Арестуваха Хамстера в акция срещу склоняване към проституция

Антон Петров–Хамстера бе арестуван отново, този път в акция срещу престъпна група за склоняване към проституция.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Хамстера в акция срещу склоняване към проституция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега последно за какво е арестуван, то беше за заплахи, за убиство сега се промени статията, че е за склоняване към проституция !!! Или някой си прави опити да види на коя версия ще се върже народа !!! Пародия !!!

Хванат,предупреден и пуснат.Това е толкоз просто и логично:)) Я да си траем, ( утрепах една кокошка и я изядох ) че току виж ме гепили и вкарали у затвору

Трябва да се замаже проблема с братя Галеви и с охранителя дето избяга с парите - какво се прави в такъв случай - арестува се някой познат бандит по какво - по измислено обвинение - перфектно работи полицейската машина

Kаква е тази торба с еkckременти от снимката ?

Един, два пъти, три пъти дрън-дрън. Вие за деца от яслите ни вземате? Тия регулярни хамстерски новини започват да ми звучат като викове от психодиспансера. Ама какви управници имаме ... само не мога да разбера как може да има хора да гледат на тия простотии сериозно...

престъпления, точно така трябва да се действа. Мине не мине месец в кауша по подозрение. Така никой който седи на месеца по един два дни в ареста, няма да се сети да прави глупости. Аз съм и за всички депутати и шефове на агенции и комисии, по същия начин, в кауша по ден два, на месец, защото те не са по малки бандити.

И кой да ги вкарва в кауша? Аз подозирам цялата Герберска и Бесепарска шайка, ти подозираш администрацията (не че и аз не я) - ама кво става на края - престъпници вкарват престъпници в кауша, ритат се по кокалчетата, разпределят планини и морски градини - абе и туй не е начина. Ти от къде си сигурен кой е виновен и кой е набеден в тая атмосфера на доказване чрез PR? Сори ама не съм съгласен, по-добре да поемаме малко риск отколкото да даваме на съмнителни люде да определят морала и закона.

Тоя да беше убил някой наистина а не само във фантазиите на МВР щеше да си живей по-спокойно отколкото сега..Европа ако гледа нека и да слуша мнението и на народа а не само "акциите" на ББ и ЦЦ

как не yспява власта да се освободи от тези боклyци

ТРЯБВАТ И

Ей така ще го разиграват ,колкото си искат,и ножа и хляба си е у тях,освен това мафията си е държавна и методите им са едни и същи.Досега и на най глупавите стана ясно че мафията се оглавява от милиционерите

абе ,защо не арестуват Б.Б той е най-големия мафиот и рекитьор в България?

щото за разлика от този плъх има акъл,20 пъти го арестуват и не се усеща че го подслушват :д старата школа бб рядко го записват ;)

А дали е наистина по-глупав от ББ??след като ги прави на луди с приказките си по телефона, знаейки че го слушат...А за това че "старат школа"ББ рядко се записват мога да кажа че бъркате..Не един и два записа чухме на ББ, а колко още ще чуем като слезне от пиедестала дето няйо дадоха луди пари да го качат предстои да видим..

Всички хора, които по една или друга причина не са удобни на властниците от ГЕРБ, автоматично биват обявявани за престъпници. И съответно спрямо тях бива упражняван натиск. За това не са нужни доказателства. Целта е всички да станем "послушковци".

Май МВР отново се опитва да оправдае едномилиардния си бюджет чрез тъпи, скалъпени акцийки? Задържан ПО ПОДОЗРЕНИЕ! То и аз подозирам бат' боко в национален геноцид, при това - съвсем основателно, ама никой не го задържа, завалията...

Иди и дай показания - ако не друго, то поне безплатен психодиспансер ще имаш осигурен

И к'ви показания да дам? Той, мислиш, осъзнава за геноцида ли? Просто прави чинно това, което му нареждат конгрътюлейшънсите...

време е да затворят лазлив и крадлив симо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До кога ей такива боклуци с животински псевдоними ще царуват в тъпата ни, идиотска смотана държавица - мащеха за всички нормални хора! Отговор: ДОКАТО СИ МЪЛЧИМ И ТОЛЕРИРАМЕ ГОВЕДАТА, КОИТО ЖИВЕЯТ НА НАШ ГРЪБ!

Тоз да вземе да гръмне някой най-накрая, че цял живот ще си остане на етап Подготовка. Хората искат резултати и зрелища в ЦИРКА.

Слаба държава, слабо правосъдие.... в белия Свят отдавна да е изгнил в някой затвор... тук през 2-3 деня го арестуват и пишат за него.... тъпотия!

Тоя убил ли е някой или като Гришо щото напсувал лицето "Х" ще го осъдят на смърт.

амиии - предупредете го и го пускаите човека , стига сте го тормозили

Баси тъпия Хамстер, само подготвя престъпления, пък нищо не е довършил досега.

Стази аграрна физиономия не е ли по добре да си седи вътре пък да го пускаг за малко

Виждате ли сега за пореден път българи,как властта харчи нашите пари събирани от данъци и такси - чрез никому ненужни измислени платени герои.Революция!!!

значи траянова казва убииство или мокра поручка,тоест едното е заводски строежи,а другото мокра слама))))

Хамстера, Митьо Очите и т.н. в ролята на платени герои на МВР ли са?

Питай жертвите

Омръзна ми така държавата да си прахосва парите!!! Арестува го пък после пак го пусне. А че този юнак е ПРЕСТЪПНИК дори и децата знаят вече!!!

Не бих искал да влизам в ролята на адвокат на Хамстера,но ти как разбра че е престъпник(не казвам че не е,защото няма как да знам)Но само заради това че Цветан Цветанов е излезнал по телевизията и е обявил някой за престъпник ми се струва за несериозно да го смятаме за такъв.Ако допуснеме такова мислене и поведение, то утре това може да се случи на всеки един човек.Не може висш държавник(най-вече министър на МВР) да си позволява да квалифицира хората - да казва кой е престъпник и кой не е.ЗА това си има съд

d4

Като гледам фотото на съсела от него блика неописуема интелигентност, образованост, комуникативност, възвишени християнски добродетели, скромност, честност... Сигурно IQ-то му е над 180... Мястото му е в Парламента, а не в ареста!

Браво!Много точно предложение.

мястото на тези, които съдят по външния вид, е в кюпа на обикновените лекета-расисти.... а този не го търсят за външен вид...

сугласен сум с някои,които писа че куките искат петров да свидетелства срещу алексеи,само че как срещу брат си)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нещо не мога да разбера - първо ги ловят, а после ги пускат - или първо ги пускат, а после ги ловят ..... и отделно тая "игра с боклуци-дебили" нещо ми излиза скъпичко за беднорията ....

Абе защо не е в затвора този боклук? Или му инсценираите самоубииство и да се освободи обществото от него, само пари се харчат на данъкоплатците-хванали го ,пуснали го...

Ясно е че го тормозят за да го накарат да свидетелствува срещу Алексей Петров.Стари похвати на ДС.Отиваме към авторитарен режим(лека-полека)

Ей, измориха го този човек - Хамстера. Беше си намерил клиент да убие обект "Х" , предупредиха го. После се нагласи за друг обект "У", предупредиха го и за него. Сега ще го предупреждават и за "Z". Дано този "честен труженик" е заработил нещо тайно от властите или пък не е платил голям данък на тях за такова нещо заработено, защото ще закъса като социално слаб.

Новата рубрика - Ние ги хващаме, ние ги пускаме!

да я беше думнал тази въпросната "мацка" и тогава да го арестуват

Ама вкарайте го във затвора вече, стига на вътре на вънка

Този боклук щом разпространява наркотици - трябва да го вкарат до живот в затвора. Винаги има разплата в този живот, рано или късно ще му бъде върнато.

Стига сте тормозили човка, никой вече не вярва на тия глупости дето му ги преписвате, само си измисляте приключения, ако имахте доказателства за всичко (а трябва да имате след като го арестувате) няма да излезе от затвора ... а той си е на свобода, пълни измишльотни са това !!!

Какви са тези предупреждения ?!? МВР и съдът да не са минали на курсове за футболни съдии , и да раздават жълти картони на престъпниците ?

Като гледам, всички българи сме потенциални арестанти по подозрение...... Не може да се живее в такава абсурдна държава в която човешките права не значат нищо! Вчера ми тръсна от лиготиите на Боко. Боко рисува, Боко свири на китара, Боко убива животинки, Боко се радва на породистото си куче, Боко има и друга любовница. В тоя момент Цвъко подслушва де когото чувства, че му пречи. Ай сиктер и държавата.

е, щом не е мокра поръчка, нека го пуснат човека, спете спокойно/.....

СМЯХ!!!!! НАЛИЦЕ Е ПЪЛНОТО БЕЗСИЛИЕ НА МВР-то НА ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО. ПЪЛНА ПАРОДИЯ.

Не виждам кое му е смешното... не е зле да се кандидатирате на следващите избори, ако се справяте по-добре, то ще бъдете пожизнен шеф на МВР.

А МЕРСИ ЗА СЪВЕТА. НО В МВР-то НА ЦВЪК НЕ ОСТАНАХА ГОДНИ ХОРА,ВСИЧКОТО КАДЪРНО МИЛИЦИОНЕР БЕГА НАВЪНКА И ОН СЕГА ПРОВЕЖДА ТЕЗИ ПОЛУИДИОТСКИ ОПЕРАЦИИ, ОТ КОИТО ПОЛЗА ЙОК.

На кое се хилиш ве комунистическо мекере, че МРВ ги хваща, а съдъ пуска! Това ли ти е смешното - оная съдийка Мирослава-та дето им е адвокат...ама си хамав, повече отколкото мой да носиш

Защо пишеш глупости, в конкретния случай МВР го хваща съставя му предупредителен протокол и го пуска, до съд въобще не са стигнали, защото сигурно няма кьораво доказателство.

Защо Цветанов не даде на Хамстера под наем един от 5-те си апартамента-като му потрябва за поредното обвинение просто му звъни и го откарва при Флорчо,държат го 24ч.и го пускат до следващия път ?!Няма циркове,няма бал с маски,а може и приятели да си станат.

След време като прочетеш, че са арестували Рапона, за кой първо ще се сетиш - за Б.Б. или за Ц.Ц.?

В България нещата отиват на закриване-за какво говорим?!? Налага се медиен монопол, които налагат смешни теми

Прибират го, за да не го опуца някой. Като отмине опасността, и го пуснат..

Не ме интересува тази новина

Сега като са го прибрали за малко, пак ще му кажат да не прави повече така, и ще го закарат до тях.. Има ли по- абсурдна съдебна система от българската?- вероятно някъде из джунглите на Африка.. може и да има.. Тук, ако някой го приберат, 99% е за да не го гръмнат навън.. :) И тоя боклук и онези "бизнеснемите"- Маргини, и всички знайни и незнайни герои, създадени от БКП, които мачкаха хората, за да се провъзгласят за "бизнесмени". За всички тези- по един куршум, даже им е малко..

Стига с тези герои-сега Бойко ли е гърмял? В България има други теми, които вълнуват гражданите

Каква е идеята на това да арестуваш някого да му съставиш предупредителен протокол и да го пуснеш и така 10 пъти ... освен МВР да симулира на дейност друга цел не ми хрумва.

Точно това е идеята !!! Колкото и жалко да звучи това в момента са пълни глупости и най-вероятно пак се отклонява вниманието на хората с подобни измишльотини !!!

Те и Мургина и Масларова бяха крадли, а накрая съда друго произнесе. Само ни подхвърлят глупости, а ни един голям престъпник не получи истинска присъда. Не вярвам и само съда да е виновен, но за сметка на това са добре платени и прокурори и разследващи. Забележително е как ни правят на бунаци - никоя медия не провери и дали наистина съпруга на здравния министър е печелил поръчки без конкуренция в плевенска болница. Да, може да не е вярно, защото идва от вестник на Павлов-Донев, но как никой не говори за това