Цацаров похвали прокурорите по делото ”Ченалова”

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че колегите му обвинители, работили по случая със съдия Румяна Ченалова, са си свършили работата много добре.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров похвали прокурорите по делото ”Ченалова” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арестуваха я,за да й връчат призовка.

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че колегите му обвинители, работили по случая със съдия Румяна Ченалова, са си свършили работата много добре. Винаги,когато прокурорите са си "свършвали" работата,знаковите съдебни дела са се проваляли с гръм и трясък

Добре играхме ама паднахме. Аз съм доволен от играта на прокурорите нищо, че загубихме мача. Важното е да се играе добре не е важен резултата... България винаги ще губи от такива треньори като Цацаров, защото те си се хвалят като, че ли са победили, а всъщност са загубили изцяло доверието на малкото българи останали в България.

Не ми кради мислите ей

Ааааа... извинявай, това беше твоя реплика.

Тоя на снимката не е ли Д. Пеевски?

Да Аз съм!!

Няма проблем да ги похвали,пълнолетен е ,не е поставен под запрещение, има достъп до медии 24 часа в денонощието и твърде често ползва този си достъп.Но ако говорим сериозно, може би той е единствения в тази правова държава, който може в настоящата ситуация да похвали тези прокурори.Как се чувства като юрист да ги хвали, само той си знае.

Да бе! Май забрави как хвалеше прокурорите и за Костинброд, и за КТБ, и за Цонев... А накрая - в Страсбур, ние, данъкоплатците, плащаме за "професионализма" ви!

Като я осъдят, тогава да сипе похвали. Което никога няма да стане.

....ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО СЕ РАЗСМЪРДИ Я НА ЦАЦА, Я НА ЛАЙНА, Я НА ХАМСТЕР, Я НА БИВШИ КОМУНИСТИ- ДАЛАВЕРИСТИ, СЕ ПОЯВЯВАТ ПОДОБНИ "СТАТИИ". ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ЧЕТАТ!

На Цацаров отдавна не може да му се има вяра, той се върти по властта. Разбира се, не е единствен в това начинание! Цацаров говореше същото и за Костинбродските бюлетини, Борислав Сарафов и още няколко лица му пригласяха. Какво направиха - видяхме. Бандитът, верно не най-големият по това престъпление, беше оправдан на първа инстанция. Ще се жалват ли нагоре? Щото ако не се жалват, нали... той си остава чист, дори репресиран. Утре, когато оправдаят и Цветан Цветанов, ще изчистят и името на семейната му приятелка Ченалова. Тогава Цацаров и компания отново ще завъртят някои анатомични части по актуалната власт. Щото избори идват, а бандата на Цветан Цветанов е силна по места, в провинцията. Не могат без него. И целия цирк ще го плащаме пак ние.

...НА МЯСТОТО НА ДИРА НЕ БИХ ПУБЛИКУВАЛА ПОДОБНИ "СТАТИИ', ЗАЩОТО ТЕ СА ПОРЪЧКОВИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПРИКРИЯТ КРАЖБИТЕ, ЛЪЖИТЕ И ДАЛАВЕРАТА...((((((((((((((((((((((((((((((((((ЖАЛ МИ Е ЗА ТОЗИ НАРОД, ЧУКАН 24/7

цацата се е изпуснал здраво. Един ми такъв гаден мирис на прокурорски мръсни ризи се носи из въздуха ...Мирис на препържена цаца....

Ей,престъпник по полека с хвалбите.На 100%съм сигурна ,че тя ще осъди държавицата ни след 1год.и ние пак ще плащаме.Толкова може Бг.съда на който си начело.

Всичките сте за публичен линч!

А с Цв. Цв. ко ша прайм свинчо?

Гарван гарвану око не вади!!!

На думи добре го докарват,къде са делата,къде са наказаните....?Ще доживеем ли да видиме някой "богопомазан" в затвора за дълго време?

Очаква се ,краен резултат поделото ,през 2500 година...,кой жив ---жив???

Сложил нашия тигана, а цацата още в морето