ГЕРБ оглави комисията за промени в Конституцията

Парламентът гласува да бъде създадена временна комисия, която да работи по внесените от ГЕРБ, РБ, ПФ и 8 депутати от БДЦ предложения за промени в Конституцията.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ оглави комисията за промени в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бъде : БАЩИЦА НА НАЦИЯТА - Б.Б. НЕСМЕНЯЕМ, ПОЖИЗНЕНО И НАСЛЕДСТВЕНО!

Позьорство и крадене. Нова конституция с 120 депутати с до 2 мандата.

...нещо за броя на депутатите кога ще се намали!?! и задължителното гласуване и прага на грамотност в държавните институции....!?!

доживяхме да се свалят маските и да се види кой иска ситуацията 26год. по-късно да се промени и кой иска да запази статуквото...

А Цецо 6-те Апартамента ще влиза ли във затвора,или ще измислят някое законче и за него за да е невинен.ОСТАВКА ОСТАВКА!!! Трябва ни човек който да изкара България от кризата и това е Велизар Енчев,новият Ципрас.

Бедното гпулаче, то, пред очите му се раздаваха 1,5млн (15 апратамента) за амет хидроинженера, от една банка изчезнаха 3,5млрд (35 000апартамента!!!!!), то си цъка семки и се опитва да мисли... Ама то боли, болиииииии

Вси си мисля, че би било добре в комисията по промяна на конституцията да вземат участие само хора с юридическо образование.

Те го имат, всичките- питайте Калинка!

Какъв е тоя на снимката?Прилича на сдъвкан и изплют от живота.Не е за глава на никакви комисии ами за една дълга почивка и пенсия.Боко,стига захабява държавни постове с приближени хора дето си търсят някакво добре платено занимание.

ГЕРБ оглави комисията за промени в Конституцията Оглави или заглави?

Важно е комисията да работи максимално дълго, защото хорарите, хонораритееееееееееее .........

До кога бе?До кога ще симулирате ,че работите гадове проклети?