Простреляният Шиндзо Абе почина в болницата в Нара (видео)

Белите дробове на бившия японски премиер са колабирали, а сърцето му спряло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шиндзо Абе искаше Курилските острови ...

Два свята, единият е излишен! - Христо Смирненски БОСОНОГИТЕ ДЕЦА Привечер е. Бaвно, дебнешком сякаш, се спускат лилави сенки над града. Огромният слънчев кръг догаря в потоци злато и алена кръв. Като мъртва сива змия лежи шосето сред стихнали поля. И ето босоногите. Три, четири, шест. Впрегнати в мънички колички, натоварени с дърва и съчки, те опъваха мускулите на своите млади тела. Фуражка с отпрани козирка, черни кръпки на сивите панталони, а жилите им изпънати като корабни въжета. Пот струят челата. А градът е тъй далече. Малки роби, впрегнати в ярема на своята беднота, деца, в чиито очи гори тихата скръб на старци. Далече е градът! Далече. Край вас ще отминат още много доволници, край вас ще профучат автомобилите на тези, които нивга в живота си не са пили горчивата чаша на мизерията — те, зарад които е вашата мъка. Какво знаят те? В ресторантите на Чамкория свирят оркестрите, във вилите е тъй уютно и безгрижно. Черната сянка на глада не протяга там ръце. Не сплита лепкавите мрежи Грижата. Какво знаят те? — Мамо, защо са се впрегнали тези деца? — пита невръстният доволник от автомобила. — Носят дърва за зимата. — А не им ли тежи? — Не, маминото, те са свикнали. Босоногите спират с тежка въздишка, стрелват искрящ омраза поглед и пак повличат количките си. Трият с ръка изпотени чела, изпъват жилите на почернелите си вратове и пристъпят. Облаци прах ги заливат, прах, сив и задушен като живота. А върху втората количка отгоре на дървата седи малка помагачка — синеоко сестриче. Кръв, тъмночервена ивица кръв, е засъхнала по крачето му. Но то поглежда небето, поглежда полето и се усмихва. Кому се усмихваш, малка златокоса робиньо? На мъката?... На своята белоснежна детска душа се усмихваш ти. Твоята младост гледа с меки, кадифени очи. Но утре? Утре сивият поток на живота ще повлече и твоята младост, и твоята усмивка. И повлякла количката, изпотена, изпрашена, видяла тук черна мъка, там празнота и вечно охолство, ти не се усмихваш вече. По детското чело ще легнат сенки, влажните очи ще заискрят омраза и редом със своите одрипани братя ти ще свиеш своите малки, черни, изподраскани юмручета: — Два свята, единият е излишен!

Тръмп го оплаква. Сатанистът на 81 години се радва. Спомняте ли си света при Тръмп? Беше против ковид мерките, нямаше войни, икономиката беше стабилна. Изведнъж се появи един маскиран старец и всичко се нареди.

Тръмп ще стане отново президент и ще скъса г.за на Сорос и другите сатанисти…!

idiot

Хората казват че МАЙОРА и Щерев са един списател,АМА ВЕРНО ЛИ Е ТАКА ?! И САМО ТЕАТРО РАЗИГРАВАТЕ ,ВЕРНО ЛИ БЕ ?!

И тук ще го напиша: Абе поддържаше добър диалог с Москва и Пекин. Абе беше изразител на националистки настроените кръгове в Япония, разбирай онези, които се водеха от японския национален интерес, а не от указания давани отвън в обслужване на чуждия интерес. Абе беше ментор на настоящия премиер със силно влияние върху него. В Индия обявиха ден на национален траур, заради смъртта на Абе. Премахването на Абе от политическата сцена в Япония е необходим елемент от превръщането на Япония в плацдарм за атака срещу Пекин и Москва в рамките на новия съюз, който глобалния капитал във Вашингтон създава - AUKUS. С премахването на Абе, Вашингтон ще се опита да откъсне Япония от курса, по който Абе беше я насочил - на поддържане на добросъседски отношения с тримата големи играчи в региона - Москва, Пекин и Делхи. Грубите действия, разбирай физическото ликвидиране на Абе издава, че във Вашингтон не разполагат с време, за да преформатират Азиатско-Тихоокеанския регион по начина, по който желаят, поради което бързат и няма да се церемонят от една страна, и от друга паника от възможния провал на плановете им. Във всеки случай този терористичен акт, защото това убийство е именно такова действие ще доведе до консолидация на усилията на Москва, Пекин, Делхи, а тук бих прибавил и Техеран за противопоставяне на Вашингтон и проваляне на плановете му в региона.

100+

Именно! Абе беше руско-китайска подлога! Япония не обича ПРЕДАТЕЛИТЕ!

Кажи сега защо не си ходил войник - педерас ли си или недъгаво мъжленце ?

Случват се и такива неща в цивилизования свят. Но както се е убивало и се убива в Русия, България , Сърбия и подобни от правителства и самите хора, го няма никъде в белите страни.

Дрън, дрън ярина. Напиши за едно политическо убийство в България след 2000година. Няма.

Па къде ли ще има? А Луканов?

А-а-а, да - написала си след 2000 г. Хитро, а?

Ред е на психопатите от Давос,Билдербергите,Сорос и т.н.

Според нападателя: Прострелял го е, защото е този е направил Япония много зависима от Америка! Това го пише навсякъде в японските медии. Чете и мислете!... ( Е, който може, разбира се!!... На балканите това не е задължително!)

Няма ли някой германски патриот да свести маслото и да дъртият и дебел бабишкер от ГДР!

Кажи сега защо не си ходил войник - педерас ли си или недъгаво мъжленце ?

Тоя ПРЕДАТЕЛ беше като меркеловица и шрьодер за Германия! Наля една камара японски пари катои инвестиции на руските помияри в далечният Изток! Сега всичките са изгубени и откраднати от руската измет! Затова руският посланник в Токио днес вие като настъпан пес!

Не се наврещя еййй

Руснаци ли го поръчаха за убиване?

о!!о

Щом и японците изтрещяха дето са отгледани като роботи, смятай какво очаква Европа.

Бъркаш японците с китайците.

Да им имам здравеопазването на тия.

От Хосокава Морихиро техните мощни фирми за електроника жвц,сони,и ред други бяха изкупени от американците и унищожени а фирмените им марки продадени в Китай,Беларус,Турция които произвеждат електроника под тези марки.Тъй че японците трябва да се радват докато на американците им е тъжно

И този е упрявалявал близо 10 години. И е водил предизборна надпревара за още. Затова се радва на 'народната любов'

Демократична смърт.

Понеже народният съд не е убивал. Ай сиктир ..

Дай боже скоро и в други държави по света. Време е да се измете "умно богатата политическа класа".

50+

Колко политически боклук за разчистване има в България.... Няма как да съжалявам за смъртта на политик, съжалявам!

нещата. Ех, какво да се направи....Смърт, после СЪД. Леле, да си опиЧаме и ние, уж живите, акъла.

СЛАВА РОССИИ

Майка ти да умре от РАК, руски боклук

И аз да умра в адски мъки от рак...

Пожелавам дълъг живот и здраве на всички РУСНАЦИ... да смажем украинските гниди...

Като погребеш майка си

каквото повикало такова се обадило... Който нож вади от нож умира ;)

Много ми се иска и мен да ме гръмне някой с 18см кожен куршум в задника ... даже ще си платя !

Ти ще починеш от РАК

Японски патриот очисти руската подлога! Затова днес руския тпосланник в Токио квичи като наебан! ХИ ХИ ХИ

Слава Русия, СЛАВА НА ПУТИН ПОБЕДА НА УКРАЙНА...

Скоро ще ти намерят РАК, руска гнидо

Не е добре щом и в Япония почнаха да стрелят по публични личности. Голяма патаклам го чака светът щом и там започна да избива агресията.

отдавна е на Земята. Време беше да настигне и "шефовете". И да ги подкара.

Един от добрите премиери на Япония, който водеше балансирана политика. Мир на праха му.

Операция Гладио - трябва да потърсите и прочете информация за тази секретна терористична организация на държавите от НАТО - накратко това са терористични клетки във всяка натовска държава, които са първи заподозряни във всеки подобен терористичен акт. ТОва са паралелни структори на сянка, които уж вече не съществуват.....

Причината ? Причоните може да са много , от това , че няма мирен договор с Русия , няма върнати острови (няма и да има), но най вероятно е спрените нефт и газ за Япония .

Светла му памет! Един от малкото качествени политици в днешно време....

Абе беше за смекчаване на санкциите към раССия! Руските папагали изгубиха още една тяхна подлога! ХИ ХИ ХИ

кое те радва толкова бе извратеняк ?

Кажи сега ти защо не си служил войник ? Педал ли си, или си недъгав ?

Забрави ли МАЙОРА как те кара да пълзиш в лайна и кал и те чука без вазелин в артелното, руски помияр! ХИ ХИ ХИ

майора си е взел парите от телк-а и се е почнал с ракията от рано

Едно време обичах да ме чукат в гъза войничетата... беше много яко ОБИЧАМ ГЕЙСКИ ОРГИИ

Абе беше добър държавник за Япония. Да почива в мир.

К'о чакат! Ай' чи ня'а времи...

Бивш военен, самоделен пистолет, стрелящ в гръб - все несъвместими неща.

Те като нищо нямат там свободни пистолети. Не случайно по филми се бият с палки и ножове.

Банкстерската ерозия на преливане от пусто в празно беше тотално ерозирала Япония през последните години. Абе е бил един от основните проводници на разпада в Япония. Нарочно девалвираха йената, за да им били по- евтини цените в износа. Да, но Япония внася Всички суровини! И тази банкерска хитрост е б змислена. И вредна. А и социалния разпад в човешките отношения. Абе не го е осъзнавал. Но японците ежедневно са го изстрадвали.. Лошото е, че след този атентат по цял свят полицейските режими още ще се засилят.

Якудза не си играе

Стана ясно, че убиецът е имал полицайка за помагач. Имената им: Курошава Угазаки и Фани Мазакура

Защо няма някой добър човек да ликвидира кремльовския карлик?

След това почва ядрена трета световна война. Путин бе прекалено мек за отношението на омраза на запада. Втори на изборите за президент бе комунист. Запада трябва много да пази Путин.

Господ Създаде Хората, Дулото ги направи - Равни!

много Прецизни за Пореден път го доказоха - без провал!

Абе беше приятел на Путин и на Тръмп. Сами си правете изводите, кой го уби. Според мен го убиха глобалистите, защото една независима Япония е катастрофа за тях.

Ми те най големите глобалисти са болшевиките :):) А май Япони я най мрази Руснаци което е нормално все пак едните имат култура на която да завиди човек а другите са орки

Тъ пак !!!!!

Ха ха ха, приятел на Тръмп и Путин?? Май си слънчасал. Той не можеше да търпи тиквата Тръмп. А за Путин да не говорим изобщо.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Всички, които се срещнаха със американофила Зеленски, са пътници в политиката - наш Киро лъжеца, френския Макарон, лудия Боорис Джонсън. Убиха японеца Абе, защото искаше мир с руснаците, а не конфронтация, санкции и война. Зимата наближава, а нещата ще се изострят още повече в Европа - ще паднат главите и на други политици лъжци от страни от ЕС, защото газ от САЩ няма да има или ще бъде крайно недостатъчен о на много висока цена, за първи път о европейците ще гладуват.... Нашите убавци политици ни САЩ, ни Русия ги цафери - те сами преебаха народа си със слугинаж на чужди интереси, малоумие и перчене с гол гъз.

Що, наречетеме бездушен, но винаги се радвам като пилитик - умре и двойно повече като го убият!

Ще те нарека тъпанар!

Съболезнования на семейството и на Япония, но с какво е заслужил смъртта му да е първа новина в България?

Толкова си тъп, че даже не знаеш, че беше приятел на България!

като цяло, японците са едни от малкото нации, които харесват българите и българската култура. не знам от учтивост ли е, дали така се държат и с други народи , но е факт

Много странна ситуация. Хем сам се отказва да е премиер, хем изведнъж напъва пак да е.

А някой от сложилите минус да ми обясни за какво? Не може ли де се учудвам?!

Може би тези, които тогава го отказаха сега го убиха?

Ловният Сезон е Открит!

е вече 1.94 лева, т.е. до часове се очаква да мине 1.95 лева или фалшивият курс на който лева е фиксиран към Еврото!

Бойко Борисов Българоубиец засра всички институции в България така, че дори Херкулес не може да изчисти тия обори за 10 години... и още жив защо ?

Бункерното джудже сега ще се зарови още по-дълбоко. Страх, лозе пази

мислите ли, че има продажен политик по света, който днес не трепери?!

Много политически сифилис има по света за огнестрелно инжектиране - у нас е пандемия.

Путин е Виновен - Спря газа на Япония по Сахалин или чакай купените български медии скриха последната информация...