Гневът на стотици заради скъпата вода се изсипа върху Бойко

Няколкостотин души се събраха на протест пред сградата на КЕВР срещу поскъпване на водата в 14 области в страната по призива на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Гневът на стотици заради скъпата вода се изсипа върху Бойко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай Х.й,ако искаш да си на власт не позволявай да увеличат цената на водата,иначе някой друг след теб ще я намали.

Царят, Станишев и Орешарски са виновни не е Винету.Така, че хора гласувайте пак за него!

"Стотиците" всъщност са 4 милиона и половина.

Долни мародери,не стига,че увеличавате тотално водата но и лъжете хората.В Сливен преди месец цената скочи с 20%,а сега пишете,че се увеличава само с 2%,а никой не казва, че общо е 22%.Преди 2м.цената беше 2.05лв.След увеличението ще бъде 2.50.Всички можете да смятате,нали? Долна мафия!!!

Малко ви е! Трябва да стане 300лв та дано тогава да станете със сопите и да избесите всички от НС начело с Мутрата!

Нямам нищо против Бойко Борисов, но народа да ти гласува доверие вече за трети път и ти да не правиш никакви реформи, това е недопустимо! Винаги идваш на власт, с едни и същи обещания за реформи и не правиш нищо !

Смисъл от протестите има. Хората трябва да запомнят кой е бил на власт, когато цените на водата и не само са направили левски скок. Защото ако няма нещо, с което да запомним времето на поскъпването, след година-две някой топ-негодник ще излезе и ще каже "Ама това стана по времето на Орешарски". Нещо повече, тукашните медии ще повтарят казаното, докато то стане истина.

червените много огладняха, ако има чалъм биха го разкъсали на хиляди парчета, тук майтап , майтап, ама във всеки майтап има частица истина. добре, че е той, иначе нищо добро не ни чака, това не аз, а помака с овцете каза и отрече, иначе звъки не одобряват

Ние сме дебили,но не чак толкова господа управляващи.Неадекватната цена на водата и лекарствената политика ще съборят правителството тозо път.Когато човек няма изход единствено остава улицата.

Овцете трябва да се стрижат редовно,като преди това им се хвърли малко зелена тревичка да рупат.

вода-кладенчова взе,да разбира,май?!

И мъчително ГЕРБерунгелите ни убиват.Народът ни вече агонизира.Никога не сме се гърчили в такава чудовищна агония.Трижди проклети да са!!!!!!!..СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ИЗРО...ДИТЕ. ОСТАВКА- мам- ка ви!!!!!!

Смешници!

Излиза, че Фандъкова е одобрила вдигането на цената на водата в София! Браво, фандъкова, браво! Пак ли ще искаш да гласуваме за теб, мутрокметица такава!

тиквата с една студена вода за Европредседателството.

Така е, когато си присвояващ всички успехи, ще трябва да носиш и цялата вина.

направо да го фърлят у водата! може и в скъпата, може и в ефтината! заедно с всите гробари!

Познато ми изглежда това. Преди няколко години по същото време се вдигна шум за тока и Бойко подаде оставка. Сега същия сценарии, само че за вода. Май не се търси решение на проблема от същия организатор БСП, а смяна на властта.

причини тиквата да си ходи: 1. Увеличени цени на ток и парно 2. Безумно увеличение цената на водата 3. Увелични цени на винетки 4. Увеличени цени на билети за градски транспорт в София Най-интересното, е че няма логична причина за увеличението на всички тези цени.

Как да няма логична причина. От къде да крадем...

Изгонване на концесионера,както направиха във Франция.Водата е държавна,т.ес на народа.

Това е ужас , да вдигнат цената на водата ! Мръсни и кални да ходим сега , че някакъв тъп Чокондър е решил да ни върне в 18 век ! Оставка на Правителството на Герб , това е Терор !

Не стига че плащам скъпа вода ами не мога и да я ползвам, защото няма налягане или спира за ден-два. Идва една дузина с ръце в джобовете и гледат един как отстранява аварията. Това се случва всяка седмица.

Има един уред наречен водомер. Колкото ползваш, толкова плащаш. Така, че като няма вода, не плащаш. Анадън му.

Анадън му????? Това е български сайт и трябва да се пише на български език, не всички разбират турски и цигански!

Що е КЕВР? На сайта им пише: "Със Закон за изменение и допълнение на Закона за енергетиката (обн., ДВ, бр. 17 от 6.3.2015 г.) Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е трансформирана в Комисия за енергийно и водно регулиране." Т.е. щом вече не е държавна (а не знам да е и общинска), тази комисия е сбирщина физически лица, които незнайно защо проправят път на решенията на концесионерите, ощетяващи нас, клиентите. И още нещо: Иванов фъфли, че, видите ли, увеличението на водата отивало за инвестиции. Но момент: нали инвестициите се очаква да увеличат печалбата?! На концесионера!!! Е защо с наши пари? Все едно да съм шивачка и да искам клиентите да ми купят суперскъпа шевна машина, за им ПРОДАВАМ хубави дрешки, на които вдигом ценото от днес!

Докато Герб и Тиквата с Кратуните са на власт , ще се вдигат цените на ток , вода , хляб , салам и бензин ! Оставка на Правителството и нови избори !

Гневни на Бойко са ''стотина'' докарани с автобуси от Севрозападнала България селяни които цяло лято поливат градинките си с питейна вода. На кого му пука за тези ? На мен не.

Очаквам ПП Атака да доведе ямболии на контрапротест. Вярно, там водата ще поскъпне с 20%, но пък жителите на града имат привилегията техен народен представител да бъде самия Волен Николов Сидеров. Атака! Победа! Атака! Победа!...

Бойко Борисов май вече не се къпе в народната любов и затова не обича да се прибира в Родината.

Председателя на КЕВР е най-големия п-е-д-е-р-а-с и българомразец още от 1989 г. Боклукът се бори отчаяно за затварянето на централата в Козлодуй. Още от 1990 надава рептили вопли от Виена за това. И сега баце в Боко го направи от седераски активист - в шеф на КЕВР ... Все едно да сложиш вълк да пази агнета ... Ако някога се потърси отговорност на тези които са извършвали лични престъпления срещу българската нация и държава този трябва да бъде разчекнат с коне на ларгото пред партийния дом !

Площад На площада! На площада! Днес съдбата се решава! "Долу ГЕРБ!"- днес всички викат, и властта към гроба тикат! Първи май ще е Делянчо, енергиен калпазанчо, а след него пада Цецо дето се прочу с кумецо. Пицко кунките протяга, към резерва на държава! Миро мършата-типаж, тъкмо за екарисаж. Николайчо-сто бели, дипломация- смърди! Аньо армия си няма, лесно поста ще издава. Социалният-безмълвен, бързо строя да попълни! Здравето се разболя, по пътеките -мъгла. Спортният-играл,играл, в олимпийския провал! Магистрали мерим с метър, Лента -всеки километър! Екожложката- ОВОС, бързо да напуска пост! Във транспорта -хаос вечен, от министъра довлечен. В Парламента все комици, провалени политици! Най-отгоре,най-подир Чехълче в борба за мир! Правото ни, съди криво с Черничкия е прогнило! "Буда"- чашата преля и вълната се разля! Смях през сълзи за народа! Долу ГЕРБ! Върви във гроба!

Припев: Ти на изборите отиди и на БеСеПето халката пръсни.

Водата в пустинята по-евтина.

Чакайте България да поеме председателството на ЕС и тогава ще видите какви циганийки ще се спретват през ден от остриетата на левицата. Ако България е зле трябва да се представя че е три-пъти по-зле. Ако някой се опита да направи нещо нещата да се пооправяттрябва да му се пречи яко.

Според Вас България е добре, така ли!?

Може ли един трол да мисли? Излишно е да питате слугите на Герб каквото и да било, те са хора без мнение, чисто и просто изпълняват поръчка за жълти стотинки.

Зависи какво разбираш под добре.Ако се вземе за сравнение периода 1996-1998 или преди 20години сме в пъти по- добре във всяко едно отношение.Не казвам че сме цъфнали и вързали просто ми прави впечатление че другарите от левицата винаги се опитват да изкарат нещата винаги в пъти по-зле отколкото са!

ФРАНЦУЗИНА ПЛАЩА НА ЯЗОВИР ИСКЪР ЦЕНА НА КУБИК 0,04 ЛВ . КАКВИ ИНВЕСТИЦИИ , КАКВИ БИЗНЕС ПРАНОВЕ ??? ВОДАТА Е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО И ТО Е НА БЪЛГАРИТЕ .ЗАЩО ЧУЖДЕНЦИ УПРАВЛЯВАТ И ПЕЧЕЛЯТ ОТ НАЦИОНАЛНИ БЛАГА Г-Н БОРИСОВ ?????? ДО ВСИЧКИ ПАРТИИ-ВИЕ ГОСПОДА РАЗПРОДАДОХТЕ И ОГРАБИХТЕ БЪЛГАРИЯ И СЪСИПАХТЕ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ЗА СМЕТКА НА ЦИГАНИ , ......И ДР ПРИШЪЛЦИ

Ами подръжката на водопровод,канализация,пречиствателна станция,ток и др. за да стигне водата у вас? На член от семейство са необходими около 2куб.литра на месец,но по селата наблюдавам поливане на градини,миене на коли ,кочини и обори с питейна вода. Ако не ти изнася биеш една сонда купуваш си помпа и сам си вадиш и си доставяш водата а водомера ти го свалят и запечатват!

Бойко няма ли пак да вдигне кръвното,да се разсърди на народа и да подаде отново оставка?Но този път номера няма да му мине,както преди години си начеша егото,когато подаде оставка във кабинета Боко1 и Боко2,сега обаче ще бъде линчуван от народа поради мизерията която ни докара това Банкяско вундеркинтче.Тиквата нарочно нв взима мерки за убийците на пътищата и на пешеходни пътеки,пример да има по сурови присъди,защото така му изнася на Борисов и Плана Ран-ЪТ,Който гласи геноцид над Българският народ,Плана Ран-ЪТ е започнат по времето на Драгалевският Циганин,и ще бъде завършен от Банкяската Мутра от Ипон.

Дано това да е началото на края на тая сбирщина от герб

Ало, редакторите на ДИР-а, уточнете най-накрая "десетки" или "стотици" са били протестиращите срещу гОлата вОда.

Милиарди бяха, трилиони даже, макар и преко сили.

"40 милиарда лева се крадат годишно." - Корнелия Нинова Госпожа лъжа е меко казано. Тая отчаяна лелка е направо за психиатрията.

Комуноидният шизофреник и дебил не прави разлика между милиард и милион. Така, че каквото и да излъже Нинова минава!!!

Бсп събрала от цялата страна с рейсове триста души??? Смешници.

селяните врякат под ръководството на курнелия защото цяло лято поливат в дворовете си зеленчуци овошки и друго и сега увеличението им си вижда нагорнище освен това за подстрекателство КУРНЕЛИЯ Е ЗА ПРОКУРОРА но няма прокурор в България който да я сложи на мястото и а то е в кюшето

Кажете какво стана с милиардите от ЕС за канализация и водопреносна мрежаа, които не бяха усвоени, а се отличихме с вложени милиони за село с 50 жители. После дайтте размера на глобите. Посочете имената на тези, които възпрепятстваха усвояването на европейските пари за цивилизоване на селищата ни. И чак тогава ще ни обясните с какви изчисления получихте тези цени. никакви алабала за утвърдени планове, проекти и подобни, преди да обявите истината за предисторията.

Ми тя и при сер ГЕЙ беше скъпа , но Бойко не скочи , за разлика от вас !

Ника ти е много точен, поздравления!

накрая някоя от двете страни ще пие една студена вода.

Признавам, навремето леко се зарадвах, когато България влезе в редовете на ЕС, за справка- не се радвах за НАТО, ама той никой не ме е питал, само Паси плачеше... Та, за ЕС- все си мислех, че като сме вече там, ще има някакъв контрол за нивата на корупцията, краденето и качеството на живота на населението. Но- уви! Боко, явно, се оказа не е само човек на царя и масажист на Живков, ама и много свой човек в ЕС- срещу какво ли му се позволява тотален геноцид над народа на България и неспирно крадене, това е въпроса?

В КЕВР има и членове на БСП. Тази комисия е от миналото народно събрание и БСП също има там свои хора, които лично те пратиха! БСП пак мами, ....за своя сметка.

Кога ще се научим, че за да има резултат от протестите, трябва да преодолеем партийните си пристрастия и да бъдем единни??? Все едно кой, важното е, че управляващите работят срещу народа, включително и техните избиратели! БСП са в опозиция!

Бреййй водицата се е изравнила със минералната вода дето я продават в клуб Ялта :D:D:D:D

Само че разликата в количествата е 2000 пъти!

Цените винаги се увеличават. Няма как да паднат. Искате по-големи заплати, искате по-висок стандарт - с това идват и по-високите цени, тъй като увеличението на разхода се комепнсира с увеличение на прихода. Няма държава с висок стандарт на живот и ниски цени!

Виждате ли колко минуса са ви написали? Това показва, че нашият народ не разбира нещо основополагащо - трябва да се борим не срещу високите цени, а срещу ниските доходи! Повечето хора не го разбираха преди, не го разбират и сега, затова когато българинът отиде в страна с висок стандарт, разбира колко е беден в сравнение с другите. Там и цените са високи, но доходите са такива, че плащането на сметките не е проблем, както при нас.

предлагаш да се борим срещу ниските доходи? Може би да отида да стачкувам пред директора си.

Дебил,като ти вдигнат доходите,пак ще бъдеш беден защото ще ти увеличат пак всичко,и ще ти вземат пак парите по същия начин.

това УПОТРЕБЕНО Правителство!

В тая страна и 100 политически строя да се сменят, крадците ще си останат и анекдоти като - Ало, енергото ли е? - Не, ВиК. - Нищо и на вас да ви еб* майката. ще са вечно актуални ! И те така ........................ !!!

Тиквата пак ще бега май. Винкела го храни, Нинова го е подкарала... и този мандат няма да изкара този мутрак.