Коментари - Прокуратурата разследва пловдивския кардиолог, обвинен, че поставя стентове на здрави пациенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съграшиха "

В българските психиатрии изписват лекарства и инжекции за хиляди левове на абсолютно здрави български мъже! Това е геноцид срещу българският народ! Лекарите се превърнаха в амбулантни търговци на здраве и здравни услуги!

Може, слага. Вие що не слагате? Ааааа, сетих се, не сте доктори, сиреч недосегаеми ангели спасители, снимащи се с балони край родилки спасени чрез сложна операция за предотвратяване на смъртоносните последствия от друга операция, която пак те са направили преди това. Впрочем тази новина ми звучи като "Заловиха автокрадец с над 100 регистрирани кражби", в която не пише, че има поне още 200 автокрадци, които си джиткт поживо поздраво, и че този само ще му размахат пръст друг път да не прави така и пак ще го пуснат да прави това, което умее най-добре - да слага стентове... пардон, да краде коли.

Време е да ме посетиш в кабинета мойто момче. Предписаната доза ти дойде слаба.

да бъде порицан и публично е'ан

Тая проверка ще приключи по същия начин като предишната проверка срещу същия тарикат през 2009 - без резултат. Да сте чули за осъден лекар?

Преди година имах премеждие по време на отпуската си в България и нуждата да посетя спешно отделение в болница, която няма да назова. Болницата беше като... затвор... запустена, без никакав персонал, приличаше на болница на държава в война. Колегата лекар, който не бих упрекнал (защото и аз може би бих бил такъв) без никаква симпатия към болките на човек и то колега. Прибрах се някак си... прекарах операция “у дома”, в чужбина. Бил съм в доста страни като лекар( повечето капиталистически). сравнявайки - Ние имаме още много път да вървим, мислене да променяме, да се “наядат” тези които не са се наяли, да се “назлобеят “ тези дето не са се назлобели и тогава, едва тогава нещо може да се оправим ....Дано!

Защо бият докторите.

В случая къде е здравната каса? т.е. директорката, която я преместиха от Пазарджик в Пловдив да се спрява с корупцията, а тя става все пове и повече! Мисля си дали тая не е в основата на всички далавери и в Пазарджик и в Пловдив? То селянчето от Мало Конаре си го бива за всичко! Щов на втория месец се метна и на нов джип.........!

Един ден дай боже ще остареем... и с такива доктори като тоя ни е спукана работата. Как да преценим кой е читав доктор и кой иска да източи касата или да направи там някакъв си гешефт на твоя гръб и на гърба на държавата? А положението според мен няма как да се оправи от само себе си.

ТАКА Е НАПРАВЕНА СИСТЕМАТА ЧЕ ДОКТОРИТЕ ДА ГЛЕДАТ НА ХОРАТА КАТО НА ДОБИТЪК.ДОКТОРЪТ РАБОТИ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА НО ИМА И ЧАСТНО КАБИНЕТЧЕ Е КАК ДА ТЕ ЛЕКУВА В ДЪРЖАВНИЯ КАБИНЕТ НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА ТЕ ОДЕРЕ ЖИВ В ЧАСТНИЯ.

чула съм и то за много. Ама ти понеже не си в съдебната система няма как да знаеш. Затова ти отговарям ясно

Само той ли а другите лекари от неговото отделение някой знаеш ли ?