Зам.-районен прокурор спипан с бракониерски улов

Заместник-районният прокурор на Кърджали Чавдар Чавдаров е бил заловен с над 40 кг риба и 50 метра мрежа, за които не е представил документи.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-районен прокурор спипан с бракониерски улов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво правим сега??? Извършитея е правоимащ и случая отива в Историята, нали???? Докато НАРОДА БЪЛГАРСКИ не почне такива да ги БЕСИ на място няма да се оправим... Правораздаватели??? Смотани мошенници сте вие... Ако беше ОБИКНОВЕН човек досега да е в затвора...нали... Гнусни плужеци!!!!! Затова сме в тая каша..

не му берете кахъра. милиардери са. връзки имат големи и ще се оправи. не му мислим лошото(не ги познаваме), но знаем, че от пиле и мляко имат всичко у дома. не знаем как стоят нещата, може и да е невинен, всички хващат риба в Студен кладенец, много се краде във всички сектори, като се започне от шивачките и се завърши до магазинери, и всичко-фирми, главни счетоводители, изпълнителни директори, В ТОАЛЕТНИТЕ ХОДЯТ ТАМ ОБЛИЧАТ БЛУЗИ, РИЗИ, КВОТО ИМ ПОПАДНЕ КРАДАТ, обличат И СЛЕД РАБОТА С ТЯХ НА ГЪРБА си тръгват, ДОМАКИН във фирма - ЕДНА МАНТА ТИ ДАВА, ДВЕ ИЗПИСВА, А сапуни, всички други принадлежности, ф-ра за 500, а закупено от 200 лева и 300 лева у джоба, много са, то Бойко трябва само затвори да строи, и кой ша работи, давай Бойко всички сме за затвора, аз не съм, ама като гледам дали и аз да не започна да крада хахаха не никога Бойко, спокойно спи хахахаоще внуци не сме видели не ни се ходи в Сливенският затвор, бати Бойко, the best

Глупаво е постъпил. Прокурорите,дипломатите и депутатите имат имунитет.Просто е трябвало да го размаха и да отпраши в горите Тилилейски,но да не ппави грешка и да се връща на местопроизшестието като алчна еврейка..

това не е хрилна мрежа! полицаите са некомпетентни! това му е бил живарника! а този улов не е наднормен а е от десетдневният му риболовен излет! или поне адвоката такива ще ги плещи, ако изобщо допре до там работата!

Човек, който нарушава закона, не може да следи за неговото прилагане. Няма мои, няма тови хора. Ако искаме да направим някаква държава от България

Късно е чадо... вече сме прогнило корито...потъваме...

Цацаров, сега ти си на ход! Ще търпиш ли човек нарушаващ закона , който като твой подчинен е длъжен да обвинява престъпниците, още в гилдията на прокурорите? А да видим какво ще се случи? Гарван, гарвану ще извади ли око?

И ловец е и рибар е. На закона мамата е..л е.

ква мафия сме. питайте златка сиджито. тя е приятелка с тях. кво да ги мислим. те са много заможни. ще стане адвокат и пак ще е добре, да му мислим ние дето едвам свързваме и при соца и след соца двата края. пари при пари отиват. варнески свободен университет. а какво като си учил в СУ,право, а нямаш връзки, без връзки в БГ за никакъв чеп не ставаш, каква мафия, че си живееш животеца по зле и от животинките. Човек гол се ражда, живее и гол умира. Чок селям и гюле гюле аркадашлари

Мафията атакува неудобните борци с престъпността!

Сорос атакува българската независима съдебна система!

Sm3hurk0

Каква е таз стара новина ? .. и бил в отпуск да миналата година.... Нещо не вдявам....

Sm3hurk0

"Прокурорът е в отпуск по болест от 20 октомври 2016 г. "

От тогава е в отпуск - до сега!

Да му прости човек ако е някой бедняк, ама не е. Тати голям човек, той също, каката в м-вото, мама мед.сестра, а и животински бизнес, ама и не всеки става за там, както казва жал ми е за животинчетата много слабички, светът е малък и чао. Живи и здрави на всички ви по целият свят. Мир у нас, Мир по света ! каките само това говорят, имат, ама не крадат, а работят яко, макар че лошо се говори . Алоо каки, ще ходим ли на Банкя и умната, очакваме ви или моят на 40 иде Каргови!

Още ли не е обяснил как е жертва на заговор и активно мероприятие?

Бракониерският улов на риба подлежи само на административна санкция по ЗРА...тоест присъди за това няма.И ако в колата е нямало лодка,отговора ще бъде-видях мрежата,въженцето беше вързано за ей онова храстче и я издърпах и тръгнах да я предам на местното звено на ИАРА.Иначе 40 кила морунаж,акъл не ми побира какво е щял да ги прави.Тая гад освен да я изпечеш на ламарина докато е прясна,за друго не става.Ма добре е -полицаите,прокурорите и съдиите са почти навсякъде дупе и гащи с бракониерите и често инспекторите от ИАРА излизат с пръст в уста след съдебните заседания.

6 месеца отпуск по болест,платен 100%и то не на мин. заплата,явно заработва и допълнително,е построили са комунизъма тая каста да знаете !!!

УВОЛНЕНИЕ ! КАКВО Е ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ? ОТПУСК ПО БОЛЕСТ И ХОДИ ЗА РИБА ? УВОЛНЕНИЕ !!!

Статията е от 2015 година! ..."7400 лв. глоба за баба, ловила риба от глад"...

И аз си го спомням това - разкатаха женицата за 1 кило риба, с която искаше да нахрани себе си и сина си инвалид! Срам ме е вече... от мене си ме е срам, че продължаваме да търпим гаргарата, която си правят с нас!

Тоя, така както е дърпал мрежата с тази риба, могло ли е случайно от храстите някой ловец, по погрешка де, не нарочно, да го помисли за прасе и...., и да го излекува набърже?

Предлагам прокурорите да се дадат на бракониер :) може и цяла ловна дружинка от бракониери

Преди около година или две, съдии ловни и прокуратура бяха налазили една възрастна жена, че била хванала няколко риби, без да има риболовен билет! Гладували хората, и жената бе намерила някакво спасение в улова.... -Та въпроса ми е... А сега какво?

Айде бе, какво! Все едно не помниш какво се случи с оная съдийка, дето я съдеха за подкуп. Потупване по рамото и условна, защото е висок професионалист и това му е първо такова провинение!

На тоя са му скроили капата!

Може и така да е. Особено ако няма глава за капата...

"разпоредил дисциплинарна проверка".....Каква проверка бе???? Хванат на местопрестъплението и то отпуска по болест - УВОЛНЕНИЕ НА МОМЕНТА. Мен ако ме хване шефа да крада от завода ще ме изгони с ритници...А този престъпник - ПРОВЕРКА.....А СТИГА БЕ. ЦАЦАРОООВ СТЕГНИ СИ ХОРАТА ЕЙ.

ако вземете да описвате всеки ден кой управник кво крал днес, то други новини нямя да има! За 30 кила риба се и 1 кремче се хванали! Те изнесоха родината, изкрадоха СТОТИЦИ МИЛИАРДИ...

то това си е нормалното всекидневие, като крадлата от варшавското летище... Въпросът е чий пешкир са настъпили, та са ги осветлили....

Ееее! Моного лоши хора бееее! Човека голяма фамилия храни, за това толкова много риба е наловил. Я вас да ви видя как се стои гладен с тези мизерни прокурорски и посолствени заплати. Колежката взела назаем за временно ползване едно нищо и никакво кремче и я изядоха с парцалите. Ми предава се по гените това чудо, като СПИН. Кой може лови римба а кой не може работи и балъшки плаща данъци. Айде чайшукарие и наздрафе!

всички чиновници, най-вече магистрати и данъчни обичат рибарлъка, все едно да пишат че са спипали бебе с незаконен биберон. някой е решил да извади човека от играта

вместо да са достойни и добре платени хора, ние имаме кокошкари в съда на всички нива , от БСП И ДС

как да се оправи една държава щом като прокурори крадат и дерибействат на воля! Съчетанието "прокурор - бракониер" е вече статистика, а не прецедент! Такива трябва да влизат в затвора директно, нооо - познайте! Гарван гарвану, око не вади!

Това си е редовна практика от ДЕСИТЕЛЕТИА ,в този раион .То 4иновниците,от министерството на правосадието,консумират само приасна риба,когато им омразне 4ервениат хаивер ...

Така е навсякъде- местните прокурори, съдии, полицейски и данъчни шефове, които уж са призвани да пазят закона, са най- големите нарушители. По- лоши са дори от обикновените бандити, защото са корумпирани и помагат на престъпниците. А тоя специално са го подложили колегите му заради лични вражди, иначе всичко щеше да остане покрито.

по добре да открадне 40 кила риба отколкото 40 милиона

А дали вече не е откраднал толкова ?!

по-добре. Кражбата си е кражба.

Не се оплаквайте и не се кахърете за тогова крадеца. Има и по-големи от него. НО най-страшното е, че тези дебили ги има и се развиват, защото избирателите, народа е опростял. Самите хора са дебили! Как тогава да изберат свястно същество!? Освен това такива не се предлагат :):):) Това е вид комунистически избори! Тогава им прдлагали един комуняга и те го избирали :) Днес, се предлагат няколко, ама все отрепки и народни дебили. Ха иди, и си избери!

Оставихте ли му две рибки да занесе вкъщи?

40 кг риба - че и много лаком тоя, не се задоволява като шефа си с цаца, бързо иска да направи гуша.

"Демокрацията е най-беззащитният режим, свободата е най-тежкото робство, защото трябва сам да се подчиниш на себе си, на собствените си принципи, на собствените си закони, на диктатурата на собствената си съвест; трябва да пазим демокрацията най-много от себе си, особено когато в ръцете ти е властта - затова той предлагаше депутатите, министрите, прокурорите, съдиите и прочие да имат само политически имунитет, т.е. да не бъдат подвеждани под отговорност за политическите си убеждения, но за всяко от общ характер икономическо или морално престъпление - за корупция, клевета или лъжа - да носят незабавна отговорност, като при това настояваше Наказателният кодекс да бъде променен: колкото по-високо в държавната йерархия се намира лицето, престъпило закона, толкова по-строга да е присъдата му (ако общински чиновник за рушвет получава присъда от 3 години, министърът за същия размер рушвет да получи 12 години); освен това всеки държавен чиновник, при встъпване в длъжност, да декларира имотното си състояние и наличните си пари и ако при изтичане на мандата му се окаже, че притежава повече, разликата да се третира като кражба, извършена чрез злоупотреба с властта. Спомнете си - пишеше той - какво казва Левски: Ако някой използва служебната си власт за лична изгода - да се накаже със смърт!" - това е цитат от една Българска книга, написана от Български писател.

в тази държава вече книги не четат!

Престъпник на висок пост трябва да обвинява себеподобните си. Гарван гарвана око не вади! БГ действителност. Накъдето да погледнеш все е същото!

Цацата се вмирисва откъм главата! ... и рибата също , та дори и рибетата да са по дребни!

Рибата и мрежата са били иззети - а колата?

4 месеца му плащаме на тоя болнавия да си ходи за риба, да разпъва мрежи и да бракониерства. Евала, аферим, машала, конграчулейшън.

Luna0102

Математическа задача 18 клас в предучилищна: Човек е болен от 20 октомври 2016 в задачката се пита - от пърхут ли страда съседката на майка му или на кучето му е поникнала гърбица?!

тоя толкоз ли е смотан - да си плати там, да си пусне връзките... да не вземете него да го изтипосате по ТВ, да ми се кара и да ми обяснява, че тва е нелеп инцидент..../

Този разбойник ще го вкарат ли в пандела ? По-вероятно е да продължи да раздава правосъдие - това е милата ни съдебна система състояща се от скопени морално негодници !!!

разсъждавам -толкова много кг риба, улов до ОЦК - т.е. отровена - това е било за продажба... Това са управниците - един краде риба, друг - одеколончета, трети кара пиян, изобщо - слободия!

Болен, болен риба лови от глад да не умре човечеца- прокурор. С кеф ще емигрирам от тази държавица, взех да се гнуся.

.... на толкова хорица съсипсхте живота от бездействие и политически поръчки, дано те вкарат в пандиза, ама ти си хлъзгав.....

Щом прокурор няма страх и респект от закона...

Звучи като виц, но на мен хич не ми е смешно. В каква държава живеем, че най-големите боклуци раздават правосъдие и ни четат морал.

Ей кви хора сте, човека болен излязъл да се поразходи, чист въздух да подиша, и така сред природата се озовал до язовира, а там ... какво да види мрежа, влязъл, извадил я и тръгнал да се Самосезира, как да пусне рибата, нали е веществено доказателство и Хоп на пътя, некви хора го спрели, а той бърза да изпълни обществения си дълг, мани друго ми и в полицията го карат да дава обяснения, а той е сърдечно болен и более за майка България Невивен и Огорчен!!!

истински образец на БГ държавник...

та давай бракониерите на прокурор!

бих дал прокурорите на бракониер :)

...ама не с мрежа, а да е с чифте за глигани поне;))

"морунаж"??!!

Явно немаш общо с тия работи

Рибата е морунаШ и няма нищо общо с амбреаЖ.

СОРИ. Накрая требе да е Ш