17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе-хе, яко го рейдват Божков. Няма прошка.

Кофискуваха ли пържолките?!

"Заведението е сред емблематичните в София и е известно с това, че именно Божков е един от високопоставените гости." - Това какво доказва - Освен че му харесва кухнята и е доволен от обслужването ?!

че разполага със широкоекранни, цветни, дългосериини филми за коректното си сътрудничество със началниците им.

Черепа ще уволни поне половината разследващи! Не се и съмнявам,че разполага със ш

Гешев се е развихрил, заради това мафията не го искаше за главен прокурор и организира куп протести против него, начело с кочунистите.

Да, другари! Ятаците в затвора, мандрите ги пазят! Кой ще плаща на протестиращите. Още едни загубени избори се задават.

Спокойно да влязат не могат ли?

ами били са много гладни и са бързали да хванат обедното меню

Защото е "емблематичен"!

Представяте ли си този Ресторант да е Тайно място за срещи на Олигарси и Сиви Кардинали ! Лапат паражоли с пържени картофи и Кечуп от хубавия ! Няма да се очудя ако някой от Министерите да им прави чадъри , да предположим Нено , нее може онази Танева която направи Свинското по цена на Телешко - възможно е , или Барни , няма да хвърляме боб , нека Гешев ги лови !

Под колкото и ника да пишеш едни и същи тъпотии - все си си същото тъпо ИЛИТЕРАТЧЕ.

Странни хора са тези Олигарси ! Свой Ресторант , своя маса , типично по Гангстерски ! Нали по Филмите ги показват как Гангстери се събират в Ресторанти и лапат Спагети и говорят за кървав бизнес и контрабанда ! Ние да сме живи и здрави и Гешев да ги лови такива и още по висши Чиновници от Властта !!!

да де той Гешев така се е филмирал че, ще вземе Оакар за най добра роля.

В България от 70 години просперират простите и нагли крадци, мошеници и отрепки, алчни, арогантни и безродни. Не че такива не липсват сред някои “преуспяли” и в други страни, вкл. и в Америка, но с България почти всички “успяли” са такива, от този “сой”, от този ген, или са отрочета или роднини на такива. И точно затова сме на това незавидно детедже, на което всички ни се смеят, чудят или подиграват! А иначе сме с такава красива природа и древна и славна история и култура!!! Олигофрени! Престъпници и олигофрени овладяха Бългатия още преди четвърт век та до ден днешен! Които нямат уважение не само към род и родина, но дори и към себе си!

Абе когато крадат и лапат са недосегаеми,а сега изведнъж се оказаха болни,инвалиди и социално слаби.За тези-пълна конфискация на имуществото и отработване в затвора на изхарчените от откраднатото пари!!!

Хм, сигурно са били гладни !

Дребните риби са изядени, средните също.Сега започва ловът на едри риби.

Те тези ,дето ги ловят сега не командват парада. Има по-големи от тях ,дето разпределят баницата . Те ще си останат .

А можеха да проведат блокада на ресторанта, да дислоцират бронебойна техника, да разположат специална част в близост и по покривите снайперисти. Можеха преди това да пуснат разузнавачи , за да се подготви операцията. Но понже е протекла успешно и сигурно са иззети касов апарат, търговска книга и няколко празни сметки, би трябвало да са отвели и сервитьори за разпит. Така може би звучи статия от хумористичен вестник. Но като прибавим и действителността нещата се оказват сериозни, но няма общество, което да оцени акцията.

Забрави да споменеш гранатомета на Тиквата...

Гола вода. Слаба работа. Трябваше авиация и артилерийски бараж преди атаката.

Как пък всички се разболяват като тръгнат да ги арестуват)

Защото не могат да измислят друго.

Барети, ДАНС, военни командоси, танкове - всички в ресторанта.... то бива дебили, ама тези са показни дебили.

Гладни са

Сега ще има да изнасят кюфтета и кебапчета от ресторанта при засилена полицейска охрана и под надзора на прокуратурата.

Ти така ли би постъпил или нещо друго ще изнасяш?

Васил Божков трябва да бъде назначен за Президент на България, защото от всичко, което сме чели до тук се разбира, че няма по кадърен булгарин от него.

Радев да си ходи!

Прав си! И аз съм за Божков! Трябва Радев да се измита!

Хе-хе-хе, е той нали се заигра с една кандидат кметица на ъ-ъ-ъ-ъ-ъ европейска столица и виж какво му се случи......

Гешев там ли е?

Мога да ви кажа коя обществена тоалетна посещаваше г-н Божков, да нахлуете и в нея!!! Според мен изпробват нов вид наркотици върху глаДния прокурор и бандата му!

Някога 70-80-те на миналия век ходехме в р-т "Грозд" като студенти, направо от СУ. Хубави времена бяха, но сега няма да стъпя и да ме канят там.

Браво, цялата му партийна структура, всеки който му е помагал. Едно от последните чудовища създадени от партиите на прехода и ДС.

Грозд за по една две грозданки

Чакайте да посмятам малко : значи търсят се едни 559 000 000 лева и се очаква в бившата сладкарница Пролет да се открие какво? Кило кайма ? Три тенджери? Щипка копър? Скилидка чесън ? Аромат на манджа ? Ама вие нормални ли сте ? Че изтървахте “питомното” в ОАЕ , а сега дирите между хлебарките и плъховете някакви вземания !?!

Е, все някъде трябва да са тези пари! Нали така

Само ни хвърлят прах в очите. Надали има спешна нужда от харчене на такъв ресурс заради една акция в ресторант. Вместо да си губят времето, да сядат да работят и да се опитат поне едно дело да докарат до края, че адвокатите на тези с парите, пак ще ги направят смешни!

Браво на Гешев! Мафията - вън!

Браво, браво, ако се радваш на показни ПР акции. всъщност няма никаква полза от такива!

Къде къде по атрактивни за нахлуване са многобройните министерства и мс от ресторант в който видите ли и Боков посещавал???? Като е собственост на някой си къде са били един куп институции да го проверяват като кварталната кръчма ???Гешев едни други сгради са ти под носа ама нещо ги невидиш:((((((

А ги види, а осъмне деловодител в прикриватурата!

по закона за движение по пътищата що пропуска да го обвини каскета?

им работа. ватмашка. имитация на дейност.

"в болница заради проблеми със здравето" - Ако отидем да проверим дали ще го заварим там?

Лелеее, тоя ше земе да стигне и до ББ

Едва ли.... няма как на даващия му поръчки да ходи да прави мръсно:((((((

Подготвчли били документи за връщане на Божков.България няма сключен двустранен договор с ОАЕ.ОАЕ милиардери не връща.Инвестиция от 275 хиляди долара дава възможност за получаване виза и рарешениие за пребиваване и на семейството.Що за глупост ,някакво заведение ,което бил посещавал Божков ,го тарашят.Много хора са работели бъв фирми на Божков,пътно строителство,корабостроене,строителство и какво ли не.Друг е въпроса за ниските заплати.

Не ги ли подговтвихте тия документи за екстрадиция вече две седмици? Мога да помогна: (На мен ми отне три минути.) До Негово Превъзходителство Президента На ОАЕ емир Калифа бин Зайед Ал Нахян Г-н Президент, Васил Божков когото Вие любезно държите в арестантските помещения в Емирствата е най-големия престъпник в България. Според мен той е ощетил държавата с 559 милиона лева. Също е убивал и изнасилвал. Освен това притежава(ше) голяма колекция. Видно от посочените твърди доказателства, считайте настоящото писмо за искане за екстрадиция съгласно несъществуващото споразумение между нашите велики страни и народи. Искрено Ваш Гешев, главен прокурор завършил школата в Симеоново.

Добър си! МНОГО СИ ДОБЪР! Само, че свали малко нивото на стила, за да прилича на писано от възпитаник на Симеоново. Примерно, в стил на главанака!

ся кат се замисля Черепа не му е било удобно да ги изнасилва в къщи - все пак някои от семейството може да го види на калъп и неудобно е някак си сватята Алиса да доиди на гости и да те хване в хола с 5 непълнолетни как майка ги е родила. А и комшиите кат гледат че толко много жени се мъкнат ще почнат да приказват. А тва заведение си е идеално- на никой не му праи впечатление коя влиза и на колко години е. Кат го пита жената къде е бил - ми на кафе с Маразов обсъждахме Венера Милоска.

Сега ще има 65124798 папки по делото, ще го развяваме из медийното прострнство и след година всичко ще е забравено, щото ще излезе нещо ново за развяване. А резултати ........ И всички заживели щастливо, яли, пили и се веселили

Нямат година, яйцето им опря на задника!

Show must go on! Ама като гледам как се вдигат цените на всичко, скоро ще ни посъветват да ядем пасти, като няма хляб. А от пастите до гилотината е една ръка разстояние.

Най добрата реплика. Но гейберастите са неграмотни. Не знаят съдбата на Мария Антоанета.

Един кръг от мутрите, превзе и управлява държавата. И си води войните с останалите групировки чрез нея

А обществените тоалетни където Божков е пикал кога ще обискирате ?

Тук по долу видях написано името на Кьовеши като съпоставено с Гешев?! Неуместно, несъвместимо и жалко... Калашников е името което трябва да заработи в БЪЛГАРИЯ... Резултатите ще са ВИДИМИ ТРАЙНИ и с много положителни последици за НАС обикновените БЪЛГАРИ .....

Освен пушилка очакваме и осъдени все пак!

Е, то осъждането, не е като обвинението и арестуването.

И нахлуването и изземането.

Гешев там ли е ? Провериха ли им касовите апарати ?

според мен много вероятно е Черепа да е имал апартамент във въпросното заведение където да е изнасилвал жените Голяма е вероятността да е правил и видеозаписи на изнасилванията за да ги държи в подчинение. Поне Сталоун беше известен с тая му привичка. Ако полицайте набарат записите с изнасилванията тогава последният проблем на Черепа ще са билетчетата и колекцията му

Чудя се какво са правили тези жени в неговата компания, че чак да се имат за изнасилени. Записи може да е правил, но и те биха могли да се сетят какво става.

според мен нямаш 12 години

позна- само от 11 години пиша тука във форума От ранна детска възраст така да се каже

не си се развил много за възрастта си, може да си late-bloomer ;)

Иска им се да намерят 4 тона съджуци ама немаааа

Президентът се излежаваше на поста няколко години и допусна мутрите да овладеят държавата, да изнаглеят и да започнат мутренски войни. Отделно, самият президент стана клиент на мутрите.

е толко ли умре от глад едно чоръбе не ти дадоха да сръбнеш викаш?

не зная защо са там но с голяма степен на вероятност мога да предположа че някоя от изнасилените от Черепа е казала че я е насилвал във въпросното заведение и това е довело до акцията

Гешев апелира към всички престъпници в България, когато ще правят престъпления предварително да му се обаждат, за да може той своевременно да пристигне и да ги арестува. Желателно около 18.00 часа, за да го покажат по новините в 19.00 часа.

Иззели са лъжиците и вилиците? Или просто си ги тормозят? Надали са опрели до там да проверяват дали са издали касови бележки и колко пари има в персонала и дали са декларирали всички бакшиши.

Уважаема госпожо или госпожице Калина.Мога да се обзаложа с Вас,че господина Божков ще го хванат (извинявай за израза) точно за оная работа.Какво точно е ощетил държавата?Закона са го направили господата депутати.Платил си е човека и те са му го направили.И аз ако мога уважаема и аз бих се възползвал.Сега някой се присетил и айде да му вземем бизнеса.На мен ми се струва ,че отново изстрадалата ни държавица ще плаща на разни международни съдилища.Хубав ден.

Може да са ощетили държавата . Със сигурност са ощетили опг - то на боци.

Така ми каресва! Всеки ден искам да виждам посрани червенокуфарчести "мелеонери". Само да не завеждат дела щото съда пак ще ги пуска. Само в ареста, докато тече разследването. Това е единствения ефективен начин срещу тия мутри на прехода. Преди какво беше - заведат дело, влачат го 15 години, оня го спечели и си узакони дейността. Сега нека е обратното, тече разследване, тия в ареста пък нека да е пак 15 години.

А аз мисля, че най ефективния е няколко грама олово.

"Сините" и "герберите" неа ги бараме, викаш. "Наши" ора.