Протест под прозорците на МС за строителството на дюните

В събитието се включиха членовете на над 30 групи в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе какви хора, ще протестират, оставете Валерката и той едно хотелче да спретна на Корал, какво толкова един плаж повече или по-малко е все тая.

Да бе, наистина, протестът им хич не е политически. А къде бяха тези "природозащитници", когато мутри и бивши партийни и ДС функционери строяха наистина по дюните на Черноморието и ги унищожиха напълно. Че искаха и в морето да правят платформи и съвсем да окепазят крайбрежието ни. А хотелите им по планините, изсичайки декари с гори? И защо са против всичко полезно и хубаво, което трябва да се случи така настървени? Всички от тях ли имат достатъчните познания по екология и инженерство, та спъват строителства, които ще са полезни на целия народ? Кой ги подтиква към протести и им плаща може би?

Аз ако съм ще пусна всеки един проект който ми се даде. Ей така, да видят тия дето протестират ЗА застрояването, да си имат. После си бия шута към гърция, а тука любителите на бетона да се оправят.

20 човека от 30 групи... Смях!

Странна работа. Половината викат Срещу Белене, а другата половина срещу застрояването на Пирин и Дюни. Сороските плазмодии, подлежащи на мобилизиране срещу заплащане много намалели в България нещо. ОТЧАЯНИЕ

Събрали се няколко човека и си протестират , безработица!

И аз искам да застроят всичко, с теб съм! Не харесвам шясъка да ми влиза в задните части, сигурно и ти.

Ходил лу си в Гърция,да видиш ред ,нищо на плажната ивица.А у нас цялото мутренско море е бетон.Браво на тези дето протестират

Какви са тези поръчкови протести от по 10-20 човека !

Питам се какъв е смисъла да се протестира пред някоя институция в почивен ден.Виж един окупационен протестен лагер в работно време е съвсем друга работа.Не ми харесва и това да се прикачат и всевъзможни други протести партиии и партийки с техни каузи които може и да не споделям макар ,че напълно подкрепям екологичните протести против застрояването и унищожаването на природата ни.Аз например съм за построяването на АЕЦ Белене и то при акционерно участие на всички желаещи българи.Това би гарантирало допълнителен доход на не едно поколение.Така или иначе въглищните централи си отиват и трябва да мислим за бъдеще с повишаващо се електропотребление и заради транспорта.Ако не построим централата милиардите които вече са хвърлени за нея ще са чиста загуба и то без да имаме централа от която да си ги върнем...Въглищата" обаче заедно с профсъюзите за които те са най-сигурния источник на доходи заради многобройните си и добре платени членове ще правят всичко възможно да не се построи АЕЦа и не изпускат възможност да,,яхнат'чужди протести.

я вкарвайте тия дюни в регулацията на Лозенец и да се свършва с въпросния Корал!Вземете пример от Созопол!Там, когато почнаха да възстановяват нивите и лозята , се оказа , че лозя е имало и на самата плажна ивица, а орни ниви е имало и на голите скали..Хората си ги доказаха с по трима свидетели.Бъдете малко по-творчески настроени, де!

Защо не направиха един протест заради въздуха в Красна поляна или Овча купел? Защото не им плащат за това - е за това не им вярвам! Да отиват при Боян Петров, заради когото загинаха толкова невинни в Кресненското дефиле!

Видите ли предварително старателно подготвени и подбрани агит материали на протест - в такъв случай протестърите са наети работници и си заработват надника. А сенките зад тях, които обединени не могат да съберат и 1,5% от гласовете на избирателите са екзотични партийки като ДСБ, Да България, Да Америка, Да Грантове, отдавна споминалото се СДС и т.н. Пълна акзотика и антиквариат.

вас русснаците много ви е страх от простести, затова кометарите ви са все такива.

Вчера посетихме Созопол. Грозно! Сграда до сграда по красивите скали, сергии, пълно с коли в стария град...Хубаво място не остана по морето ни...А вие се конфронтирате и заяждате тук, скрити зад мониторите! Жалко...

Не се спряха комундетата и техните производни да се правят на протестиращи през цялото Европредседателство. Ама измислете нещо ново, стига с тия недоволни майки и с тоя Корал...

Някакви глупаци си гъделичкат егото с някаква "кауза" която те самите не разбират, важна им е само деструктивността

аз съм готов да ти се изтропам на тиквата седем пъти на седмица, а?

Еко талибани, аз царя Слънце, бащицата на народа ще строя където си искам

това нещо на снимката искало да диша?! ми да си диша, кой му пречи?? дали дюните ще са застроени, или не, какво общо има с дишането на това нещо на снимката?

тия са готови да протестират за каквото и да е

Това да не са ти градските демократи

Режимът е едно и е ясно че е курумпиран, но тези организации са същите като Режима, срещу всичко което се строи. Нямат нищо общо с природозащитници. И техният ментор Това Белев е същият, взима пари от някъде и не го интересува, контра на всичко и всеки, който иска да построи нещо, независимо дали е по правилата или Не.

Строителството върху дюните и построяването на атомната бомба-Белене са приоритет на сегашното, бъдещето и всяко едно следващо правителство до изхвърлянето на Бълария от ЕС и земното кълбо.

Сигурен съм, че ако утре някой реши да направи тоалетна с баня на Корал за да има къде да се подмиват " пражуващите природозащитници" пак ще има недоволни природозащинтици.

Сигурен съм, че ако напънеш още малко тролския ти прост постен мозък може да измислиш и нещо, което си заслужава човек да прочете, за да се посмее!

Сега наблюдаваме как се случа неизбежното, което бе ясно, че в един момент ще се случи, а именно КОНСОЛИДИРАНЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯТА В България! Просто дойде моментът най-накрая, в който народът бавно, мното бавно, мъчително и полека започна да осъзнава, че това, което се случва е всъщност ВОЙНА, макар и упорито и непрекъснато отричана, на МАФИЯТА СРЕЩУ НЕГО, СРЕЩУ България, децата и бъдещето й! Или с други думи - това е началото на края на ТАКИВА И ТОЗИ ВИД УПРАВЛЕНИЯ В СТРАНАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ! Съвсем логичен развой на събитията със съвсем логичен и ПРЕДИЗВЕСТЕН КРАЙ! И само да напомня за по-разсеяните и невнимателните, или с по-къса памет, че едно предно управление на Борисов приключи след като той си хвърли оставката, и не е зле всички сега да си припомнят и защо, или по-точно какъв бе мотивът му, който обяви: ЧЕ НЕ МОЖЕЛ ДА ГЛЕДА КРЪВ НА ПРОТЕСТИРАЩИ ХОРА ПРИ ПРОТЕСТИТЕ ИМ!!!

Това, което описваш е така: гражданското общество се опитва да се събуди. НО, Това, което аз наблюдавам е една изключително добре организирана и смазана машина на ДС, която поема натиска от недоволството на обществото, разсейва го и го неутрализира. Тази машина използва всички средства: властови, силови, но най-вече манипулационни чрез медиите. Нещо да сте чули по медиите за 50 000 протест в защита на Пирин веднага след Нова година? Обществото няма никакъв шанс, докато мафията държи всички властови лостове. Уви.

Е, и като си видял края ,кой идва след твоя край ??? Виждам само кряскащи чичковите червенотиквеничковчета по паветата - крещят с пяна на уста и мислят,че некой им вярва. Лайн.рковци!

Като гледам снимката, броят на организациите е по-голям от броя на техните представители. Човечета, неспособни на градивни действия и затова намиращи себеизява в отрицанието. Срещу съответното заплащане, разбира се. Благодарение на такива, всяка природозащитна клауза, дори да е правилна, вече се приема от нормално мислещите хора със съмнение.

Сега ми е много интересно и забавно да видя как Цветанов и сарайско-библиотекарската мафия и репресивните им органи ще ПРОФИЛИРАРАТ протестиращите и недоволните от режима, като се опитват да страхуват всички.

И кой им плаща бе, капут герберски? Парите са в тези, които нарушават и преправят закони, подкупват чиновници, заграбван общинска собственост, съсипват защитени зони и изливат бетон на плажа.