Прокурор Валентина Маджарова обсъди в Брюксел закриването на спецправосъдието в България

Ръководителят на Специализираната прокуратура проведе първа работна среща с Йерон Ленарс- координатор на ЕНП в Комисията LIBE към Европейския парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето и и на Прокопиев правителство закри спецправосъдието и ни освободи от наказателна отговорност. Също така ни върнаха 3 млрд лв, блокирани от спецсъда и КПКОНПИ, за което им се отблагодарихме подобаващо. А и Бобокови ми се обадиха да благодарят за протестите, които организирах 2020, след които нашите слуги взеха властта и ликвидираха спецправосъдието и неутрализираха прокуратурата, която ни беше яко погнала! Благодаря ви, тъпаци, задето гласувахте за моите хора, догодина пак ще ви спретна малко фейк-записи и 2-3 фотошопа... Останете си със здраве!

Преди Брюксел беше като друга планета за Прокуратурата. Сега Гешев ги праща да се жалват.

Премахването на специализираните СЪД и Прокуратура е в интерес на 3-5 олигарси!?!?!!! Нима толкова ниско се кланят "хардвардците"-чак да връзват и обувки се научиха!?!!! Излязоха продажни мекерета! Жалки плужеци!!!

А запазването им в интерес на колко олигаха е?

Тази само френския знае и то устно ...има удистоверение от участи на лингвистичен КУРс в Бордо Франция ....така се прави кариера ...смятайте на колко такива боклуци плащаме заплати ( не малки) и екскурзионни пътувания с нулев резултат

селска гербаджийска прокурорка се среща с евро-педал от ЕНП по покана на евро-педали от ГРОБ

Не говори така за майка си бе,синковец неблагодарен

Герберски калинки из Европата, дами и господа, шестват за наша срама

За невежите да обясня: СП означава самоебачка с педали По-модерният вариант на този уред е АСП, което означава автоматична самоебачка с педали. Затова госпожата е налудничаво заинтересована тези да не се закриват.

Какво има да обсъжда с господарите? Решенията са взети от нас!

за усвояване, затова е там!

Е, то така ще е Тъпите решения идват от местната интелигенция