Коментари - Проследихте на живо: Първият ден на 48-ото НС приключи, без да започне, пред конституционна криза сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - истинският патриот и българофил е Веждичката, без всякакъв сарказъм. Наистина достолепна фигура. Може само да бъде пример как се обича родина.

Абе и ти Веждичка, голям карък излезе този път ! Белким друг ако беше, можеше и да хване дикиш, ама нейсе !

Цирк!

Да дойдат белите автобуси и да откарат тази цялата сган в Белене за поне 4 години. Трябва ни промяна в начина на управление !!! Това не работи, малоумници ! Колко избора ви трябват още за да го разберете ?! Колко сол и жаби искате още да изядете !?

РУМЕНЕ , ТАКА И НЕ РАЗБРАХ : ЧИЙ Е ВСЕ ПАК , КРИМ И ХЕРСОН ?

Така е,не престанаха да ровят и сипят какви ли не обиди срещу бившето редовно правителство .Това бяха политици,които мразеха да поемат отговорност за политическата стабилност на страната. Разбъркаха манджата на политическият живот и сега какво се слушва????!!!!!

Всички партии внесоха новост и ясни приоритети. Само ГЕРБ и ДПС със същото старо говорене, без идей и ясни послания. Те са назадничави и и овехтели във всичко.

ахахаха, по-добре да не чувам идеЙте на марксисите от ПП и ДБ, че ми става лошо!

Не знам ма Вас, но на мен ми омръзна да гледам едни и същи к@пути. Искам да видя лустрация, иначе тази България е заминала!

Що не ходи да си води турския парламент ?

Май депутатите се радват за нови избори да си вземат дарения

И сега Руши трябва да идва трезвен на работа цели 4 дни заради партиите. Алкохолик и престъпник, води парламента, е това е лицето на държавата и описва всичко останало. Е затова сме натова положение.

Най- големият пияница председателства и нищо!

240 импотента се събраха да свършат някаква работа, но се оказа, че не могат нищо.

Узбори на прилет и ако трябва на лято, докато някой вземе достатъчен превес. Стига предлагахте безпринциону коалиции и по-лошото - противоконституционни действия.

Ния днеска с бати изкопахме нов клозет и турнахми колибката и вратата а стария го запълнихме с пръс Хубава работа свършихме Сига пийми рикия

А пък да ти кажа. Това е работа за 2 месеца, не за еди ден, защото 2 месеца вечер пийваш ракийка. МИнали сте се, да го направите за един ден. хахах :-)

Важното е да клатим държавата.

Това НС, показва, че е време да се направят промени, така че да може парламента да работи: - да се намали наполовина броя на депутатите в парламента. Освен, че ще се направят икономии от издръжката им ( в предстоящите тежки години ще е полезно и необходимо), ще станат по консенсусни. - да се махне депутатския имунитет , защото се оказа , че лесно се продават. - да се премахне ( намали до 1 стотинка)държавната издръжка на партиите

_stankow

Сиромахмилски идеи ? В 21 век ?

АКо ще има промени, то да са като в Гърция. Спечелия да получава автоматично 60 депутати отгоре, за да може да управлява спокойно с мнозинство и да не го изнудват другите.

това е грешка.

И С ТИЯ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КАК РЕШАВАШ КРИЗАТА, ИЛИ КОПВАМЕ ОПОРКИТЕ НА ЧАЛГАТА.

Снощи случайно си гледам Референдум по БНТ и какво да чуя?!? кирчо /този не заслужава дори именто му е да е главна буква/ е подписал от 1.01.2023, демек след 3 месеца, всички битови абонати да излзязат на свободния пазар. Това е "плана за развитие" с който ЕС трябва да ни дадат незнам си колко милиарда. Сега, аз съм привърженик на ЕС, но нещо напоследък прекално много взеха да ни клатят. Да не кажа, направо си ни изнасилват брутално. Чск на мен взе да ми писва от наглостта им. За кирчо си знаем, че е национален предател още от случката с Македония, но не знаяехме колко ниско е паднал в слугуването. Учуден съм, че все още има индивиди, които да гласуват за марксисите от ПП и ДБ! Повръща ми се!

_stankow

То само това да беше ... А пък като се разбере за какви пари са осигурили газ от служебното правителство, и като дойдат сметките ...

Сложих ти + че само като видях името Кирчо!

Тва е щото не знаеш още кви неща са подписали! Прочети за новата икономика и TheGreatReset.. ще ти се изправи косата.

Всички умни и красиви на борсата. Нали сте отворени? Айде 1лв на квч за начало, да видим после как ще се оправите и кога ще поемете към селата

Че съм умен, спор няма, че съм красив също, но в никаквъ случай не съм луд да гласувам за марксиситите от ДБ или ПП. Тези са леви та дрънкат! Умнокрасивитета който ги избира също е ляв, нищо че твърдо твърди, че е "градска десница". Заблудени другари.

копейкин ,ти ли си лисицо рашизоидна!!!??

Теб явно те кефи да те клатят мазните англосаксонци!

Ако цялата галимация беше за някакви невъобразими, невероятни идеи за управление, дето ще потекат реки от мед, летящи коли, космонавти на Марс, извънземмни цивилизации, петролни кладенци в Добруджа, да станем народ от милионери....тогава разбирам. А то - съсипана държава, дето който и да я управлява има една и съща задача, едни и същи пари и ще постигне подобен резултат:))) Няма избор от много решения и много управления:))) Управлението е в много тесен коловоз, който и да се перчи отпред:))) Ако ще - бели гълъби да вади от ръкава. Ако енергията за съдебната реформа от която Ицо Бойкикев вече полудя я приложиш към здравната реформа, към пенсионната реформа, към бизнес средата или към енергетиката - във всяка от сферите можеш да си непримирим борец, като него и да заклеймяваш десетилетия бездействие и корупция назад. Трябва просто да си избереш сегмент и да лаеш безпощадно. За всичко ще си прав. От всичко можеш да генерираш власт. Важен е резултата от непримиримата борба на Ицо и Мечтата на Киро. Важен е резултата от промяната:)))) 60 % негласували, мижав процент за променителите. Значи нещо не е ОК в тях. Нещо генерално е сбъркано. Ако нещо е хубаво, хората не можеш да ги спреш. По два пъти ще искат да гласуват. Ще носят Нинова на ръце. Ще целуват чорапите на Ради, ще издигнат храм на Бойко и Доган, ще си дарят бъбреците за Костадин....:)))) Аз от политиците чувам само за успехи когато управляват и за кризи, като ги изритат от властта:))) Просто лъжат. България е тежко бедна, нещастна държавица, с много опоскан, беден народец със съдрани джобове. Мъчим се да приличаме на европейци, напъваме се да живеем прилично, но нито парите ни стигат, нито работим качествено, нито сме отговорни граждани. Мързелив, съсипан народ е мнозинството. Без инициатива, без желание за развитие. Този народ си заслужава мизерията и безплодните политици. 100 години европейски съюз няма да ни оправят:))) Мързела се лекува само с глад. Лечението започна. Кризата е световна, нашата е по две. В периферията на цивилизацията винаги е така.

_stankow

>Мъчим се да приличаме на европейци, напъваме се да живеем прилично, но нито парите ни стигат, нито работим качествено Аха, тезата на дойчевелето. Българите били мързеливи. А за ограбването на страната - нито дума. За неравноправния търговски обмен, за грабителския 10% корпоративен данък, за прибирането на 2/3 от митата на една експортно ориентирана страна, за ограбените кадри - нито дума. Арбайтен, арбайтен унд нихт шпрехен, булгарише швайне !? Беше то. Скоро ще им предявим сметката !

Не, че имам нещо против германците, но колкото пъти сме с тях, толкова пъти сме се докравали до национални катастрофи. Тези не се развиват нормално. Винаги са в някакво извратено отклонение.

Предполагам живееш в измислен свят. Всеки има право да си измисля свят, стига да е щастлив там:))) Когато са му виновни другите, неговия свят е прекрасен и оправдан. Оправдавам щастието, оправдавам даже желанието за постоянна, усмихната мизерия и стремежа към нея:)) Но в един момент всеки тинейджър трябва да стане самостоятелен. Тогава разбира ролята на мама и тате. Само когато ги няма:))) Храната не расте в хладилника, тока не свети сам:))) Човек може да остане щастлив тинейджър до пенсия:))) И да недоволства срещу мама и тате:))) Но може и да излезе на свободен наем. И след като си плати наема, да си преброи стотинките:))) Дори нямам идея за какво Дойче веле говориш. Аз говоря за реалния живот.

А носът на Кирчо не ви ли прилича на накрайник на прахосмукачка...

Няма значение кой ще кара тая биричка парламента ве, държавност отдавна няма.

Така е! Има колиниално управление наглосаксонски тип. Грабят каквото могат, а аборигените куета ги яли!

Данчо Ментата днес беше прекалил с марихуаната!!!!

Тук се е развивала руска кръв, няма Митрофанова, няма държавност.

Стана ясно, че целия цирк е за да продължи да управлява Резидента, на когото са подвлстни ПП, БСП, ДБ и БВ, въпреки театъра дето уж се карали.

твоите хора от ГЕРБ и ДПС не си изберат председател? Въпросът е риторичен...

По добре да тарантутим един президент и заместник, от колкото 240 на държавна хранилка. По евтино ще излезе…

Мунчооооо!

Забрана на всички партии със закон ! Експертно правителство ! Клетвена декларация на тези които ще управляват държавата ! Небългарски съдии и прокуратура /може от САЩ /Провалените политици в затвора !

Само това е решението. Както в Колумбия мутрите са си купили държавата на времето и нещата се променят когато започват да ги екстрадират в Америка, същото е и в БГ. Няма как да стане с българската политическа класа която цялата е обвързана с престъпността. Трябва специален съд и прокуратура в който да работят само чужденци, родени в държави с нисък корупционен индекс, които да са напълно безпристрастни.

Тия ще отделят повече време за избор на председател отколкото ще просъществува парламента бе

Радев вдигна юмрука и доведе конституционална криза.

_stankow

Да, така е. Когато след 12 години се свали едно управление, дефинитивно запътило се към авторитарно, то трябва да се свали. Което и направихме. И ето - стигмата върху ГЕРБ още е в сила ! А това не може да не се отрази на стабилността на цялата политическа класа.

Тази измет още утре да си хваща партакешите и да се омита.Няма да им плащаме за простотията. Марш от най святото място.

Никаква почивка.Да направят както при избора на папа-докато не се покаже бял дим никакво напускане на НС.Ако трябва цяла седмица да стоят там и да решават.

Властта никога не гладува. Запомнете това. Нито Президента с президентството си, нито депутатите с администрацията на НС, нито служебно или редовно правителство, а съдебната система пък никога не гладува:))) Гладувате вие:))) Разбира се, в това няма нищо смешно, то е трагично:))) Гласували около 40%, негласували 60% , това са гладуващите. За тях е всяка мизерия, независимо кой я създаде. Останалото е цирк и представления. Опити за управление, опити за гласовете ви, опити за повече власт. Всички опити за вашите гласове се заплащат чинно от държавата, всяко некадърно управление плащате два пъти - един път с данъци за техните заплати и втори път, много по-моюно плащате цената на некадърниците. Когато хората осъзнаят какво се случва, тогава ще усетят и пари в джоба си. Всичко е далеч по-просто от това, което политиците ви обясняват. Винаги става въпрос за пари, останалото е цирк, за да не говори суверена за пари.

Хората не ви искат, какво не разбирате? Намерете си честна работа или отивяйте в затвора!

Показателно е, че парламента се председателства от едно пианде без родова принадлежност.

Когато станеш толкова известен, като Веждичката, заради който мнозина чужденци знаят къде се намира България, тогава говори против него.

Известността не е гаранция за качество, справка Стоичков.

Откакто ГЕРБ се настани в парламента, ББ зауправлява държавата от ДЖИПКАТА и България се превърна в ПРЕМИЕРСКА държава, държавността/ законите стана/ха ДЕФИЦИТНА стока.

Вярното е, че откакто Радев излезе с юмручето парламентарната република е на път да стане еднолична република на диктатора Радев!

По-скоро Бобоков дърпа ушите на потомственото комунде Христо Иванов, който му прави свирки в джипа

Когато от ПП и ДБ говореха, през юни, че свалянето на председателят на Парламента Никола Минчев, а след това и на Правителството хвърлят България в политическа криза ГЕРБ, ДПС, ИТН се дуеха и наглееха.Хайде сега нека да се оправят,защото председател на Парламент си имаше както и Правителство.

Ми ПП и ДБ да не са цвете бе. А и гледам не могат общо да минат 20%

Когато ви казвахме, че няма партия, която да замести ГЕРБ вие ходехте на платените сбирки на Черепа и трио. Какво очаквате сега ?

Твоите приятели от ДБ, тогава станали Реформаторски блок/извън Парламента/ правиха една година протести, след като ГЕРБ подкрепи протестите правителството на Орешарски падна!

Брей какая забава я изпуснАх

И за децата е ясно че се нуждаем от нова форма на управления. Сегашните политически муцуни се изчерпаха напълно

Интересно дали ДБ, БСП, ПП го осъзнават и ако го осъзнават с какво ги държи, за да си ритат столчето, на което стоят!

Нещата отиват към военен преврат, явно всички партии са неспособни да управляват. Дано само да не е по сценарий на Митрофанова....

Не на Путин е...

Какъв военен преврат? Ние нямаме армия. А чуждите окупационни части ще пазят "евроатлантизма"

На цялата тая работа липсваше само Зеления наркоман от Киев. Нали щяха да го канят да държи реч!

Ами дай да поканим бункерния паткан от братската страна на крадци на перални.

Бе като гледам с тези откраднати перални, взеха че спряха тока на цяла Усрайна

Е тебели да поканим олхьов долен.

Кириле, 121 мана.фа те опънат, а Асен да го подминат!

Асен не харесва това!

Убеден съм, че Митрофанова много страда за пропуснатото циркаджийско шоу. Аз на нейно място бих пратил писмо да им благодаря. И може би наистина трябна да извикате Зеления наркоман, но не да ви открие цирка, а да ви избере главен палячо... защото явно и това не можете сами.

Явно трябва да го включат, че да им нареди!

Добре де, като не могат да изберат, да си остане Веждито. То голяма драма...

Ще се разберат за това са там , иначе глупавия президент ще ни командари

Силно си се объркал. ГЕРБ никой не ги е свалил. Про сто им изтече мандата. Или искаш Про стия похотливец и крадливата му Шайка да управляват пожизнено.

Що разрешавате коментирането, като триете по 20 поредни коментара с лека ръка? Защо пишем статии? За да насъскваме народа да не се обедини, а да се бие помежду си! И прочее бля, бля, бля... Не сме толкова прости :)

На другарите депутати армията трябва да им даде ултиматум... или до 30 дни си сядат на немитите задници и свършват малко работа, или излизат от парламента, на тяхно място влизат следващите в листите (няма нужда от нови избори). Пръчка трябва, щото морковът е един, и всеки го иска за себе си.

Ако първото гласуване беше да си вдигнат заплатите, веднага щеше да гласуват на 100%. Това вече го направиха, м..ицата им мръсна.

Да се намали броя на народните представители ,при 6000000 население ,60 избраника са ни напълно достатъчни.

Или според гласувалите! Колкото по-малко гласуват, толкова по-малко от 240! Само при 100% да са 240!

Първа сила, втора сила... Най-компетентно води НС Вигенин.