Дир.бг и Innovation Starter с конкурс за чиста журналистика

Изразът “фалшиви новини” се превърна във фраза на годината за 2017 г., според проучване на Collins Dictionary.

Обратно в новината

Коментари - Дир.бг и Innovation Starter с конкурс за чиста журналистика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха така.Господа дирници,вие да не предявявате претенции,че сте реална информационна медия!Смях!Вие сте една елементарна и в много случаи дезинформационна марионетна медия с налагане на тотална цензура и в услуга на точно определени финансови кръгове!Опитвате се да налагате определени внушения,та чак до жъртеене и досаждане на потребителите ви! Показвате политическо пристрастие,което ви прави още по елементарни!

Само като прочетох състава на комисията, ми стана ясно кой е генератора и разпространителя на фалшиви новини в България!

Ди(а)р-(и)аджии, няма смисъл да го мислите.Лъжлива е всяка новина, идваща от Изток.Не само лъжлива, но и пагубна за всяка демокрация.С една дума-във всяка демократична страна няма място за инакомислещи.Иначе-да живей!!!

Това понятие от Изток не значи нищо,ако не си стеснил периметъра и не си уточнил какво горе долу искаш да кажеш "от Изток"!Нима тези,които са от Запад са читави?А ако се замислиш, много на Изток се явява близко на Запад!А може би само си говориш,хей тъй,за да не останеш валат,а да си постнеш нещо?

със стари kypви - нов бapдak ...

Крайно време беше да изградим и пуснем в действие Министерството на Истината, другари! Както и свързаните с дейността му други държавни организации и служби...

А НЕЩО ЗА ЦЕНЗУРАТА, КАТО ЕЛЕМЕНТ НА СВОБОДНАТА НА ПЕЧМАТА ДА КАЖЕТЕ- ЗАЩОТО ТЯ ПРИ ДИРА Е НА ДОСТА НИСКО НИВО. НЕ СЕ УЧУДВАМ, ЧЕ СМЕ НА 109 МЕСТО В СВЕТА.

И кога Дир ще спре анонимните коментари пунтиращи многолюдие и многообразие от шепа лумпенизирани тролчета ??? Или танца е крачка напред, 2 назад ?:}

Не анонимните,а такива като теб платени регистрирани тролове трябва да спре.

на журито и от раз установяваш - крачка назад към промяната,стъпки напред към изопачената истина.

ЕС - основен генератор на фалшиви новини !

Другари прости и по прости, нали ако няма фалшиви новини бат бойко няма да е три пъти премиер, цацарката няма да е "държавен" обвинител, а сега боцко ви залъгва че е и обединител на западните балкани. Нали журналята ако не свирят по гайдата на корумпирания собственик биват изхвърлени веднага на улицата да станат свободни клошари. И най накрая това е плана на Ран и Ът за разпада на тази държава подписан от агента на моссад Луканов. ...... Иоще колко неща има да ви се казват другари селяни дебили за "светлата демокрация".

фалшивите новини в БГ идват от тиквата и от посрано

И снимката е фалшива новина - в студения януарски ден - тениски и къси панталони , ха, ха, смешници.

Пфу фалшиви новини и менте журналисти. Та нали всичките вие така наречени журналисти сте се навели и слугувате за пустите му сребърници и пишете така ,че да е удобно за господарите ви.

Всичко, което е написано за Дир.бг в тази статия, е ФАЛШИВА НОВИНА! Млади и кадърни автори? Къде ги, бе? Една статия нямате без груби езикови, фонетични, синтактични или правописни грешки!

Миролюба Бенатова - това не е журналист. Това е българофоб.