Москов даде НЗОК на прокурор заради 20 млн. лева

Бившият здравен министър Петър Москов подаде сигнал до прокуратурата срещу здравната каса.

Обратно в новината

Коментари - Москов даде НЗОК на прокурор заради 20 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е вече, че командващите в НЗОК са хора на БСП.

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, КАКВО ОБЩО Е ИМАЛА БСП С НЗОК ПРЕЗ М.НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ 2016 Г.! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ БЕШЕ ДО М.24.01.2017 Г., ЗДРАВЕН МИНИСТЪР БЕШЕ МОСКОВ, НА ЧИЕТО ПОДЧИНЕНИЕ БЕШЕ И НЗОК. АКО МОСКОВ СЕ ПРАВИ НА ЛУД ЗА ДА ПРИКРИЕ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ СИ, ДА ИЗПРЕВАРИ СЪБИТИЯТА ЗА ДА НЕ ГО СЪДЯТ ЗАЩОТО ТОВА СА ЗЛОУПОТРЕБИ ЗА 20 МИЛ. ЛЕВА И ВИЕ ЛИ СТЕ ЛУДИ, ЧЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ?

Атаките срещу Москов са заради спряно източване на касата от много ,,кранове"и ,,кранчета".Ето дойде уж служебния министър от ,,нашти"Семерджиев и парите потекоха към правилните ръчички! Ами ако се приеме закон и се разреши конкуренция със други здравни каси?

Много ви пречи на далаверите,че министър Москов иска да въведе ред в поликлиниките,болниците и най вече в НЗОК

ама просто не му се получава "въвеждането на ред"! И той сам го признава!

МАНГАЛИТЕ 30 ЧОВЕКА С ЕДНА ЛИЧНА КАРТА НА ЗДРАВНО ОСИГУРЕН МИНАВАТ ,МА НАЛИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП ТА ТРЯБВА БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ ДА ИМ ОСИГУРИ СЕМЕРДЖИЕВ

Шмърко Москов да си хваща куфарите и да си бие шута. Тази пръстова идентификация беше най - мръсния лобистки ход от години насам. Трябва да разследват хората натиснали за цялата тази простотия да се случи. Начело с Москов.

Този наркоман няма ли да си намери майстора най-накрая! Стига сте ни занимавали с тоя палячо....

Не може така , д-р Москов , в БГто трябва да се краде . Как така вие ще секвате далаверите на бялото съсловие . Веднага ви обявяват за ЛУД и за САПУН .

е платила 20 милиона без пациент да е удостоверил присъствието си с пръстов отпечатък, то това означава, че поредната реформа на Москов е пълен провал и той сам го признава, сезирайки прокуратурата! Защо беше въведена тази система след като е неработеща? Защо бяха платени едни пари? Защо Москов не е обвиняем за това харчене, а има нахалството да дава НЗОК на прокуратурата?

Какво нередно има, ако един министър е установил злоупотреби по времето на неговото министерстване, да се обърне към компетентните органи?

Ами най малкото че е блял или замитал докато е получавал пари за длъжността си...Неговото си е поредното забърсване на осран задник с някой друг...

деер

Аз предлагам Москов, екипът му и бордът на НЗОК да се самонастанят в СГЗ за един мандат от 4 години, като най-добрата профилактика срещу източването на НЗОК!!!! През тези 4 години прокурорите да поработят наспокойствие между кафе-паузите си....

НЗОК била независима институция? Още при миналото управление на ГЕРБ министър Дянков сложи край на това, като сложи ръка на парите на касата

А НЗОК що си затраяха?! А прокуратурата защо не реагира?! Въпросите са риторични, естествено - а отговорът им е простичък: Защото властите в България - изпълнителна, законодателна и съдебна - НЕ СА независими една от друга! Те са си избрали удобната симбиоза, на която пък в такова съчетание ѝ викат мафия!

Всъщност шефката по него време се надигна срещу това, обяви го по всички медии и я смениха.

МОСКОВ НА САПУН!

Бойко си защитава санирането, а Москов си защитава системата за пръстови отпечатъци! Иначе хората ще разберат, че и двете схеми са си чисти далавери, на бесни цени и почти без никаква полза от тях .....

Че прословутата болница в Панагюреще нали е на Москов и сие.

1 мо сков =мярка за вреден(крадлив,мо шеник)"министър"

КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА НАГЪЛ ДО БЕЗУМИЕ......

СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ В ПОЛИКЛИНИКАТА КАТО ТИ КАЖАТ ЧЕ НЯМА НАПРАВЛЕНИЯ ИДИ ДА ЦУНКАШ СЕМЕРДЖИЕВ (ПО НОВОТО КРИЛО НА ЧАСТНАТА МУ БОЛНИЦА)

Още не сте се събудили май защото вече няма лимит на направления след като москов светналия поглед се измете

Идиота няма как да стане нормален до края на живота си..Нагъл до дупка.. От къде накъде ще ме задължаваш да давам пръстов след като налагането му е безпрецедентно с ес и света???Предостатъчно оряза парите на болниците дето трябваше да платите за да оставиш над 80 милиона да се плащат от новия бюджет?? Този съвсем изби тъпомера с това си действие вярвайки си че като прави контра няма как да отговаря за кражбите си

Наистина ако има разходи ноември и декември м.г. то плащанията трябва да са направени през януари..! Моската сам си го начука!

Или доказва, че не е имал контрол над НЗОК, както си е по закон и противно на твърденията на НЗОК.

От НЗОК вместо да се правят на ощипана мома, по-добре да кажат дали обвиненията на г-н Москов са основателни или не. Ще ми се да вярва, че прокуратурата ще си свърши работата и ще има наказани -за безстопанственост или за клевета - това е без особено значение за мен.

Така е - НЗОК и здравето на хората в БГ не трябва да стават инструмент в нечистоплътни и мазни политически битки! НО, НЗОК, по-добре да проверят и как така разни кметове си позволяват да си правят ПР с нашите пари за здраве, пращайки цяло село на процедури например! И тези процедури, доколкото слушах сутринта, не са извършени по реда и закона, за който от НЗОК твърдят че спазват като "Отче наш"!;)

КАТА ГЛЕДАМ ВСИЧКИ МАНГАЛИ ПЛЮЯТ ПРОТИВ МОСКОВ И ПРЪСТОВИЯ ОТПЕЧАТЪК ИНАЧЕ КАК ЩЕ МИНАВАТ 30 ЧОВЕКА С КАРТАТА НА ЕДИН ОСИГУРЕН.КОМУНЕТАТ ПЪРВО ГЛЕДАТ ВЕРНИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ДА ПОДСИГУРЯТ.

ТОЯ ПО ПРИМЕРА НА ДЕБЕЛОСЕРКОТО ПОЧНА ДА НИ СЕ КАРА ПО ТЕЛЕВИЗОРА И ДА СЕ ДАВА НА ПРОКУРОР ЧЕ Е КРАЛ

Типично за т.нар. демократчета у нас - лъже и краде безобразно, а после вдига медиен шум, че друг го е направил ! Всички до един са нагаждачи - преди са били бивши неуспели комунисти, понастоящем се изживяват като демократи, а в бъдеще ще бъдат от дост или дпс ! Важното е да имат далавера !Повръща ми се от такива долни мижитурки като това кресливо недоразумение на снимката !

Бившия Министър на здравеопазването дава на съд НЗОК, която е била негова отговорност?! Браво, бе!

НЗОК е съвсем отделна институция от МЗ - поне по закон;) Въпросът е по-скоро защо всеки МОЖЕ да си позволи да употребява една или друга институция за нечистоплътни цели! И защо прокуратурата позволява това, при положение, че пак по закон, тя е абсолютно независима от останалите власти;))

ТОЯ АЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА.ЕЙ ТОЯ И НАЙ ГОЛЕМИЯ РЕЗИЛ.ЕЙ ТОЯ ЩЕ ИЗЯДЕ МНОГО ГЛАСОВЕ НА ТИЯ ДЕТО ГО НАПРАВИХА МИНИСТЪР.

Бравос,а що не му казахте това докато милият пушко беше министър.Чак сега ли се сетихте че сте институция?Странна каса,странно ръководство...