Прокурорската колегия отказа да се занимава днес с Ясен Тодоров и Борислав Сарафов

С 5 на 3 гласа предложението за образуване на дисциплинарно производство срещу Сарафов не влезе в дневния ред

Обратно в новината

Коментари - Прокурорската колегия отказа да се занимава днес с Ясен Тодоров и Борислав Сарафов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата не са стока,да си ходят!

АБе аз да питам - кога прокурор има право да откаже да повдигне дело или да разследва сигнал? Щото ако е по преценка на прокурорът, който на всичкото отгоре е с имунитет, как точно става контролът? Аз съм прокурор, не ме кефи да разследвам колега и не го разследвам. После на маса делим по равно.... Така никой никога няма да разследва никой прокурор. Тези който са отказали на практика пречат да се проведе разследване или не си вършат работата. В единия случай са за уволнение, а в другия за разследване и те.

Тия двамата дали вече са успяли да си закупят недвижима собственост в Дубай или още се мотат :)))

Не знам как е в пустите му "Соединети Американски Држави", но у нас е точно така - властите са напълно, напълно независими. Една от друга ... Или не съвсем? Хм ... У нас те зависят от съвсем, съвсем други неща. А че понякога различните напълно, напълно независими власти случайно зависят от едни и същи - даже и персонално - други неща, въобще не ги прави зависими ... Чакай че се обърках ... Значи ... Пфф ... А бе мамата ...

Тия ги гледам и се сещам за думите на един истнски бивш главен прокурор: "Пази Боже сляпо да прогледа".

Прочетох го много набързо, но много правилно - след като Гешев е в отпуск, не е нужно и това да правите зад гърба му, още повече че не е супер спешно!

институции няма , има БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА МАФИЯ , НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ , така ги спонсорирате !

Гешев и Цацаров са имали бутон enter

Тъй ами, кое налага да има елемент на спешност?

Германия обяви днес, че е наредила на Русия да затвори четири от петте си консулства в страната като ответна мярка, след като Москва наложи ограничение на броя на служителите на германското посолство и свързаните с него органи, които могат да извършват дейности на руска територия.

1. Баба Митрофановна да бъде отпратена към Масква 2. РуZското пасольство да се Zакрие 3. Промяна на датата на националния праZник 4. Приемане на Zакон Zа чуждестранните агенти финансирани от Кремъл 5. На 3-ти март да има Zадължително ритуално иZпикаване върху РуZското Zнаме. По желание може и иZсиране 6. Импийчмънт на льотчика "миролюбец" 7. Демонтиране на моча и рутуално иZмочване върху отломките 8. Ритуално онождане на дирнишки модератори триещи евроатлантически коментари 9. Zабрана на анти-българските партии БСП, ДПС, ВъZраждане 10. Лишаване от българско гражданство и беZплатен чемодан и билет до Масква Zа всяка предателска продажна копейка 11. Руснак ли е? Веднага на дръвника и с теслата 12. Да ви мочам на МОК-а 13. Пълна Zабрана Zа пътуване на руслямци в демократичните държави 14. Джокович, Медведев и Рубльов пошли на Хой 15. Пьотр Волгин и Мартин Карбовски тоже 16. А пък на 9-ти Май Доц. Валентин Вацев лапа пацата на Путкин под вода 17. Калина Андролова и Костя Капейкин да ми играят кючек на "Катюша" 18. Лавров и Шойгу играят на чичо доктор и медсестра, а Явор Дачков снима с камерата 19. Всички руZофили да ходят на почивка в Северна Корея и да правят като вятъра ! 20. Прокуратурата да минава под румънски контрол ! 21. На Руди Гела фостата ! 22. На Радев и Йотова изотзадзе

През задника ти. Темата е друга, стига с политическите ви простотии.

никак не е лесно да си толкова тъп, та вдлъбнат, за да изпишеш тази простотия....

Почнах работа сутринта, но не ми се занимава днес и цял ден си клатя краката...

А заплати за днес ще вземат ли

Абсолютно разбираемо. След последните събития, не се знае утре у кой ще е тоягата. Бива да се изчака, да се види накъде подухва вятъра. Няма нужда да се бърза, нали така. Утре, като се наместят слоевете, ще получат укачания, кой да се изкара виновен и готово. Днеска го пишем дъждовен.

Симеоновската школа боб пасе ли. Значи казусът е безспорен, 10 на нула. Не знам откъде му е дипломата,но се обзалагам, че е писана в Сименово

Защо се ограничават с имента на гласувалите иначе? Няаправо да им дават адресите, номерата на колите и телефоните, че специалистите да не се мотат дълго.

т.е. повече са "колегия", по-малко "прокурорска" :)