Десетки протестираха в Дебелт заради изнасиленото момче

Напрежението в Дебелт ескалира, след като протестиращи атакуваха ромската махала. Жандармерия заварди пътя им и ги спря.

Обратно в новината

Коментари - Десетки протестираха в Дебелт заради изнасиленото момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато тук спорите кой е по-голям циганин то циганите от Дебелт пребиха жестоко една жена от протестиращите.Да видим сега колко българи ще излязат на протест.

Защо се скри другарят Владко Местан и не се изхожда екзактно по въпроса,а?!

Какво лошо написах.Циганина от репортажа снощи ни размаха и опипваше гениталиите на детето.Такива се сношават на 1 метър в една стая от децата си и са за затвора.

БХК няма да се обадят в защита на жервата. Защо ли? Ами, не е от техния контингент - те само хомосексуални и цигани защитават. А тук, жертвата е жертва НА техен, по две линии, човек.

Нещо ми се губи позицията на БХК? ЗАЩО МЪЛЧИТЕ?

"Хората се зарекоха, че когато няма закон, са готови да вземат правото в свои ръце, предаде Дарик." "Законът" на Линч на времето си е спасил заселниците на Дивия Запад от ширещата се в условията на правен вакуум престъпност. Кой би предположил, че и БГ ще опре до него ?!

обърни се към американския посланик, да ти обясни как се говори против непълнолетен хомосексуален ром. или към приятелчетата ти Зъл Дух и Иречек.

посланникът не ти е виновен за дундуркането на организираните гласоподаватели. за българската некадърност все аврам бакалина ви е виновен, по стар брежнево-тошовски обичай загнилите сащ

Избраха си циганската партия герб да ги управлява,а сега протестират,срещу себе си ли протестират?Никой не иска закриване на така нареченото училище,а тръгнали да бият циганите.Нима не знаят,че циганите са като мухите колкото повече убиваш толкова повече стават,сиреч като освободиш мястото на една на нейно място веднага идват други,а от репортажите по телевизиите много от тези българи си приличаха на цигани.Тоест дори да премахнат циганската махла от там веднага част от българите ще заемат мястото им и ще се обяват за цигани поради социалните придовки и безплатните им ток и вода.

Дира кое е обида "почнаха"или"толерантни"????????????????????????????

Айдеееееее почнаха ни,ама като сме толерантини кой ни е крив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Три тона натрий няма как да се съхраняват и разпръснат равномерно. Няма и да е ефективно. Необходими са конвенционални средства, като танкове.

Е да де ама да беше жив ЧОЧООЛУ!!!!

..и ако беше останал някой що-годе здрав танк...

пазете циганите, нас кучета ни яли

В целия свят жандармерията пази гражданите от престъпниците. У нас тя пази предтъпниците от гражданите. А иначе всички политици без изключение дружно мълчат за тоталната циганизация на страната и увеличаващото се беззаконие, както и за покопаване на финансовата, политическата, етническата, културната и всякакъв вид друга стабилност в страната от това население. Крайно време е народът решително да каже край на всичко това, защото явно някой някъде в Европа е решил, че Българската държава трябва да се ликвидира и на нейно място да се създаде някакво циганско образувание.

Прав си, през 2003 г. започнах да преподавам предмет в 12 клас , който се казваше "Свят и личност" и представете си какво трябваше да преподавам на децата. Как мангалите имат култура и как трябва да се стимулира запазването на ценностите им и културата им , религия и обичаи. Аз се отказах и не преподавах нищо в час , защото учениците ме освиркаха и ми казаха , че говоря глупости , в които и аз не вярвам.

три тона натрий да разпръснат върху циганските гета в тоя дъжд и готово

Е няма такава цензура просто. И през комунизма такава цензура не е имала. Ама тогава и цигани само с права и без задължения нямаше.

Pesh0

моля всички да внимават , да не накърняват доброто име на изнасилвачите на малки момченца . Както и на хората от квартала им които ги защитават .

Дали един коментар е етнически нетолерантен, дали съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име - всичко това е субективно мнение, което може да се обобщи в една дума - цензура. Всеки има право на мнение, особено когато става дума за такова отвратително престъпление. Не е по темата ли, по нея е! Няма по толерантен народ от българския. А щом хората са протестирали, има за какво - изнасилено е дете, а държавата и полицията защитава престъпника, защото е циганин.

Няма ли да се сложи край на циганската престъпност в България? Ние в Европа ли сме или в Индия? Защо има двойни стандарти, защитаващи циганите, защо те са се качили на гърба на мизерствуващия български народ. Вън циганите от България. Бат Сали да върви в индийския парламент.

Ученик уби абитуриент с отвертка в главата

Прословутата българска етническа толерантност е на път да бъде убита от наште безидейни политици, не става с тия двойни стандарти вече!

Дами и господа протестиращи, гледайте природо научните канали: Анимал Планет, Диско вери ченъл, и национал географик- дивотии(Wild) . Ще видите че при приматите тези неща са нормални, и съвсем не водят до протести.

Ами това се случва защото се чувстват безнаказани, безспорно вината е на всички държавни институции поддържащи това статукво. Те го правят от страх да не ги обвинят в расизъм, нетолерантност, незачитане на малцинствата, главно от Европа. Но да не забравяме, какво направи Франция с тези малцинства. С това овчедушие нищо добро не ни чака. Уважавани са само смелите, винаги е било така и така ще бъде.

за нищо не им пука освен, че са много и гласуват под строй за тях организирани гласоподаватели

На малкият изнасилвач оперативно трябва да бъде отстранен атрибута, с който е извършило насилието. За да стигне до 8-ми клас това цигане сигурно е повтаряло много упорито година след година.

В тез работи дърдоренето и драсканиците само показват безсилие и вредят.Стига лозунги и перчене пред компа.

Само някой да подкрепи полицейските протести, на тези жалки хора избрани с конкурс от тъп по-тъп, които няма случай в който да спрат МПС и да не искат пари и рушвети. Лицемерие. Само хората ще вкарат ред.

Като поутихне медийният интерес, ще се намери някой да раздаде правосъдие. П.С. Спокойно модератори от дир.бг, този коментар, не призовава към противообществени прояви.

едно време, преди 16 години,в Дебелт имаше поделение на вътрешни войски и ако това се беше случило още първата вечер щеше да има ,,легни стани,, в циганската махала. Ама сега не е така. Сега сме ТОЛЕРАНТНИ с малцинствата но не получаваме същото от тях. Тогава щяхме да ги разхвърляме катун по катун докато се зазори, а следващата вечер пак и пак и пак. Ама тогава не им играеше кончето а сега се упражняват в любов върху децата ни.

Къде сте от БХК и ДПС отидете на място и защитете малкия изнасилвач!Все пак той е част от бъдешия ви електорат! Малкия перверзник трябва да отнесе сериозна доза бой за да помни за цял живот.

Малкия перверзник просто трябва да бъде скопен!!!!Ако държавата не може...някой друг трябва да я свърши!!!И не само тоя малък перверзник.....

едно време в Дебелт имаше поделение на вътрешни войски. Ако тогава бе се случило това със сигурност още вечерта щеше да има ,, отварям врата нинджа, не пита нищо а влиза с карате в бъбреците,, Сега времената са други. Европейци сме и сме надупени на всички, особено на малцинствата в личната ни Държава. Представителите на малцинствените групи, понеже сме надупени се упражняват върху децата ни а ние ги пазим с полиция на която плащат от нашите данъци. Супер сме готови сме не за ЕВРОПА ами не зная за къде с тази си толерантност.