Десните: Превръщат всеки българин в потенциален престъпник

Пет десни партии призоваха депутатите да не приемат промените в Наказателния кодекс, предложени от Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Десните: Превръщат всеки българин в потенциален престъпник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки българин не е потенциален престъпник, но всеки чорбаджия-изедник е ! И то не потенциален, а действителен, т.е. действащ.

Идеята е всички да са страхливи и зависими, за всяко закъснение по сделка да ти намират колая и да не смееш да вдигнеш глава за нищо!

КОИ ДЕСНИ? ХРИСТО ИВАНОВ? ДЕОС ? ЗЕЛЕНИТЕ - ТЕЗИ СА ПЪК КРАЙНО ЛЕВИ ! БЗНС - ДЕТО СТАМБОЛИЙСКИ НА ВРЕМЕТО ИЗБИЛ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ? КОИ СА ДЕСНИТЕ? ЖАЛКО ЗА ДСБ !!! РАЗГОНИХА ФАМИЛИЯТА НА ТАЗИ ПАРТИЯ РАДАНОВЦИ И ДРЕБНИ ГЕНЕРАЛЧЕТА ! И КОИ ДЕСНИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ПО УЛИЦИТЕ? АНТОАНТЕА ХРИСТОВА ЛИ С ИДИОТА АСЕН ГЕНОВ- КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЦА ? ТА КОЯ Е МАЙКА МУ НА ГЕНОВ? КОИ СА ТЕЗИ ДЕСНИ ?

Кога и българите - десетки и стотици хиляди, ще излезнат на улиците с лозунга: "МАФИЯТА - ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ", както други народи, където мафията далеч не е толкова силна? ==================== Над 60 000 словаци скандират за предсрочни избори след убийството на журналист Над 60 000 души излязоха на протест в Словакия. Те искат предсрочни избори. Въпреки че дългогодишният премиер Роберт Фицо се съгласи да подаде оставка, протестиращите не са доволни и настояват за генерална промяна във властта. Оставката на Фицо беше резултат от масовото недоволство след убийството на разследващ журналист. Смята се, че то е било поръчано след опит на журналиста да разкрие връзки между мафията и двама сътрудници на управляващата партия. Роберт Фицо управлява Словакия през последните 10 години. Той се съгласи да подаде оставка, ако мандатът за ново правителство бъде връчен на заместника му. Президентът прие тези условия, което засили недоволството на протестиращите. Преди няколко месеца не можехме и да си представим, че вътрешния министър Калинак и премиера Фицо, двама от най-силните хора в държавата, ще подадат оставка. От вчера това е факт. Но ние казваме - не е достатъчно, коментира пред НТВ Рихард Станке, актьор. фрогнюз

"Десните: Превръщат всеки българин в потенциален престъпник" Прочетох кои са - Да, България, ДСБ, БЗНС, ДЕОС и Зелените. В такъв случай оправете си заглавието. Махнете двуеточието в заглавието, за да сме обективни.

Е не знам вече какво трябва да стане че да търпим всичко това.Тия вече се подиграват със всичко.Защото ще осъдят някой дето дължи 1000 лв на друг и ще лежи в пандиза,а тия дето крадат милиони от държавната хазна /не без съдействието/на сегашната власт/ще си живеят живота.Докога ще ги търпим незнам.

Б.Борисов е Най- Крадливия и Корумпирани министър- председател досега. Трябва да го махнат ЗАЕДНО с крадливите му съдии, данъчни и митничари.

ББ е елемент на мафията и щедро ги хрантути. Има много силно лоби и нищо не може да го разклати.

Орлин Данев

Навремето много хора не можеха да бъдат разклатени... Стефан Мирославов(Крушата), Герман Винокуров,Иво Карамански,Иван Кудев,Васко и Жоро Илиеви,Илия Павлов,Стоил Славов,Дмитрий Минев(Димата Руснака), Димитър Димитров(Маймунека),Милчо Бонев(Бай Миле),Жоро Калапатирев(Жоро Италианеца),Митко Бретона,Митко Малкия,Мето Илиянския,Румен Нарциса,Филип Найденов(Фатик),Косьо Самоковеца,Поли Пантев,Юри Галев от Самоков(нищо общо с "братя" Галеви от Дупница) и др....поне още около стотина човека,кой от кой по-"здрави" и"яки"... И какво стана? Кой си спомня сега за тях?За голяма част от пишещите тук тези имена не им говорят нищо...Та така-всеки по реда си....Просто на някои хора още не им е дошъл редът!...

МЪРШИ ДО 999 КОЛЕНЦЕ ЩЕ ВИ...........

ма, що тъй бе момчета-десничари, нали бат' Бочко е също "десничар"?

Не знам какви са юридическите им идеи но знам със сигурност, че колкото повече централизират контрола, толкова повече корупция ще генерират. Хората много добре могат да се оправят помежду си докато държавата се грижи единствено да лови крадците, убийците и измамниците.

Това е далновидната престъпна политика на управниците ...,друго не може и да се очаква..!?

това което става в Турция май е станало образец за бг което означава само вън сме от ЕС индикациите 1. частни охранители вместо полиция 2. бизнеса под тотален контрол 3. частни протекционистични компании някак си са на върха да разграбят всичко що носи сигурност -- не знам , чий е плана и какви са крайните цели но ако герб са се вързали са напеавили перфектния люх

От цялото врякане на десни, реформатори, реформисти, БЗНС, пребоядисано БКП и неясни субекти нищо не се разбира. И понеже нищо не им се разбира, не им и вярвам много, нито пък ще гласувам за тях.

По много странен начин си изписал "Мразя да мисля" ... но се схваща ;)

По много странен начин си изписал "Мразя да мисля" ... но се схваща ;)

Че десните в България СА ПРЕСТЪПНИЦИ!... А И ЛЕВИТЕ не остат по назад....

Престъпници приемат закон за престъпници! И едните и другите трябва да бъдат изметени от народа!

български бизнесмени и чорбаджийте в панделата за неизплатени заплати,невнасяне на осигурителни вноски за пенсия и здраве,за безобразни условия на труда и многото трудови злополуки,за ддс-измамници,издевателства над работници и робско работно време.Да пукат във панделата.Ши рИвът амчи,как.Досега си правеха каквото искат.И интересно,какво единодушие между левите "социални" социалисти и "автентичните градски десни"против промените в Наказателния кодекс.Пък нали до сега реваха и се бореха срещу корупцията.Много бързо обърнаха палачинката.

... да може истинските престъпници да викат с пълно гърло на останалите, че те са такива !

ТРЯБВА ДА СЕ УТОЧНИМ: ВСЕКИ БЪЛГАРИН ОБЛЕЧЕН ВЪВ ВЛАСТ Е ПЛАДНЕШКИ АЙДУК ...СПРАВКА ПОСЛЕДНО ВЪВ ЗДРАВНАТА КАСА - ЛОВЕЧ...

НЕ НА БКП-БСП ДПС И АТАКА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!! НЕ НА ДСБ СДС И ДБГ ФАЛШИВИ ДЯСНИ!!! ЕДИНСТВЕННО И САМО ГЕРБ Е ИСТИНСКА ДЯСНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ ПОТКРЕПЯНА ОТ ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ!!! СТАНА ЯСНО ЧЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗМИШЛЬОТИНИ И ТЕЗИ НА ПСЕВДОДЯСНИТЕ НО ТЕ НЯМАТ СПИРАЧКА!!! ЗА ВАС ГОСПОДА САМО ВЪВ ЗАТВОРЪТ ЩЕ ВИ ОПРАВИ ИЛИ АКО ИСКАТЕ ОТИВАЙТЕ ПРИ ВАШИЯТ ЛЮБИМ ЛИДЕР ПУТЛЕР ВЪВ СИБИР!!! НАШИЯТ ЛИДЕР СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ ПРИЗНАТ ЕВРОПЕЙСКИ РЪКОВОДИТЕЛ ДОСТОЙЕН ДА БЪДЕ ДЪРЖАВНА ГЛАВА И ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР ОБИЧАМЕ ВИ И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПОТКРЕПЯМЕ!!!

Абе какво си се прехласнал по този тъп пожарникар?

Стигааа...с тия не реализирани бивши комунистически некадърници ,бре !?Амаан.. от мафиоти и мутри...!?

Тъпанар неграмотен,гербераст прост! Гнусната ви крадлива герберска шайка в най-скоро време ще бъде изметена от власт...Виж се само колко си неграмотен: -пише се "дЕсни", а не "дЯсни" -пише се "поДкрепяна",а не"поТкрепяна" -пише се:"...затворЪТ ще ви оправи"...както и "във затворА" пише се "отивайте при вашиЯ, а не при вашиЯТ любим лидер" пише се: " В Сибир", а не "ВЪВ Сибир"...може да пишеш "ВЪВ Венецуела"...примерно пише се: "държаВЕН, а не държаВНА глава.То и другото е вярно,че е Симитлийска снаха и подкрепя Истанбулската конвенция, ама все пак... ...и не се пише:" БлагодарИМЕ ви, а благодарИМ ви...глаголът не е трето спрежение, какво си се размекал...тъпак с тъпак,"калинка" проста герберска.Вие герберастите станахте за посмешище и на Русия, и на Турция,и на САЩ, и на Еврогейския Халифат (EС)....Клоуни скапани крадливи...циркаджии нещастни....

След като редица очевидни престъпления видими с просто око/да започнем от "Ало Ваньо"/ се разминаха без последствия,бавно и сигурно се върви към пълзяща диктатура. Презирания"материал" сам си докарва последиците след неразумни избори.

Добре де какво да се очаква от "юристката" стрина Цецка с рабфак толкова .

ГЕРБ и Тиквата са обществено опасни престъпници! Веднага оставка, изроди!

гаф след гаф