Проверка за унищожени фиорди в курортно селище на Шарлопов

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу виновно лице, повредило скални образования в Защитена местност „Колокита“ край Созопол.

Обратно в новината

Коментари - Проверка за унищожени фиорди в курортно селище на Шарлопов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния разпасал се крадец, решил, че живее над закона! И този нагъл мазник са му отворили вратите на всички телевизионни студиа и той си позволява да ни морализаторства! Не ме интересува фиорди ли са или просто три камъка! Няма право да руши!!! Точно тая безнаказаност унищожи Черноморието ни и го направи във долнопробен пиянски вертеп за изроди като оня дрогиран швед!

Не, че омаловажавам факта с повреждането - и тротоарна плочка да е не трябва да се чупи, ама чак пък фиорди...

Заграбиха всичко, кътче природа не остана!!!

цитат Живеехме с този в блока на НАП/Министерството на земеделието/.Изключително неприятен човек.Единствената му гордост бе,че дъщеря му псуваше всички във входа.В съседния вход живеше много интелигентен човек,Директор с няколко образования.Той ни плащаше всички сметки в партерното барче на Жоро.Покровителстваше Шарлопов и аз не знам защо.След време този човек се разболя от рак и всички според малките си възможности помагахме.Човека наистина бе ЧОВЕК.Събрахме необходимата сума и останаха само пътните.Отиде при Шарлопов,а ние го придружавахме отвън.Наистина беше зле.Излезна си разплакан.Шарлопов му бе отказал последните 2000 лева,които ние събрахме за една вечер. И тая свиня сега се пъчи с милионите си и ума си.Ми погледнете го как изглежда и говори.Аз съжалявам,че отделих цели 5 минути на този несретник.

Най-трагикомичното е, че мразим тези безсилни хора бягащи от същите арогантни върхушки в арабските им страни, които са също толкова безсилни да променят нещо там. И ни насъскват едни срещу други, а бедите и първоизточника на злото е другаде.

Покането произволен отговорен висш чиновник и/или политик да прочете (по-скоро да го запознаят) с европейското и българското законодателство, а после да посети и повърви за няколко дни на поизволно избрани места, където е позволено застрояване. После да избере, която и да е средиземноморска държава и дано има мисловен капацитет да разбере защо сме бедни, мразещи и болни и обвинявани в корупция.

В България на богатите е позволено всичко - ама наистина всичко, без каквито и да са последици! Може ли някой да оспори това?! Вестник "Стършел" дръзна първи да сигнализира и осмива случващото се по клетото ни Черноморието. Най-активен беше Мишо Вешим, който показа и доказа, че в България всичко е възможно, показвайки идиотското застрояване в едни погранични райони-същински райски кътчета. И какво от това. Поради което г-н Вешим вече не посещава родното ни Черноморие...Коя услужлива телевизия ще го покани да ви припомни написаното, а и нещо повече????

В България на богатите е позволено всичко - ама наистина всичко, без каквито и да са последици! Може ли някой да оспори това?! Вестник "Стършел" дръзна първи да сигнализира и осмива случващото се по клетото ни Черноморието. Най-активен беше Мишо Вешим, който показа и доказа, че в България всичко е възможно, показвайки идиотското застрояване в едни погранични райони-същински райски кътчета. И какво от това. Поради което г-н Вешим вече не посещава родното ни Черноморие...Коя услужлива телевизия ще го покани да ви припомни написаното, а и нещо повече????

Да открие двете разлики и да си сдъвче дипломата за основно образОвание: "повредило скални образования в Защитена местност Колокита край гр. Созопол. " и "Зона 1 Скални образувания и фиорди от Защитена местност Колокита.

Редакторът е с "визше образувание".

Смях. Да чака прокуратурата на излъчен репортаж и да се трогне да направи разследване. Като че ли досега не е знаела за случая? Пореден прах в очите на хората. За да работят тези органи, трябва да се оставят на процент от препечеленото и на неговата база да им се определят заплатите. Докато лежат на гърба на държавата, всеки ще се прави че работи.

Aз помислих, че на Магретеа. Зейфод БийблБрокс да даде изявление!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

да постваш този текст под почти всяка тема и то няколко пъти? Адски досаден спамър си!

интересно дали скалите са се образовали или са се образували ...

Занимават ни с някакви си фиорди, а пропускат че в събота ще се проведе събитието на годината - гей-парад. Да живеят евроантлантическите ценности!!!!

Прокуратурата колкото и да проверява трябва да е наясно с едно нещо: От фиорди пари не се печелят!

Верно! Как пък норвежците успяват с техните фиорди?

...и Казвате - лицето е Ст. Шарлопоооов... Достатъчно ! (Браво, Дир.бг !)

и магарИто му казва се марко

- срещу виновно лице, повредило скални образОвания в Защитена местност - - Зона 1 Скални образУвания и фиорди - МАНУЕЛЕ, МАНУЕЛЕ, НЯМА ЛИ НЯКОЙ ПАРАГВАЙСКИ САЙТ ДА ПИШЕШ, АМИ ТЕ ПУСНАХА КОМУНЯГИТЕ ОТ ДИР-А ТУКА ДА ДРИСКАШ НА БЪЛГАРСКИ..

след като си имаме дюни, се сдобихме и с фиорди! и унищожихме, според тази статия де, и прокуратурата фиорда си! фиорд е дълъг и тесен залив между стръмни склонове,образуван от ледници. по дълбоки във вътрешната част, отколкото в частта разположена близо до морето. фиорди има по крайбрежието на исландия, норвегия , гренландия, западна шотландия,и северна русия. а от днес и в колокита край созопол!

Голяма работа ще си внесем по голями от Норвегия. Нашите са малки , за нищо не стават.

ЩО ЗА НЕГРАМОТНА СГАН !!! ОБРАЗОВАНИЕ = ОБРАЗОВАМ ОБРАЗУВАНИЕ = ОБРАЗУВАМ

Ще ви хвърли в муцуните някоя и друга пачка и ще си свиете перките, че отгоре на всичко и на ръка ще му отнесете всички разрешителни, мръсна сган от мерзавци, а не от природозащитници и законозащитници!!!

Едва-ли ще Има време за любезности към лицето Шарлопов.

Колко сте жалки българите... И така е по цялата прекрасна българска земя... И както във всички други случаи, историята ще се оправдае срещу съответното заплащане... Унищожихте си природата за пари....

Някакъв анонимен форумен смотаняк пише на ВИЕ за българите. Баш пък ти ли си се загрижил за българите и българската земя?