Прокурорският син отрича заплахи към Боряна, искал да я отърве от наркотиците

И съм пребивал много наркодилъри заради нея, защото са ѝ продавали наркотици, заяви Васил Михайлов

Обратно в новината

Коментари - Прокурорският син отрича заплахи към Боряна, искал да я отърве от наркотиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този прокурорски сопол ако беше от Враца до сега щеше да е култивирана курвичка на някой местен бабаит

Оставете на мира доброто момче! То си му е написано на физиономията, че е ангел хранител.

Отгледаха насилник и сега ги бие.

Сладур...аз да питам той със служебен защитник ли е , или с платен адвокат, ако е второ кой плаща? Тия дето питат що не е в затвора ми щото тате е прокурор и знае през коя вратичка да го промуши първо, второ 100 има достъп до вътрешна информация по разследването и нема нещо такова като следствена тайна, барабар с всичките пинизи по отлагане, забавяне, подучване какво да говори..и понеже законите ни са писани с широкозатворени очи дори и да искат обвинението не могат да скалъпат издържано обвинение ,дори не могат да го вкарат за постоянно в ареста. Та те за тва се занимаваме цяла година с него

Колко благородно ...

Ако трябва да сме честни, при Прасчовата Корея, този щеше да е разстрелян вече, а бащицата му - във трудов лагер. Понякога и демокрацията куца, особено нашенската версия.

Щото при комунизма в България....добре се справяха с мутрите ни а? Чак охраните на Тодор Живков си направиха мутренски фирми.... Ама да...чакай да обвиняваме пак запада....понеже са ти платили

Направиха си, ама като дойде демокрацията.

Нагъл лъжец. Ако тя взима наркотици и точно се е отървала от него, за какво ѝ е да се обажда и да насочва вниманието към себе си?

На маймуни направи всички този комплексар. И защо не е отново в зандана? Не ми се мисли какво детство е имал, за да стигне дотам.

всички до сега за да ги спаси от пороците им. Гавра .

Е ми след като е ,,прокурорски син,, знае как да лъже/манипулира :)))

Смахнато ми се струва момче.

брато като си толкова голем бияч давай в ММА там им покажи макгрегър, хабиб са ти в категорията като гледам дори там при лекотоварните имало пари разправят.

тва едно време две джуджета да се боричкат никой стотинка нямаше да даде ама ето с 4К телевизор всичко се променя

Син на прокурор бие наркоманка. Новини.

Намерили са се двамата, един за друг са.

уважаеми съд и прокуратура , до когИ ще го бавите ?

Няма да спаси кухите патки, които си мислят, че щом лайнарчето, наречено "мъж" е известен или синче на известен - е перфектният за тях !

колко бързо тейко му го е научил к'во да дума .

Какви може да са момичетата, които се захващат с такива примати ?

Съжалявам, че ще го кажа, но доста семпли.... Четох как отговаря в профила й, от там са ми впечатленията. Добре, че засега се е оттървала.

Нащият IP адрес не е блокиран и можем да пишем коментари.

Естествено най-яките мацки с най-големите боклуци. Същата тази като стане на 30 ще пили на мъжа и, че не е свършил домакинската работа и не ставал за нищо.

такива като тая нямат намерение да мятат парцала и да ти готвят - те искат само да ходят на процедури, кафенца и почивчици по света но в 5 звездни хотели и да се хвалят в инстаграм колко са голяма работа и какъв звезден живот без грижи живеят щото са хванали правилния донор. Е тая не е случила на донор, а на говедо.

Ако тази е яка мацка според теб, не знам...Да, външност има, но до там. Трябва да разберете някога, че свестните и красиви хора не са просто една обвивка.

Кво се правиш на интересен и ти? Колкото нещо да се заядеш. Яка мацка се отнася само до външността. Като види такава никой не ходи да й проверява образователния ценз и интелектуалното ниво просто защото никой няма да я води в спалнята за да обсъждат Камю или Рембранд.

Стига сте ни занимавали с този нагъл тъпоъгълник. Да ходи в килията и там да става "човек".

Нали баща му е Прокурор, защо този се занимава с наркодилъри? Мисля, че в дранголника, тоя ще е топ булка.

защо бащата нее уволнен? другаде даже в затвора влизат помним друг пак от там прокурорски син 2ма убити на тротоара и 3 г Условно...

Вече година и половина, цяла България я занимават с тази утрепка. А просто трябваше да го тикнат в затвора и да го забравят вътре. Тоя е толкова зле с главата, толкова деградира, че затвора няма да има никаква превъзпитателна функция, и ще е въпрос на време да направи нещо още по-сериозно, като го пуснат някой ден. Стискай те палци живота ви да не се пресича с такива утрепки.

Уважаеми дами и господа, лейдис енд джентълмен, мадам зе мосю, майне дамен унд херен, дарагие друзя и друзячки - ето го - новия образец! Стожер на демокрацията и справедливостта! Вижте го - пребивал е най-мъжки дилари. Попребивал си и женичката, ама то така трябва - пребиваш този, пребиваш онзи, пребиваш комшията, че те гледа лошо, накрая пребиваш и минувача, с който не сте на едно мнение! Ехаааа - ето го - еталон за подражание! Същински майко терезко ... И нека се замисли той - ами ако всички бяха като него?!? На ден 200 убийства и 2000 ранени ще са за норматив. И той така - пребива този, пребива онзи, и на тридесетия оня ще изкарс нож и тоя е до там! Багата уж ММА шампион едвам го спасиха. Дали се е кротнал - не знам, ама такива ако не си седнат на задника не живеят дълго!

"Аз може да съм правил лоши работи, но съм добър човек."

Аз пък искам да му го сложа, че да го отърва от девственост в дупето, ако имам късмет и някой не ме е изпреварил.