Арест на фермери при щурм в Министерския съвет

Протестиращи фермери направиха жива верига пред Министерския съвет. Те се опитаха на два пъти да влязат в сградата на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Арест на фермери при щурм в Министерския съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си ни е в кръвта,по някакъв начин да надхитрим държавата.Колко проекти бяха изготвени на лъжепроизводители за да се усвоят средствата от ЕС? Колко измамници взеха пари от ЕФ с фалшиви проекти? Тези от ЕС да не пасът трева.Истинските производители си изгответе истински грамотно подготвени проекти и ще получите истински средства.Но невежеството и примитивизма исползвани от хора като Б.Б. Ви искараха на улицата за да демонстрирате първата си сигнална система и удоволетворите щтенията за власт на болния за власт Бойко Борисов и Сие.НЕ СМЕ НАРОД...

Как е защитено земеделието и ивотновъдството ни Ми, братлета, то за тва е ЕС - има стандарти, който ги покрива - евалла, който не може - духа супата и е аут от бизнеса. Идеята беше малките да продават на големите точно щото не могат да изкарат ISO 9001 и т.н. Значи сега проблема е кой да бъде големия. Ама аз лично не ща да защитавам правото на некой да кара джип с пари от евросубсидиите и да плаща там на негрите жълти стинки да му бачкат във 'фермата', а сега да лае, шото затвориха мандрата с европарите.

До asokupa (28.08.2008 г. 08:20ч.) ТЪПАНАР! Селското стопанство е най-трудоемко, резултати се постигат едва на 5-та година след инвестициите. А то е основата на икономиката, стратегически отрасъл и основа на националната ни сигурност- няма ли Храна , няма икономика, няма население! що не се запознаеш на какви изкупни цени им се дават млякото в България преди да говориш глупости? Поне 10 пъти по ниски от тези на Холандия, а за това НЕ са виновни прекупвачите, а държавата в лицето на министерството . Във всички държави на ЕС дават субсидии за млякото и месото и те са поне 10 пъти повече от даваните в България. ЕС дава едни цени на субсидиите за България , А те не достиган до производителите защото КРАДЛИВАТА ПАСМИНА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ГИ КРАДЕ!

Lichi si che nikoga ne si bil proizvodite. Vsichko za tebe e cheno i bialo. Samo deto ne mojesh da prodadesh nishto drugade osven na prekupvachite... v protiven sluchai - shte ti se skape biznesa 2-3 dena... ei taka... ot nishto... uj.

Привържениците на БСП срещу ръката която ги храни.Големи манипулации!Краварит са естествения електорат на соцпартийката.Интере кой подкокороса краварите да режът клона на който седът.Очевидно правителството се съобразява с евреопейското законодателство.Освн тия 10 човека-кравари има още 7 000 000 граждани които не са съгласни България да губи милярди,само и само защото краварите през миналите години са лъгали и после проспали различни срокове.Само спазването на законите ще осигури зелена улица на европейските фондове.За всички Българи.

сетен път се убедих,че някои просто не правят разлика между производител, преку и преработвател.

Българино!Ако искаш да живееш достойно,трябва да строшиш много много ДЕПОТАТСКИ КРАТУНИ !!! УДРЯТ ЛИ ТЕ,УДРЯЙ И ТИ ! ПОСЯГАТ ЛИ НА ЖИВОТА ТИ,ПОСЯГАЙ И ТИ НА ТЕХНИЯТ ЖИВОТ ! Така ще е от тук на сетне! Ножът вече е опрял до кокала! Ако ще умираме от болести и от глад,по-добре е да умираме на барикадите!

И АЗ СЪМ НА МНЕНИЕ , ЧЕ КОГАТО ИЗКУПНИТЕ ЦЕНИ НЕ УДОВБЕТВОРЯВАТ ПРОИЗВОДИТЕЛ ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВИ С ПРЕКУПВАЧИТЕ , А ДА НЕ ИСКА ОТ ДЪРЖАВАТА ДА МУ ДОПЛАЩА. АКО ДЪРЖАВАТА ГО ИЗКУПУВА ИЛИ РАБОТИ ПО ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА ЗА ОТРАСЪЛ ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, ТОГАВА НЕЩАТА СА ДРУГИ. ТОВА Е КАТО ВСЕКИ ДРУГ БИЗНЕС ИМА РИСК, ИМА РАЗХОДИ, ИМА НУЖДА ОТ МНОГО РАБОТА А НЕ ПРИКАЗКИ НА МАСА И САМОНАХЪСВАНЕ.

Има една стара поговорка НЕ УДРЯЙ РЪКАТА КОЯТО ТЕ ХРАНИ...............

като гледам някои от протестиращите се са достатъчно охранени навярно не ядат това което предлагат на пазара Позор за всичките манипулирани от бате ти Бойко,който иска власт спечелена по този начин

Хорицата си искат това което са заработели и нщо повече. Тези средства са отпуснати но са отишли при корумпираните ни управляващи. Всеки се надява .

Господин Станишев ако и министерския съвет спазваше законите средствата които бяха раздадени нямаше да попаднат в ръцете на корумпираните а щяха да отидат при млеко проиводителите. Аз като Българин искам да пия натурално българско мляко а не разни вносни брашна на корумпирани държавници.

Ще е по-добре да се съобряазяват с политиката на ЕС и света- резултатите ще са стотици пъти по-добри и ще като ЕС и САЩ, отколкото да се искат неразрешени средства , защото е установена нередност, или елемент на експлоатация или неравнопоставеност Изгответе правилни проекти и включете вече агрономи и аграрни икономисти, за да има и жизнеспособно земеделие, а не само дребно, но маломощно и скъпо-струващо на бедния субсидиращ данъкоплатец

Сега по света искат да се премахнат митата и квотите, в замана на спиране на субсидиите, които само богатите държави като ЕС и САЩ дават, за да са конкурентноспособни и бедните извън тях, които в момента са преговарящи за търговски реформи в света, но може да се подпомага с проектно финансиране, след като се спрат и върнат злоупотребените средства- пише го в интернет енциклопедия на английски

Трябваше да има ефективни мерки срещу престъпността, престъпиците и измамниците, които са зпоупотребили с европарите и заради които са спрени следващите европари, тъй като и с тях ще злоупотребят, ако мерките не са ефективни и не се възстановят парите от тези, които са ги взели и са злоупотребили с пари на данъкоплатците

za poreden put prolicha che Bulgariveche e sun.Pulno s tulamangadgii. No i te shte svurshat no BUlgaria veche niama da ima za sugalenie.

da izkarame i decata ve4e ta da vidim govedata ot MS koito izkaraha i besnite ku4eta da bijat da vidim sreshtu kogo shte tragnat i togava niama spasenie EVROPA e s nas da izritame kradcite

da izkarame i decata ve4e ta da vidim govedata ot MS koito izkaraha i besnite ku4eta da bijat da vidim sreshtu kogo shte tragnat i togava niama spasenie EVROPA e s nas da izritame kradcite

За егоиста!.Ами ти като не подкрепяш протестите, си от тази 2 милионна група с опънати педали и ти ще ги последваш. Глупак недоебан! Хората протестират, защото не им дават целите субсидии ,които им се полагат от ЕС- правителството ги краде , а те са си заложили къщи и имоти за банкови заеми, за да могат да произведат селскостопанската продукция и ти утре да ядеш българска качествена продукция ,а не турска гнила и долнокачествена! Глупак недоклан, просто си от тези българи ,които си заслужават геноцида и да ги изтрие от света на България!

рака на държавата се казва парламент който сега отсъствува. протестите на фермерите са в /нарочно?/ грешна посока.

Българи ли сте вие...?Вълци! Надежда всяка оставете, ако ще се борим за своето си и за нормалните правила по този начин-органът на реда срещу народа, а управникът стои кротко в просторния офис и гледа реалити шоу през прозореца... Колко жлъчни и простовати коментари прочетох по повод тази статия...Никой ли не може да помисли върху гнева на фермерите? Нима субсидиите, които са им били обещани от Нихат Кабил да стигнат за забогатяването на всеки един? Това ли ги е яд хората-че видите ли 'простите селяни' нямат право да мрънкат за повече, отколкото имат. Тези, които ги обвинявате за действията им, знаете ли как се отглеждат животни и как се продава продукцията на ненормално ниски цени, при положение, че в магазините, крайният потребител е възмутен от скъпите млечни продукти??? Нормално ли е за вас да ставаш сутрин по здрач, да работиш по цял ден и да си легнеш с кокошките, а накрая да разбереш, че е непосилно да върнеш кредитите на банките, които си теглил за да развиваш животновъдство? И пак ли ще говорите 'като не искат да не се занимават'? Обвинявате хората, които с много по-тежък труд си изкарват прехраната, отколкото множеството от мазните ни политици, които не искат и не искат да наблегнат на държавните интереси, а се придържат към просташкия и алчен начин на управление. Много филми изгледахте за конспирации, в които винаги има някой зад кулисите. Задкулисните играчи са тези, които предизвикват народния гняв! Не само млекопроизводителите са ощетени! Цяла България е ощетена! В случая, само тази шепа хора излезе по улиците, видно не обслужваща ничия партия...Изредиха се таксиметрови шофьори, учители, фермери...кои останаха? Всички ли сме добре вече? А може би сме по-алчни от всякога за още по-нормални цени, още по-нормални храни, още по-нормално образование, още по-нормално здравеопазване, още по-нормални условия за работа... Забравяте...Забравят Съединението прави силата!!!

Как така,да не сме в диктатура,т.е. в комунизъм-простащина коментарът ми трябва да бъде прегледан от оператор?

Как така,да не сме в диктатура,т.е. в комунизъм-простащина коментарът ми трябва да бъде прегледан от оператор?

Абе стига с тия фермери, дето само искат суха европейска пара да лапат. Да си гледат говедата и точка. В Турция да не им раздават европейски субсидии. Ама си имат животновъдство комшийте.

Днес заради този протест имаше доста голямо задръстване по Дондуков и малко ме изнерви но после като минах и видях протестиращите как играят хоро с доста силна музика под носа на МС ми стана смешно, направо си направиха подигравка с тъпото корумпирано и некадърно правителство!

Жалки,червени,с..гей ПРЕРАБОТВАТЕЛИ,защо изпългявате политическата поръчка на БСП,КАТО СЕ ОБЕВЯВАТЕ ПРОТИВ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА МЛЯКОТО?Това е,все едно,новороденото,да се противи на майчината кърма.Такива индивиди в природата няма!ЯВНО, ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ И ЗА УГОДА НА НЕНОРМАЛНИТЕ СИ ВОЖДОВЕ В ПРОПАДНАЛАТА БСП СИ ОСТАВАТЕ НЕ ЧОВЕЦИ,А ЖЕЛЕЗА/както е казал вашият поет/.СКОРО НЯМА ДА ВИ ИМА-ВИЕ СТЕ МУТАНТИ!

Porednija balgarski zirk-smjax v salata!!!Naj-mnogo me rassmja polizijata -interpretirat dejnost,osobenno kolegata im s po-vissch 4in,s bjala riska....V JIVOTA VINAGI E IMALO RABOTA4I .....I XORA ,KOITO GOVORJAT SA RABOTA...XAJDE POSDRAVE...i gledajte da ne se istrepete slu4ajno...jalki artisti!!!!

За какво да ги подкрепям протестите?! С по-хубави меса и млечни продукти ли ще започнат да търгуват в магазините търгашите ни? Геноцидът ли е най-хубавото нещо което се случва на този народ мърша? И защо да съм съм егоист? Защото не искам да умра като 2 милиона българи през тези 20 преходни години, на пук на господата Ран и Ът. Надявам се всички егоисти като мене да извикат мощно:СТИГА! и дай Боже да са сите българи.

А къде бяха с тази будна съвест, когато през 1991-1992 година се ликвидираше селското стопанство и в частност промишлено животновъдство. А и много са им дебели вратовете на някои от протестиращите. Мъчно ми е за тези работещи хора и за всичко, което пропиляхме с лека ръка.

Браво на някй от хората които плюят по протестиращите ни фермери и земеделските ни производили ;а котато копуват от внесени от чужбина буклуци под формата на храни след като министара ни е взимал комисиона от този внос . Тези същите хора мълчат като риби. Пожелавам им приятно патуване към хубавитени поликлиники и болници

Срещу фермерите с плакати- 200 полицаи, а срещу възстаналите цигани с кирки, брадви, ножове от Красна поляна -нито един полицай. Ебати държавата!!!!!!!!!!

Най-накрая в тази страна се появиха хора,които не клекнаха пред управниците!Браво на Цаконски и останалите!Мошенници от Министерският съвет навярно са се подмокрили от гнева на народа!Необходими са усилията и на останалите браншове и ще видим престъпниците там където им е мястото,извън топлите кресла на път към следствието!Само по този начин страната може да се изправи и да тръгне напред!Тъпанарите,ко са привърженици на поговорката преклонена главичка сабя не сече,и които по всяка вероятност защитават престъпното правителство,по политически причини,този път не са познали!Народа вече търси сметка от крадците!Този път кютека от преди 11 год.им е сигурен!напред българи,покажете на какво сте способни!Свалям шапка пред смелите хора на Цаконски!

И още нещо! Писна ми да слушам, че изкупвачите - търгаши ограбвали фермерите и за това държавата е виновна. Ми опънете се на прекупвачите! Те да не са държавни! Ама не ви стиска! Не ви стиска и да се организирате и да затворите процеса и да изритате прекупвачите! К'во държавата ли да ви организира? Нали сте частници, поразмърдайте си мозъците, а ако не можете - платете си да ви направят програми и престанете да чакате на държавата дюмбелски.

какво правим бе хора тия големите с палките и щитовете ако яхнат тракторите и влезат във фермите ще стане чудо а те бият хора българи

Я стига сте се превземали! Биели ги били?! Я вижте кой налита на бой, да нахлува, да се саморазправя! Къде ще го търпят това! Че каква е разликата между тях и говедата, които отглеждат?

Впечатляващо е колко лесно се манипулират хората. Наистина наивността у нас се шири... а Бойко професионално оперира с нея. Тъжна държава.

Говедата още не са разбрали че си теглиха ножа преди СЕДЕМ години. Сега само вият на умряло, но няма кой да ги чуе, мандалото окончателно падна.

АЗ СЪМ ФЕРМЕР ОБРАБОТВАМ ЗЕМЯ НО НЕ ГЛЕДАМ ЖИВОТНИ защото ще ФАЛИРАМ ЗАТОВА ВИ????-ПОТКРЕПЯМ НИЕ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ще запоянем да протестираме след ВАС

АТАКА братя

Аз пък съм възмутена от потресаващата неграмотност на написания от Дарина текст.Не желая толкова неграмотни хора да определят бъдещето на децата ми.Подкрепям фермерите.Аз искам да ям БГ храна!!!

Храни куче да те лае, сами се сещайте кой е кучето и кой е кравешки лайна до уши. И мислете хора, мислете когато застанете пред урната. Партията на работниците и селяните бие собствените си селяни. Думата селянин изразява най-голямото ми преклонение пред хората които въпреки всичко се опитват да ни изхранят. Подкрепям ги напълно.

Pi4 nema da qdat boi povervai mi :D , ako se sberat vsi4ki rodnini i poznati i vsi4ki fermeri ste sa 3 kym 1 v polza na fermerite i togava stani6kata ne si go predstavqm,nai dobre da se nakozi dobre!

Interesna darzava: niama demokracia, no ima demokrati; niama socializam, no upravliava socialisticheska partia, niama fermi, no ima fermeri; niama nishto evropeisko, no e v Evropeiskia Saiuz

И даскалите лани се опитахме да защитим интересите си, а какво стана? Прецакани от всички и от всякъде! Стачката стана повод правителството да си отмъсти и да си прокара идеите. Така ще стане и с фермерите.... Скапа държава, скапани управляващи, народ-мърша!

Бой! Бийте ги! :) Абе защо млякото е толкоз скъпо и месото е толкоз скъпо?!

набийте ги бе, те тия изроди ни произвеждат хляба. не са например благородни цигани- убийци, та полицията само да ги гледа и да бяга.

kato niama da se sreshta s nikoj koito narushava zakona, zashto se sreshta s ministrite i deputatite i naj-ve4e s drugar4etata ot koaliciata

И аз ги подкрепям

Това правителство е бедствие за България. Предишното бе също. По-предишното също. Лошото е, че и следващото няма да бъде по-добро!