Делчев: Промените в НК са инструмент за контрол на бизнеса

Промените в Наказателния кодекс са поредният инструмент за контрол над бизнеса.

Обратно в новината

Коментари - Делчев: Промените в НК са инструмент за контрол на бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още много години ще се патете с Герб управлението му .

нормално е Бг да бъде най-корумпираната ,с толкова високопоставени и охранявани ц*ионисти .А Хан Крум е знаел как да ги наказва .

Какви ги говори тоя човечец? На кого ще ограничат бизнеса? На този, който има 10, 20 или повече фирми, повечето от които са направени, за да се мами с ДДС или други схеми на измама? Нека не се сравняваме със света, защото там има почтеност и мокал, които тук почти не се срещат. Щом Домусчиев си позволява да сключва някакви споразумение със стопанската камара, за да не плати някакви милиони, което споразумение след това беше отменено от ВКС, какво да говорим за останалия бизнес... Всеки търси разни вратички за далавери и манипулации. Недорасли сме за нисък контрол...

Синът на шефа газовата и петролна асоциация в България няма юридически година ефективен стаж, но се изказва по наказателно право..Яко! Вместо да посочи крещящата противоконституционност на подобен текст той говори за контрол и бухалки срещу бизнеса... Като прибавим омбудсманката, която е грозно неграмотна юристка, министърката на правосъдието, която не разбира какво чете или просто лъже, картината е като от откъс от филм на Кафка.

изведнъж ...проглежда. Ако това го говорехте в миналия парламент,а не крепехте правителството МУ,цена нямаше да имате. Никакво доверие нямам на партии съгласи ли се да участват в коалиция с Герб.

явно куфарния бизнес на България много го е страх държавата да не си поиска обратно парите раздавани в куфари и тоя соросоид пищи като настъпено помиярче да не остане без грантовете