Прокуратурата удължава проверката по случая "Ало, Банов съм"

Вицепремиерът Томислав Дончев е предоставил нови материали по случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големият талант на режима на пожарникаря е, с всеки следващ скандал да потулва предишния скандал.

Това трябва да е нов случай „БановА”

Малобройни привърженици на фалиралия цирк "герб"! Очаквайте скоро следващия скандал, който ще засенчи всички останали и ще се размирише като войнишка партенка над целия Балкански полуостров, и над всички останали полуострови!

Сега, да внесем малко яснота, че хептен се обърках. За Десислава Банова - Плевнелиева ли става въпрос или за министъра на културата Боил Банов. Че, като чета пише Банова на няколко места. И тя ли започна вече да се меша в държавата, какво ли? Абе направо ме объркахте яко.

Абе редакторче ЗАСПАЛО кое е правилното "Ало Банов съм" или "Ало БановА съм" ????!!!!!!!

И накрая кът излей едно голямо НИЩО Лудата подлудява България

банова????? за какво точно става въпрос..за банова ли, за банов ли, или за йнчева

Е, това си е нов скандал! Плевнелийката ли е звъняла? На кой бе хохохохохоохох! Ааааааало Роската съм...

Абе тва е за сношния мач...май

Много приказки, резултат нулев!

Жалка държава, тъпо управление!

Тая проверка ще се точи като оная за Московски. След 3 месеца ще излязат с резултат че спират защото не са намерили виновният извършител направил записа

Ти си го избра!

Всеки чу с ушите си записа на "ало банов съм". Колкото и поръчковата цацаратура да бави и протака нещата, за непредубедения българин лъсна в целия му блясък корумпето банов какви ги е вършил. Това е моделът на управление на гробария...

Срокът на проверката ще се удължава до събирането на достатъчно данни за прекратяването на преписката. Нищо по-различно от случая с Московски и Горанов.

Да, всички чухме с ушите си и записа "Ало, Ваньо", и записа от Банкя, но какво от това. НИ-ЩО!!!!

Кочина, не държава!

Недей, бе, Руми, се напъва излишно;) "резултатът от проверката" ще е като при Владко, Ивайло, Делянчо и т.н....

Що ни занимавате с глупости, като на всички е ясно, че заключението на прокуратурата ще бъде за липса на престъпление ?

Както заключението за конфликт на интереси при Горанов го изкараха в петъка, преди три почивни дни и две знакови посещенеия, знаейки че само за тях ще се пише и говори и темата с апартамента ще изтече по каналния ред, така и за Банов ще изчакат подходящ момент, та щетите за Герп да са минимални преди изборите. Иначе "за какво си го избра"?

Айдук до айдука , мила моя майно льо ....

''Ало Тнов , ало Банов , ало САЩ" ???

Само Кьовеши ще ви оправи! За това страхът ви е огромен и гласувахте срещу нея!Скапна държава сме! Но ще дойде Видов ден и всеки ще си намери подходящата килия в Софийския централен затвор!

Искаш да кажеш Виденов ден...нъл тъй

Когато се търси скандал за да се отвлече вниманието от явно престапление-пране на пари, естествено е накрая да остани само скандала !-Тях ги оправдават а МилиЙончева не!!?

ГЕРБ замита случая, това е ясно. Ясно е и какво се е случило. Имаме уши и чухме как министър дава акъли на частна фирма как да завлече бюджета с 700 000 лева. В нормална държава правителството отдавна да е подало оставка, а министърчето вече да е в затвора. Но България не е нормална държава, а територия управлявана от мафията.

Съдът казва, че фирмата няма да плаща, на две инстанции ти ми говориш за оставка. Твоите уши повече ли са от българския съд?

Още след "Ало, Танов..." ГЕРБ и Тиквун трябваше да са приключени. Министър-председател дава заповед за извеждане на полицията от местопрестъплението. Това и в Нигерия щеше да доведе до оставка и съд, но не и в Тикваленд. И нямаше протести, нямаше "млади и красиви"... нищо нямаше. Българите сме робски, тъп народ. Болно ми е да го пиша, но истината си е истина.

Горанов живеел в...оставка! Червени сънища.

Горанов трябваше да подаде оставка. Няма червени, няма зелени. Когато нарушаваш закона или си в явна зависимост, нямаш право да заемаш пост в правителството. Да не говорим, че Горанов отдавна е компрометиран, още след като го снимаха да си пие кафето с Пеевски.

България бе една от първите която гласува в ЕП за европейска прокоратура?

Схемата по която е работил Банов масово навлезе още през есента на 1990 - 1991 год. Това е една от най-баналните схеми за източване на бюджетни пари. Строителите, след това и лекарите, а сега и министрите се възползват от нея. Но като схема не е особено прецизна и е най-лесна за установяване и доказване, а за ползващите може да се каже, че са без особено въображение и не се отличават с интелект поне на средно ниво. Защото рафинираните играчи ползват вече схеми пред които прокуратурата е безсилна, безсилни са и Сметната палата и АДФИ. И в ,,органите" вече се налага да има умни и образовани кадри за да се справят с икономическата престъпност на белите якички.

Съда казва защото казуса е различен. Но това и ти и Цветанов не можете да го разберете. Тук проблема е в договорката да се съставят фалшиви документи за да се завлече държавата. А решението на съда (едва ли си го чел), е на база именно тези фалшиви документи. Така освен злоупотребата причинила вреда за сума с особено големи размери се отива и на злоупотреба със служебно положение, при което съвместно с техници и с надзора се съставят фалшиви документи за измама - т.е. престъпленията са повече от едно и са извършени от вече сформирана ОПГ. Нещата отиват към от 5 до 15, ако разбира се прокуратурата не покрие случая!

ма що са бавите, бе джанъм.. Ма имате готово решение.. Само един копи пейст ви требе: 10 декември 2012-та " Минчо Спасов вика, че прокуратурата е отказала да образува дело по случая „Мишо Бирата”, за който той я сезира лятоска. Основният аргумент на СГП бил, че туй, дето ПРЕМИЕРЪТ ПРИЗНАЛ, че е казал въпросните думи, "изразява самокритичност към определено поведение", а това не е "доказателство по смисъла на НПК". Егати двусмисления НПК… Ех, Брюкселе, Брюкселе… Ако знаеш какви лайна са в българската съдебна система, ката ден ще пишеш доклади… Не че като пишеш, голям келепир, де…" Колко му е да привикате Банов, да му кажете да си признае, а вие да го преперете с Ариела - самокритичност към определено поведение..

stefan-34

За какво ни бълбукат медиите? Проверка на прокуратурата! Пълна ала-бала, предназначена за оправдаване престъпници от управляващите. Също така, за всеки случаи и на бивши управленци от опозицията, за баланс! Ще видите, че разследването ще приключи, както наскоро приключи и разследването на Министър Вл.Горанов - няма извършено престъпление!

Много си тАп, бе човек.

Да като и с Мишо бирата ... Постановки,сглобяване на разговори , ма то не било така, ама иначе.. Цирк "Герберски " отново на манежа .Само и тоя път да не умре някой в някой хотел след "инфаркт"...

то комунетата срам нямат. Най-вече Нинова - дясна ръка на Иван Костов и ограбила най-богатата Техноимпекс, синът ѝ учѝ в най-скъпия колеж в САЩ - Бъркли /защо не в Москва/ питам аз и сега работи в Ню Йорк при Рокфелер, съпругът ѝ при Костов - митничар, а при ней шеф в ЛукОил, който ни съдера задниците. А Йончевата - - използвана и захвърлена но няма срам, парите ѝ вофшорка - там се перат пари и тя срам няма. Чудя се как гласуват за тях, как се ловят на лъжите им какото бабетата, които се ловят на телефонните измамници.

Голямо престъпление - Горанов си пиел кафето с Пеевски, а Комунетата го предложиха за ШЕФ НА ДАНС - и от ттам с разплете чоРапа и ги свалихме. КОЙ, КОЙ предложи Пеевски - мълчание - те са с закалка - мълчат като комунист на разпит - ха-ха.

Дано скоро Кьовеши ви почне наред, вкл. за бездействие с власт!