Коментари - Прокуратурата разследва заплахи срещу Радостин Василев, той се страхува за живота си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предателите никой не ги обича. нито тези, които са им гласували доверие, нито тези, при които бягат. Предателят винаги, е предател и нищо дурго. Да се страхува. Той и поп Кръстьо се е страхувал, но това не му е попречило, да предаде Левски.

"Ждъ кажа на Русссиана, и вассс да заколи!"

След пресконференцията гела вече е РадоСПИН и всичко живо ще бяга от него. Халал да са му сребърниците които е взел.

Този му е изпята песента.

Няма по-голямо лайно в българската политика от т.н. Радо Гела!

е много по голяма заплаха!

Записът е автентичен. Ако съдържанието му беше законно и патриотично, нямаше да има кой да се оправдава по всякакъв начин. А има за оправдаване... пред съда... Време е да започнем да гледаме истината, че с лъжата се стига до там, до където САЩ са стигнали - първо голям успех и след това мръсотия и падение! Лъжата е опасен инструмент и не напразно се учи и знае, че не трябва да се лъже. В САЩ явно това не се учи. Явн ои Кирчо Просто о е забравил. А то трябва да се помни! Иначе боли! Стине ли се до държавна измяна, става лошо. Вече наистина е лошо. А да огласиш държавна измяна не може да се нарече предатество. Да огласиш престъпник е задължение по закон на всеки гражданин, който има информация. По-точно държавна измяна. Радостин Василев изпълнява честно и смело гражданиския си дълг на българин! Явно ПП са завъдили доста национални предатели по убеждение - не виждат нищо нелоично вътрешните ни работи да бъдат определяни от чужди държави... Това говори за системна деформация на личностните приоритети и на разбирането за раждански дълг и дълг към Отчесеството. Опортюинсти предатели ли събра Кирчо? Да... Жалко е, но е така. Излиза, че устоите на българщината и на държавността са друи в представите на толкова много хора и се налага да им се даде пример, за да се научат и те, и поколенията ни.

като му видя фиэиономията и ми е ясно каква е ку,,,,ва

Кирил Петков ли?

Не ,ти.

А, сега се е сетил да се страхува. Има една приказка: "След е...е- каяне". Та такава е и неговата.

Въх мори майкята, и това леке стана важен фактор. Страх го било за живота му. Ми да се самоубие. Така никой няма да може да го убие.

Слугата на Гриша Ганчев,той го набута в политиката..

Гешев: Като казах “политически боклук” имах в предвид именно такива курвенца като това от снимката.

Нормално Гелосаният да не се чувства предател. Той никога не е играл с другите, той не е отборен играч, той си е отявлен егоист и си е самодостатъчен. Паразитства някъде и като не му оттърва си бие камшика, като хвърля бомбата в гнездото на тези, които са го приютили.

Питанката е: какво е искал Руди от Президента, щом е ходил при него, преди да пусне записа и защо НСО го охранява! Май ще трябва да почакаме малко, за да разберем ...

Какво ще чакме бе ,чакане не върши работа Европа подозира Радев в най коварното предателство ,а ние ще чакаме ,докога.

ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ОБИР НА КВАРТАЛЕН ПЛОД И ЗЕЛЕНЧУК БЕ ПАПАГАЛИ ? ТУК СЕ ОПИТАХА ДА ОТКРАДНАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!ПЕДИТО И КИРЕ ПАРАПЕТО СА САМО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ КЛОУНЧЕТА !! НАПЪНЕТЕ МАЛКО ТЕЗИ МОЗЪЧЕТА !! ПОМИСЛЕТЕ !! НЕ СВЪРШИХА НИЩО ДО СЕГА И СА НЕРВНИ !!ЩЕ ГИ НАКАЗВАТ ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА !!

кво е спасил б.еее....утре същия радо ще излезе с друг запис...и ти пак в захлас ще казваш същото. Предателя си е предата този вече е рецидивист!

Демерджиев да даде охрана на Руди Гела. Кокто даде на Сарафов и на Десислава Радева. Тя ползва НСО от години, под лъжлив претекст за заплаха. Политиците се дамерват с компромати и не работят, а ние им плащаме НСО, депутатски заплати и избори безкрай.

Кой заплаши" Деса Радева, че ползва охрана на НСО, с която посещава шивашки, фризьорски, козметични, лекар и др?

_stankow

>>>Кой заплаши" Деса Радева То само това остана, да заплашат съпругата на президента ... >>>, че ползва охрана на НСО Ами така е по закон. Съпругата на президента се охранява. Искаш, не искаш, НСО е затова и си изпълнява задълженията. Мислите, че е много приятно на охранявания ? >>> с която посещава шивашки, фризьорски, козметични, лекар и др Ами да спре да ходи ли ? Да се затвори в къщи ? Или НСО да я пази само на улицата и вкъщи ? Прекрасна находка за терористите и най-вече откачалките, много ще им се улесни работата ...

Ватник,защо пишеш с едър шрифт!?

НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, СЛУШАЙ ЗАПИСА ПЪРВО. ТОВА Е НАЙ-СМЕШНИЯТ ОПИТ ЗА МЕДИЕН ФИШЕК В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ https://www.youtube.com/watch?v=pE5fzM_rbKo

Браво, голямо браво на Радостин Василев, че огласи записите и показа това, което народа знаеше, но по косвени улики. Този човек е герой!

Другарко Дърева, намерете до друго поприще!!

НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, СЛУШАЙ ЗАПИСА ПЪРВО. ТОВА Е НАЙ-СМЕШНИЯТ ОПИТ ЗА МЕДИЕН ФИШЕК В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ https://www.youtube.com/watch?v=pE5fzM_rbKo

Радка Пиратка пак гърми, бахти издухания честно.

Та кой, с какво и защо заплашва г-н Р. Василев? Не ясно сега,няма да стане ясно никога. Само се демонстрира някава дейност ,която няма да доведе до нищо. И на никой не му пука, че данъкоплатеца плаща без да получава нищо.

Веднъж предател, цял живот предател. Руди Гела реши да го играе многопартиен. Сега Славун ще си го прибере след "добре" свършената работа.

Борисов унищожава ПП-тата бавно и славно. Така както само той си знае. В централата на ГЕРБ има още записи с Киро и Асен, а Руди Гела е само върха на айсберга. Тези записи са за в краен случай. За да ги приключи за два дни, ако се наложи.

Троловете са в истерия. Активирали си ги още от рано сутрин. Посолството губи власт над територията.

Митрофанова ти ли си!?

Никой не обича предателите дори когато са полезни. Такива се убиват само с презрение. Крайно време е да, се приеме закон, че веднъж влязал в парламента от партия не можеж да влизаш нито от друга нито да ставаш независим. Но понеже всички са дребни душици толерират предателството и го улесняват

Объркваш понятията. Политическите партии не са секти, та членовете им да ги предават, когато напуснат. Много странни разсъждения имат една голяма част от пишещите тук. Може би са ниско интелигентни тролове на ППДб.

Нищо не обърквам.Политиката е дългосрочен ангажимент. Избирателите има нужда от предвидимост и сигурност. Избираш партия според принципите и възгледите си,ако си сбъркал вън от политиката. Примерът със секти е нелеп. Казвам, че винаги можеш и трябва да, си тръгнеш, ако не си съгласен, но не можеш да прелита като насекомо от партия в партия за, сметка на избирателят.

Не можеш да очакваш от жена, да знае какво е чест и лоялност. Притеснява ме, че някой от одобрили горното мнение може да са мъже.

Леле колко прост народ коментира тука. Абе идиоти не разбрахте ли, че Кирил тъпото е по-голям крадец и Тиквун. Всеки, който гласува за ПП е пълен олигофрен.

Да,да цъкайте минуси .Това няма да промени това, че сте идиоти. Обаче аз мога по всяко време да отида при баща ми в Италия, а вие си стойте в кочината с Кирил и Кокорий. Ха наздраве .

Човече, човече, Тиквун за 18-19 години що накраде. Надали някой друг политик ще успее да стигне и 1/10 от неговите далавери.

Мазно и гнусно излъчване има този момък.

Ехее, смешко, от тези интелигентни млади момчета ли се уплаши? Ицо Хазарта ли те стресна??? :-D Последния месец май има някаква нова епидемия - всички доказани нещастници обявиха, че се страхуват за живота си...

..на милите душички страхуващи се за живота си: Доган Пеевски Боко Сарафов Руди Гела

Деса президеншата!?!

безроден предател, путлерова хибридка!

Хайде сега да уточниш с какво точно е "безроден"? Защото не се кефи чужди посолства да кадруват в нашите служби? Или да се перат престъпници? Или родни партии да нарушават законите? Бъди трол докрай и уточни.

Питанката е: какво е искал Руди от Президента, щом е ходил при него, преди да пусне записа и защо НСО го охранява! Май ще трябва да почакаме малко, за да разберем ...

всичко е ясно: Руди-Румен-Путлеран.

Искал е служебен министър на спорта. Явно му се е усладил процента от Тотото и сега драпа със зъби и нокти да си го върне.

Не знам що за идиот трябва да си, за да продължаваш да гласуваш за Кирил тъпото.

Предатели на род и родина се оплакват, че някой го е предал. Да се смееш ли, да плачеш ли....?

се страхува за животеца си да излезе от политиката !

Аз пък чувствам че си предател.. Маша на руските разведки !

Предателка.

Нормално Гелосаният да не се чувства предател. Той никога не е играл с другите, той не е отборен играч, той си е отявлен егоист и си е самодостатъчен. Паразитства някъде и като не му оттърва си бие камшика, като хвърля бомбата в гнездото на тези, които са го приютили.

Браво за коментара! ++++++++++++++++++++++

Вместо държавата да стовари цялата си сила върху тези които стоят зад Радостинчо , тя се занимава с подкрепата им. Какво направи Радостинчо ли? Обезсмисли две години опити за държавност в България. И размъти водата още.

Ти си поредният идиот .

Ами не съм особено. Да, не съм от Възраждане , но това не ме прави идиот.

Значи според теб е добре да ни лъжат , но да има правителство . А това правителство какво ще сътвори , като стана ясно , че всичко е цирк и просто искат да откраднат каквото могат .

Тавариш, ти определено си зомбиран.

Ти наистина си идиот щом смяташ, че предателството на националните интереси е нормално!

Кирчо тъпото ще пуска килъри.

Това е патент на едни други партии.

Пускайте порното с Кокорчо и Курчо че нямам търпение.

По-скоро Гешо ще пусне порното от къщата в Барселона преди това.

ГЕРБ държали Асен Василев със секс видео с друг мъж, а Кирил и Лена със записи от резиденция "Лозенец". Затова била цялата драма...

Поре пак си минал от пик и блиц на дирника.

Този зевзек що се прави на толкова важен. Пък и да го пазят, що бе Гуньо, направо да се скрие някъде и да не мъти ефира с кьор фишеци. Изникна от забвението, като пеперудка кацаше където има файда, сега е за продан. Ама никой не го иска.

А дали вече не работи за някого...

Кви кьор фишеци бълнуваш бе промит мозък? Тия са за затвора след този запис не,че и преди това не бяха.

Не иска министър защото разбрал че слабостта му е записите ! Не веднъж доказал способности те си и в ИТН и ПП и очаквал да се присъедини към следеащата парламентарна група !

Сега този невинен човечец, да отиде в ГЕРБ и гаранция, че до година ще изхвърчи и от там! Един предател винаги си остава предател!

В ГЕРБ успяват да ги култивират такива - Биков, Митов и много други.

Мен защо ме забрави?

В уикипедия видях, че 1Руди е единица за коварство Руди-гела е пример за съвременен Юда

Пък Киро лъжеца и Асен крадеца са двамата съпредседатели на Съвета на Сатаната, мдааа...

Що бе, какво ви е оредал? Омерта ли има във вашата банда? ОПГ се чувства измамено, че няма да законно и незаконно да овладява държавата?

Кирил Петков е трябвало да се яви днес на разпит в държавното обвинение. Лидерът на ПП е бил призован в 11 часа от Софийската районна прокуратура за заплахи към Радостин Василев. Петков обаче не се е явил, защото внезапно е отлетял за Братислава да иска прошка от Урсула за казаното от него на изтеклите записи. В момента в словашката столица се провежда форумът GLOBSEC, където Урсула е една от поканените говорители.

Навсякъде е замесен Зеленият Чорап. Нищо тайно няма на записа. Има заседание при затворени врати и има причина да е така. Точната дума е предателство!

Предателството в България не е проблем. Важното е да натискаме родината си и да не може да излезе от калта. Това му се вика мазохизъм , но някои печелят. Да речем на хиляда единия печели и ние трябва да му угодим щото сме с ум на пуйчета.

знаем какви ги дрънка Асанчо Василев, я не го рецитирай като надрусан...

Радостинчо е ненормален идиот. Хак да им е сега на Пълния Провал и Деба Балъците. Тоя Лудия гелосана кретен им го напука яко. Долна сган.

Разбирам , че те яд , защото щеше да ти е по-лесно ако НЕ си знаеше съдбата , и какво са ти приготвили ГОСПОДАРИТЕ !! " Ненормален идиот , е че не си ОСРЕБРИ информацията " , за да си мнапълни джобовете и банковата сметка , а се мъчи момчето да ти отвори очите - Ама той и Левски така си е мислел ( че ще помогне на глупаците ) и затова е бил обесен , а Вие " умниците " за "благодарност " даже и гроба му НЕ знаете къде е , ама иначе знаете ВСИЧКО !!

Нищо ане може да осребри кретена, защото го държат за топките милиционерите на резидента. Не знам дали знаеш, но и той е "записан". А за Левски, окачен на бесилото от боклука Игнатиев вие червените кратуни по- добре да не говорите.

НЯМА " червени " и " зелени " , пък още по- малко СИНИ " Българи - Има БОКЛУЦИ и МИСЛЕЩИ ХОРА , които ги е грижа за страната и бъдещето и ! Радев е единственият останал бастион на тази държава , но Вие НЕВЕСТУЛКИ искате д бутнете и това менче с мляко , за да е пълна РАЗРУХАТА и УНИЩОЖЕНИЕТО на БЪлгария , с надеждицата , че ще ви раздадт свободни визи за Америка ! Нито държава ще остане , нито визи ще видите - Никой никъде не иска помияри като Вас !!

копейкаджийски изрод, нали?

Нали си независим бе,смехурко.от кого се страхуваш....или от тези които ти платиха,да не ти вържат и на тебе посетителите на Южна Африка някоя свинска опашка. Не знам какво прави чорапа в Южна Африка,2 седмици преди къро да се пренесе в по-добрия свят

„Братя и сестри българи, вдигаме се днес в 17 ч. сме пред тая кочина, която няма право да се нарича Президенство. Ще пометем бандата национални предатели ведно с л@йняната им папка, която не струва дори колкото използвана клозетна хартия – без нашето съгласие! Брутална провокация от страна на Румен Радев е връчването на втория мандат на ПП/ДБ, след изтеклите записи, които доказаха, че кирчовци, кокорчовци, лорерци и ленките им, са влезли в НС с изборни фалшификации – „през президента“, плюят на държавните институции, продали са останките от държавата на „посолството“ и демонстрират чудовищно пренебрежение към българския народ. Румене, длъжен си не да даваш мандат за управление на ПП/ДБ подир тоя международен скандал, а да обявиш извънредно положение и говорещите на записите да бъдат осъдени за държавна измяна, доказателства за която самите те дават в прав текст. Друго решение няма, братя и сестри българи, вдигаме се и утре в 17 ч. сме пред тая кочина, която няма право да се нарича Президенство. Ще пометем бандата национални предатели ведно с л@йняната им папка, която не струва дори колкото използвана клозетна хартия – без нашето съгласие! Търпението свърши!“ МВ

Ракета, космоса й пречи. Та и ти така.

Мога да си представя какво би бил запис от закрита конференция на ГЕРБ или Възраждане!!! Мале мила... добре, че не сме слушали такива!!

Има време

Сега Руди Гела като отиде в ГЕРБ и тях ще запише. Спокойно.

Дано последваш съдбата на Къро, маати да ева! За шепа алтъни се продаде!

Оказа се че е потомък на Поп Кръстьо който би се гордял с Радостин !

Службите идеално се справят с националната сигурност, а на съдебната система ни завижда целият свят. Никакви промени не трябва да се правят там.

Какъвто и да е Руди , в този случай постъпи правилно. Това което ПП , ДБ и ГЕРБ правят е национално предателство. Президента трябва да свика съвета за сигурност и да защити бедната ни държава. Той се крие , не знам защо?!

Да не се гласят да ни вкарат във войната срещу Украйна, ЕС и НАТО?!