Протест в Благоевград срещу областен управител от ДПС

В Благоевград се проведе протест срещу назначаването на новия областен управител Муса Палев, който е от ДПС. От БСП и РЗС се обявиха за смяна на Палев.

Обратно в новината

Коментари - Протест в Благоевград срещу областен управител от ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си Орешарски току що каза, че не помнял кой му е предложил Пеевски. Е тия вече се гаврят.

не мога да повярвам че там по пловдивско и благоевградско дпс са спечелили управлението.някойяко държи с потури да ходи.що за хора гласуват в българия.ако все още се казва българия,а не някакво турско име измислено на тази наша държава.зарежи гласували за турците.има и в турция партия българска народе????къде живеете вие?? като искате турско и турци да ви кмандват ...близо ви е долу.заминавайте.БЛГАРИЯ ЕНА БЪЛАРИТЕ.

Браво на Благоевград , а софиянци мълчат срещу ЕМИЛ ИВАНОВ НОВИЯ СТАР ОБЛАСТЕН.Един знаковите мафиоти в Своге и областта.

Аз съм от Пиринско, макар че живея в София! И съм против назначаването на Палев, не защото е мюсюлманин, а защото е от мафиотската и противоконституционна партия ДПС. Никога не съм имал против Рашидов като министър, мака да е етнически турчин!!

Войводи надигнете се ,не допускайте да паднете под турска власт ние сме с вас.

БЛАГОЕВГРАДСКИ РАЙОН Е НАЙ-ЧИСТ ОТ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ОПАЗЕТЕ ГО ОТ ТУРЦИЗАЦИЯТА НА ДОГАНОВИТЕ ПОЛИТИЦИ.

Внимание!!! Повечето платени писачи от Позитано са били на пост, докато ние протестирахме! Основната стратегия на провокаторите е да: 1. Изкарат протестиращите, че не знаят за какво протестират; 2. Да ни внушат, че всички са маскари; 3. Да всеят противоречия сред протестиращите на принципа: аз съм срещу Пеевски, но за Олигарски, срещу ДПС, но за Атака, срещу ДСБ, но за България на гражданите... Много моля, игнорирайте подобни коментари, те целят да ни разединят!

Керкенеза е пуснал тлъста гуша , и вместо да ни кикирики, само ни грухти ??

БРАВО на БЛАГОЕВГРАД!!! На този борчески край е ПОДИГРАВКА да се назначи за областен - ТЪП ТУРЧЕЕЩ се ПОМАК без образование!!!

За това трябва да излезе целия град и да покажем на управляващите, че най- после трябва да започнат да се съобразяват с този народ, който е гласувал за тях.

Не е проблема, че областния управител ще бъде помак. ПРОБЛЕМА Е ЧЕ Е ОТ ДПС! И ще работи за ДПС. ДПС фирмите трайно ще се настанят в тоя район и ще продължат да работят за турцизацията на помаците.

Точно така! Не е проблем, че е мюсюлманин, а човек на ДПС!! Имам приятели-мюсюлмани, верни на България и нямащи общо с ДПС. Но на ДПС нямам вяра, че са такива!

В БЪЛГАРИЯ се извършва една тиха ИСЛЯМИЗАЦИЯ благодарение на КОМУНИСТИТЕ от БСП ,ТУРЦИТЕ от ДПС и ПСЕВДО -НАЦИОНАЛИСТИТЕ на СИДЕРОГЛУ.Крайно време е да ги СПРЕМ в името ибъдещето на нашите ДЕЦА и ВНУЦИ!

БРАВО БЪЛГАРИ ОТ БЛАГОЕВГРАД. НИАКЪВ ТУРЧИН В ТОЗИ ТАКА БЪЛГАРСКИ РАЙОН. НЕ НА ДПС. СТИГА СА НИ ТЪПКАЛИ . ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ПРОДАЖНАТА ТУРСКА КЛИКА.

ХАК да ви е , като слушахте през февруари такива като тази пачавра манова.

Но кажи какво да правя, кат си ме, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище: там, дето аз съм пораснал и първо мляко засукал, там, дето либе хубаво черни си очи вдигнеше и с онази тиха усмивка в скръбно ги сърце впиеше, там дето баща и братя черни чернеят за мене!...

Ооо, и ние имахме областен от ДПС. Големи поразии направи, абсолютен мафиот беше.

НЕ ИСКАМЕ ЧЕРВЕНАТА БАШИБОЗУШКА МАФИЯ - ТОВА Е!

С такива искания и виденовата зима ще ни се вижда рай.Все пак става въпрос за български гражданин,обсъжда ли някой качествата му-не.Пък и с този дупедаец работата е още по-зле.За него парата е над всичко.Много бързо забравихте кой уволняваше тиквата,кой носи грозде на Алексей Петров пък сега му вярвате.Продавате се за жълти стотинки а те ще се върнат на бял кон и ще ви забравят.

Тези, които ги назначават тези ОУ с мандата на ДПС, много добре знаят , че вършат провокация и как ще бъдат посрещнати подобни назначения. Хайсе малко по-мисловно от говорно с изказванията. Историята, религията на тези ширини не дава никакво основание (напротив) да се правят паралели със З. Европа и да се говори (безотговорно) по принцип. Както я карате така спейки, в един не много далечен момент ще се окажем чужденци в собствената си родина!

За черените цървули няма нищо свято. Дори и когато съгреши партията е номер едно пред България и българските граждани. Общите комунистическо-руско-турски интереси са най-важни за тях

Братя на пазара излезе най-новия бестселър "КАК ДА САМОУБИЕШ 100 ГОДИШНА БАБИЧКА" от академик серГЕЙ падниШЕФ в съавторството на п-рДоган,п-рМестан и с дейното участие на ст.науч. сътр.сидер ага. предвижда се само едно издание !!! цена 30 сребърника

Четох я,Кзкарваш хората на площада,свалят власта после да го дух,, Няма в БГ протести неизползвани от политищи за тяхно облагодетелствене

Влезте и го изхвърлете от кабинета!

Русе е с ВАС. Българи юнаци.

Правителството назначи девет областни управители 13 Юни 2013 Със свое решение Министерският съвет назначи областни управители на Благоевград, Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Търговище, Велико Търново, Разград, Стара Загора и Ямбол. Муса Палев е назначен за областен управител на област Благоевград. Иван Каракашки е назначен за областен управител на област Кюстендил. Иван Йорданов е назначен за областен управител на област Пазарджик. Венцислав Каймаканов е назначен за областен управител на област Пловдив. Емел Расимова е назначена за областен управител на област Търговище. Георги Рачев е назначен за областен управител на област Велико Търново. Стоян Ненчев е назначен за областен управител на област Разград. Живка Аладжова е назначена за областен управител на област Стара Загора. Николай Пенев е назначен за областен управител на област Ямбол.

Aнтибългарина и продажника Станишев трябва да бъде изгонен с шутове.Жалка личност и жалка клика- Курнелия, Кутев, Найденов, Вигенин и т.н. Каква е тази власт след като се заплати с цената на ликвидирането на БСП. Моментално разкарване на Станишев и избор на Стефан Данаилов за 6 месеца да спаси партията от разпад. Разследване на кръга около Станишев- с просто око е видно зависимостта му по три канала- сбъркани хромозоми, пари (Моника), ционистите.

мале,турчин ще владеи бащино ми огнище...браво яне този муса ванка...

"Нашите деди и прадеди ще се обърнат в гроба, ако разберат, че новият етикет на Пиринска Македония е " Янев" ЧОВЕК С ХОМО НАКЛОННОСТИ!

Одупи се тогава на Местан ага!

Браво, Благоевград!