могат да протестират....?!

Не разбирам защо изобщо трябва да има избори и да се гласува, след като в крайна сметка ти спускат някой за който не си и помислял. И още "бат Сали" къде ще ходи на среща с избирателите в Кюстендил и Дупница или в Бурса?

...А,ми ,това го пиша от много време .."БЕ...ХОРА !!! ...ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАЙ-ПОСЛЕ !!! ..."ИЗБОРИТЕ" НЕ РЕШАВАТ НИЩО..." ...ПОНЕ ПО СЕГАШНИЯТ ИЗБОРЕН ЗАКОН И ПРАВИЛА... ...ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ ЗА ...РАДИКАЛНА ПРОМЯНА В ...ИЗБОРНИТЕ ПРАВИЛА,АКО ИСКАМЕ РЕАЛНА...ДЕМОКРАЦИЯ !!!!

Много вярно, не трябва да се гласува. Пълен бойкот, докато не се промени изборния кодекс. Никой не се съобразява с вота на българите, напротив подменя се. С акта на гласуване се легитимират боклуците и престъпниците, които не защитават българските интереси...

Ами има закон и правила, ама не ви отърва резулатът и искате нови. Само че и тогава няма да ви хареса резулатът, защото българите се топим, а циганите се множат безконтролно.

Партия ,която разделя нацията и насажда етническа омраза -ВЪН! Нямат място в българския парламент! Толкова изнагляха ,злоупотребяват с търпението и толерантността ни!Да ходят да си "разпределят порциите" ДРУГАДЕ!

Да го бе казал пред урната.

НИКОГА не съм пропуснал да изразя правото си на вот НИКОГА!

Някъде прочетох следните мъдри думи :Българино,мисли за своето бъдеще-учи цигански!

Не може да се научи език, който не съществува.... Факт!

Как българина и българските политици не осъзнаха ,че затриват със своите бездействия/първите ибездействия/вторите/.ДПС управлява България от мамента когато се създаде самото движение.Българина е глупак и продажник

Българина да беше отишъл да гласува.

браво на кюстендилци

ако искате с Вас да се дигнат и други българи, първо се оправете със собствените си проблеми/мая манолова/ г-да Патриоти

Ех Сали, Сали. Не ставаш и за чеп на зеле, а се натискаш. Гледай си там частната електромрежа, за която крадеш ток от повече от 15 години и не се бъркай в работите на кюстендилци, защото ще ти видят сметката

просто е, просто е, ама много просто: -задължително гласуване -електронно гласува -мажоритарен вот

Проблемът е, че младите българи бягат в чужбина или не раждат деца за сметка на циганите. Никакви електронни вотове от другия край на света могат да променят демографията.

Eми спри им тока и в тъмното кат няма кво да правят може и някое бебе да направят. Че то като има ток гледат Лорд Минчев и Азис и после се чудиме що раждаемоста пада

проверява, че ВАТИКАНА ни изпреварва по раждаемост, ти се мъчиш да му обясняваш... Не си проверява, че при МАДРИДСКИЯ КОМАРДЖИЯ на първо четене бе приет ЗАКОН ЗА МАЖОРИТАРНИТЕ ИЗБОРИ. С квалифицирано мнозинство, което можеше да промени и конституцията... АМА ДЕСНИТЕ ТОГАВА ГО БЛАМИРАХА... Щото БСП бе в същата позиция като сегашния парламент и нищо не можеше да противопостави... АМА СИ ПИШЕ... И НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ЧЕХЛьо и БЛИЗАШКИ С НЕСКОПОСАНАТА ПОДПИСКА БЛАМИРАХА ТОЧНО ПРОВЕЖДАНЕТО НА ТАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ..... ЩОТА СА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СТАТУКВОТО....

Само задължително гласуване, без никакви други условия. Или, заплащане 10-20лв. на гласувал. И, без това, "народни избраници" с подкрепата на една десета от гласоподавателите ни излизат стократно по- скъпо.

кви обиди и цинизми постнах... Ами ХИЛАВИ си бяха .... на "американската" протестърка........ Дойде - развя ги и си замина... Няма я да застане до кюстендилци... Факт си е..

Мая Манолова организира контрапротестите срещу същите тези хора. Сега очаквате подкрепа от тях?

НАПЪЛНО СИ ОПРАВДАВАШ ИМЕТО.... Избърши си пяната от устата и почни да МИСЛИШ, КАКВО ПИШЕШ... Срещу КЮСТЕНДИЛЦИ ЛИ СИ??? Кажи си го НАПРАВО... Не се маскирай зад МАЯ..

Съгласен съм с ИНЖЕНЕРА - премахване на двойното гражданство. Ако има конфронтация между двете страни ,чия страна ще вземат двойните граждани? Българо-турските граждани са 5-та колона у нас. Те осъществяват великотурскта политика на Ердоган. Спомнете си ролята на Судетските немци през II световна война!!! И судетските немци имаха политическо представителство в Чехия и нашите българо-турци си имат ДПС! ДОЛУ ДПС

Тъкмо това ще отсее българските граждани от всякакъв произход от другите. Българските турци и емигранти сега са хем граждани на България и ЕС, хем и на други страни - Турция, САЩ, КАнада, испания, .... Трябва да изберат какви искат да бъдат.

ами и вие изберете какви искате да сте.ако не искате да сте европеици излизаите от саюза EU

и ти имаш право на избор ... я Сибир, я КНДР

провери си - ПАРЛАМЕНТА ЛИ ПРИЕМА МЕТОДИКАТА НА ЦИК? При обявяване на извънредни избори и разпуснат парламент - КОЙ ФОРМИРА ЦИК??? При последните РЕДОВНИ избори (подготвени от партия) БСП и МАЯ и ПОДАРИХА 13 МАЖОРИТАРНИ ДУПЕТАТА НА ГРОБ и се прее...!! А ИСКРА ФИДОСОВА ги замени с бонуса за ДПС... ИЗВЪНРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ГИ ПРАВЯТ ПУДЕЛЧЕТАТА НА ЧЕХЛьо - РАЙКОВ И БЛИЗАШКИ......... А ЦИК Е ДО ДОНДУКОВ 1.....

ако беше прочел какво съм написал щеше да видиш че съм казал че за мене тази система с преразпределянето не работи...... А изборния кодекс и подобни неща се гласуват от НС..... Те могат да променат методиката по всяко време - именно така дойде и преференциалния вот ;)..... АЗ НЕ СЪМ ЗА ГЕРБ ДПС ИЛИ БСП!!! Методиката с преразпределянето е озаконена подмяна на вота - срещу това тръбя аз!

едно писание по въпроса ОТ 2013-та.. Ще ти повярвам в това, което пишеш... Щото тогава имаше протест във Видин.... Срещу влизането на дупетатка от ДПС с рекордните 204 гласа.. Не беше на жълтите павета и "обективните" ни медии не го показаха.... Мога да ти покажа мои писания от времето, когато Мая се пънеше да променя кодекса... Но тези, които дадоха бонуса за ДПС си получаваха заплатата, пардон - субсидията, СЕДЕЙКИ СИ В КЪЩИ...

Докато съществува ДПС дотогава ще има случаи като този.Досега е имало много основания тази партия вече да е в историята.Само,че продажните ни политици,съдии,прокурори и т.н не позволиха това да се случи.Ще ви припоння само някои случаи.Изявлението на Доган за обръчи от фирми и кой разпределя баницата.Агитациите на Турси език използвани многократно и т.н

ДПС съществува благодарение НЕГЛАСУВАНЕТО на българите.

галевта няма ли да отиде да им разясни лично, колко е умно творението и !? понеже с водача на митингуващите са си стари дружки по оргазъм, ще трябва да се обясни, че пак бойко е виновен ...

link/dps_out

Хора обърнете внимание и какво става в село буловлък плевенско.там местния ромски криминален престъпник методи сущо може да попадне в парламента.купил е цялото село по точно принудил ги е да гласуват преференциално за него.Престъпник в парламента и то доказан как ви се струва а?

Петицията е за разпускане на ДПС като незаконно сформирана партия. Не ми позволява да сложа линк. link

Отгледай и възпитай 3 деца и ще направиш реална стъпка за България и каузата. С петиции, избори, пърформанси, ... не става

що му е на човеко

Кой направи батсали депутат от Кюстендил?

Мая Манолова. Лично.

Така ще е докато ДПС не стане първа политическа сила и ще стане защото неиният електорат ГЛАСУВА. Докато НИЕ етническите българи се правим на много умни и обидени и НЕ ГЛАСУВАМЕ, бат сали ще ни представлява, това е положението етнически българи.....Всички други приказки за забрана и ценз са празни приказки с които искаме да оправдаем малоумното си поведение на НЕ ГЛАСУВАЩИ!!!

ТОЧНО ТАКА МНОГО УМНИ ХОРА СА ГО КАЗАЛИ - ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ЛОШИТЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРИТЕ ДА НЕ ПРАВЯТ НИЩО......

Сънароднико, нашите деди са имали средно по 5 деца тогава. България беше почти 9 милиона 1988 г. Сега обаче българката ражда средно 0.83 деца, туркинята 2.1, а циганката 4.5. каквато и система за гласуване да измислим ( електронно, от чужбина, ... ) реалността не се влияе от това.

Пародия

ИМА СИ СИСТЕМИ АКО ТИ СИ ИНЖЕНЕР И НЕ МОЖЕ ДА ГИ ВИДИШ ТО ЖАЛКО ЗА ТЕБЕ - ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ, ДАНЪЧЕН ЦЕНЗ И ТАКА НАТАТЪК.....

да, 9 милона с роднете преди 9.9.44 тези 0.83 да не само след 1989 и не ми пиши тъпизми, щото съм роден, учил и живял с връсниците си. Както и другият тъпизъм за селото и селското стопанство.......

Подпишете петицията. Нека не подаряваме България на турците! link

Фаталната грешка е допусната още след Освобождението, когато са пропуснали да приемат закон за българските имена - всеки роден тук носи българско име. Онези, които са се чувствали турци, свободно са можели да напуснат страната. Така проблемът би се решил завинаги. Има държави, където не можеш да разбереш кой какъв е, защото всички носят имената на основния етнос. Там няма ДПС, всички са с равни права и задължения.

Всъщност всички проблеми най-лесно и автоматично се решават само с една стъпка : ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО! При това не е в конфликт с европейското законодателство като абсурдните идеи за дискриминация по раса, възраст, образование, ... Трябва българите в чужбина да се определят дали са българи или други. Докато това не стане и се занимаваме с проблема как те да гласуват, все ще има такива явления.

За това не трябва да гласуват. Който живее в България той да гласува. Защо живеещи не само в Турция, а и по целия свят ще определят кой да ни представлява в парламента? Да гласува когато се прибере да живее в България.

После карайте хората да глсуват. Какъв е смисъла ?! В Кюстендил народа си е казал думата - последно място за Бат Сали и ДПС. Но политиците си имат 'формула' и вашите гласове, уважаеми роби, не значат нищо. Бат Сали пак е в парламента

Гласовете от чужбина се разпределят там, където НАЙ-МАЛКО ХОРА СА ГЛАСУВАЛИ. Да бяха гласували повече.

Какво ги интересува Кюстендил гласовете от чужбина. Нали всеки град гласува, за да излъчи свои представители в Парламента, които да работят за него. Изведнъж понеже си малък град с малко гласоподаватели и ти натрисат човек избран с гласове от Турция. Ами това е закон, който потъпква българските граждани.

Даже знаеш ли какво ?! Направо да не гласуваме, ами там по тия формули да си назначават депутатите и готово. Нали ???!!! Какво значение има че 61 000 души са гласували против тоя Бат Сали - той човека си има формула.

Осата Мая изкова страшен закон!С нейните камъни в нейната градина!

МАЯ ЛИ ПОДАВАШЕ ОСТАВКА??? Щото на изборите след това такива дупетати на ДПС се появиха във ВИДИН, 23 и 24 СТОЛИЧНИ ИЗБИРАТЕЛНИ РАЙОНИ!!!! ТЪРТЕЙКАТА ИСКРА ФИДОСОВА Е АВТОР!!! А ПЧЕЛИЧКАТА ЧУХЛьо - ОРГАНИЗАТОР НА ИЗВЪНРЕДНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ... А сега си прочети как се избират ЦИК и кой ПРИЕМА МЕТОДИКАТА МУ... ДА ВЛЕЗЕТЕ ТИ И БЕГЕЕЦА ПОНЕ МАЛКО В ЧАС.......

Пародия

ТОВА Е ЯСНО АМА МАЙЧЕТО ИМАШЕ УНИКАЛНАТА ИСТОРИЧЕСКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОПРАВИ НЕЩАТА - И ТЯ С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ТВЪРДЕШЕ ЧЕ ГО ПРАВИ ;)...... ТАМ Е РАЗЛИКАТА....

така го е написала, но пълното с юристи, политолози, ... лози народно събрание защо го гласува, а ?

Никога не могат да ме убедят, че трябва да има преразпределение - всеки гласувал в чужбина български гражданин, се води (или се е водил) в България на някакъв постоянен адрес, който е известен. Затова, гласът на всеки един от тях тярбва да отива към съответния избирателен район. А наче - това е пълната политическа лакомия и безотговорност на политиците в България! Не желаят да се откажат от закованото в Конституцията положение, че всеки депутатпредставлява целия народ. Ако представляваше САМО собсвения си избирателе район, нещата биха изглеждали другояче.

много хора от чижбина нямат адрес в българия-продали са си апартаменти къщи и така...

МАЯ КОСТИНБРОДСКА НАЛИ НАЛЕГАХА НА НЕЯ В КЮСТЕНДИЛ! МАЯ СЪЗДАДЕ ТОЗИ КОДЕКС! ДА Я ПРЕБИЯТ НА МЯСТО

Ибряма и Йълдъз Ибрахимова с концерт в Русе, а кога и в Дупница или Кюстендил,а?

Докога ще правят хората на малоумни?Докога ще търпим погазването на всякакви закони в България?Агитации на турски език от лидера на противоконституционната партия ДПС.Не е ли време вече да вземем нещата в свои ръце?След като нито,институции нито политици искат да се ангажират.