Коментари - Промени в Закона за личната помощ разгневиха майките от "Системата ни убива" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Промени в Закона за личната помощ разгневиха майките от "Системата ни убива" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Тези политически нахалнички да си махат катуна от площад Независимост и да обърнат внимание на децата си!

тъпотата, два пъти повече! Тези майки са толкова прости, че наистина им трябва помощ за да отгледат децата си! Но освен финансова, задължително трябва да се включи и психиатрична помощ!

Имаш дете с увреждания ти трябва да имаш увреждания които да му предадеш. Аре у лево майки с увреждания

Поредния дебил, дето се изказва без да разбира.

Сериозно ли? А ако детето ти е с увреждане защото го е блъснала кола, паднало е от високо и .... Тогава кво правим, "О, гений на нашето съвремие". ама наистина ли има толкова тъпи хора, с подобни тъпи изказвания, ограничено мислене и .... Занемях, сериозно...

Много добре знаеш че става дума за дауни а не за инвалиди . Това са майки които са пиели,пушили или са се дрогирали и после чакат държаяата да им плаща доживот.

Не децата, а майките им са с увреждания-умствени, психични,интелектуални. Абе с две думи щом Верчето ги води значи всичко е за кинти.

Тези са провинциални натегачки за място във властта и партиите , и с всичко това което правят и говорят просто трупат актив - т.е. вижте ме, аз съм заслужила това което искам.

.

475 евро заплата за 8 часов работен ден

8 часов работен сен? Вие сериозно ли? Вие само по 8 часа на ден ли си гледате децата? Ако имаш инвалид в къщата си, той само 8 часа 5 дни в седмицата ли има нужда от гледане?

Да, ама аз на тези вече не им вярвам. Цяло лято лъгаха и се правиха на жертви. Сега кой знае какво пак лъжат. Опукаха си кредита на доверие. Вместо да се грижат за болните си деца и да се договарят нещо да е в техен интерес, те седнаха да използват децата си като инструмент, чрез който да пробият в политиката и да се наместят във властта. С което тотално се дискредитираха не само те, ами и каузата им вече много съмнителна стана.

Няма по-голям грах от това да се подиграеш на сакат или луд човек. Ще ви се върне на поколението, да знаете. После да не се чудите от къде ви е дошло. И не кълна, просто обяснявам какви са природните закони. Па тогава да видим дали и вие ще се превърнете в "уроди", както наричате тези майки.

Има и по-голям грях, да манипулираш хората и да използваш детето инвалида за користни и егоистични цели. Като в същия момент заблуждаваш останалите и лъжеш, че е за тяхна полза. След като тези жени са били вкарани във работни групи, където са обсъждани законите, те защо не са работили там и не са предлагали. От това какво повече да се направи, директно предлагат и се обсъждат предложенията им. Ако не са доволни, дават поправки. От това какво повече да се желае, да са съавтори. Прилича на поредна политическа провокация. А помня добре, как измъчени се бориха на живот и смърт със системата дето убива, по корем се влачат. И изведнъж със служебния микробус хоп те на море. Така отстрани повярвал няма как да не се почувства глупак. Всичко това дали е редно.

Ами те точно това правят, дават предложения за поправки. Постига се споразумение и, когато се стигне до гласуването на закона се вижда, че това, което дебилите в парламента са гласували няма нищо общо с това, на което са се споразумели. Толкова ли е сложно да го разберете? Били висяли 3 месеца като прани гащи! Ми ще висят. Вие друг начин да постигнете нещо при управниците на ГЕРБ знаете ли? Ама честно, не ми говорете за разговори и споразумения с нашите управляващи. Цялата им работа е такава, не само с този закон. Един закон как не гласуваха като хората! А да се правиш на фалшив инвалид дали голям грях? При народ от под 6 млн. души да има 670 хил. инвалиди. Протестирайте против фалшивите инвалиди, какво сте се огледали в парите на децата в инвалидни колички.

Системата се възползвахте откак стачкувате.Но е жестоко да си инвалид с чужда помощ.А вие знаете ли,че заради соц.асистенти колко орязаха другите инвалиди.Нищо не увеличиха на хора с увреждания ,,втора група,,за слуховите апарати намалиха двойно.ВЗЕМАТ ОТ ЕДНИ И ДАВАТ НА ДРУГИ ,ЕТО ТОВА СА ГЕП.А ПЪК ПР КОМУНИСТИТЕ И ТОВА НЯМАШЕ,НО СЕГА С ТИЯ КРЕДИТИ И ПИЛЕЕНЕ НА ПАРИ

НИКОЙ С НИЩО НЕ СЕ ПОДИГРАВА,САМО ЧЕ,КОГАТО В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПАЛАТКИ СЕ КРИЯТ БОМБИ,ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ.КОГАТО НА НЯКОГО СЕ ПЛАЩА И ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ДЕЦА СЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ,ВИЕ ОТГОВОРЕТЕ,КАК СЕ НАРИЧА ТОВА..КАКВО ПРАВИТЕ В СЪДРУЖИЕ С ТАЗИ АФЕРИСТКА.КАКВО ПРАВИ ПРИ ВАС МАЯ МАНОЛОВА?

олигофренките от Майките ни убиват, решиха да ни напомнят че са живи

Като чета коментарите тука и съжалавам, че не е имало такива помощи за уроди по времето, когато сте се родили вие. Майките ви щяха да се облажат и да спечелят от вас. Пък то пусто да остане, нямало и те останали прецакани. Ми сега и на тези не им се полага, няма само вашите майките да останат без пари от уродчетата си.

МА ОВЦОООО !

абе защо не се фокусирате в безумно евгеничния метод за "индивидуална оценка."Този метод е абсолютно изхвърляне на най-тежко болните от максимума помощ която се полага.Защото е пица, в която инвалидността е едно малко парче и в него да речем взима максимума, ако е с 90-100%. Обаче на другите парчета не може да вземе максимума,именно защото е с най-тежка инвалидност и му е най-трудно.И накрая цялата "пица" му дава една ниска оценка и резултата е че му режат часовете, само защото не е да речем "обществено активен", от този род, а човека е със 100% инвалидност с придружител.Та точно теи хора са най-ощетени по тези оценки и съотвено закона не е нищо друго освен добрата стара евгеника.Така че тия да се фокусират в пицата поне 90% да е на здравословното състояние,а не разни "дейности".Изобщо "пицата е евгеника" и трябва да се изхвърли. И да не се опитват да се правят те на телк, или обикновен лекар да дава оценка. Либерастката машина положи големи усилия да изрита телк, но те са си най-компетентна оценка. И да престанат да оказват натиск върху телк да орязват % на най-тежко болните.Стигнаха дори до орязване на асистенти за слепи,това са им закончетата.

Абе купете им на тия майки по един вибратор, че най - накрая да се успокоят.

ТИ КАТО НЯМАШ С КВО...

Протестиращите обвиниха министър Деница Сачева в *"лъжи и манипулации" - ами като вярват на Сачева и сие кой им е виновен !!! Всички министри лъжат без да им мигне окото и ако човек им вярва трябва да е твърдо убеден, че живее в рая !!!

Абсолютно прав беше Валери Симеонов за тези десетина кресливи чувала . Е пък как само на вас да се угоди - е па как само за вас да има и да си свиркате по кафенцетата. Как не вие срам - използвате децата понеже ве мързи и да си ги гледате дори и да ви плащат - вие искате хем на вас да плащат хем на гледачките . А бе друго си е да имаш джобни ала Манолова . Скриите се някъде хората вече получават диярия като ви видят.

Ти па намери гоко да даваш за пример. Баш Далавери Симеонов, блъскащия бабички простак и крадеца и далавераджията, патерицата на мутрата. Какъвто идолът ти - такъв и ти.

Хайде гледай ти дете инвалид да те питаме тогава каква песен ще пееш. На чужд гръб и сто тояги са малко. Било ги мързяло .... Даваш ли си сметка, че тия деца растат и от деца инвалиди се превръщат във възрастни инвалиди, а тия родители остаряват .... Изобщо знаеш ли какво е да гледаш болен, инвалидизиран човек - очеИЗвадно не знаеш, иначе надали би писал подобни тъпни. Тия жени са имали нещастието да родят болни деца и вместода ги "метнат4 в някоя социална институция, те се грижат за тях, много често без да могат да ходят на работа, според вас от къде пари за рехабилитации, храна, лекарства, ако не ходиш на работа? Все пак и те са хора, но вие това не го разбирате.

Тия влечуги пак ли изпълзяха. Тотално се дискедитираха покраш Черепа. Мая ги използва като дамски превръзки и ги изхрърли на улицата. Пак народа ще трябва да им помага..

Не искат 930 лв. Искат 1930 лв.

откога на орязването викате "промени". Не че е изненада с натегачката сачева, която следва политиката на герб и ЕС за орязване на най-тежко болните.

Какво става сега?! Приеха закона, отпуснаха парите сега вече...едва ли щяло да бъде така. Уредиха ги персонално, сега взели да се кахърят предварително за общото. Няма угодия.

Не може да протестираш срещу тези които ти дават парите и след това да плачеш че не било както те искали- напълно нормално е да не получат нищо повече, а даже и по-малко. Тези работи се вършат с акъл и като го нямаш ти лъсва продажния задник.

аха, наказани са че се борят за правото си да съществуват и управниците не са доволни, че не са съгласни да ги ограбват.Само в БГ може да защитавате крадците, мутрите и корупцията.

Защо да са наказани? И като искаш да вземаш по 100 лева на ден от Черпя, не трябва да искаш по 930 лева на месец от Боко. Това принципно ...

Всеки закон който променят ражда протести ! Как веднъж не уцелиха тези промени !

Ами какво по-естествено от това! Има твърде различни интереси и няма как да се угоди на всички. То понякога човек има дори вътрешно раздвоение. Затова е измислена демокрацията, при която трябва да се удовлетвори мнозинството. Аз не разбирам защо отнова се плюе ГЕРБ. В случая не виждам как могат да бъдат обвинени, че искат нещо да откраднат. За мен това е случай, в който се търси наистина справедливост в името на обществения интерес.

Уж се консултираха с майките и резултата видим ! Същото се случи със Закона за Радио и ТВ ! Уж се консултирали с шефа на БНР и отново скандал и протести ! Явно се консултират , но си правят какво са си намислили без да вземат под внимание желанието на мнозинството ! Важен е само интереса на ГЕРБ !

Тези уроди не се наядоха. Искат всичко за тях. Смрадливи и непочтени кучки.

Уроди са тия, дето са те направили.

какъв урод си ти да говориш така за хора толкова пострадали и нуждаещи се от помощ. Господ да те накаже.Борят се да съществуват и то с държавата, която се опитва да ги остави сами да се оправят и да насочи парите към ненужната бюрокрация и разни НПО-та, които са просто лобистки организации.

Държавата не ги е изоставила. Направила е всичко по силите си. Ще ми обясниш ли как си гледаха наистина нещастните деца, като висяха 3 месеца като прани гащи денонощно по площадите. Използваха ги за политическите цели на една неуспяла политичка, Мая. Това за мен не са майки, и повтарям уроди.

Коментари - Промени в Закона за личната помощ разгневиха майките от "Системата ни убива" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари - Промени в Закона за личната помощ разгневиха майките от "Системата ни убива" (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Тези политически нахалнички да си махат катуна от площад Независимост и да обърнат внимание на децата си!

тъпотата, два пъти повече! Тези майки са толкова прости, че наистина им трябва помощ за да отгледат децата си! Но освен финансова, задължително трябва да се включи и психиатрична помощ!

Имаш дете с увреждания ти трябва да имаш увреждания които да му предадеш. Аре у лево майки с увреждания

Поредния дебил, дето се изказва без да разбира.

Сериозно ли? А ако детето ти е с увреждане защото го е блъснала кола, паднало е от високо и .... Тогава кво правим, "О, гений на нашето съвремие". ама наистина ли има толкова тъпи хора, с подобни тъпи изказвания, ограничено мислене и .... Занемях, сериозно...

Много добре знаеш че става дума за дауни а не за инвалиди . Това са майки които са пиели,пушили или са се дрогирали и после чакат държаяата да им плаща доживот.

Не децата, а майките им са с увреждания-умствени, психични,интелектуални. Абе с две думи щом Верчето ги води значи всичко е за кинти.

Тези са провинциални натегачки за място във властта и партиите , и с всичко това което правят и говорят просто трупат актив - т.е. вижте ме, аз съм заслужила това което искам.

.

475 евро заплата за 8 часов работен ден

8 часов работен сен? Вие сериозно ли? Вие само по 8 часа на ден ли си гледате децата? Ако имаш инвалид в къщата си, той само 8 часа 5 дни в седмицата ли има нужда от гледане?

Да, ама аз на тези вече не им вярвам. Цяло лято лъгаха и се правиха на жертви. Сега кой знае какво пак лъжат. Опукаха си кредита на доверие. Вместо да се грижат за болните си деца и да се договарят нещо да е в техен интерес, те седнаха да използват децата си като инструмент, чрез който да пробият в политиката и да се наместят във властта. С което тотално се дискредитираха не само те, ами и каузата им вече много съмнителна стана.

Няма по-голям грах от това да се подиграеш на сакат или луд човек. Ще ви се върне на поколението, да знаете. После да не се чудите от къде ви е дошло. И не кълна, просто обяснявам какви са природните закони. Па тогава да видим дали и вие ще се превърнете в "уроди", както наричате тези майки.

Има и по-голям грях, да манипулираш хората и да използваш детето инвалида за користни и егоистични цели. Като в същия момент заблуждаваш останалите и лъжеш, че е за тяхна полза. След като тези жени са били вкарани във работни групи, където са обсъждани законите, те защо не са работили там и не са предлагали. От това какво повече да се направи, директно предлагат и се обсъждат предложенията им. Ако не са доволни, дават поправки. От това какво повече да се желае, да са съавтори. Прилича на поредна политическа провокация. А помня добре, как измъчени се бориха на живот и смърт със системата дето убива, по корем се влачат. И изведнъж със служебния микробус хоп те на море. Така отстрани повярвал няма как да не се почувства глупак. Всичко това дали е редно.

Ами те точно това правят, дават предложения за поправки. Постига се споразумение и, когато се стигне до гласуването на закона се вижда, че това, което дебилите в парламента са гласували няма нищо общо с това, на което са се споразумели. Толкова ли е сложно да го разберете? Били висяли 3 месеца като прани гащи! Ми ще висят. Вие друг начин да постигнете нещо при управниците на ГЕРБ знаете ли? Ама честно, не ми говорете за разговори и споразумения с нашите управляващи. Цялата им работа е такава, не само с този закон. Един закон как не гласуваха като хората! А да се правиш на фалшив инвалид дали голям грях? При народ от под 6 млн. души да има 670 хил. инвалиди. Протестирайте против фалшивите инвалиди, какво сте се огледали в парите на децата в инвалидни колички.

Системата се възползвахте откак стачкувате.Но е жестоко да си инвалид с чужда помощ.А вие знаете ли,че заради соц.асистенти колко орязаха другите инвалиди.Нищо не увеличиха на хора с увреждания ,,втора група,,за слуховите апарати намалиха двойно.ВЗЕМАТ ОТ ЕДНИ И ДАВАТ НА ДРУГИ ,ЕТО ТОВА СА ГЕП.А ПЪК ПР КОМУНИСТИТЕ И ТОВА НЯМАШЕ,НО СЕГА С ТИЯ КРЕДИТИ И ПИЛЕЕНЕ НА ПАРИ

НИКОЙ С НИЩО НЕ СЕ ПОДИГРАВА,САМО ЧЕ,КОГАТО В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПАЛАТКИ СЕ КРИЯТ БОМБИ,ТОВА МИНАВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ.КОГАТО НА НЯКОГО СЕ ПЛАЩА И ТЕЗИ НЕЩАСТНИ ДЕЦА СЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ,ВИЕ ОТГОВОРЕТЕ,КАК СЕ НАРИЧА ТОВА..КАКВО ПРАВИТЕ В СЪДРУЖИЕ С ТАЗИ АФЕРИСТКА.КАКВО ПРАВИ ПРИ ВАС МАЯ МАНОЛОВА?

олигофренките от Майките ни убиват, решиха да ни напомнят че са живи

Като чета коментарите тука и съжалавам, че не е имало такива помощи за уроди по времето, когато сте се родили вие. Майките ви щяха да се облажат и да спечелят от вас. Пък то пусто да остане, нямало и те останали прецакани. Ми сега и на тези не им се полага, няма само вашите майките да останат без пари от уродчетата си.

МА ОВЦОООО !

абе защо не се фокусирате в безумно евгеничния метод за "индивидуална оценка."Този метод е абсолютно изхвърляне на най-тежко болните от максимума помощ която се полага.Защото е пица, в която инвалидността е едно малко парче и в него да речем взима максимума, ако е с 90-100%. Обаче на другите парчета не може да вземе максимума,именно защото е с най-тежка инвалидност и му е най-трудно.И накрая цялата "пица" му дава една ниска оценка и резултата е че му режат часовете, само защото не е да речем "обществено активен", от този род, а човека е със 100% инвалидност с придружител.Та точно теи хора са най-ощетени по тези оценки и съотвено закона не е нищо друго освен добрата стара евгеника.Така че тия да се фокусират в пицата поне 90% да е на здравословното състояние,а не разни "дейности".Изобщо "пицата е евгеника" и трябва да се изхвърли. И да не се опитват да се правят те на телк, или обикновен лекар да дава оценка. Либерастката машина положи големи усилия да изрита телк, но те са си най-компетентна оценка. И да престанат да оказват натиск върху телк да орязват % на най-тежко болните.Стигнаха дори до орязване на асистенти за слепи,това са им закончетата.

Абе купете им на тия майки по един вибратор, че най - накрая да се успокоят.

ТИ КАТО НЯМАШ С КВО...

Протестиращите обвиниха министър Деница Сачева в *"лъжи и манипулации" - ами като вярват на Сачева и сие кой им е виновен !!! Всички министри лъжат без да им мигне окото и ако човек им вярва трябва да е твърдо убеден, че живее в рая !!!

Абсолютно прав беше Валери Симеонов за тези десетина кресливи чувала . Е пък как само на вас да се угоди - е па как само за вас да има и да си свиркате по кафенцетата. Как не вие срам - използвате децата понеже ве мързи и да си ги гледате дори и да ви плащат - вие искате хем на вас да плащат хем на гледачките . А бе друго си е да имаш джобни ала Манолова . Скриите се някъде хората вече получават диярия като ви видят.

Ти па намери гоко да даваш за пример. Баш Далавери Симеонов, блъскащия бабички простак и крадеца и далавераджията, патерицата на мутрата. Какъвто идолът ти - такъв и ти.

Хайде гледай ти дете инвалид да те питаме тогава каква песен ще пееш. На чужд гръб и сто тояги са малко. Било ги мързяло .... Даваш ли си сметка, че тия деца растат и от деца инвалиди се превръщат във възрастни инвалиди, а тия родители остаряват .... Изобщо знаеш ли какво е да гледаш болен, инвалидизиран човек - очеИЗвадно не знаеш, иначе надали би писал подобни тъпни. Тия жени са имали нещастието да родят болни деца и вместода ги "метнат4 в някоя социална институция, те се грижат за тях, много често без да могат да ходят на работа, според вас от къде пари за рехабилитации, храна, лекарства, ако не ходиш на работа? Все пак и те са хора, но вие това не го разбирате.

Тия влечуги пак ли изпълзяха. Тотално се дискедитираха покраш Черепа. Мая ги използва като дамски превръзки и ги изхрърли на улицата. Пак народа ще трябва да им помага..

Не искат 930 лв. Искат 1930 лв.

откога на орязването викате "промени". Не че е изненада с натегачката сачева, която следва политиката на герб и ЕС за орязване на най-тежко болните.

Какво става сега?! Приеха закона, отпуснаха парите сега вече...едва ли щяло да бъде така. Уредиха ги персонално, сега взели да се кахърят предварително за общото. Няма угодия.

Не може да протестираш срещу тези които ти дават парите и след това да плачеш че не било както те искали- напълно нормално е да не получат нищо повече, а даже и по-малко. Тези работи се вършат с акъл и като го нямаш ти лъсва продажния задник.

аха, наказани са че се борят за правото си да съществуват и управниците не са доволни, че не са съгласни да ги ограбват.Само в БГ може да защитавате крадците, мутрите и корупцията.

Защо да са наказани? И като искаш да вземаш по 100 лева на ден от Черпя, не трябва да искаш по 930 лева на месец от Боко. Това принципно ...

Всеки закон който променят ражда протести ! Как веднъж не уцелиха тези промени !

Ами какво по-естествено от това! Има твърде различни интереси и няма как да се угоди на всички. То понякога човек има дори вътрешно раздвоение. Затова е измислена демокрацията, при която трябва да се удовлетвори мнозинството. Аз не разбирам защо отнова се плюе ГЕРБ. В случая не виждам как могат да бъдат обвинени, че искат нещо да откраднат. За мен това е случай, в който се търси наистина справедливост в името на обществения интерес.

Уж се консултираха с майките и резултата видим ! Същото се случи със Закона за Радио и ТВ ! Уж се консултирали с шефа на БНР и отново скандал и протести ! Явно се консултират , но си правят какво са си намислили без да вземат под внимание желанието на мнозинството ! Важен е само интереса на ГЕРБ !

Тези уроди не се наядоха. Искат всичко за тях. Смрадливи и непочтени кучки.

Уроди са тия, дето са те направили.

какъв урод си ти да говориш така за хора толкова пострадали и нуждаещи се от помощ. Господ да те накаже.Борят се да съществуват и то с държавата, която се опитва да ги остави сами да се оправят и да насочи парите към ненужната бюрокрация и разни НПО-та, които са просто лобистки организации.

Държавата не ги е изоставила. Направила е всичко по силите си. Ще ми обясниш ли как си гледаха наистина нещастните деца, като висяха 3 месеца като прани гащи денонощно по площадите. Използваха ги за политическите цели на една неуспяла политичка, Мая. Това за мен не са майки, и повтарям уроди.