Прокуратурата възложи на ДАНС проверка по скандала с кода на машините

Обвинението се самосезира по твърденията на БСП за манипулиране на изборите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е скрит дълбоко в сифилистичната гнила путка на Курнелия

Игра срещу президента с пп, Разбута кинтекс, и сопот Направи черни пари Гласува срещу референдума и за субсидиите Прецака маса народ от своите И то благодарение на глигана гечев Долна и мръсна гад Биволица, с миризлива консерва копърка между краката

Код "парапет" също има своя смисъл, ха ха

Големият проблем с тъпите копелета е в това, че са твърде тъпи, за да могат да повярват, че съществува възможност да си малко по-умен.

така ще ви кодиран с два шута е главата...

Киро Улавия е със сериозни психически отклонения, видими са от далеко.

Абе запрещете го този малоумния Киро и го откарайте дълбоко в планинста в некой психо санаториум.

"Това, което казах, е, че ние сме готови да подкрепим одит от експерти на кода преди изборите, след изборите, за да получат сигурност и да махнат своето съмнение от машините. След това г-н Свиленски, според мен, използва лъжа"..... този малоумник е тотал щета... абсолютно куку

Селската фиба си хапе ташаците от яд.... Не са и гласували доверие за кодовете, мръсницата долна. Скапана комунистка . 6 на 35 с две развалени копърки Червърто глава мъстия

На всички невежи и идиоти да напомня: Въпросният код се пази в ЦИК! Където са ГЕРБ, ДПС, БСП,… И където ПП НЯМА ПРЕСТАВИТЕЛ, кретени! Така че те с мутрата си Гешев трябва да се саморазследват. И ако твърдят, че има измами с машинното гласуване, те всъщност се самообвиняват и правят признание:)

Глям смях, всички знаем, че в Бг проверките само започват но никога не завършват. И така, няма осъдени, няма поставени зад решетките няма отнето имущество.

Оставаше да дадат кодовете на БСП и в кърпа им са вързани 99%. :)

Браво Гешев,най-после се задейства след незаконното арестуване на Борисов,след антиконституционните действия и лъжи на Киро Простото.

Борисов много отдавна трябваше да и в затвора… Стефан Гамизов: Живеем в българска шизофренична реалност в която диктатурата в Москва управлява служебното правителство, а то и президентството провалят задкулисно с ГЕРБ и ДПС всеки опит за правителство според конституцията.

Това е желание да се създаде една огромна конспирация, на която много хора да повярват. Кодът се пази в ЦИК. Единствено там го притежават. Ако предположим, че по някакъв начин, някой се сдобие с кода, той ще бъде абсолютно безполезен, защото преди всички избори се преминава през процес по персонализиране на машините. На всяка се слага модифициран код, който съдържа бюлетината. Той се криптира, за да се гарантира, че не може да бъде променен“.

Тези паразити толково много време губят с някакъв изборен кодекс като че ли от изборите нещо зависи. Нали ако от изборите нещо зависи щяха да ги забранят.

И с право. 80те% ще спечелят и управляват вовеки.

Всичко опира до ЕДНА СТОЙНОСТ, но ОБРАБОТКАТА НЕ Е само в кода. МОЖЕ И ДИРЕКТНО, В БАЗАТА ДАННИ, да се промени съответната стойност-чисто, елегантно и следа няма! Въпросът е: КОЙ ВЗЕ ПАРИТЕ ЗА ДА КОРИГИРА ДАННИТЕ..,?!¡!

Аз!

"Хората, а не машините правят измами. Повече от 25г. се занимавам с компютри и софтуер това с кодовете, че ги държи някой е пълно малоумие." Тогава как си обясняваш думите на Просто Киро пред една дузина социалисти в Народното събрание: "Оттеглете хартиените бюлетини и на вас също ще ви дам кодовете на машините" ???

ПП са фалшифицирали изборите и така взеха 20%. Те са вътрешни със Сиела. И сега пак искат да фалшифицират с кодовете на машинките.

Да не се окаже обаче, че 20% са манипулирани за ГРЕП! Знаем всички с какви методи си служат те!

Защо бе, Кирчо и Кокорчо, счупихте държавата, като организирахте преврат и манипулирахте машинките на Мадуро? На всичкото отгоре по цял ден обиждате и нападате ГЕРБ, после искате подкрепа. Маймуни мръсни вие колко сте нагли и алчни. Не ви стигнаха 9 милиарди лева откраднати за 9 дни с ортаците от ДБ и БСП.

Кирил е велик лъжец и измамник. Повече от ясно е, че резултатите са манипулирани. Възраждане например също гласуваха против хартиените бюлетини, но сравнете тяхната реакция с тази на Кирил и на ококорения.

Чак пък велик лъжец, Киро е по-скоро нагъл и брутален лъжец. Този нито конструкцията уважава, нито законите, но се натиска да управлява и разпределя баницата...

Ако демокрацията ни виси на мадурите на Кики и Коко, пикаем ти на демокрацията!

Защо бе Толупе свалихте редовно правителство, като внасяш вот на недоверие трябва да поемеш отговорност сега. На всичкото отгоре по цял ден Тома Биков, Горанов, Добрев и другите обиждате и нападате ПП и ДБ, после искате подкрепа. Маймуни мръсни вие колко сте нагли и алчни. Не ви стигнаха 12 г кражби с ортаците от ДПС.   

Абе Мутробойко, нали спечели изборите, нали си уж първа сила ? Айде сега да видим как съставяш правителство и не учи другите какво да правят. Заедно с Възраждане и ДПС свали правителството, сега ще си правиш правителство с тях и с хората на Радев , защото с тях сте един дол дренки. И недей да плашиш гаргите с нови избори. Приличаш на истерична лелка от пазара , на която някой клиент е е казал , че предлага боклучава стока.

Историята ще запомни - Радев, заедно с ПП, ДБ и БСП счупиха държавата. Сега да си понесат последствията.

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и умрялото ИТН свалиха предното добре работещо правителство! Сега защо упорстват и не се вземат? Или не могат да се разберат кой да бъде булката?

Кара Баир е булката, а младоженеца вероятно Баце. Само да се разберат за чииза.

Една година безогледно крадене и източване на Държавата от Шайката на Просто Киро...

Историята ще запомни - ГЕРБ заедно с ДПС и Възраждане свалиха РЕДОВНОТО правителство на Р БЪЛГАРИЯ. Сега да направят свое или да си понесат последствията.

Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ го свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.

ИТН свали правителството, а не ГЕРБ какви са тези лъжи и манипулации.

Герберастите свалиха правителството и сега от сутрин до вечер пак ПП им виновни. Абе вие сте за освидетелстване.

Продължаваме Промяната паднаха заради лабораторията за 'плодове и зеленчуци' на КПП Капитан Андреево - все пак от там минава дрогата за ЕС. Има за Таки, за Боко, за Маджо, за Шиши и т.н.   

12 години безогледно краде и източване на Държавата от Шайката на Про стия, няма как да се оправи за 6 месеца.

Кога?

Е , нали точно вие герберите ревете как Промяната ви свалила от власт. Истината е, че те си спечелиха Редовните парламентарни избори, а вие с ДПС ги свалихте, защото ви затвориха кранчетата.

Голям страх тресе кочината герб-дпс! Хартиените манипулации явно са им последната надежда някога да се върнат на власт, затова са се хванали за тях като удавник за сламка. Следващият път коалиция герб-дпс! вън от парламента!

Много скоро при бай Ставри.

Ако демокрацията ни виси на мадурите на Борисов и Доган, ПИКкаем ти на демокрацията

Амуджите от гетата не излязоха да гласуват, защото не им бяха дадени пари, а пари им се даваха, в предишни избори, от БСП, ДПС и ГЕРБ. Този път Иван Демерджиев не им даде тази възможност, на Бойко Методиев Борисов и на Ахмед Доган!

Много е лошо да си тръгнеш от политиката с обърнат хастар.

Ли има още олигофрени, които не са разбрали, що за мошеници, крадци и лъжци са “Пълен Провал”?!

Отново ромите на ГЕРБ и турците на ДПС ще ви определят съдбата. За 50 лв и 4 кебапчета. Щото е инфлация все пак

С бюлетините Герб може и пълно мнозинство да си докарат. Ако малко не им достигне, ДПС ще са втори и ето ти правителство. Нинова и тя се изложи, като подкрепи това решение, явно на БСП им липсват гласовете от махалите, както беше преди.

На следващите избори с хартиените дали някак случайно рязко няма уж да се е повишила избирателната активност. Особено в махалите, турско говорящите, малките градчета и села. И да се вдигне процента само на ГЕРБ, ДПС и БСП.

Е то вчера една кокошка от ГЕРБ направо си каза, че машините създавали затруднения за една определена група хора... Ясно е, че борбата е за ромските гласове.

Ама всички казвате, че машините се подправят лесна, а колко още доказателства и години са ви нужни, да видите, че в България и с хартиените е така?! Готови попълнени бюлетини, подправени, фалшиви, фалшиви протоколи, мъртви души. Да не забравим и "грамотните българи", на които им е наредено само коя цифра да задраскат.

Аз не виждам нормален човек, който ще иска да гласува пак с хартия: бавно, несигурно. Все едно не си гласувал, защото някой драсне една чертичка и в кошчето. Освен това, забравят, че при последното гласуване с хартия, изключително трудно намериха хора за комисиите. Сега ще бъде още голям провал, защото просто няма хора да стоят по цяла нощ за 50 лева.

Трябва да се приеме закон да могат да гласуват само грамотни, българи и такива, които плащат данъци. Аз не искам неграмотни роми да определят съдбата и тази на децата ми, "фъргайки" за ГЕРБ и ДПС.

До малоумниците,които вярват в простотията за кода. 1.гласуваш и преглеждаш внимателно разписката. 2.пускаш я в урната 3.комисията брои разписките и ги сравнява с разпечатката от машините накрая на деня. 4.Ако има разлика коригира и записва в протокола. 5Ако има манипулация тя е главно от СИК. Затова партиите трябва да следят броенето и попълването на протокола. На последните местни избори 460000 невалидни бюлетини,но за това май не е виновен Киро,а актива на гроб и ДуПеСе.

върнаха хартиите за да може и най неграмотните които не могат две копчета да натиснат да дадат гласове

Ако машинният вот можеше да бъде манипулиран, то Герб и ДПС първи щяха да го въведат.

Да не забравяме само, че именно благодарение на "машините на Мадуро" ГЕРБ спечелиха последните избори.

Борисов купи машините в края на мандата си и дори наскоро го потвърди публично. Сега очаквам не само герберастките тро лове, а и Десислава Атанасова да спре да нарича машините "мадуровки" и да започне правилно да ги нарича "борисовки"!

Машината е безпристрастна. Друго си е бюлетината, драскаш, поправяш, унищожаваш докато докараш искания резултат. Пък и което не може да се оправи се наглася с протоколите.

На всички е ясно защо не искат хартиената бюлетина. Защото през годините се доказа как се манипулират, фалшифицират и бюлетини и протоколи, подменят се и се броят грешно. Но от ГЕРБ и ДПС така по-лесно ще си контролират неграмотните си избиратели, на които са платили да задраскат правилното квадратче. А те са неграмотни, не могат да четат и пишат, а даже и да говорят български и затова машината ги затрудняваше. Махалите и рейсовете от юга ще са най-активни. Елементарно и доказано във времето е

Не може да ме убедите че не мамите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!