Разкриха провокатори на протеста, 9 задържани

Полицията разкри групи, които подготвят безредици на протеста в София за оставка на кабинета "Орешарски" и срещу олигархията. Шествието бе опорочено за кратко от провокатори, но до сблъсъци не се стигна. 9 души са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха провокатори на протеста, 9 задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към Европа и посолствата на Запада у нас: Кафявата чума в България реанимира. Наследниците на старите манархо-фашисти не се крият, а са в настъпление. Език, методи, култура - всичко е копие на Третия райх, срещу когото воюваха и умираха и вашите момчета в последната световна война. Вие на Запад възпитахте български специалисти, мирни хора, с висока култура, с познания за света отвъд Стената, а днес те са поставени под ударите на банди бръснати глави в състав на цели дивизии, готови за пуч. Властта е нестабилна и неука, младежта е дрогирана и тъпа, необразовани лумпени буйстват по нощните ни градове и нещата отиват към международна намеса. Ще се наложи войски на ООН ии ЕС да се намесят, за да спрат кървавите ексцесии на крайната десница у нас. 23 години показаха, че криминалитетът, реваншистите на нацизма и слабообразованите примитиви са бедствие, от което спасението е само в международната намеса тук. Все още има време да спрете трагедията.

Този пост е писан от Организацията на евреите в България "Шалом". Малко са будалите, които "кълват" на такива евтини внушения.

link / watch?v=CnS1zknMc -> вижте принципния журналист бюрекофф как заговорничи с провокатора от вчерашните протести. вижте го само. (има разстояние в линка, което трябва да бъде отстранено)

Дано днес да няма провокатори, като вчерашните докарани от Стъки и Слави Бинев

появи се клипче, на което са заснети бюрекофф и вчерашните провокатори да си хортуват в русе. кво прайм, питам аз?

прав си прав,дно повеяето го разберат бързо от шг свалвл комунĝи-ама до шг само е ^л събраното от комунĝите-като почнем с2-зг отпуск по мажчинство, децки добавки достатъчни за храна на месец, лагер за стотинки...за какво ме моето момче искаш да ги сваляш, ако не си реститут няма сасвършено правителство, поне не са мафияéзатова мафията плаща да ви манипулират

Откакто Волен си хвана младо гадже започна да се изживява като побойник. Капка му е дърпала юздите здраво :). Извод:Никога не е късно да станеш за резил!

Г-н ЦАЦАРОВ очаквам от Вас БЪРЗИ и АДЕКВАТТНИ действия като тези преди и повреме на ИЗБОРИТЕ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ всичко е било един СЦЕНАРИИ като двойното ТТ.

Много си прав Прецакаха ни за пореден път. С нашия протест ГЕРБ успяха да спрат наказанията, които си заслужиха. Сидеров и той яхна вълната. Червените си разчистват вътрешните сметките с нас. Само ДПС са печеливши. За моите приятели и мен протеста свърши

За теб не е и започвал. И с тебе и без тебе ние продължаваме

ха-ха, добър опит, но не се хаби повече, този път ще гризнете дървото

полицията е изцяло на страната на болен гнидеров

Не минава, провокаторче :)

Добре Болен е депутат ама другите около него не са и могат да бъдат арестувани? Какво чака полицията? За създаване на безредици, нарушаване на общественият ред, провокации.

Сигурно и ти си обратен, щом като ти е обратно мисленето!

Здравей, Волене, Бързам да се извиня, че се обръщам на малко име. Не съм под масата обаче като тебе. Как си тези дни? Народът май нещо не те харесва вече. Започнал си да се държиш като гамен. Псуваш, кълнеш, крещиш по хората, които протестираме... Защо, Волене? Не ми отговаряй. Моли се за нас, грешните, които не знаем къде се намираме. Съжалявам, че те смущаваме и вечер не можеш да си пушиш пурата спокойно. Ох, забравих, че не пушиш. Заяви го от трибуната в парламента, когато се аргументира защо трябвало да се връща стария режим в заведенията. Извинявай също, че не обичаме Делян, Местан и Станишев. Извинявай, че помним как ги плю и кълна и тях миналия мандат. Предлагам да започнеш да мислиш от кого ще ни освобождаваш за следващите избори, които, изглежда, ще са много скоро. С ДПС вече няма да стане. Имаш шанс все още с циганите, освен ако не излезе, че си вързан и с Цветелин Кънчев. Всичко е възможно вече - и нищо няма да ме учуди. Сетих се и още нещо. Казваш, че си патриот и, че следваш заветите на Левски и Ботев. На 2 юни, когато е Денят на загиналите за свободата ни, ти се качи на Околчица с кон като революционер. Ти убеден ли си, че мястото ти е там? Защо, като сте такива родолюбци, не протестирате в Благоевград срещу назначаването на турски областен управител на Пиринско? Всъщност, оказа се, че Муса Палев е помак, който обаче отрича българския си произход, но това е друга тема. Къде сте? Защо ви няма в града И в Пазарджик ви няма, където също ще назначават човек на ДПС за областен управител. Бяхте там обаче, когато гледаха делата за радикален ислям. Между другото, с тях какво стана? Или не ви интересува вече, защото минаха изборите? Време е да си ходиш. Вземи си и Чуколов и Шопов. Може да ни оставиш само Деница и тия новите госпожици. Нали трябва да има нови лица в партиите. Ти пари си имаш достатъчно вече. Мисли кой да ти ги наследи.

Овчарче, и на теб Волен ли ти е проблема? Ами някакви по-големи проблеми не съзираш ли? Или ти плащат само за тази тема? Много лесно е анонимно да пишеш, ама не е трудно да се разбере и кой ти е поръчал. Аз ако искам мога да ти напиша много по-голямо писмо, ама не знам до кой да го адресирам, само мога да се досещам. Не е ли по-добре да кажеш ти кой си и какви идеи имаш, какво предлагаш, ще има ли избори, кога, защо и т.н. Много народ щеше умре от глад, ако го нямаше този Сидеров и Атака. Ето как Сидеров помага за намаляване на безработицата. Ех, провокаторче, много поздрави на Винкела, Яне и другите двама, и дано ти увеличат заплатата!

Той може и да съзира, защото Волен е част от този по-голям проблем, ама ти си зациклил до идиотизма на еничарчето Болен!!

Реплика до: "Игнорирай протеста" Снощи нямаше дразнители пред централата на Атака и естествено,че няма проблем!Ти как мислиш,ако те ударят,ти ще стоиш ли и ще се усмихваш може би?Умишлено ги провокирахте и после видите ли Сидеров е виновен,този филм сме го гледали.Толкова сте ми ясни,та чак прозрачни.Снощи да се замаже положението имаше рехаво присъствие от протестиращи пред централата на ГЕРБ!Мижи да те лажем,ади нема нужда!Чалъми зад г*за ми.

Ами да прави като БСП и ДПС, там няма провокатори пред техните централи и нищо не се случва. Не ни баламосвай. И на бебетата им е ясно защо е там пред централата с башибозука и каква му е целта. Целта е провокация.

Мисля че когато Волен с привържениците си стои пред централата, която въобще не е на път на "спонтанния протест" няма как да провокира..За да има сблъсък кокато единия е пред дома си значи дтугия е трябвало да отиде там за да стане....

Какви са тези манипулативни лъжи. Та на протеста бяха пане три пъти повече. Всичко от метро Сердика до бившия царски дворец беше запълнено до краен предел. Имаше само една пътечка отстрани за минаващи.

Редиците на протестиращите,ще оредеят и ще останат само тия,които още не са се усетили кой има интерес зад тия протести.Позволих си да копна едно много точно изказване на един умен,младеж,който е наясно за какво иде реч: Младост ( нерегистриран ) 19.06.2013 09:18 Прецакаха ни за пореден път. С нашия протест ГЕРБ успяха да спрат наказанията, които си заслужиха. Сидеров и той яхна вълната. Червените си разчистват вътрешните сметките с нас. Само ДПС са печеливши. За моите приятели и мен протеста свърши.

Много си прав

змийско изчадие,много ти се иска да няма протести и твоята крадлива партийка да се окопае пак във властта но нали знаеш какво се случва със змиите.......ако не успеят да се скрият пак в шубраците

Протестиращите са поне 20 000. Това не са измислени числа !!! На концерта на Bon Jovi имаше 30 000 и не бяха повече от протестиращите. Как е възможно всеки ден докато сме на протест да слушаме по телевизия и радио само лъжи !!! Протестиращите били 5000 и то платени ... били с провокативни лозунги ... Абе хора, как никой не коментира арогантната безотговорност на управляващите а укорява мирен народ търсещ промяна ??? Как е възможно да се дадат права до секретни документи 3 дена преди случайно да те изберат, подправяйки закона специално за човек ... как могат да казват на това ГРЕШКА. Как никой не вижда една осъзната ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ???

Ама направо 200000 ги кажете та да се успокоите. За каква секретност говорите като понятие си нямате..Ама то ако мислехте щчхте да разберете какви яхват герберасите че властта им е много необходима точно заради "секретността" поне до момента на техните действия..

Аз не знам колко точно "ентелегентен" трябва да си , за да заведеш детето си на митинг? Що за малоумие...И като протестират "мирно" срещу БСП какво точно ще постигнат? Да се върнат Боко и Цоко? Че те и сега са си на власт...

Само Боко и Цоко са ви в кухите червени глави. СМЕНЕТЕ ПЛОЧАТА, ТАВАРИШИ!!!

И аз това се питам. Влачат със себе си дедето горкото, по късна доба, в жегата, и вместо да го занимават с полезни неща, те го учат как да се прави на лумпен по улиците????? Има много такива ентелегентни мами и татковци.

Пишеш си, репликираш си сам си сам. Представяш се за жена, това е шизофрения.

Хайде родителите решили да излязат на вечерна разходка с детето си, както и да е, те си решават. Но репортерка на БТВ да задава въпрос на дете на не повече от 4 годинки защо е на протеста ме шокира. То, горкото гледаше уплашено и се наложи бащата да каже добре заучената фраза: "За по-добър живот!"

Колко страшно - майки и бащи отишли на протест с децата си!!! Какви безотговорни родители, вместо като мама Праска да научат отрочетата си, как се става мултимилионер още на 18, те учат децата си на гражданско поведение!!! Срам и позор!!! ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ ДРУГАРКАТА ИРЕНА КРЪСТЕВА, ЗА ДА БЪДАТ УТРЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА МИЛОНЕРИ/МИЛИАРДЕРИ И НАЧАЛНИЦИ В ЧЕРВЕНА КОЧИНА!!!

селски дивак,за разлика от вашите пиянски и дрогирани протести организирани и финансирани от руските агенти тук на енергийната мафия хората сега на протеста са "ИНТЕЛИГЕНТНАТА МАСА от народа и това много ви пречи селски дърводелци завършили ПУЦ-ове и РАБ ФАК -ове....21 век е и си вървете от там от където комуноидите ви докараха преди 65г.

Какво си въобразяваш,бе самонадеян папагалстваш,че си от интелигентните и свестни хора като ти българския правопис го имаш за нищо и не знаеш що е то главна буква, запетая и оформяне на смислено изречение?Какви "комуноиди" са ти в зомбираната куха глава, щом изобщо не знаеш що е то комунизъм като идеология и практика/до каквато никога и никъде не се е стигало/, а плещиш зомбиращи тъпни на гнусни злодеи,които добре са преценили такива като теб,наричайки ги "човешки ресурс" за употреба по предназначение.Е,няма как да излъжете нас - останалите истински образовани и свестни българи, но ни увеличавате болката и убивате надеждата за България, която ние наистина обичаме.

маи е време полицята да раследв министри а не да тараи други причини. хората трибва да се органисират и да продаляват да се борят с маршата в наще даеявници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво излезе сега? Има ли пияни и дрогирани "протестиращи", изпратени пред централата на Атака - има и нарушаване на обществения ред, нецензурни викове и скандирания посред нощите, хвърляне на камъни и бутилки. Няма "протестиращи" пред централата на Атака - всичко е мирно, културно и тихо и в рамките на закона. С призива си "Игнорирай Волен", дефакто си признаха, че те са нарушителите на обществения ред. Ако могат сега да игнорират себе си, ще е най-добре за всички граждани.

Не е така драги.Снощи е нямало дразнители пред централата на атака и естествено,че няма проблем!Ти как мислиш,ако те ударят,ти ще стоиш ли и ще се усмихваш може би?Умишлено ги провокирахте и после видите ли Сидеров е виновен,този филм сме го гледали.Толкова сте ми ясни,та чак прозрачни.Снощи да се замаже положението имаше рехаво присъствие от протестиращи пред централата на ГЕРБ!Мижи да те лажем,ади нема нужда!Чалъми зад г*за ми.

Като прочетох и другите ти мнения, мога да ти кажа, че не си наясно с много неща, но не се притеснявай, това важи за повечето протестиращи. Точно снощи като ги нямаше дразнителите, всичко беше наред. Централата на Атака си е тяхна, така че дразнители се явявате вие, дето нямате работа там!!! И други основни неща не са ти ясни. Атака свали ГЕРБ, затова ви пратиха пред тяхната централа, затова е масираната поредна кампания против Атака в медиите, затова е неистовата омраза на ГЕРБ срещу Атака. Друго, което не ти е ясно е, че Атака не е яхнала протестите, напротив - правят се опити протестите да се насочат срещу Атака, а ГЕРБ да избегнат възмездието /за това си прав/. Всичко това в крайна сметка е използването на ситуацията да се елиминира и разбие Атака, но за пореден път опитите им няма да успеят и ще имат обратен ефект. И за още нещо си прав - прецакаха ви за пореден път. Но за това вие сте си виновни, защото не това е пътят, по който тръгнаха протестиращите.

Протест, който не поставя никакви конкретни искания и срокове за решаването им е абсолютно ялов. Днес слушам как Кабасвинята и прочее вече тотално изпаднали от политическия живот люспи щели да обединяват дясното.

Простащината ви е партийно вродена - да наричаш един достоен човек Кабасвинята, а да не погледнеш шопара, дето ни го пробутвахте да оглави ДАНС, показва колко сте долни, жалки и повратливи като фурнаджийска лопата.

Ти да не си му адвокат на този Кабасвинар. Само като му видиш фейса ти става ясно че не е по-различен от Пеевски. Същата гнусна мутра е. Ясно е и друго, това мухлясало статукво нямаше как да се задържи 24 години ако не го крепяха и такива нещастници като теб. Дето сега пушат нервно по площадите и крещят оставка, защото политическите брокери като тази Кабасвиня са им наредили това да крещят. Аман от лузъри като теб.

Ще ви кажа, пак ще има хора на Сидеров във мирния митинг, докато не стане мазало, ако искат да няма кървища трябва да приберат Волен веднага, той в момента е във състояние на злоба и има задача да плаши хората.

Това ,че протеста не мина покрай него го изважда от равновесие. Провали се добре подготвената провокация. Игнорирай Волен!!!! Само така.

Провокатори?!? А как ще падне този кабинет,с кротко разхождане по улиците ли? Тези боклуци няма да си тръгнат без бой,единствения начин е със сила! Протестите не може да бъдат само мирни,като виждаме,че не ни се вслушват в исканията,няма ,как да не ги изринем на сила от парламента!!!!!

Отиди, отпусни някъде напрежението! Недей да предизвикваш безредици. Ако искаш бой и кървища ходи на ММА състезания. Ние тук протестираме мирно и кротко.

Явно си личи,че подкрепяш сегашното правителство!!! То няма да падне с мирни разходки!!! Както падна Борисов,БСП плащаха на провокатори,защо се допусна тогава това?????? А сега реват,да не се допуска,защото ги е страх,че ще паднат от власт и ще им цъфнат кирливите ризи,а те са прогизнали от смрад!!!!!!!!!!

ВНИМАНИЕ НА ВСИЧКИ - В СЪБОТА В НДК ИМА КОНГРЕС НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ(ПЕС).СТАНИШЕВ ЩЕ ИСКА ДА ОСТАНЕ ШЕФ. ВСИЧКИ ПРЕД НДК НА ПРОТЕСТ!!! ВЛEЗТЕ В САЙТА НА ПЕС.ТУК КРИЯТ СТАРАТЕЛНО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.

И КАКВО ОТ ТОВА?

Има предвид да "помогнем" на другаря Станишев. Да си даде оставката и там.

Новото представление на куклуводите Станишев и Доган под името "БГ Политика" пред пълен провал ,куклата на конци Орешарски реагира неадекватно,което подсказва че май са се объркали конците .Единствено от Юруш бившата (атака) харесали преставлението

"В Зимбабве е в действие революционна финансова схема, при която малоимотни стопани залагат в банка добитък като гаранция за получаване на кредит". Е господа протестиращи, гответе се за това след като урнете държавата.

по БТВ днес стана ясно, че участници в протестите в София са представители на изпадналите от парламента политически сили, подкрепени от ГЕРБ.

Пълни провокаторски глупости.

Само питам; тези, които са били на софийските протести (защото в провинцията такива няма), някой да е видял ПОНЕ ЕДИН социален лозунг?! Защо всички искания са само политически?!

Защото трябва да се промени политическата система...Без промяна на системата не може да има съществени "социални" промени към по - добро.

е свършено и комунистите нямат право да управляват държавата!загубиха ли изборите?Загубиха ги!Тогава-МАРШ ОТ ВЛАСТТА!

Петиция за сваляне на имунитета на Волен Сидеров

Вие познавате ли законите. Държава не се управлява от хрумването на някой от улицата.

Държава не се управлява от малоумни ибрикчии, целенасочено насъскващи хората едни срещу други!

Петицията е на Гейобществото, което иска по този начин да си прави реклама, а народа както винаги лапва като шаран, както винаги.

Уважаеми сънародници: числеността на протестите не отговарят на безобразията сторене от политическото статукво......за 1 500 000 София само 8000 протестиращи.......ЗА БОГА БРАТЯ И СЕСТРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ .....ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦИТЕ - В ИМЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА !!!

Приятел, знаеш ли, че в провинцията хората въобще не се интересуват от софийските протести! Да си видял ПОНЕ ЕДИН излъчен репортаж за някакви протести в провинцията през последните дни (освен 30-40 човека, които не искат да пуснат областните управители)

ако така разсъждаваме промяна няма да има и следващите 250 години

Протестите и в Турция са само в Истанбул, но това омаловажава ли ги??? Който иска да дреме - да дреме. НА ДРУГИТЕ НИ ПИСНА И ВЕЧЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!!!

Интересуват се,но няма да излязат на протест.Хората работят за по двеста лева в провинцията и то не винаги .Нали това беше целта на олигархията-да докара хората до просешка тояга за да ги владее.

Няма да излезна,преди да видя поне един лозунг против ГЕРБ!

Като си зрител, що не гледаш внимателно?

Лозунгите против ГЕРБ се поизтъркаха в предизборната кампания, много пресолихте супата от БСП-то. Постойте още месец-два на власт, и хората ще започнат с умиление да се сещат за ГЕРБ.

нали стана подлога на Боко. Значи той го е пратил. Изводите са ясни - пълна дестабилизация на държавата и опорочаване исканията на хората.

Изводи от протеста! От изминалите дни на протести става ясно следното: 1. Протеста не е организиран спонтанно а целенасочено. Организатори са ГЕРБ, РЗС, ДСБ, СДС,мотивирани от вън. 2. Един протест излиза с ясна цел и търси постигането на нещо .- До тук не се чуха и/или видяха някакви цели а само празни и кухи лозунги от 90-те - това показва , че няма никакво развитие на така наречените десни сили. 3. Мантрата повтаряна под път и над път ,за млади интелигентни и образовани хора- интелигентния и образован човек има цели и виждания - до тук протестиращите показаха ,че нямат такива , още по лошо , видя се , че не могат да направят разлика между премиер, председател на партия и депутат - справка предаване по БТВ. 4. Така наречени провокатори - провокатори излязоха хора издигнали плакати ,срещи ГЕРБ и президента - факт в полза на това , кой организира протеста. 5. Високо платени медии защита на метежа- Могат ли медиите да отговорят - Законен ли е протеста ,след като няма организатор и не е по закона . Законно ли е да се провежда протест след 22.30 ч. Защо медиите представят само страната на протестиращите , които са 1% от населението на страната. това ли са независими и обществени медии?

червен боклук си ти!

Напротив, искането е ясно и точно - ОСТАВКА!

А, защо оставка - мотиви иначе са празни бръщолевения.

Добре,оставка на Орешарски,но защо?Та той още не е управлявал!

Браво, изключително интелигентен и обективен анализ. А що се отнася до "интелигентния" протест, който умилява Ани Цолова от БТВ - вижте:"Депутатът от ПГ на Коалиция за България Георги Кадиев влезе при протестиращите пред централната на БСП. Той беше залят с вода и замерван с тоалетна хартия от недоволните граждани." Наистина това е било изключително "интелигентно" и за пример на децата, които "кротките" протестиращи са водили на протеста. Имало е избори-да сте гласували! Не може 10000 души от София, да диктуват на 6 милиона българи какво да става в държавата! Това е демокрацията!

тъпо цифроманче-до всички които се подписвате със цифрички,че буквите трудно се намират на клавиатурата от попикани пенсии-искането е само едно "О С Т А В К А "!!!-в кухите ви манерки ще ви го набием по един или друг начин

Този с прошарената коса се казва Бисер Миланов, по известен в Русе като Бисер Петното! Многократно осъждан за обири, грабежи, притежание и разпространение на наркотици! Другият с малоумната мутра до него се казва Йордан Бонев, син на Венцислав Ангелов от един от многобройните му бракове, по известен в Русе като Венци Чикагото, осъждан за притежание и разпространение на наркотици, както и за организиране на група на разпространението им включваща синовете му и брат му! Това са платени провокатори на Николай Бареков, които са постоянни гости и оратори в предаванията му от Русе! Това са хората, заради които истинските граждани на Русе не излизат на протест, защото не искат да бъдат на едно място с тези отрепки, чието място е в затвора! Тези хора срещу заплащане ще протестират дори против собствените си майки....

През януари и февруари поне протестирахме срещу монополите. Сега тези глупаци дето се събират всеки ден имат кухи поличитески искания и нищо конкретно с което истински да притиснат скапания ни квазиполитически елит. Жалка седерастка паплач. Особено ми хареса лозунгът им: "Мразим ви безплатно". Което още веднъж ми подсказа, че работата е нагласена някъде в централите на големите партии, както беше противопоставянето през 90-те години. Колкото до така нареченото дясно, никога не е имало десница в България що се отнася до СДС, ДСБ и прочее файтонни организации. Истинската дясна партия е БСП. Партията на олигархията.

bTV, 8,45: В студиото присъства 4 млади хора, лица на протеста (2 момчета и 2 момичета) Реплики:"Нас не ни интересува 5% намаление на тока...", "Ние сме на протестите и заради купона...", "Ако падне правителството, за това, че ще загубим стотици милиона евро, не ни интересува; тези пари така и така ще бъдат откраднати..." Потресена съм!

Гледах само една малка част от това интервю. Но достатъчна за да разбера, че с подобен кофти матрял е безсмислено да искаш и да се надяваш на каквото и да било.

Аз също ги гледах снощи.Едни нафукани кифли,дето не знаят какво искат,Седнала да ми се изхвърля,тая дето се опитваше повече да говори с едно такова самочувствие се изживява като медийна звезда.Нещото което ме подразни,че трябвало да си понесат наказанието за грешката,разбирай Пеевски.АЗ (казва тя),ако згреше на работа,ще си понеса наказанието.И тук възниква въпроса,как аджаба ,ще го понесе,веднага да я уволнят ли,че е сгрешила?Та кой не греши.Направо стават смешни.Това правителство още не е влязло в действие те на 3-тия ден искат оставка?!

Не забравяйте, че БТВ е собственост на кръга Василев-Пеевски. Нормално е да се опитват да очернят протестиращите.

На протестите през февруари имаше толкова много лумпени и платени участници и биячи, че изобщо не ги давай за пример!!! Протестите тогава бяха дирижирани от същите тези, дето сега ни пробутваха недоразумението Пеевски. Автентичният протест е сега!!! И стига вече инсинуации - когато протестират вашите лумпени може, когато протестират възмутените граждани - държавата била в опасност??? Смешници!!!

За лузър като теб не есе и съмнявам, че сегашния кух протест е автентичен. Също колкото е автентична българската десница.

Повечето от професионално протестиращите изобщо не ги интересува протеста. Основната им цел е да начешат вродената си ксенофобия. Този път срещу турците. А какво ще стане, ако турците излязат с искане, териториите, на които те живеят да се присъединят към Турция?

ТЕРИТОРИИТЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ И НЯМА КАК ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. КАТО НЕ И М ХАРЕСВА В БЪЛГАРИЯ, ДА СИ ВЪРВЯТ В ТУРЦИЯ. НО И ТАМ МНОГО, МНОГО МАЙ НЕ ГИ ЩАТ.

Вчера по БТВ Ц.Ризова беше поканила три моми и един момък от протестиращите да ни обяснят за какво протестират. Уникалното беше, че всичките казват, че работят високоплатени (за стандартите на 90% от БГ граждани) работи. От тях не разбрах точно какво искат освен стандартните кухи и нищонезначещи фрази, но разбрах, че не ги бърка каква е цената на тока и не протестират за това, че живота им е труден. Това не е дневния ред на хората извън София, които живеят трудно. Тези 90% ги интересува дали тока ще поскъпне с 40% или ще се запази, или ще се понижи макар и с малко. Общи фрази- честни избори, оставка на правителството, не били представени в парламента, били десни пък там нямало такива партии и т.н. заучени глупости. Честни избори и незабавна оставка на кабинета не се връзват, защото ако ги попитаме по кой закон ще се проведат и как без парламент и със служебен кабинет на ГЕРБ ще се гласува нов изборен кодекс те няма да могат да отговорят. Не са представени в парламента- защо, кой пречеше на СДС, ДСБ, ДБГ и другите десни партии да влязат в парламента? Кой е виновен за това- ГЕРБ, БСП, ДПС или Атака? Каква е вината на Орешарски, че заради тази причина искат неговата оставка? ГЕРБ нали уж са десни, нали са членове на ЕНП, защо не споделиха мнение? Не виждат ли че мутрата БУДА се потрива бездънния търбух от удоволствие, че пак ще проявим простотия и ще му подарим властта?

Започна подготовката на нов изборен закон на кръгла маса с лидери на февруарските протести и НПО-та. Целта е изцяло нов закон направен не скришно от хората и в интерес на една или друга партия, а на тези които протестират т.е. на НАС. ГЕРБ твърдят , че няма време за ноВ закон. Защо? За да гласуваме по техния. Това ли искаме? За пореден път хората зад кулисите използуват естественото недоволство на гражданите, за да ни прецакат. Те внедряват вече провокатори, за да се ускори служебния кабинет. Въпроса е: ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ? ЩЕ ОСТАВИМ ЛИ ПАРЛАМЕНТА ДА ПРИЕМЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗАКОНИ С НАШЕ УЧАСТИЕ, ИЛИ ЩЕ ГО СРИНЕМ И СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЪЩИТЕ МУЦУНИ? Питаме ли се кой има интерес от дестабилизацията? Освен кликата която ни доведе до това състояние в лицето на БУДА и ГЕРБ друг няма. Затова от първия ден ту влизат, ту излизат от парламента, не участват в неговата работа, чудят се как да го блокират. Целта им е да не се внесат за гласуване пакета със социалните мерки на правителството, защото ще се види, че може и по-малко да се краде, както и да се работи в интерес на държавата. Това не искат от ГЕРБ.

за човек пишещ се със цифри и завършил някоя партийна школа е непосилно да разбере какво работи един млад специалист в западна фирма в 21век.....вие живеете още във времето на "бащицата" си и за вас всичко ново е непонятно-това е проблема на поколенията които са расли при различни условия

празноглавци не разбрахте ли че волен не е причина за създалото се положение в страната че за всичко са виновни герб и бсп която иска да управлява без да е спечелила избори и нарочно платени медии и комунистически глашаетаи насочват народа в грешна посока да отклонят вниманието от себе си герб още не е участвал в управлението на държавата а му преписват всички грехове осъзнайте се българи от къде идва злото

Абе Топал, как може да си толкова неграмотен? Не знаеш ли, че има препинателни знаци, главни букви, начало и край на изречението. Връщай се в 4-ти клас и започвай граматиката отначало.

еничар, кои подари властта на бсп-евророма и дпс?

Много вожд - малко индианец, имаше една приказка. А за нашата действителност - много идиот! Какъв Чаушеско, какви комуняги бе, олигофрени мамини? Вие имате ли въобще представа за какво говорите? Тази скапана държава, с неграмотно и лумпенизирано население заслужава ужасната съдба, която вече го друса, а и ако продължаваме така - скоро няма да се отървем от нея. Айде със здраве!

до Волен Ефенди Сидеруглу и неговите нови господари: знайте че който сее вятър жъне бури а във вашия случай бърята ще ви ожъне вас

Стига с тези протести и лозунги от пещерния антикомунизъм. Всичко това вече е отживелица.

Нали на протеста били все интелигентни граждани бе? К'ва стана тя? Нали все образовани, с по две-три висши образования, богати бизнесмени, кви са тия тикви бе? Нека най-голямата тиква в България да не се крие а да излезе и да даде обяснения в медиите!!!

На ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ - направи си справката.

ДОКАТО СЕ СКАНДИРАТ СТАРИ ЛОЗУНГИ БЪЛГАРИТЕ САМИ СИ КОПАЯТ ГРОБА ПО ТЪПО И МАЛОУМНО ПЛЕМЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО НЕ СЪМ СРЕЩАЛА.

Ами погледни в огледалото.

аз съм възмутен от някои журналисти в телевизиите,защото не само Ана Цолова и Виктор Николаев са тенденциозни,още по-гадни са Цветанка Ризова и Люба Кулезич,защото те направо ти набиват в мозъка собствените си предпочитания и то към герб.

Ами пусни си турската телевизия!

Всички са маскари , да се махат от Парламента всички Маймуни !

Те са маскари, а маймуните "гласуват" за тях и ги търпят.

35000 са по малко от 3 процента от София. Да бяхте отишли да видите какво правят останалите. Ще ви кажа, голяма част бяха насядали по т.н. вип заведения по Витошка, които всъщност са си маси и столове сложени на улицата и си пълнеха търбисите с полуфабрикати на десеторни цени, щото са във ВИП заведение (да севдиш на пейката е същото). Друга част бяха наети от Атака срещу 50 лв. да викат за Сидеров. Гадно и егоистично племе сме си, докопа ли някой някакво благополучие, малко по-добро от на околните, единствената му цел вече е да не си го загуби. А протестите са манипулирани, целта им е в следващия парламет да са 3 партии БСП, ДПС и ГЕРБ, катоДСП е без Станишев. Прее -ни сме но си го заслужаваме.

Само не разбрах ти на кои завиждаш в случая? На тези по Витошка, или на тези с 50-те лева, тъпако?

СА ОТ ГЕБР!!!!!!!

От ГЕБР може, но не и от ГЕРБ. Много сте зле.........

И като сме ММА бойци, нямаме право на протест ли? Само наркоманите и лумпените да протестират!

А защо тази сутрин по БТВ Николаев и Цолова насърчаваха хората да протестират, както се изрази Николаев, " да не стане така че протестите да затихнат". Такова поведение е скандално за една медия. не може журналисти да подстрекават към протести. Това няма нищо общо с демократичните медии. Продажните медии фактически са основната беда на българите защото постоянно ги манипулират. И на какви мнения даеат приоритет и акцент, на нецивилизовани ксенофобски и пълни с етническа омраза изявления. Против турците, против циганите, против еврейте. Няма да ни управляват турци, цигани и еврей и какви ли не още глупости. Тези телевизии трябва да се закрият и както в Гърция и да се ичредят нови правила за публична информация които да не дават възможност медиите да манипулират общественото мнение и да исползват тълпата за свои цели.

съобщава данни, а който не му е изгодно , майната му !

В кой тип държава не може да подстрекава? Аз пък мисля , че дори е длужен да го прави.

над 35000 имаше на протеста

Какви 35 000 бе :) Я имаше 5-6 000 я нямаше. Подръжници на герб . Защо ако протестите са независими няма пред централата на герб протести???

герб са от вашите !

Сега се събудиха. А къде бяхте на изборите за да изразите свойте мечти? Протестират но не знаят какво. Имало нова вълна, нови времена и те били много креативни. И какво е важното? Важното е да протестираш. А какво предлагаш? Жалко ти е че живота ти е минал в глупости. Добре ама защо се сещате? Къде бяхте на изборите, какви други действия и принос вие имате за да се променят нещата? затова и протеста няма никакъв смисъл и постепенно си отива. Вчера във Варна имаше 50 души. в Бургас 100 а в Пловдив 200. И какво, останаха да протестират 5 000 шопи от София половината от които са лумпени. Реалноста е че протестиращите продължават да расъждават но всичко е имагинерно в полето на "въображението и фантазията" както каза един от протестиращите тази сутрин по БТВ.

Цвьк

Смешко, ти много ли си доволен от живота си? Цъфтиш и вързваш, а? Но така ще е....апатията не прощава.

са изпратили провокаторите , казаха от БТВ !