Промените за механизма за контрол на главния прокурор са обнародвани в Държавен вестник

Това на практика означава, че Иван Гешев може да бъде освободен от поста си с най-малко 13 гласа

Обратно в новината

Коментари - Промените за механизма за контрол на главния прокурор са обнародвани в Държавен вестник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Използван от САЩ и изритан от другите еничари на САЩ. Това го очаква.

Вече всички сте чували за мен. Изтърбуших сума ти бизнесмени с милиони и не можеха да ме спрати ни съд, ни закони. В един миг се помислих за толкова велик, че държах на Кешев ентера. И взех че се издъних като ученик, подценявайки най-голямата опасност за всеки мъж. Скарах се жена си и тя ме натопи за всичко, с кого съм се срещал, какво съм говорил... и поукраси двойно и тройно, че да ми го нахендрят още по-яко. Някакъв дребен шушумига се разприказва и той...И сега останах на върха на гола скала, седя като Мечо Пух и си викам, абе Гепи, Гепиии, как стана тъй, че сам на чеп се нацепи ???

Адмирации за стила….. евала ……. талант…..

голям зор да изгонят Гешев и да сложат Пешев. Тия плужеци в НС са за разстрел.

Айде, че от олигарсите български, Избягали в чужбина, чакат да се върнат на бял кон в България. Ни лук яли, ни мирисали! Червената мафия е в готовност

Да видим КС какво ще каже!

Това означава би, че дела , като "Барселона$ГЕЙ$т", ще се довеждат до край? Или просто ще се следи главния прокурор и ще се санкционира, а разследванията и делата отново ще се потулдат и ще се следи дали главния прокурор работи спрямо партиините цели.

След толкоз години зимен сън, тая прокурватура взе че се събуди и рипна, все едно люта чушка са ѝ сложили в задника! Кога им хрумна, кога приеха закона, кога го обнародваха... въпрос не на дни, ами на часове! Да им се не надява човек! Ако така действаха всеки път, хиляди малоумници, като например убийците по пътищата, щяха да лежат на топло и с тапа отзад при бай Ставри...

По съществото на случващото си прав, обаче сериозно бъркаш кой какво е свършил напоследък. Промени в законите не се правят от прокуратурата.

Не разбрахте ли, че Гешев си остава….. защо само драскате небивалици…… на всеки му се ще да станат нещата по някакъв начин, но всичко е предварително ясно…..

"Тези,които гласуват срещу мене ще ги дам на Петьо Еврото. Да им спретне взривове и атентати".

че те са на нож с Еврото (който покровителства Сарафа), а пък и Еврото се крие вдън земя...

В южна Африка ли е това?

"Три дни след обнародването им". Тези три дни календарни ли са или са работни?

....са календарни, от 06.06. влизат в сила промените.

А кой ще контролира този съдия, който ще разследва главния прокурор?

Червената мафия

"Дано само да не ме вкарат в пандиза. Бай Ставри така ще ми го натресе,че вероятно ще припадна."

Няма такава опасност! Излишни тревоги, но ти си драскай

Нали ти самият се похвали че си лежал в пандиза. Там пропуснаха ли да те надупят?

Чакат теб, връщай се

Пълна порнография!!!!!! Бързат за да не ги изпревари Гешев !!!!! Имунитета на Тиквата ще го предъвкват 5-6 месеца - Хр Иванов- Бойкекиев го е "измислил"!?!?! Асен Василев- финансов министър!?!??? Ебати и Парламента, ебати и "правителството" сътворено на ул Козяк-16 /американското посолство/??????? Не сме даже и колония- направо протекторат на САЩ и Сорос в частност!!!! Дано дойде време тези НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ да си ПЛАТЯТ за щетите нанесени на държавата и народа!!!!!!!!

Курнелия, стига плюла, Този път, няма да има парче от баницата за БСП БКП мафията

Демокрацията идва, КирКорЛор идват, Конституцията си отива, съдиите си остават с широко отворени джобове. Що беше тая дандания, Гешев го разследваха? Остава главния въпрос, къде е заровено кучето.

Мошеникът Гешев е пътник.Няма да му помогнат никакви шикалкавения и забавяния(бил в командировка,в отпуск,адвокатката му се разболяла,питане до Конституционния съд и т.н.) Ще го поеме голям и четвъртит.

Айде, че от олигарсите български, Избягали в чужбина, чакат да се върнат на бял кон в България. Ни лук яли, ни мирисали! Червената мафия е в готовност

Ако Радев умишлено не беше забавил указа,Гешев щеше да бъде махнат още вчера

Опростяваш нещата и не знаеш законово регламентираните процедури. Преди да гласува Висшият съдебен съвет е длъжен да даде време както на Гешев,така и на искащите неговото отстраняване да съберат доказателства и да изложат своите аргументи. Също така и да се произнесе по допустимостта на искането. Защо си толкова примитивен и елементарен? Въобразяваш си че всичко може да се случи от раз,за ден-два.

Очаквайте следващия епизод от долнопробния мафиотски сериал "Гешефтарят Гешев срещу Боко Тиквата". Предстоят нови вълнуващи разкрития за тайни договорки,престъпни схеми,интриги,шантаж и далавери. Приятно гледане и внимавайте да не се подмокрите от смях!

Време е да подхване ПП Парапета, Та да гледаме сеира

Блажени са вярващите!

С две думи ако който и да е главен прокурор почне да разследва вътрешния минитър или съдебния, те могат да почнат разследване и изчегъртване на главния прокурор. Това е зависим главен прокурор, който е зависим от правителството и министри няма как да бъдат съдени или депутати от упрравляваща коалиция.

Един Главен прокурор не трябва да се страхува от разследване...

Да,не трябва да се страхува ако не се е оплел с като свински черва с Мафията.

Дам Крумчо е момче на Мунчо. Мунчо уж се бореше с мафията но сега се сети че може да махне някого…

Демокрацията идва бавно и болезнено но все пак идва. Колкото и да не им се иска на мунчовците и зелените чорапи на путлер!

На другаря Мунчо Радев и останалите фанатични и ортодоксални комуняги им се иска отново да издигнат популярния лозунг от времето на комунизЪма: "БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!"