Прокурор Гешев: Адвокатите по делото ”КТБ” го политизират

Прокурорът по делото "КТБ" Иван Гешев обвини адвокатите на основния подсъдим Цветан Василев, че защитната им стратегия е да му придадат политически оттенък.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор Гешев: Адвокатите по делото ”КТБ” го политизират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може пък да сме чели списъци на фирми и офшорки облажили се с чудесни необезпечени кредити от КТБ? Видели сме при кого са отишли парите. Има политици, агенти, мениджъри. И този притежаван клакьор казва че се политизирало делото. А какво да прави Ц.Василев, да се самоубива като онзи Росен ли?

АХ ТЕЗИ АДВОКАТИ ГАДОВЕ....пратихме им сценария за делото,но те не искат да си научат репликите....ГАДОВЕ!!

Иван Гешев: Пеевски не е извършил престъпления в КТБ, Путин и Обама също Когато сложиш Пеевски редом с Путин и Обама....явно доста му се е издигнал в очите :D :D

Ами логично, заради това падна Орешарски, който най-малко беше виновен за КТБ.. Като се сетим кой се облажи и по чие време КТБ се разви до най-голямата банка с най-много държавни капитали, лесно можем да направим извода кой организира фалита. Хем се върна на власт, хем изчезнаха едни пари, дето всъщност вече ги е нямало.

Пак се почва като при Пирин...хората политизирали концесията на Пирин,сега политизирали КТБ...КАТО ВИНОВНИЦИТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА КАКЪВ ДА Е СКАНДАЛА? ЦЪРКОВЕН?

УжасТно си прав!

Ако успеят да политизират значи са по- добри от вас и ще го доказват а вие сте лапачи на финанси - и ви хранил и данъците ви плащаме . КАкво иска прокуратура -да казват дааа ние сме виновни - ако не успеете значи сте некадърни

А, Гешев, адвокатите политизирали, значи, делото за КТБ?;)) А какво направи прокуратурата през 2014-а спомняш ли си или този спомен си го изтрил, щото е срамен за "обвинението"?! А за "защитения ви свидетел" Лазов излязоха толкова материали и нелицеприятни факти, че по-добре да не ни занимаваш с него!

какво дело КТБ?? така или иначе КГБ продължава да си действа без проблем сменя фирмите понякога може би

Това ли измислихте за толкоз време "разследване" на фалита на КТБ?Било политизаране!-ами нали точно политиците са главни действащи лица!Нали така наречената ни ДЪРЖАВА вече толкова години преход ни баламосва.Какво направиха политиците с държавата ни?Стига поредния глашатай ни баламосва!

Ми то сегашната политика си е жив грабеж , заеми....,и умрели коне.....коне/народ---каква разлика.....

Затова на ктб по меилите вървят цяла сутрин имате разкрита сметка аиде вирус пак нито ползвам ктб нито ме интересува ктб ловеч спят дидо де си

Прокурор Гешев: Адвокатите по делото КТБ го политизират Не, бе, политиците "нямат" никакво отношение към фалита на КТБ... КТБ вече влезе в книгите: "Държавата КТБ" Сериалът обаче продължава. Финалът трябва да се увенчае с нова книга "Политици влязоха в затвора заради най-голямата финансова измама в историята на България" Заради режисирания фалит на КТБ набутаха държавата с 16 млрд. лв. външен дълг...

Делото "КТБ" е дело с предизвестен край. Колкото осъдиха някой за грабежа на банките 96-97 год. толково ще осъдят някои и за този . Поредната правно-политическа "димка" за пред гражадните. Поредната серия от постановката "Грабеж" на политическия театър! А основната цел реално е "Замитане на следите"! Гответе се за следващия грабеж!! Изобщо ако трябва да се характеризира с 1 дума политическата с-ма в България е Грабеж!

Драги г-н Гешев, в малка България няма скрито-покрито ! Всичко се знае и всичко може да се разкрие. И как са източени 2,5 млрд и в кои банки са отишли и от кои офшорни фирми или в съдействие с тях !! Друг е въпросът дали някой иска да го знае и изнесе на светло, а още повече и да го санкционира !!

Някой си Иван Гешев обвини адвокатите и тежко наруши чл. 29, ал. 1 от Закона за адвокатурата. Тя предвижда, че "пред съда, органите на досъдебното производство, административните органи и други служби в страната адвокатът или адвокатът от Европейския съюз е приравнен със съдията по отношение на дължимото му уважение и му се дължи съдействие като на съдия".