Комисия прие промените в Конституцията, гласуването - наесен

Временната комисия за обсъждане на Законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията одобри законопроекта. АБВ и БСП гласуваха против.

Обратно в новината

Коментари - Комисия прие промените в Конституцията, гласуването - наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми то комунягите кога са били за нещо градивно...?

Това идиотско правителство ще е паднало или самобутнало се.

В България има ли юристи? Има ли прависти- или само дипломи? Това е реално, а вие си слагайте минусиили дира да о трие, поне писах.'РИСТ В БГ НЯМА НИТО ЕДИН

бежанците да идват.То ясно, че БГ никога няма да стане държава, поне да я премахнат.

Казвам се Конституция, родена съм в Белгия, някога ме поканиха да живея и работя за вас тук и заживях в Търново, но после ме прокудиха и забравиха тези, които застреляха вашия Алеко и Стамболов, а сетне рязаха глави на Стамболийски и дори на своите. Оттогава само ме споменават, опитват се да ме разкрасяват, но винаги това завършва трагично за вас, защото оттогава никой не мисли и не е подготвен да се срещнем отново. Приятно бъдеще, но не забравяйте - любопитството уби котката.

Соца свърши. За разлика от онези времена, вече не стррелят по границата. Всеки който не харесва ЕС, може спокойно, без никакви трудности от страна властите да напусне и да отиде да жижее, там където го тегли сърцето. Надявам се да вземете присъреце нещата и да се махнете от този гаден, подтиснически, гейски или какъвто там го наричате ЕС. p.s. Няма да ни липсвате.

За к'ва "конституция" и промяната и бля-блякате?... В еврогейския съюз важат само централните директиви, разпоредби и указания, а за противоречащи им "териториални" такива - просто ЗАБРАВЕТЕ...!!! Хай със здраве аборигени и се гответе да освободите место за пришълците, които ще Ви прати скоро щази-Меркел от дойчланд...!!! :::)))

Правосъдният министър Христо Иванов определи като важна междинна стъпка в едно дълго пътуване решението на комисията за промяна в Конституцията днес в парламента. Това "пътуване" на рефорнмата в съдебната система няма начало и край. Това е "пътуване" в безкрайността.

Намалете броя на депутатите до 100 души. Много сте да ви хрантутим 26 години, 240 празни глави!