17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изявления от сащ , ес, съда по ,, правата на човека" , оон ? Или се чакат нарежданията от белия дом ?

Така се прави. Не като в Русия дето ги галят тия тъпаци и нехранимайковци, па им се извиняват на всичко отгоре. На месо, с предателите на месо.

Да бе, е а в Капитолия как я убиха демократите?

А, дали от полицай е застреляна или от провокатор, както при много майдани по света.

Тъпчо, в Мианмар (Бирма) имаше военен преврат. Протестиращите защитават законноизбраното правителство. Какви майдани се вътят в болния ти мозък.

Там е тя, че имаше фалшификации, като в САЩ. И там Тръмп беше пред това да обяви военно положение и да разпердушини лъжливите соросоидиотски демоНОкрати. Обаче, в Бирма военните не са си поплювали. Ще произведат честни избори и предават властта. А, ти си промито мозъче, нахъсано.

у нас медиите застрелват в главите туземците ежедневно ! и кво?

По-скоро ще е изненада, ако не е истина. Този механизъм е прилаган десетки пъти по света. Включително и в Москва, по време на пуча има доказателства, че е стреляно със снайпер директно от ам. посолство. Руски генерал изнесе данните, но не се дава голяма гласност, щото скандалът би бил неконтролируем.

Скъпи съграждани, ето ви телефоните за контакти на най-близките български служби, ако се намирате в Мианмар и ви е необходима помощ. А ко обаче сте в Мианма, никой не може да ви помогне. Мианмар (Бирма) Република България няма функциониращо посолство в Мианмар. Обслужващо посолство за Мианмар е в Ханой, Виетнам. Посолство на Република България в Ханой Адрес: №5 Nui Truc str., Van Phuc Hanoi; P.O.Box10 Тел.: +84 24 3845 2908 Факс: +84 24 3846 0856 Работно време на консулската служба: По - Пт, 9:00 - 12:00 ч. Е-mail: Embassy.Hanoi@mfa.bg Website: www.mfa.bg/embassies/vietnam Посолството на Мианмар в Белград, акредитирано за България Адрес: 11000 Belgrad, Кneza Мilosa 72 тел.: +38 11 3617 165, +38 11 3619 114 факс: +38 11 3614 968 Работно време: 09.00 - 16.00 ч. E-mail: myanbel@sezampro.rs Website: www.myanmar.com

А великите световни демокрации де бляха и не осъдиха украинския преврат? Даже го подкрепиха. Даже го организираха.

Не изписвате името на МианмаР правилно... Първия си казах че е правописна грешка...втория се затвърди мнението ми за крайната Ви журналистическа некомпетентност!

Бедняк малоумен и платен.

Ще проведат честни избори... Няма начин да не са честни.

полицаи - американските застреляха в гръб жена офицер при това невъоръжена в Капитолия. Обявиха я за терорист и забраниха на хората да участвуват в погребението

Е, сега и в Мианма ще си правят небесна сотня!

да, прав си, само дето я застреляха от упор, а не в гръб.

Простреляха в главата жена в Мианма,.. Мианмар, официално название Република Съюз Мианмар (също Мианма (бирманско произношение), преди – Бирмански съюз или Бирма) 100 ПЪТИ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ ЖУРНАЛИСИТЕ У НАС СА НЕОБРАЗОВАНИ!

Абсолютно! Точно същото проверих в уикипедия и за пореден път се зачудих що за малоумници списват в това вече смешно сайтче

Не открих такава държава на световната карта. Дир-ници, защо ни заливате с непроверена информация?

Ех, ако имаше петрол или други природни богатства, досега и американци и руснаци щяха да се пратили умиротворители. Пък като няма - пишем една декларация и бегаме.

Вече във втора статия пишете името на държавата грешно.

Ако са я гръмнали в гръб значи са я гръмнали собствените й другари. На видеото ясно се вижда, че лъжеш. Иначе правилно я гръмнаха.

Разбира се, ако резултата не удовлетворява цру, няма как да са честни. За разлика от американските.

Грузински снайперисти ?

Целият вой за демокрация точно там е, защото новото правителство е с остър завой в посока Китай. Сещате се и без жокер, кой организира тези еднотипни протести и там?

te ne 4etat kakvo pi6at

dano ne vsi4ki no pone polovinata na polititsite v BG da prostrelqt i 6te gi obqvim za GEROIIIIIII

какво е състоянието на испанката, на която испанската полиция простреля главата по време на последните митинги... пък и няма никаква информация за чехкинчето на което холандската полиция разби главата с водно оръдие.

Човече, уникално чувство за хумор :) Поздравление, много се смях :)

чове§епутко повтаряй след мен МИАНМАР с Ръ накрая

Там ако се намесят ще се срещнат с ноктите на тигъра. Китайците няма да допуснат някой да им се меси

Нищо не знам за тази държава, но става ясно кой движи протестите. Л;асическата сакрална жертва. Преди години опитаха подобно в Иран. И там една студентка застреляна, веднага героитя и светица. Само дето после разследването установи, че е убита в гръб от своите, нали жертва трябва. И всичко изчезна от ефир.

Пише се Мианмар, бе другари Либерасти.

Поредният неграмотен т.н. репортер! Чудя се, от къде ви издават дипломите. Вероятно повечето от гилдията са бивши и настоящи обитатели на Столипиново, Факултета, Шекер Махала и др. Поздравления образователни терористи!

Ето, страничните ефекти от ваксината вече се проявяват при репортера писал статията.