Щатски прокурори съдят Тръмп за финансиране от чужбина

Генералните прокурори на щата Мериленд и Федералния окръг Колумбия съдят Доналд Тръмп, защото негови фирми получават пари от чужди правителства.

Обратно в новината

Коментари - Щатски прокурори съдят Тръмп за финансиране от чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дам, в САЩ може да съдят президента за финансиране от чужбина, но ако Русия тръгне да съди Навални за същото, веднага скачат.

ама че сбъркана статия, лошо ли я преведохте или оттам от където сте я взели не можаха да скалъпят, нещо по-копроментиращо без да ги осъдят?

Наблюденията ми над капиталистическият свят досега, са ме убедили, че има ли повече от три фирми в "портфейла" на една компания, става въпрос за мошеничество. Или пране на пари, или данъчни измами, или и двете. В случая надали е по-различно.

Наистина, голям зор и голямо чекнене ги е налегнало противниците на чичо Дони, та чак стават смешни в опитите си да го дискредитират и да го спънат... Ама лошо няма - още, когато го избраха беше ясно, че ще се наслаждаваме на шоу, типично по американски...;-)

руската следа удари на камак. сега конфликт на интереси. цветната революция в америка продалjava

Е, не го оставиха на мира тези финансисти. Не могат да се примирят, че човек от индустрията взе властта, както искат хората. Чудят се какво да измислят само да тормозят.

а какво да кажем за намесата на рускобългарската мафия в завземането на българската държава !в българия руската и турската намеса просто вони и е толкова очевадна и безнаказана!

Както показа последната пресконференция на Путин, той още не се е отказал от скъпата за него илюзия "Тръм е наш" ? Путин беше просто смешен, когато се обърна към американския бизнес с молба да подкрепят "своя президент, който се противопоставя на американската бюрокрация" ??? Явно в Москва не разбират колко е тежко положението на техния любимец Тръмп. Путин и Тръмm дружно се топят един друг. Няма никаква перспектива за сваляне или смекчаване на санкциите спрямо путинова Русия. Напротив, става дума само за тяхното засилване.

Нека да тръсят. Нали тва им е рабтата.

Kъде се набута бе Tръмпанар? 3наем, че Xилавата е престъпник, но ти защо се представяш като тръмпанар?

Значи може по цял свят да се дават пари от фондация Америка за България на фирми тясно свързани с политици и измамни НПО-та, а обратно не може... Америка все повече заприличва на неконтролируема държава...

Ще успее ли да си изпълни мандата шишкото? А дали ще има втори? Трети? Докарва го малко на ББ...въпреки че историята познава и други абсурди... Все повече се усеща в световната политическа атмосфера носталгия по миналото автократорично поведение, само че някак не се напасва с модела на колективната еволюция допусната у хората (не става въпрос за обикновения потребител) а за всички тези, които дават тласък на човечеството и развиват бъдещето както технологично, така и концептуално. След 10 години ще трябва да има закони регламентиращи поведението на изкуствения интелект, а шишкото стена ще строй (може би някоя определена фирма е избрана още преди година) Странно е всичко това, което се случва със света...намирисва ми разпад далеч по-сериозен от този на римската империя...

Ако имате в предвид стената която САЩ строят от 1994 година по границата си с Мексико, а Буш Младши узакони изграждането и през 2006 подписвайки Секюър Фенс Акт, то на Тръмп му остава самода я довърши;)

Slu4vaemostni slu4vatelnosti slu4kovo sluvat slu4kata. Slu4kite slu4aesto slu4vat slu4kovtzite.

ба ти тъппата ЩЛИОХОВА ЩЛЮХА УКРАИНСКА

Интересно. Значи според нашите "приятели" и "партньори" от САЩ, ако политици или кандидат политици получават чуждестранно финансиране, то те трябва да бъдат съдени. Няма лошо, но какво тогава да правим с финансираните от "Америка за България" наши партии?

какъв е законът за това при нас?

как е ще ви приемат ли на титаник айде има билети за МЪРСУВАНЕ ЗА ПЕЧАЛБА ГЛАВОРЕЗИ

Я марш в леглото, че сестрата ей сега ще се върна и като те види....

Цялата умствено изостанала паплач руски слуги не знае да се радва ли, че Путин вкара дебил в белия дом (страхотно постижение, не може да му се отрече) или да се гърчи в напъни да изкара, че "техният човек" не е дебил.

БЕ ГЪЗ А МОЖЕ И В ПУЕРТО РИКО ТАМ СА ТИ ГОСПОДАРИТЕ ТЕ ОСВОБОДИХА БГ ТО 1877 78 Г НАЛИ ГЪЗ

Стига са се чекнали на Тръмповия!

не е от мериленд, а е от меричлери дошъл превода, леваци хамерикански! поовтарям: меричлери!

АБЕ ТЕЗ ОТ ХАМЕРИКАТА ДЕТ ИЗБИХА МИЛИОНИ ИНДИАНЦИ ЗА КВИ СЕ МИСЛЯТ НАСЛЕДНИЦИ НА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТОРЖНИЦИ И ПРОСТИТУТИ АМИ ДА ГО ДУХА ТАЗ ИЗМИСЛЕНА НАЦИЯ И ДА Я ИЗЯДАТ ТЕХНИТЕ СИ НЕГРИ-

Ами то по тази логика у нас цялата политическа върхушка, която е на издръжка от структури на САЩ е за затвора също.

Грешка!У нас цялата политическа върхушка се финансира от Кремъл - в момента в българския парламент има 5 проруски партии

Америка за България и то ли се финансира от Кремъл?

Замислената като трагедия изява на Коми се превърна в комедия... та на сцената излизат актьорите от поредния водевил;)

да не би пароте да идват от кремль?

Идват от на баба ти хурката!

..я па теа ?!?...а с Xилари какво стана ?!?....нея кога ?

Сенатор Чък Грасли вече инициира разследването на госпожа Клинтън за търговия с влияние.