Секта склонява деца към „свещена проституция”

Американска секта, която се занимава с така наречената "свещена проституция" навлиза в България.

Обратно в новината

Коментари - Секта склонява деца към „свещена проституция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tрябва в с и ч к и много да внимават! Pодители,учители, политици,кметове, полицаи... и тука бяха плъзнали къде ли не-но ги забраниха! A щом не са регистрирани - са незаконни!!! Da, пазете децата! Tе са бъдещето!!!

Семейството,проповядва секс само при специални ситуаций,с някой беден и самотен човек!

официалните представители на това движение у нас са българските политици, които карат целият български народ да проституира за жълти стотинки....

офциалната музика на този култ е чалгата!

Само че, НЕ Е Flirtfishing, а Flirty Fishing! Да бяхте надникнали в уикипедията мъничко, и да видите, че става дума за жени, извършващи т.нар. религиозни проституция, а култът е прекратен през 1987...чели-недочели, видели-недовидели, айде да правиме новини разбира се, има вероятност български педофили да са го възродили на наша територия и да са го усъвършенствали и развили, разбира се, не без помощта на мутри-сводници и продажни политици...

Всички подобни секти, движения и т.н. трябва да бъдат забранени и поставени извън закона!... А като се знае, че има тава или такива секти, защо въобще се допускат да идват тук. Виждат се ежедневно - млади, слаби, високи - ходят с костюми и вратовръзки, като колежани. Винаги са по двама. Питам- не се ли проверяват с каква дейност се занимават, защото едва ли идват да учат в нашите университети - не познавам чак толкова изпаднали американци, че да учат тук ? Имах съученичка - беше с данни за много добра реализация, като балерина. Стана част от секта- ходеше със забрадки!, забременя, а после остана и без къщата си. Така и не знам жива ли е. Преди доста години имаха нахалството да звънят и на моята врата. Странно, от къде знаеха, че имам дете ? Получиха си го, поне на думи, защото имго казах на чист английски !

Просто трябва да се забранят всички религии и приключваме с фанатици, педофили и всякакви такива извратени отрепки които се възползват от доверчиви хора за да изпълняват собствените им интереси! Религията е една голяма измама!

10-12-годишни момичета са били убеждавани от религиозно движение да правят секс с висши магистрати, политици и влиятелни бизнесмени. Религиозното движение промива мозъците на децата и ги кара да мислят, че чрез сексуслуги могат да послужат на Христос. Целта е освен да се натрупат пари, движението да се домогне до влияние в обществото. Името на религиозното движение е Деца на Бога" или Семейството". Сектата е основана в САЩ от Дейвид Бърг. Той се занимавал с педофилия, проституция и сексуално експлоатирал дори собствените си деца. В момента у нас действуват над 150 секти. Регистрираните вероизповедания са около 110, а останалите секти са поне още толкова. Те действуват под формата на фондации, сдружения и религиозни групи. Всички подобни секти, движения и т.н. трябва да бъдат забранени и поставени извън закона!...

американските църкви са подобни секти.Ходил съм от любопитство в няколко такива и се чудия държавата не се ли интерсува какво става в тях.А там ходият повече от 40-50000 българи

не сам сигурна, че балгарите посещават американските царкви. не виждам причината след като ние сме православни християна, а те католици. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Повечето американци са протестанти, а не католици.

секта е всяка една царква и всеки манастир а сектант всеки вярваш в тези откачени простотии

Ами досега кой караше децата да проституират? Нали миналия месец една ученичка умори бизнесмен. 12 годишните майки към коя секта са? Хайде те са в болшинството си циганки, но е публична тайна, че масово 13-14 годишните вече са сексуално активни.

малко са ни и мургавите сектантки по магистралите ами сега и тези...

МИ ТЕ ДЕВОЙКИТЕ ОТ ТОЗИ ВЪЗРАСТОВ ДИАПАЗОН И БЕЗ ТОА СИ ПРОСТИТУИРАТ ПЪК ДАЛИ щЕ Е СВЕщЕННО ИЛИ ИМА ЛИ ЗНАЕНИЕ......

Какво е дошло от Америка в духовен план, което да не е ГНУС !?!?

И аз за нищо хубаво от САЩ не се сещам. Но!!! За някои продажници от там са пристигнали доста благинки.

народ и милиция ръка за ръка...

еи, туи са многу загубини хора уа. аз им припуръчвам да земът иднъ чалгаджиика на 25 - з0 гудини. тъз ши им разкажи игрyтy в лиглото и ши им доиди акъла у глъвътъ. ба си идиотити! децъ ши пипат, мамка им пидали!

Информацията е много хубава, но е закъсняла с петнайсетина години. Тази секта беше в България в началото на 90-те. После, след смъртта на лидера гуру Дейвид (Мо) Бърг групата се разпадна и не е активна. Това се вика "след дъжд качулка".

Такава секта отдвана има в България и тя се казва чалга. Е, вярно, не се споменава Христос, но пък съдържанието е същото - разни момиченца на 12-13 години вече се ориентират към мазни чичковци с дебели портфейли, за да се издигнат до върховете на сектата и да станат известни

Но.1 :))))

Чалгата е нещо невероятно отблъскващо и може да се развие, където няма ценности, морал и естетика и значи представете си как е в България, където 80 % от всичко е чалга. Тя превзе дори политиката и тепърва ще си плащаме и то много скъпо за цялата чалгизация.

Това е истината!

А родителите, учителите къде са ?

Ей тука трябва Вие да се намесите- не само дето има кинти в скандалите с педалите!!!

ГДБОП се занимават само с тежки престъпления, като например сваляне на пиратски филми и музика от интернет.

Тази секта знае къде да опитва да зарибява. Най-лесно е да склоняваш към свещена проституция в страната на свещената простотия.

ми Уорлик ли е патрон или ?)))))

Абе не ги знам тез, ама казват че в Страната на Свободните редовно ги пердашили здраво, че и от населените места ги гонели с гьостерици и други приспособления .(къде органите на реда, къде самите хора)

Сигурно е така. Бих добавил също да се пробват, да речем в Русия. Там няма да използват срещу тях тояги, а СВД! За непросветените - СВД - снайперская винтовка Драгунова.

"Така се внушава на децата, че те трябва да съблазняват влиятелни личности и че именно чрез този Флиртфишинг (буквално "риболов чрез флирт") могат истински да послужат на Христос, обясни специалистката". Не мога да се начудя на умствения багаж и на възможностите на мозъка на специалисти, консултанти и прочие интелигенти в България. От статията и от изявлението излиза, че доста хора в България са за лудницата, вкл. такива като директорката.

Ех, обичам я тая Америка и особено евреите в нея.От тях само добрини получаваме! Дир-е, ще ме цензурираш ли?

Тая секта зарибяваше още през 1990 г. в двора на Софийския университет. Така че не е нова, няма нужда да се придава такава изключителност на тая новина. Такива секти е имало и винаги ще има и не е нужно те да са повод да си пазим децата. Ако само тогава се сещаме да си пазим децата, значи сме ги изтървали вече.

Защо нищо не се знае за дейността на този център за религиозни изследвания и консултации: кого консултират в този център и какви точно изследвания се правят там, финансирани съответно от кого ?

до ненаказуемо - напълно правилно изказване

Деца на Бога не е официално регистрирано в България вероизповедание. Основател на движението е Дейвид Бранд Бърг, роден през 1919 г. в САЩ. Отначало е пастор на баптистка църква в Аризона, но вярващите го прогонват, недоволни от дейността му. Това го откъсва от традиционното християнство. Започва да твърди, че получава Откровения от Бога и че е избран за особено служене. Групата на Дейвид Бърг се оформя като комуна, която живее според неговите указания. Последователите му се наричат с библейски имена. Движението е разделено на отделни по-малки групи, в които е установена желязна дисциплина. В САЩ движението става известно със скандално демонстрираната си омраза към системата, предизвикателния си език и публичните ексцесии. Последователите на сектата смятат за по-правилно децата да получават домашно образование и затова организират специални училища, в които ги подготвят религиозно, светски, професионално и физически. Деца на Бога смятат Христос за най-големия революционер, в чиято Божия армия те ще участват. За готвената от тях революция не важат законите на държавата. На членовете на движението се внушава, че всичко извън групата е сатанинско и греховно, затова те трябва да се откъснат от света и да заживеят в сектата, спазвайки ежедневни обреди. Новоприетите нямат право на свое мнение, не могат и да напускат колонията без разрешение на своя пастир. Длъжни са да работят за комуната, като осигуряват прехрана, разпространяват материали и пр. Деца на Бога са особено популярни с възгледите си за любовта и секса. Проповядват свободен секс и несъобразяване с брачните задължения. В определен период членовете на движението дори привличат последователи чрез т.нар лов с любов или, с други думи, предлагайки секс с млади момичета. По-късно методът е изоставен, но остава свободният секс, който се прилага в рамките на комуната. Последователи на Деца на Бога са около 3000 възрастни и 6000 деца в над 80 страни в света. Най-много последователи има в Япония и Филипините. Малкият брой се дължи на организираните в близкото минало съдебни процеси срещу тях с обвинения в сексуална разюзданост, склоняване към проституция, отвличания на малки деца и др. Във Франция дейността на сектата е забранена през 1988 г. заради това, че млади момичета са принуждавани да проституират. През 1993 г. там са съдени 5 мъже и 7 жени, защото живели незаконно с 48 деца в изолирана вила, с които блудствали. Разбити са 12 техни комуни. В Аржентина през 1993 г. е разкрита тяхна група, извършваща чудовищни сексуални перверзии с деца. В тази обстановка сектата се насочва към нови последователи от Източна Европа. През 1994 г. основателят на сектата умира. У нас сектата се появява веднага след 1989 г. с пристигането на американския брат Джоузеф, женен за българка. Развиват благотворителна дейност, разпространяват брошури и плакати, организират семинари. Подложени са на остра критика заради опасения за злоупотреба с деца. През 1994 г. не подават документи за регистрация. Същевременно, продължават да търсят контакти с младежи.

алелуя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма нищо християнско в тяхното учение. За всички християни семейството е най-важната клетка на обществото и всякакви сексуални връзки извън брака се отричат.

А кой е промил мозъците на висшите магистрати,политици и бизнесмени за да правят секс с малолетни?

И аз това се питам.

На съм привърженик на насилието, но няма закон, който би могъл да спре баща на засегнато дете да не използва една свещена ръчна граната по предназначение. Да унищожаваш злото не е насилие, а дълг.

Родители дето не са забелязали че детето им е влязло в подобна бизнес организация са за ръчна граната също.

Такива сектанти само да ми паднат - набързо ще ги склоня към отделяне от тялото и сливане с Христос!

Шапка ти свалям! Само така!!!

Бащице, обърни внимание първо дъщеря ти (ако имаш такава) как се облича и как изглежда. Не отправям критика към теб конкретно, разбира се, ама като гледам момичетата от всякаква възраст в България на какво искат да приличат още от малки, чудя се имат ли родители изобщо.

Що пък си мислиш, че само в България е така.

Набучване на кол, бавна смърт, публично за назидание на останалите с подобни намерения. Това за организаторите и същото за тези дето са се възползвали - политици, магистрати и прочие власт имащи ...

Няма нужда нашите деца правят секс с които падне и без да ги навиват от разни секти. Още от малки се ориентират, към вип, политици, бизнесмени, мутри и т.н.

За жалост си прав.

Ех, ...иска ми се да не си прав, но...СИ!