Прокуратурата се самосезира за насилие над уличен продавач в "Капана" (видео)

Във Фейсбук се разпространява петиция в защита на Митко, която стремглаво набира скорост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛКО ПЛАЧ ЗА ПОРЕДНИЯ КИРЛИВ ЦИГАНИН...

Мутропитеците за оправдание почнаха да търсят касови бележки от Митко и да се вживяват като данъчни. Поне в Капана нямате място . Селяни, ходете си в чалготеките , бийте си и обсъждайте там с парцалесите си данъчните проблеми на просяците, в центъра сте нежелани. Тук Митко е част от колорита на града , а селякът , пък бил той и варненски адвокат , трудно схваща духът на Филибето .

"идва пеша от "Столипиново" и предлага оригинални чорапи из града"

Поне изкарва хляба на семейството си по честнен начин! Същите тези чорапи великите "елити" по кафенетата купуват от моловете с десетократна надценка и после се чудят какво да ядът ама нали са дали 50 лева за чорапи и вече са "елити"! Пък от къде е дошъл няма никакво значение стига да е честен и подчтен!

Вижте джендърите наоколо- само едно момиче реагира.

Е що да са джендъри?!

ти знаеш що

в 21ви век предимно циганските примати се събират на групи за да раздават правосъдие

На всеки, който му домъчнее за България препоръчвам новините от дир.бг, филмът "Хълма на Боровинките" и да чете коментарите тука. На някои всъщност им домъчнява още повече след като прочетата коментарите, но поне вече не искат да се прибират...

Поредният приемат, на който мястото му е в затвора. Дано си получи заслуженото този нещастник. Дано никой не му влезе в заведението на тъпата мутра-адвокат.

Сори, майна, вече си с единия крак извън Капана. Ей, напълни се града с олигофрени с претенции

много ми е симпатичен, а на вас...

Не можем без неговите чорапи.

не плащат и данъци

Ти пък сигурно се уби да плащаш данъци. Класически българин ... зареди за 10 лв газ на колонката , смята си акциза и ДДС-то ... Вика, плащаме данъци.

Като ни грабят и изнасилват жените ни са ни най симпатични

За разлика от Митко , адвоката е осъждан -за присовяване от килент , дебил

адвокати! Не случайно има отделен кръг в Ада за тях! Все се надявам някъде по земята да са останали поне 10 дето да имат морал!

и 10те путуранци гледащи от страни без да се намесят също са за съд.

"идва пеша от "Столипиново" и предлага оригинални чорапи" .... ха ха , развеселихте ме.

МИТКО-ЧОРАПА... Е БРАЧЕД НА АЛИ БАЛА И 40ТЕ ЗУЛАДЖИИ, ДИЛЪРИ, СУТЕНЬОРИ И ИЗВЕСТЕН УЛИЧЕН "оперативник" ДОНОСНИК НА ДИЛЪРИТЕ И ЗУЛАДЖИИТЕ МИНГАСАЛИ.... ДЕТО СЕ ВИКА "УБАВО МОМЧЕ" АМА МУ МИРИШАТ ЧОРАПИТЕ..... А ТАЯ МУТРА "АДВОКАТ" СИ ВАКРВА АВТОГОЛ ОТИ МАЙНИТЕ СА МНИТЕЛНИ ЕСНАФИ....

Нагъл, тъп мутреещ се малоумник. Мразя хора мачкащи беззащитни такива. Жалко за системата ни че няма да го осъди подобаващо.

Как може да напада един беззащитен човек,който се опитва да живее и не пречи на никой..нямам думи,срамота.

кой нормален клиент ще влезе в заведение, пред което подскача двукрака маймуна с чорапи? Един такъв "търговец", енталактуалец като теб, беше написал върху парче картон реклама на "стоката" си на пазара "Кирков" в София: СИЮТИЕНИ. А преди няколко години кмет на село до Пещера ревеше буквално пред БТВ в интервю, че милиционерите искали ФИСКАЛЕН КАСОВ АПАРАТ от бабите продаващи домашни сладка в бурканчета по пътя. "Митко" има ли регистрирана фирма и ФИСКАЛЕН КАСОВ АПАРАТ за да извършва търговска дейност на територията на община Пловдив? Има ли фактури и платени мита за произход на чорапите си от КАПАЛЪ ЧАРШИ? Има ли платени самоосигуровки, данъци и данъчни декларации за последните 5 години....за да може в съда в предстоящото РАСИСТКО дело срещу българския собственик на бизнес, Обвинението да докаже, че "Митко" е бил бит на работното си място извършвайки законна стопанска дейност?

Пич , ама адвокатчето не е НАП ,не е МВР а кекав чичак с комплекси , който бие .... бедна му е фантазията , какво ще ми се случи зарди Митко в Пловдив

това е на улицата, доколкото виждам.. човекът не е влязъл в заведението.. освен това е добре познат на пловдивчани.. на видеото не виждам да провокира агресия по никакъв начин..

А ти сам отговарящ ли на дългия списък с изисквания, които си описал?

Пич капяна не е редовната селска атмосфера на която си свикнал. Няма как да разбереш улици, по които от хиляди години съжителстват хора от различни етноси и материални статуси. Седи си дома и не сенамесвай.

Глупак, капанът е пълен, а Митко винаги е бил там

Знам как ще завърши тази история. Митко и адвокатчето стават първи приятели и всички заживели щастливо...

И адвокатчета почнаха да се изживяват на бияти ....

какво има да коментираме.. Тъп мутреещ се индивид опитва да се прави на мъж пред по-слаб от него човек и пред публика.. Сега че бил от Варна или н'ам къде си за мен няма значение, защото във всеки български град ги има такива.. Само колективното ни отрицание като общество на такива прояви ще ни спаси от тях..

Адвокатът-бабаит е от четата на Хаджигенча. Нагъл ,нелицеприятен тип!

Защо ще го съдите? Дайте му да се кандидатира за президент - дали ще кандидатирате ММА боец или някакъв адвокат псевдо мъж, но доказан престъпник е все тая.