Коментари - Прокуратурата се самосезира за къщите за гости на семейството на Елена Йончева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааа, нашите не са такива! Някаква лъжа ще да е! Взела там няколко милиона от КТБ и БНТ, че и еврофондове.. тцъ! Не вярваме!

Вместо да бяга в Брюксел да вземе да се запознае с условията в Сливенския И докара е в парламента да помоли нейните хора да приемат закон за подобряване на условията в затворите ни Че лишо я чака Мдааа

Много добре, направо отлично.

А такаааа........... на ленчето не и стигат парите от КТБ ами и еврофондове си бере уж бизнес да развива пък за лична къщица :D

За по Един апартамент като гербаджиите А за по един на цялата рода До девето коляно

Флашката и тя с апартаментгей Гледайте снимката и кажете това жена ли е...чист джендър

нещо като при Манолев ...Имало къщи, но тя/той не е бенефициент...Било къща за гости, ама не се ползвали като такива.... Имало гости, плащания и регистри, ама те може да се окажат фалшиви..?! А сега да видим колко време ще проверяват Йончева и колко време - Манолев ?!

Ех ма начи, Герб не разбраха че нетрява да се закачат с някои хора, като Йончева и Радев понеже всекъ път урдят ново дъно и отвращават и малкото им останали избиратели.

Гешев, заспали ве Иванчева 2 дойде

къде е тая къща бре, да ида и аз малко на гости ?

Социалист=крадец и лъжец. Кой се е съмнявал.

Когато не отвращават -разсмиват

хахаха...империята отвръща на удара. Независимата, ама много независимата прокуратура, от седемстотин къщи за гости, по която никак не се самосезирала,пък и няма желание,щото да не засегне някои свой...то не може да има свой,щото е независима и справедливо еднаква към всички, пази боже....се е разбързала да угоди на познайте кого? Не е трудно,нали? То номерата на Томата Биков вече втръснаха и сменяме репертуара

Че тя как може да отговаря за действията на нейните роднини

не знаеш ли , че Делян Добрев не е от Бесепету

МилиЙончева Освен дебилите ...

Баси мошеничката.

ШАЙКА !!!

Хамчи тъй де! Милийончева е непричом! Герберите ще отговарят до девето коляно, но тази рускиня не! Долна червена зараза, има ли предатели да гласуват за тази злобна рускиня!

Ще гласувам за по- моралните крадци.хихихи

И забележете какви доказателства искат...като във вица за Китай-поименно,колега, поименно...пък и за месец, от който половината са почивни дни...Ясно е че ще търсят под вола теле..И ако не го намерят,ще си го измислят...Че как иначе

Крайно време беше да разберете смисъла на две поговорки - тоягата има два края и който имот вади, от имат умира.

Ако докопа пак власт ще окраде и дажбите на новородените в болниците По-зле от червен капиталист е само партиен секретар -приватизатор

Няма лошо. Те така започнаха и апартаментгейт.

Тези честни сини очи...

Фалшива "Новина" типично в герберунгерски стил. Само и правят добро.

На снимката виждам една червена проказа!

Каквото за един, такова за всички. В края на краищата нека истината да излезе на яве. Сега очаквам и собствениците на 700 къщи за гости да бъдат обявени, а като вследствие от списъците да има и съответните сигнали до прокуратурата. като ще е гарга, да бъде рошава. Дано успеят и лабораторни анализи да вземат от магистралите до евро изборите.

Станишев вече го е правил. А недей и ти...

Какво значи "семейството на Елена Йончева"? Кои от семейството? Майка, баща, брат, сестра и т.н.? Доколкото знам, Йончева живее с приятел, с когото нямат брак и макар, че имат дете, по силата на законите не са семейство, а съжителстват. Но те не са единствените в българската политика, които живеят заедно без брак. Ако от герб търсят всякакви поводи да компрометират опонентите си, трябва някой да им каже, че се излагат и не постигат търсения резултат. В техните редици има още по-драстични случаи.

Като оназ за апартаменчикът Радефф който се ошумолява и не подава оставка, нали...

Заркова разкри тривиалния замисъл на Флориан Флорианов. Маскаренето на опонентите започна.

Това не го разбирам - да имаш 420 квадрата апартамент, да ти плащат по 900 бона за интервю с царя на остров Тамбукту, Цветан Василев да ти подарява по 720 бона без нищо насреща, да си депутат с 6 бона заплата, че и за еврофондове да се буташ...

Гешев, на Иванчева оковите нали седят...окови я тая крадлива джендърка

Само да напомня, че за апартаментите първи сигнализираха от "Свободна Европа". Те ли са "Те"?

Тъй, тъй,ама първо фактите! Има и друга поговорка: "Не казвай хоп, преди да си скочил". Да не стане тъй, че някой да олекне с някой и друг лев. Борисов вече си плати. Съдът постанови! Да не се наложи пак да се плаща, ама този път в Страсбург.

Радев дали ще се изкаже пак ? Сега когато са неговите хора на показ какви ги вършат ???

Междудругото - абсолютно си прав. Даже къщата не е на приятелят и а на баща му. Това си е гаден номер за окалване на Йончева, активно мероприятие на Цвъки и Цацата, от всякъде вони.

Абе дайте да видим Боеко как е купил земя и къща в Банкя? Нещо за 4000 лв идеше реч? Общо, общо.

Бързат, бързат организираната престъп... оппа прокурорска група да изсмучат от пръстите си нещо срещу Елена Йончева! Явно така БУДА им е заповядал! Не че съм фен на БСП но с тази си дейност прокуратурата направо се освети като поръчкова организация!!

Ти, скъпи, по принцип нищо не разбираш. Я мий чините и си трай. Аз съм до съседа и ще закъснея - да сготвиш и приспиш детето, че като се върна да не страдаш!

гледащи у чуждото канче,а се оказва че собственото канче е по голямо

Ай марш бе, трол пършив!

Ако и свалят имунитета на депутат в Брюксел и я пратят в Сливенския Поне няма да ревете че борба с корупцията

елена е девствена

Щом са нашите - значи е окалване. Прозрачни сте, другари дебили.. прозрачни!

Водачка на евролистата на БСП . крадливата джендърка Йончева

Има ли все още някой, който продължава да вярва, че съдът и прокуратурата са независими?!

Елена Йончева вчера изнесе пак данни за корупция на Боил Банов и днес вече я атакуват. Много са бързи. При манолов с къщата в сандански дали ше проверяват същото и дали ще са толкова бързи и там??? Едва ли!

Изглежда и търсят цаката на Йончева. Не могат да и простят фактите, които вади. Сега се опитват да и затворят устата. Да видим. Чакам фактите!