След ”Митниците” и Морска администрация се обяви против местенето

Отлага се протестният митинг-шествие на служителите на Централно митническо управление срещу преместването му. В същото време от Морска администрация разпространиха отворено писмо срещу планираното преместване на службата във Варна.

Обратно в новината

Коментари - След ”Митниците” и Морска администрация се обяви против местенето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво по-нормално от това Морска администрация да е на морето? Ненормалното е ,че досега беше в София.Правилно ли би било администрацията на Планинската спасителна служба да е например някъде в Добруджа?

Администрацията се нарича морска, но обединява в себе си море и река. В звеното в Сф работят 40 души от общо 300. Останалите служители са в дирекциите във Варна, Бургас, Русе и Лом. Ако няма звено в Сф - Варна и Бургас ще се избият за нула време.

И за 40 "морски" човека, далеч от морето струва ли си да се вдига шум? И те жандармерия ли са, та ще предотвратят някаква война? Somebody, обзалагам се че си един от 40-те и че си от новоизлюпените "софиянци" - гордост и надежда за родата от дълбоката провинция. Прокопайте канал от морето до София и с радост ще ви приемем и понесем вонята на цървулите ви.

Не само Варна - Бургас, и ние искаме "Речна администрация"

Ей с такива тъпоумни коментари, от тотално непросветени хора - сме на това дередже! Какво знаете вие за работата на НАП,Минтици или Морска администрация? Може ли да сте толкова неориентирани, за да се подвеждате само имената? Сигурно за вас - всички са или моряци или счетоводители? Айде да се поитересувате кой, къде и какво прави и тогава говорете пълни простотии!!!