Прострелян при гонка съди МВР за 300 000 лева

Мъжът твърди, че е претърпял трайни увреждания на здравето

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо изчезна материала за умрелия пиян в МВР Троян. Този път без АКО? Ето, него са го задържали, а тия са бягали- защо после мрат в ареста ?Кой кого бие и убива ?АКО бяха стреляли в гумите на колата - всички щяха да са зад МВР,но така, да стрелят в купето -?

Аз много не разбирам, ама според мен, потърпевшият би трябвало да осъди въпросният шофьор който е решил че "ще избяга от куките" ама не му се е получило. Нали сме американски фенове, за това упражнение, в щатите стрелят на месо, нема фрииз и т.н.

Като прочетох "Илия Върбанов от град Левски", нещата рязко се изясниха. Познах и етноса на пострадалия, и местоработата му, и интелекта и маниерите му включително.Ей, голяма работа е логиката. Вие сетихте ли се вече за какво става дума и защо са ги преследвали полицаите?

Следвало е да бъдат наказани.Лоша стрелкова подготовка.

Законът позволява да не се спре на полицейски сигнал, ако има съмнение в това, че полицаите са истински. Следва да се кара до най-близкото полицейско управление и да се звъни на 112. Значи няма шанс, защото ако са истински ще ме застрелят, че не се подчинявам, а ако са фалшиви пак, за да няма свидетел !!! А ако се качите в такси, което откаже да спре и бъдете прострелян, по-виновни ли ще са полицаите отколкото ако Ви вози познат??? И как ще накарате водача да спазва законите или наредбите на МВР, още повече докато по Вас стрелят смелите воини на законността ???

прав е да ги съди! що не са се научили да стрелят точно?

Дано тоз глупак си пропилее парите по съдилища и да не спечели нищо , а да го вкарат в панделата за бягство от проверка ! Да еба и нещастници !

Нали полицаите представляват и налагат закона! Къде точно в закона пише, че ако не спреш на полицейска проверка ще бъдеш обстрелван с огнестрелно оръжие!

Раздел VII "а". Превантивна дейност (Нов - ДВ, бр. 14 от 2015 г.) Чл. 30а. (Нов - ДВ, бр. 14 от 2015 г.) (1) Превантивната дейност е дейност по предотвратяване и пресичане на престъпления и други правонарушения, която се осъществява чрез индивидуална и обща превенция. (2) Дейността по ал. 1 се осъществява чрез: 2. извършване на действия спрямо лица, за които има достатъчно основание да се предположи, че ще извършат престъпни или други противоправни действия, които застрашават обществения ред или правата и свободите на гражданите; Бягайки от полицейски патрул пряко застрашаваш останалите на пътя. Както виждаш - задължени са да те спрат преди да пребиеш някой друг.

Пълни глупости, това няма нищо общо с въпросната ситуация! Като не знаеш как да четеш закона не се опитвай, невеж!

Смехурко

А превантивно, може ли да сгазя този с палката, докато се мисли за рамбо ? Не нарочно.... просто ми спирачките ми не работят.... или за кеф... или от страх забравям да ги натисна.... Колко пъти не съм им спирал...... и 100 акта без причина да ми напишат, пак съм на далавера.... Откакто започнах да не им спирам съм много доволен.... Само един път забелязах да тръгват ме гонят..... Смешници ! Даже не могат и да карат !

Само едно в разбрах .... Как в движение със скорост от голямо разстояние фатмака е прострелял през стената на реното ищеца? Макаров пуца на 25 метра без вятър. Или е имало разбор между двете групи или фатмака е стрелял с калаш. Дори с калашников, в движение фатмака трябва да е национал по точна стрелба. Къде са записите от полицейската кола?

stankow

Смъртоносното действие на куршума, изстрелян от пистолет Макаров, се запазва до 350 м

Лелеее, ако осъдят полицаите, ще се изнеса от тази държава.

Аз пък ще остана в България , точно ако ги признаят за виновни и ги метнат в затвора.

Направо се хвърляй от някой мост, хора с такова мислене за вредни за всяка една нормална държава! Аз до сега в европа не съм чул полицай да стреля по автомобил не спрял за проверка! Ако се случи, смятай, че е повече няма да пипне оръжие!

Фатмака няма право да стреля, освен ако не е сигурен, че в колата отпред имат оръжие готово за стрелба. Или че гонените са терористи или издирвани. А бягащите колкото повече бягат, толкова си увеличават присъдата. Но това е въпрос на нормално законодателство а не на мутренското право в България.

От утре почваме да му събираме пари! Всеки престъпник с ДМС сметка! От пенсионерите само по 10 лева.

Ушев да го духа бе, ще ги стреля чак! Видели са ги, че си тръгват от дискотеката и веднага с двете мозъчни гънки за вързали две и две, и юруш да ги спират, за да лапнат някой лев, за да не пишат, не им знаем елементарните селски номерца!

Вие наясно ли сте колко мотористи, офроуд и онроуд не спират на полицаи, какво ще стане ако почне да се стреля по всеки решил да не спира! Болни хора!

Какво ще стане ли? Ами ще започнат да спират, ако не искат това да им е последния ден в живота.

Ако тия пияндурници бяха блъснали дъщеря ти на улицата щеше друго да пищиш, ама нали си малоумен...

Има си цивилизовани начини да се спрат! Ако детето ти беше вътре в колата и беше отнесло куршума какво щеше да мислиш ти бе умник!

И ако се стреля се стреля по гумите, предните за по-голям ефект и защото резервоара е отзад, ама наш ушев отде да ги знае тия подробности, тоя знае само как да се почеше по темето и корема!

Да им се спре кабелната телевизия на полицаите ! Правят се на Рамбовци за не въоражените хора, а когато има реална престрелка ги трепят, като пилци. България......

Егати закона който позволява при подобни обстоятелства подобен иск!

Само не разбрах що съди МВР, а не малоумния си приятел дето е карал и се е опитал да избяга от полицаите. От моя гледна точка полицаите просто са си свършили работата.

От социалистическа(човеконенавистична) гледна точка са си свършили работата полицаите. Но от демократична гледна точка, тези полицаи са престъпници. Ами ако в колата бяха застреляли дете?

Тоа па болния социопат, пак социализъм бълнува! Оуу, в ес кой бега от полицията,е така за нищо?!

Е те от тука почват разминаванията АКО а след всеко ако следва АКО , ако е имало дете , ако имало бремена ... ти си длъжен да спреш АКО .....

Не се стреля по невъоръжени хора. Това са полицаи с мутренско-социалистическо самосъзнание. Да му дават на простреляния парите, а шапкарите в затвора.

А, ако в колата са били терористи с 300кг експлозив, тръгнали за някой по-голям град да правят атентати?! В демократичните държави като САЩ, ще те направят на швейцарско сирене за неподчинение на длъжностно лице. Има доста филмчета в тубата, които показват как точно действат големите демократи отвъд Атлантика. Ако имаш проблем с униформените и техните заповеди, завеждаш дело срещу тях за превишаване на правата / злоупотреба със служебно положение и прочее.

Когато си умрял, заради някой тъпанар, превишил правата си, няма как да заведеш дело. Ще преследваш колата докато успееш да я спреш, ще викнеш подкрепления, хеликоптер и т. н. И ако тогава започнат да стрелят срещу теб, стреляш и ти. Така правят в демократичните държави, а не като тези.

И после се сърдим на полицаите, че не си изпълнявали задълженията. Кой ще им храни семействата на тези двамата сега, докато тече следствието? Тоя "пострадалият" що не съди приятеля си, че не е спрял на патрулката и искал да им избяга, защото е пил, ами съди полицаите, че са си вършели работата? В закона за движение по пътищата е записано също, че ако се качиш при пил шофьор ставаш съучастник в престъпление. Този престъпник защо съди хора, че са си вършели работата??? Едно обаче е сигурно - както няма учители, така няма да има и полицаи скоро, щом престъпниците имат само права, а "правосъдието" не е никога на страната на правото.

Работата на полицията не е да стреля по невъоръжени граждани отказали да спрат на полицейски сигнал! Плюс това тия се опитват да ги спрат в движение от патрулката посред нощ, оня може да се оправдае, че е мислел, че го спират фиктивни полицаи, имаше такива случаи! Въобще бг полицаите в по-голямата си част са пълни неадекватници и селяндури!

Ама кат та напънат айдуците удома, викаш "полиция,полиция" , а не "селяндури,селяндури"?

гост, тоя като го напънат, вика "мили, целия"

Тоя май не гледа телевизия . Щом ти кажат стоп -спираш. Иначе и ония от Щатите не спираха и вадеха пищовчета, но като отстреляха 5-6 сега вече всички са мирни и кротки .

Само дето в случая няма пищовчета, а в щатите тия без пищовчетата дето се опитват да бягат на полицията в даден момент ги гледаме по новините снимани от хиликоптер и след тях десетки полицейски коли! Много неадекватни мнения! Утре това може да са вашите деца дето са се изплашили и решили да не спрат на полиция! Ама нали се мисли, че са цигани и всичкото конформисти безрасъдно оправдава подобно действие! Болен народ!

А защо не съди приятеля си, който с мръсна газ се е пробвал да избяга на полицията? Хем искате полицаите да стрелят и да спират престъпниците, хем сега не трябвало? Щом този ищец е бил в колата и не е разубедил приятеля си да спре за проверка на патрула си е виновен сам! Надали веднага след като не са спрели са започнали да стрелят. Шофьора трябва да плати всичко което съда отреди.

Ето това е милата ни Родина - държава на мутрите !!! Г-да полицаи, следващия път пак ли за пари и привилегии ли ще протестирате или за повече права и сигурност при работа, че да не Ви мачкат мутри и сигани ???!!!

Тия наще май са гледали някой хамерикански филм преди това, ама и там не стрелят по тези дето бягат с колите освен ако не е в отговор на стрелба! Тоя опрделено има шанс да ги осъди, а ние да плащаме, ама така е като всичкото ни ушев е от тройкаджия надолу! Къде ще избяга, да не е със самолет бе, та го стреляш, обаждаш се правят му една засечка със шиповете и е до там!

Там където са "ваще" дали броят, какви хора са в колата, когато започват преследване и какво според Вас значи да умреш от "приятелски огън"?

Недей да ми се опитваш да остроумничиш по толко плосък начин, а вникни в същността! Щом няма оръжие от другата страна и оня просто се е опитвал да избяга значи ушев е попрекалил като е стрелял! Мога да ти изброя десетки ситуации дето се е изисквала подобна реакция, ама ушев е насирал и е изяждал шамарите, та тук ли ще ми се прави на каубой и ще стреля по некви прибиращи се от дискотека, вероято подпийнали и за това решили да не спират!

То "подпийнали" зад волана, са си живи убийци, но за да го осъзнаеш трябва малко, горе на петия етаж.

Gugnelid

Амчи да, слагат шиповете, вадят меганчето от строя и всички вътре стават на кайма! Или сега ще кажеш, че щом тези отвътре не са вадили шипове, значи и полюцайчетата не може да го правят?

в мвр с под 4.50 и да искаш не може...като не знаеш, поне проверявай преди да ръсиш глупости. сеш се

Не виждате ли от статията, че Станчев, а не Върбанов е карал тая кола? Откъде на къде спътниците ще носят вина за действията на шофьора? Върбанов е прав да съди държавата. Това е все едно шофьорът на рейса в който се возите да реши да бяга от ДАИ/КАТ , а те да блъснат автобуса за да го спрат. Като гледам какво са писали хората преди мен, тежко ѝ на България.

Абсолютно. Единствено липсва, че Станчев трябва да бъде привлечен и да му плати, каквото отсъди съда.

Да бе мирно седяло , не би чудо видяло! Селския бек да се благодари , че е жив!

Защо е бягал? Не му е чиста работата, но ще получи пари, не се съмнявам.

Мъжът твърди, че е претърпял трайни увреждания на здравето. Но не казва, че всичко това е в резултат от неговата собствена глупост!

Много екшъбн филми е гледал селския Рамбо. Никой не обича проверки от КАТ, но като махнат с палката спираш и си носиш последствията от магариите, които си надробил.

да се командирова на стрелбището докато се научи да стреля. Следващия да го гръмне в главата за да няма кой да завежда дело и искове . Тая кочина съвсем засмърде от "права" на кретени, като беглеца.

цигани бре, цигани! Тея и на ръце да ги носим, пак ще ни мразят. Тааа..., що да не си пробва късметът мангала и то, най вероятно подучен от някое хелзинкско непео. Тъй ами....

Мургав бразилец от Левски

да би мирно седяло... нататък знаете