Хиляди протестиращи белгийци поискаха правителство

Над 30 000 белгийци се включиха в организирания днес в Брюксел протест срещу продължаващата седми месец вътрешнополитическа криза, заради която в страната все още няма редовно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди протестиращи белгийци поискаха правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря за написаното!То тука в България много се срамят да се нарекат Българи и не тачат името Българско,а то е ДАР и Благодат Божия!

"който ни е владял, разтурил се е". Това да го знаят! И наши и чужди! Не сме буйни, шумни и агресивни, но с нас на сила не-мо-же. Това е карма българска. Не го мислиш, не го искаш, то си става. Или демокрация, или нищо!

Който се е захванал с България, не е прокопсал!... Влязохме насила (без референдум!) в ЕС - тресе ги криза!... И Белгия усети това. Влезем ли в Шенген, и Шенген ще се разтури!... Не знам защо сме такива, но такива сме. Не се противим, правим, каквото ни заповядат!... Обаче който ни е владял, разтурил се е!...

като искат да им изпратим нашето даже има и гласуван вот на доверие преди няколко дни..демек ще им върши работа

това щях и аз да кажа :))) ама те наще там няма да искат, че ред има в белгия

Казвах ли аз, че който се е захванал с България, не е прокопсал. Влязохме насила (без референдум!) в ЕС - тресе ги криза. И Белгия усети от това. Влезем ли в Шенген, и Шенген ще се разтури. Не знам защо сме такива, но такива сме. Не се противим, правим каквото ни заповядат. Обаче който ни е владял, разтурилп се е.

Краят на ЕС иде ,но не по наша вина. Просто всичко на запад се градеше на една голяма лъжа и сега всичко рухва или идва си на местото. Там на север където нищо не расте без химия е царял гладът и пак това ги чака.Сега се да опитват да ограбят източна Европа ,но добре че всички не са като Бойко и скоро ще дойде видов ден.

Човече,хвъли ме в размисли...И за да ти отговоря защо сме такива ще те пренеса далече във времето под формата на неделна проповед.Четене из"Житие на св.апл.Константин-Кирил" от неговия ученик св.Климент Охридски:"Вечерта,преди да отиде във Великоморавия да проповядва,Константин е имал видение по време на вечерната молитва.Явил му се е Господ и му е открил 38-те знака на глаголицата,с които да преведе на славяните Библията..."Наш човек е просветил славяните/майка му е българска принцеса от рода Дуло/.И след години,когато оцелелите от много унижения негови ученици/Ангеларий е бил тежко болен от побой/ и брат му Методий избягали от новото пронемско управление във Великоморавия пак нашата велика земя ги е приютила,в лицето на Княз Борис I.Затова аз не се запитвам защо сме надживяли толкова силни врагове.Само едно се питам:не ревнува ли богоизбраният израилев народ Бога от нас?

:)))