11 жени чакали пред спалнята на Берлускони

Италианската опозиция поиска канцеларията на премиера да разследва спешно дали правителствен самолет е превозвал млади компаньонки за частните партита на Силвио Берлускони, предаде Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - 11 жени чакали пред спалнята на Берлускони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя изрод Берлускони е пълен ненормалник, също като приятелите му Саркози и Б.Борисов !

а винаги съм харесвала Италиа.Техния министър председател , е някакъв смешник с комплекси.

Той дали оправя 8 или не си е негов проблем. Обаче като чакат по 11, спокойно може да вземе да плаща на 15 например, или на 20 да го чакат, за да си вдигне бройката/имиджа. Те ще си чакат-каква ги е залюскала толкова. Нова професия. По-морална. Не проститутка, а чакачка. За същите пари, еееее, какво искат. И на бати имиджа висок и те доволни. Даже може да ги сменя, за да не се заподозре работата. Едно уиски няма да почерпи за идеята, ама хайде - от мене да мине.

Пред вратата ми чакат поне 85 жени , и то по два пъти месечно - на нея пише "Каса".

Стига сте ни занимавали с този онанист.Ако нямаше пари , нито една жена , повтарям ви , нито една жена нямаше да си метне върху него дори и сопола. Наистина е по-добре редакторите ви да учат повече граматика , вместо да се вторачват във всеки чалдисан парцал.

Стига сте ни занимавали с този онанист.Ако нямаше пари , нито една жена , повтарям ви , нито една жена нямаше да си метне върху него дори и сопола. Наистина е по-добре редакторите ви да учат повече граматика , вместо да се вторачват във всеки чалдисан парцал.

стига сте ни занимавали с този онанист.ако няма пари , варху него нито една жена по света , повтарям ви , нито една жена по света няма да си метне и сопола. наистина е по -добре редакторите ви да учат граматика , вместо да ни занимават с всеки чалдисан парзал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Един в казармата се хвалеше,че оправял по 20 на вечер

БРАВО ПИЧ.

Къде му е спалнята на този Берлускони да се наредим на опшка, а може младите герберки да пратим да пазят ред да съм първа!

Нареди се там, щот пред спалнията на СерГей нямаш шанс.Там е заето от млади Гей активисти от БСП.Може да ти излезе късмета при Берлускони.

И не само млади! И женени с деца също. Даже такива на стари червени моцуни. Имам предвид червени не от партийна принадлежност, а от пиене. Баси живота, който живеят тези! Не по-различен от на разгулните нелегални, като са си мешели квартирките, криейки се, докато никой не ги е търсил. Поне не за друго, освен да предадат накой истински борец за права на работниците. Моралът и етиката на прасетата.

нашенката го представя пред света като жена до него и покрива парите от неуловимя балгарски сатиричен преход...о надоде нещастни

"О надоде нещастни", защо се срамиш да провериш за грешки всякакви това, що си написал?

този онази работа ще го затрие .....

по-сериозни мъже (това не означава,че ги одобрявам, но уважавам куража им поне) като Мусолини висяха надолу с главата в центъра на Рим. Тоя ще виси набит на кол с главичка отгоре (на кола)

Берлускони е всичко друго но не и държавник. Един..п....тьо ! Дърт който се мисли за голям..е.бач ! Убиха съдия Фалкони един истински мъж и достоен човек! Берлускони е човек на мафията един актьор просто! А това че Путин го подкрепя показва елементарното ниво на Президента на Русия! Рядкост е в политикта да видиш истински Мъже!

Берлускони е един от най-успелите политици на днешно време. На първо място той показа качествата си като бизнесмен и с успехите си както в бизнеса така и в политиката, стои над всички европейски лидери . Дори Меркел в сравнение с него си е една бивша комсомолка. Факт е че в резултат на икономическия подем на Италия по негово време Уникредит стана една от водещите банки в Европа и т.н. В същото време комунисти, социалисти е прочие умират от злоба и се чудят за какво да се хванат. Понеже не могат да се хванат за някакъв сериозен случай на корупция или злоупотреби, всеки път се тиражират какви ли не измишльотини, които след това биват опровергавани. Партитата били Бунга бунга, били оргий, всички на партито били голи, имал непълнолетни любовници и какво ли не.

Какъвто и политик да е, но не е наред жабарят. Видях с очите си клип, на който Силвио упорито си бърка в носа, вади оттам нещо...(ясно какво може да е), и после си го слага в устата и го изяжда. Това и бай Пешо от циганската махала не го прави. Е*х го в изрода, ако ще и милиардер да е.

това от райуно ли го научи??? това в което тоя нещастник и дружинката му успя да превърне италия в от 90-те насам е жалка картинка. от една от малкото страни в света чието име беше като безпогрешна търговска марка, която продава и носи уелфер на нацията, от културен лидер и експортър, неговото управление успя да превърне тази държава в лошият пример който се учи по управление на публичен дълг и стабилност на финансова система- т.е. посмешище.... успял бизнесмен....и колумбия има много такива - продават дрога на целият свят... и на тех ли се кефиш ?

На всичко това той отвръща с шега и несериозно отношение, което още повече ги вбесява. Тъй като знае, че телефоните му се подслушват, както той, така и приятелите му непрекъснато си правят майтапи от рода на това дали да докарат повече жени на партито и т.н. След това медиите тиражират извадките, които са смехотворни, както в случая с единадесетте жени. ( да не би да си повярвал наистина, че е възможно с осем жени). До сега няма нито едно заслужаващо внимание доказателство. Когато не могат да покажат поне една от тези вече стотици любовници, се опитват с публикуване на майтапите на Берлускони и приятели, или правят анализи и догатки като се опитват да накарат хората да му завиждат и т.н. Естествено е Путин да знае как са нещата в действителност. КГБ или както и да се казва днес тази организация, знае всичко. Все пак това не е ДАНС или ГДБОП.

ти адвокат ли си му ? а ще ти отговоря така -това че се разведе е показателно ? думите му за Меркел също. а думите на Путин са първични и далеч няма този смисъл ,който влагаш.

Редакторът на статията трябва спешно да си купи правописен речник. Ама много спешно. После внимателно да прочете разделите за пунктуация, особено в частта за употреба на кавички и за взаимодействието им с други препинателни знаци. А когато ходи на работа, да си го носи под мишница. И да прави справка преди всяка употреба на глагол с представки пре- и при-.

Времето на курварите отдавна мина. Когато такъв като този ненормалник с видими психически отклонения може да си купи всяка курва, не е ясно защо трябва да води Италия към пропастта. Очевидно му е станало ясно, че не може да управлява страната си с кура си и мисли да се маха. Докато не са го подгониил със сопите по улиците ан Рим...

Нашенката на кое място се е класирала, напишете нещо повече за нея! За сега се говори, че следва задочно в ПернишкияУТКА.

Ами нормално да са много то памперси, цокало, изпонатаковано бельо, гримьорки, първа спешна помощ ... ---- Това с путинизиращата акция обаче е наистина-озадачващо . (, особено след случилото-се вчера в Прибалтика ! )

Стига бе, тоя на 25 сигурно е чукал по 30 жени на вечер, опа чакай той тогава е бил господин Никой

ей този ще мине митьо пищова!!

Приказките от 1001 нощ на този изкукуригал и престарял палячо са срам за Италия, но всеки народ заслужава управляващите си.

А пък аз да ви кажа сега... Завчера пред апартамента ме чакаха 178 жени, но аз оправих само 153. Малко бЕх уморен и ме болеше кръсто, оти ходих да си копам доматите у Макоцево. Сега чакам да дойде някой да ме потърси за групово изнасилване! Така де, с к'во съм по-различен от Берлускони? Да не сме нещо 2-ра ръка европейци а?

Tочно щях да пиша, че е като рибарите и ти ме изпревари!

И аз не бих им отказал, ако са ми пред спалнята! Дай баже всеки му :))))

А Дарина Павлова под кои номер е била в редичката пред спалнята му?

Те тва е мъж!

Вярно зер то виаграта не прощавала казват .(, ни на сърцето, ни на главния мозък ... Е, ако има такъв де . )

Нас ни 'ОПРАВЯТ' по няколко милиона накуп, без да има пропуск. Даже вече не разбираме кога ни го слагат, защото вече спряха да ни го вадят. Разликата между онези 8 в Италия нашите 9,8,7,6,5... милиона е, че на тях им плащат, докато ние сами си плащаме за 'УПРАВЛЕНСКОТО ОПРАВЯНЕ' на всякакво ниво!

Като е берлускокони, да не е Бог? И той - със своите скърби, радости, неволи и изкушения - человечески. Какво се вълнувате и съдите личния му живот, а нв гледате своя си? Нещастници.

Това за нас или за пишещите статии се отнася бре профанчо?

Берлускони е нашата утеха. Ако не е той, щяхме да сме страната с най-комичния премиер в ЕС. Благодарим, Италия !

Какво се занимавате с Берлускони-може човека, търси си мацки! Нашите некадърници само качват цените на всичко, а заплатите и пенсиите не пипат! Коя мацка ще се хаби за такива? Берлускони, макар и на много години, е мъж за 11 жени!

...нищо не казват кои е оправил другите 3...!

Най-големия проблем на България за момента е именно Берлускони.

Този шут цял живот не успя да си избие комплексите.

Ма Берлускони е един изтъкнат спортист?! Какво толкова, че вместо да платя за смяна на леглата в спалнята му, аз съм изпратил малко компаньонки?

Да им имам на италианците проблемите. Ми 8, 8 ... щом може. Зел си ги бил у самолета, ми добре, сигур има право да решава кой да се вози с него в самолета му. Аз рабирам да е подарил некому примерно италиянските ЕРПтата да се нерват. Или да е подарявал държавни имоти. Или да е задължавал държавни фирми да издържат футболни отбори.... По сравнение с наще бандюги човека е чист и невинен аки младенец.

да прав е путин завиждат му за 8 броики :д

глупости говориш. Берлускони е срам за Италия

браво на берлускони, може да скрие под шапката си много млади мъже които не чукат жените си по няколко седмици наред. а жените само могат да си мечтаят за такъв жребец....