Забраниха заснемането на оградата по границата

Пропускателен режим за пребиваване в стратегическата зона до оградата по границата . Зоната е до 300 метра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това намирисва на комунизъм

Ето на това се вика истински държавници! Как да не ги обичаш! Следващото е да забранят снимките на бежанци. И Сталин навремето така е правил... има човек има проблем, няма човек - няма проблем...

СТРАХ лозе пази! И неудобни факти също. Одобрявам!!

Да не видим какво са сътворили/ окрали ПатрЕотите.

Това са истински демократични устои! Само така! Ето на Албиона ще правят нов референдум. Браво! Народа си е казал думата, но трябва да я каже пак, докато правилно си каже думата.

Циганията ще си я има, но ще е с гриф. Браво герберуги, така се решават проблемите!

Е как комунизъм? Това е изцяло евроатлантически маниер. Съвсем по брюкселски. Открадват парите и после обявяват, че оградата е държавна тайна и национална сигурност. Евроатлантическа простотия! Едно време по СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ правехме укрупени линии с танкови куполи по границата и минни полета, кльон-система, която хващаше дори зайците и ежковците и вишки, високи кули с пряка видимост между тях на до 1,5пъти разстоянието на отстрел на АК-47.

"Забраниха заснемането на оградата по границата" Сега вече наистина ще могат да опрадават несъществуването и - няма снимки, има каквото кажат че има

тя Елена Йончева вечен осъди Бою Тиквата

Абе нямало да има снимки, все някой мигрант ще си направи там 2-3 селфита преди да я прескочи. Щото те не знаят, че е забранено. Също да питам, а ще има ли полиция там да следи дали забраната се спазва?

Заснеха как тази ограда е лесно преодолима и неефективна, всички видяха за какво са дадени немалко пари и сега от яд и злоба МС ще забрани снимането. Каквото и да правите и каквито постановления да приемате вече сте се насрали веднъж и всички видяха. Браво за филма, браво на Елена Йончева. Повече хора като нея ако имат смелост ще разобличим много престъпни дейности и небрежност.

да се издаде такава заповед! Не Йончева да се разхожда и снима като за изложба! Може снимките от оградата да са предадени и на ИДИЛ или на тези, дето прекарват мигрантите през границата срещу заплащане?!!!!!

Евала, тиквеници и калинки! Вместо да решавате проблемите, вие забранявате тяхното обявяване. И разбира се, тези забрани са за българските граждани. Джагалите, както и преди, ще си прескачат безпрепятствено оградата, подкрепяни от трафикантите, които се отчитат в партийната касичка. Аз на това му викам истинска грижа за сигурността на държавата, а на като тази на Йончева. Че в добавка и осъди Премиера...Нея е срам!

не го осъдила окончателна, а само на първа инстанция!

Г.за си с рози накичииииии, насраното да не личииииии...

голяма "красота"

Най-точният коментар!

е заразна! Факт!

Следваща стъпка: Възстановявам наборна военна служба "Граничнр". Въвеждам на въоръжение автомат "Калашников" АК-47 и служебно следово куче Немска овчарка.

Със следващо постановление ще бъде забранено да се снима полицай при взимане на подкуп, както и да се снимат дупките по пътищата....

А дупките по улиците, а корумпираните служители.... кога ще забраните и тях да снимаме???

Това е добре, сега Ленчето ще си гледа внучето, а няма да ходи напред-назад да снима...

фесовете минават , даже ги пускат и ги обгрижват после, ама на мен като българин ми е забранено да ходя до границата си ;))

Ако се снима оградата, бежанците биха получили информация за евентуални слаби места. Ся Йончева е лишена от тази възможност и чакам мучене откъм Позитано 20.

Ами Ако някой снима от към турска страна , от 5 метра ? Него как ще го затворите ?

БРАВО, сетихте се най-накрая!!

надали някой ще посмее да си прави селфита откъм чалмалийско-там обикновено стрелят!!!

направо да се въведе забрана да се критикува властта и готово

Защо господа да се забрани? За да няма възможност журналисти да показват некадърното изпълнение и кражбите от бутафорната оградка ли? За това ли го забранихте?

евентуални ахахахахахаххаха те каналджиите чакат да видят по БНТ къде са "слабите места"!

Добрутро

Всяко забранено , е по сладко и по скъпо !

Именно!Такъв резил и такава корупция, как да я заснемаш!

Защо са забранили, защото извършват престъпление.

това се забранява от 1 юли плюс снимането на знаменития голмайстор в наказателното поле

Излизаш и казваш - Престанете да крадете! Направете оградата както е по проект! Каква е тая едноредова мрежа?! И ти отговарят - Не е верно, лъжеш! Вадиш снимки за доказателство и се почва - О-о-ооооо Ама на тебе кой ти позволи да снимаш бе?! Я сега да те осъдим тебе за нарушение на закона!

Поради липсата на снимки "бежанците" ще ходят да разглеждат оградата на място... и от двете и страни;)

Следваща стъпка на ББ да се асоциираме към Северна Корея и да се провъзгласи за велик диктатор.

Тя както почна да се руши, скоро няма да я има... Какво да снимаш? Гола поляна...

Има ли някой снимка на дградата? Искам да си я сложа в Фейсбук

Такаааа, нямате право да снимате фаловете по оградата на границата ни и да изчислявате парите, които гушкаме от еврофонда !! Разбрахте ли ни, че освен емигранти и трафиканти, журналя и т.н. нямат работа там :-))))

Ех, Валери Симеонов толкова се гордееше с Великата българска стена... Вместо да я увековечат на картички и България да печели от туристите, взели че забранили снимките. ПП: Великата китайска стена се посещава от над 10 млн. туристи годишно...

Kenn1111

При други обстоятелства бих приел тази мярка за нормална.Проблема идва обаче от това че се появиха бая снимки и материали за измамите които са станали там с построяването и и кражбата на средства отпуснати за това.Логиката от това подсказва че някой иска да замете проблема и да го прикрие с тези злоупотреби и затова се въвежда тази мярка.Сега който снима безобразията които са станали и стават там с тая обществена поръчка се прави наказуем.

Комунизъма се завръща с пълна сила! Следва въвеждането на "открит лист" за да приближиш до границата. Пълен цирк.

Това не е завръщане на комунизма, драги! Това е ход за замазване на пладнешкия грабеж, който извършиха някои "наши другари по партийна линия", та изкараха тоя плет по-скъп от китайската стена! Почти 1000 кинта на метър и в по-голямата си част единична...Това ако не е грабеж, здраве му кажи...А и снимката е показателна...

Препостни тая от статията, барабар със заглавието...Тя е достатъчна да се разбере какво крадене е падало...После Елена Йончева виновна, че изкара на показ грабежа по границата...

На калпава ракета,космоса и е крив

и сега Ленчето как ще ходи да снима мрежата ?

Ми възстановете кльона бе, мушмороци. По-евтино щеше да излезе...ако не крадяхте де...

Тоя, Каракачанов, много бързо се ориентира откъде да скубне кинти. Евала на приятно кръглото момче! Само така!