Понижиха прокурор, помагал на осъдена за измами врачка

Прокурорът от Върховната административна прокуратура Тодор Мерджанов беше понижен в длъжност за 6 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Понижиха прокурор, помагал на осъдена за измами врачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прокурор Мерджанов беше подведен по анонимен сигнал.Защо не пишат какви консултации е давал.Това е да се каже ,че е убил чевек без да се знае кой е човека къде и как е станало.Явно е ,че с него се разчистватнеудобните .

човек, неколкократно доказал, че не е за прокурор. Това показва, че повечето от членовете на ВСС са за изгонване, и те са като него, прикриват го, защото и той ги прикрива.

А не би ли трябвали въпросното човече да бъде в зандана? ДрОгаре, не си мислете, че на следващия Народен съд ще ви се размине!!!

Да ти пикая на съдебната система!

Тц Трябва да се уволни и да му се забрани повече да упражнява тази профия. Щото за 6 месеца - бълха го ухапала - тъкмо ще иде на моренце и като се върне, продължава по старому

"Проверката срещу магистрата започнала след сигнал..." от по горе, но кой е подал сигнала защото това е важно дали е анонимен сигнал

кой е казал че прокурор няма право да ибье престъпница ?

ТОВА Е СЪД В БЛГАРИЯ ТАЯ СИ Е ЗА ЗАТВОРА, О АДВОКАТИ, ПРОКОРОРИ Е СА С МАФИЯТА И СА МРЪСНО КОМРОМРАНИ И КАКВО НАРОДА ДА ОЧАКВА! Прокурорът от Върховната административна прокуратура Тодор Мерджанов беше понижен в длъжност за 6 месеца.

Гарван гарвано око .... Да, трябвало е да бъде уволнен.

Това си е класическо престъпление по служба . Реален пандиз без право да упражнява юридическа професия до живот . Конфискуване на незаконно придобитото , по презумция няма магистрал , който да може да докаже и 10% от имането си . Всичко е плод на грабежи и корупция . А какво стана с лозьо панов и гаджето му от сас - топалов ?!!!! Колко още сигнала трябва да се получат в всс , за да се размърдат дебилните льольовци срещу явните престъпления на дружинката ?!!! Тия явно от реформи не разбират , ама ако запеят автомаичните и многозарядните , дали няма да се освестят......

Ванга що не я вкараха в затвора че зимаше пари от хората да говорела с умрелите и да познавала в бъдещето

Защото го можеше! Тя не мамеше хората, а им казваше истината такава каквато я "виждаше".

съучастник в измами от години и истинският престъпник е Прокурор! и не само, че няма да бъде пратен да гние при другите боклуци в панделата но и след някой друг месец пак ще е на служба.. но пък, "дисциплинарният състав" - нова думичка за безмозъчният електорат, да си обяснява нещата... нищо, че това не е никакъв "дисциплинарен състав", а свинете му колеги, които повече от очевадно са същите боклуци като него.

врачката им е направила магия да не го уволняват

деер

Ето , това е България!! Демократична България! Сега чакам, ЕС и НАТО да бомбандира домовете на всички гласували!!! Но , нали , именно НАТО и ЕС иска в България да цари анархия?!?! Чакам да спрат еврофондовете..., но няма, планът е вече в действие за закриването на България! Колко точно проститутки има в България? Около 7 млн.......

Няма нищо общо с демокрацията това, а с комунделския манталитет и гнусните комундели!

деер

Къде ги видя комунистите? Кой се беше загрижил за правата на хомосексуалистите? За правата им да си демонстрират сексуалната ориентация? Аз разбирам, да са ги напъхали в газови камери и да протестират, но не съм видял някой да ги подтиска. Тук чиновник помага на престъпники и ще гожалим и ще проявяваме толерантност, като нито един демократичен посланик не е протестирал в защита на правата на потърпевшите, нали? Някой да е протестирал, за изпита в УНСС? Те случайно на каква хранилка са? На държавна, нали? Имат държавна акредитация и раздават оценки ей така! Кой протестира? Кой?

Прокурорите получават заплата от нашите данъци. Питам: Г-н Главен Прокурор и членове на ВСС, трябва ли понижения прокурор да върне/с или без лихви/сумите, които е получил като заплати за перода, когато е работел за врачката и мафиота???

какво наказание, дай боже всеки му. КАКВИ ХОРА РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ ВМЕСТО ДА ГО ЛИШАТ ОТ ПРАВА МУ НАЛАГАТ ПОНИЖЕНИЕ

мислите ли че за 6 месеца ще му дойде акъла съмнявам се

Каква подла врачка само? Знаела че ще понижат човека в длъжност и че ще му съсипе кариерата и въпреки всичко не го е предупредила...ха..ха.ха

Бахмаамо и държава!Бахмааамо цирк,пардон -съд! Бахмаамо и прокуратура! И тези ще "обвиняват"и ще "правораздават"!?

Най-корумпираната институция в България ,постоянно се доказва , СЪД. СИСТЕМА .

В момента при Ризова Тодоров ще се задави от слюнки и от безсилна злоба срещу Радев.Браво г-н Президент. Правилно ги натирихте,доказаните корупционери Цецо и Баце(6-те ап."ти си ги избра","ало Ваньо"),това е само върха на айсберга.Плачат ,плачат герберистите за роско-послушанко.Е,няма как Баце това не ти е плазмодия.

Какво ''понижение'' , няма ли затвори в Бг?

Горканчо! Какво страшно наказание! Интересно какво ли трябва да направи за да го уволнят? Да стане масов убиец?

Алоооо!Тоз който трябва да гони престъпниците им помага,а те го понижили!?!Това да не ви е бащиния?!?Родил се прокурор -цял живот прокурор!Докато длъжностни лица не лежат ефективно -няма да се оправим!

Понижили го, завалията. Дори може закачливо да са го смъмрили. А в недемократичен Китай щеше да посети стадиона, ама не да гледа спортно събитие...

забавни са тези хора. Такива човешки страсти и контрасти само в Прокуратурата може да има. И в някой латино-сериал, но там няма да е толкова убедително.