Коментари - Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор | Днес.dir.bg

Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор

Кръвната проба на културния антрополог, който бе заловен да шофира в нетрезво състояние, е показала 2,52 промила

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор | Днес.dir.bg

Коментари

Пича е завършил НГДЕК, доколкото ми е известно не е учил "Антропология", нито "Журналистика", примерно културния антрополог професор Ивайло Дичев е такъв, ама Нойзи къде се слага или защо ни го налагате като такъв?

Ако не си карал беенве докле си млад, си задръстеняk, ако караш беенве на стари години, си глyпак

Сам на бара: Като търкам нара, Кой ще бара Мара По яката дупара?

Този пияница подкрепяше яростно квазиинтелектуално ПП, че били честни. А се опитва да измами държавата!

Че няма да влезе в панделата0

Ама нидейте тъй ва! Как тъй свястно момче ще лежи в затвора? Ама то е изпълнено с евро-мевр ценности и прочие бълвоч! В крайна сметка, циркът продължава...

Белослава кога я предаде прокуратурата на съда, че нещо не сте ни информирали за нея...Или и тя ''нурофен'' е пила.....

Стига сте плюли човека,той за това има пари,щото когато пие си кара сам,а не да даде на някой 100 лева да го закара с неговият автомобил:))))

Карайте пияни бе михлюзи нясно как забогатели. Всеки нойзи носи приход на държават поне 100 хиляди. А и 3 години труд на ползу рода също ни прави по-богати. Какво работи този пияница, та си е купил такава кола?

Тоя не е културен антрополог, а некултурна пиянка.

Какво стана бе цойци лейзи ,да те е...ва гьонсурато

А, и тоя се беше изказвал против карането пиян. Егати боклука излезе. Големи приказки, големи стойки - и какво, обикновен сопол. Спиртосан.

Понеже е по -ителектуалец от всички други интелектуалци, затова? С име на анимационен герой. За това се е напил , щото над 50 год вече не върви

При чисто съдебно минало, какъвто предполагам е случаят, подобни дела завършват със споразумение с прокуратурата-пет месеца условно с три години изпитателен срок, глоба около 500 лв и отнемане на СУМПС за 6-10 месеца. Разбира се, добре е човек да има що-годе читав адвикат. Толкова по казуса.

На този храненик наказанието трябва да е по строго

Доколко е антрополог не знам, но определено е некултурен.

малии ами сега мара кой ще я .... за един приятел питам

Всички са равни пред Закона! Този,ако го набутат в пандиза за къркане и каране означава,че ония с крадените милиони за автомагистрали, стадиони и нам кво си трябва направо да ги бесят по дърветата.

Този Нойзи голям карък бе. Ако не бяха убили магистратския посредник Мартин Божанов-"нотариуса", щеше вече да се е снишил и измъкнал.

Смятам, че не трябва да се кара пил. Смятам, че закона трябва да се спазва. Макар и да смятам сегашния закон за лош. Нойзи като излезе от затвора, първата му работа трябва да е, да почне са обикаля ТВ и да обяснява как трябва да се промени закона. И за такова нарушение не трябва да се лежи в затвора. А трябва размера на глобата да бъде 10% от годишния доход на пияницата шофьор или 1000 лева, т.е. която дума от двете е по-голяма.

Не бойте се, няма да го вкарат в затвора. Ще е поредния много шум за нищо. Само че работата е съвсем проста- не карайте фиркани! Съвсем лесно можете да станете убийци, въпреки че не го искате. От това че съжалявате, мъртвият няма да се съживи. Не карайте пияни- ясно и просто!

Хайде пак колата пред говедото. Абе той тоя на 2 и нещо промила не може вече да мисли ТРЕЗВО бе човек. Алкохолът влияе на преценката и намалява задръжките, това е всеизвестно. И има много хора, които не могат да се контролират. На такива не им е реално проблемът, че карат пияни, това е последствие от реалния проблем, а той е, че изобщо пият.

... Добре, ще му предам ... Ай ши ви се не види и боклуците, убийци са с условни а него ще го вкарат в затвора ... глупости ... ще се прегърнати и по живо по здраво, до следващия път ...

Ивайло на една ракия ли стана проблем ноер едно на територията?

Да. При това е голям проблем. Ясно?

А Бубето Кога, или нея нищо освен червено не я лови. ?

Заключвайте го

Чакаме да разберем още кога ще е търга за Поршето на чалгарката Диона, че нещо се покриха от МВР и нищо не сме чули за този автомобил, които по закон трябва да е конфискуван и предаден за търг. Само че вероятно е на някоя мутра тъпкач или купен на лизинг и са звъннали 2 телефона и си го е прибрал пича.

Ама какво означава културен антрополог? Това е нещо като обикновен пе..ас, или?

Селско парче с претенции за Пето Авеню в Ню Йорк, канят го веднъж два пъти преди избори и като каже 2 изречения без грешка автоматично е над 99% от гостуващите в БГ телевизии - и готово, ставаш вече какъвто си искаш. Като цяло в държава с 99% австралопитеци не е трудно да изпъкнеш.

Нойзи, очакваме те с нетърпение!

Много смешни глоби бре, от 200 до 1000. Глобите трябва да са от 1000 до 10 000!

Забравяш, че преди това ти конфискуват колата.

ама има кола за 2000 и за 200 000? Мисля, че минималната трябва да е от 5-10 хил нагоре.

Всеки боклук си намира майстора независимо културен или НЕ културен е бил !!!

Мара сега на свободния пазар ли е, да започна да я свалям? Че ще му бие дузпата на културния антрополог.

Там няма да пипаш ей!!! От малък го точа на Игнатова.

А на бас, че няма да го осъдят. Най-много условно с изпитателен срок. Приятелите на Нотариуса продължават да са в играта, така че не очаквам нещо по-различно.

Както е бил пиян, да беше блъснал и убил някого, нищо нямаше да му направят.

Не е лесно да си едновременно фен на Левски и нагъл соросоид - разделение на личността водещо до алкохолна зависимост, а оттам и вреда към обществото !

Аз този го харесвам защото (мислех, че) е умен човек. Това с карането под въздействие на алкохол - малко противоречи на горното обаче. Каквото и да е считам, че трябва да си понесе накзазнието.

Умен е, но безотговорен. Различни понятия.

Е, сега поне от "нойзи" (шумния), ще стане "сайлънтли" (тихия)... Абе, всеки си намира "майстора"... рано или късно.

Аз ако съм на негово място отивам за ефективна, в затвора ще са по красиви от жена му, която ни пробутват ежедневно кабеларките

Нашият съд го знаем, а и присъдите му ги знаем, "усовно и мъмрене" !

Що за презиме има тоя???? Нойзи???? Баща му се казва Нойзи???? Кой нормален човек се казва Нойзи???? Какво означава името Нойзи, и от къде произлиза? И, какъв точно е тоя, че е на първа страница?

Нойзи е прякор, не е фамилно име. Не мисля, че това е проблемът в случая. Иначе всеки има право да харесва или да не харесва нечий прякор.

Ти виж как е написано заглавието, Нойзи е написано точно като презиме, а не с тирв открая

Написано е, че се казва - Иван Нойзи Цветков. Т.е. като презиме. Неграмотността на "журналистите" няма граници вече.

Белото го скриха. На 2.5 е невъзможно да шофираш без допинг. Поредния безсмъртен, който си мисли, че за него законите не важат. И поредния, който ще се отърве по тънката линия, понеже е "известен"...

_stankow

Беше се самозабравил. Време е да слезе на земята. Ще му подейства отрезвяващо една присъда, макар че, не се съмняваме - условна.

И как по точно се беше самозабравил бе Станков? Или щото на тебе не ти изнася, затова така си решил

Че ще се измъкне е ясно..........но поне да го одрусат със солидна глоба. Тъпоглавия българин само като му се бръкне в джоба разбира.

от 200 до 1000 лв.

На края три години ама условно!

Всяко зло-за добро.Сега Нойзи ще научи съкилийниците си на латински, на съвременно изкуство и ще обогати речника им с купешки думи.

ще го прекръстят на "вгъзи"..

Е, сега ще е "Нойзи" в затвора. Кво лошо :)

Ако този е културен антрополог, едно време в кръчмата бяха само професори. Ебаси идиотите за подражание и пример.

"Културен антрополог" е другото название за безработен пияница, който по цял ден седи в кръчмата и бистри политиката. Бих се радвал ако може някой да ме обори и да ми каже къде в България има щат и назначен човек на позиция "Културен антрополог" . Благодаря!

Професия и възможни заемани длъжности: Могат да се реализират професионално във висши учебни заведения и научни институти, в музеи, като експерти в местната и централната администрация, в неправителствени организации, в бизнеса, в организации за проучване на общественото мнение и в други институции, занимаващи се със съвременни социални, етнически и демографски въпроси. Те могат да специализират в конкретна антропологическа проблематика и да продължат обучението си в докторска степен. - изучаването и опазването на българското културно наследство

Спор няма, че такава професия теоритично съществува. Вероятно има и такава специалност в някой от университетите ни. За да се наречеш "Културен антрополог" обаче, или трябва да си следвал такава специалност или някъде да си назначен на такава позиция. Най-добре и двете едновременно. Бас ловя, че този господин нито е учил, нито е назначен някъде за такъв. Когато обаче те е срам да кажеш че си безработен, нищо не ти пречи да се представиш за "културен антрополог". Други популярни варианти са: инфлуенсър, блогър, влогър, плеймейтка и т.н.

Спокойно Миленчо, той е работил достатъчно в чужбина и е изкарал пари, които едва ли ти ще видиш на живо. Не се коси за него

Нойзи, тили си бе, бате. Пак си се надрънкал и даже не си успял да си напишеш името :)

Тоя Ноизи ми е "любимец" - слушал съм го да коментира по студиата в сфери от футбол, през политика, до икономика и космически изследвания. Същевременно нямам представа на база на какво му е тая "експертност".

сам

този индивид като го гледам ми прилича повече на алкохолен антрополог ...

кога ще бъде осъдено и ще му бъде отнет автомобилът в полза на държавата?!!!

Е то пък не е задъжително да ѝ го отнемат, може пък да реши да изплати стойността му на държавата нали не е в ареста, може да заработва, а може и да не е неин , а на някой "продуцент" -......:))))

си е взело поука от 5 000, които плати ? Как мислиш? Защото се появи това : "Диона Наркос". Рекламка и нова насока в и без друго крякащата кариера. Жалка работа.

Коментари - Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор | Днес.dir.bg

Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор

Кръвната проба на културния антрополог, който бе заловен да шофира в нетрезво състояние, е показала 2,52 промила

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата предаде Ивайло Нойзи Цветков на съд, грозят го до 3 г. затвор | Днес.dir.bg

Коментари

Пича е завършил НГДЕК, доколкото ми е известно не е учил "Антропология", нито "Журналистика", примерно културния антрополог професор Ивайло Дичев е такъв, ама Нойзи къде се слага или защо ни го налагате като такъв?

Ако не си карал беенве докле си млад, си задръстеняk, ако караш беенве на стари години, си глyпак

Сам на бара: Като търкам нара, Кой ще бара Мара По яката дупара?

Този пияница подкрепяше яростно квазиинтелектуално ПП, че били честни. А се опитва да измами държавата!

Че няма да влезе в панделата0

Ама нидейте тъй ва! Как тъй свястно момче ще лежи в затвора? Ама то е изпълнено с евро-мевр ценности и прочие бълвоч! В крайна сметка, циркът продължава...

Белослава кога я предаде прокуратурата на съда, че нещо не сте ни информирали за нея...Или и тя ''нурофен'' е пила.....

Стига сте плюли човека,той за това има пари,щото когато пие си кара сам,а не да даде на някой 100 лева да го закара с неговият автомобил:))))

Карайте пияни бе михлюзи нясно как забогатели. Всеки нойзи носи приход на държават поне 100 хиляди. А и 3 години труд на ползу рода също ни прави по-богати. Какво работи този пияница, та си е купил такава кола?

Тоя не е културен антрополог, а некултурна пиянка.

Какво стана бе цойци лейзи ,да те е...ва гьонсурато

А, и тоя се беше изказвал против карането пиян. Егати боклука излезе. Големи приказки, големи стойки - и какво, обикновен сопол. Спиртосан.

Понеже е по -ителектуалец от всички други интелектуалци, затова? С име на анимационен герой. За това се е напил , щото над 50 год вече не върви

При чисто съдебно минало, какъвто предполагам е случаят, подобни дела завършват със споразумение с прокуратурата-пет месеца условно с три години изпитателен срок, глоба около 500 лв и отнемане на СУМПС за 6-10 месеца. Разбира се, добре е човек да има що-годе читав адвикат. Толкова по казуса.

На този храненик наказанието трябва да е по строго

Доколко е антрополог не знам, но определено е некултурен.

малии ами сега мара кой ще я .... за един приятел питам

Всички са равни пред Закона! Този,ако го набутат в пандиза за къркане и каране означава,че ония с крадените милиони за автомагистрали, стадиони и нам кво си трябва направо да ги бесят по дърветата.

Този Нойзи голям карък бе. Ако не бяха убили магистратския посредник Мартин Божанов-"нотариуса", щеше вече да се е снишил и измъкнал.

Смятам, че не трябва да се кара пил. Смятам, че закона трябва да се спазва. Макар и да смятам сегашния закон за лош. Нойзи като излезе от затвора, първата му работа трябва да е, да почне са обикаля ТВ и да обяснява как трябва да се промени закона. И за такова нарушение не трябва да се лежи в затвора. А трябва размера на глобата да бъде 10% от годишния доход на пияницата шофьор или 1000 лева, т.е. която дума от двете е по-голяма.

Не бойте се, няма да го вкарат в затвора. Ще е поредния много шум за нищо. Само че работата е съвсем проста- не карайте фиркани! Съвсем лесно можете да станете убийци, въпреки че не го искате. От това че съжалявате, мъртвият няма да се съживи. Не карайте пияни- ясно и просто!

Хайде пак колата пред говедото. Абе той тоя на 2 и нещо промила не може вече да мисли ТРЕЗВО бе човек. Алкохолът влияе на преценката и намалява задръжките, това е всеизвестно. И има много хора, които не могат да се контролират. На такива не им е реално проблемът, че карат пияни, това е последствие от реалния проблем, а той е, че изобщо пият.

... Добре, ще му предам ... Ай ши ви се не види и боклуците, убийци са с условни а него ще го вкарат в затвора ... глупости ... ще се прегърнати и по живо по здраво, до следващия път ...

Ивайло на една ракия ли стана проблем ноер едно на територията?

Да. При това е голям проблем. Ясно?

А Бубето Кога, или нея нищо освен червено не я лови. ?

Заключвайте го

Чакаме да разберем още кога ще е търга за Поршето на чалгарката Диона, че нещо се покриха от МВР и нищо не сме чули за този автомобил, които по закон трябва да е конфискуван и предаден за търг. Само че вероятно е на някоя мутра тъпкач или купен на лизинг и са звъннали 2 телефона и си го е прибрал пича.

Ама какво означава културен антрополог? Това е нещо като обикновен пе..ас, или?

Селско парче с претенции за Пето Авеню в Ню Йорк, канят го веднъж два пъти преди избори и като каже 2 изречения без грешка автоматично е над 99% от гостуващите в БГ телевизии - и готово, ставаш вече какъвто си искаш. Като цяло в държава с 99% австралопитеци не е трудно да изпъкнеш.

Нойзи, очакваме те с нетърпение!

Много смешни глоби бре, от 200 до 1000. Глобите трябва да са от 1000 до 10 000!

Забравяш, че преди това ти конфискуват колата.

ама има кола за 2000 и за 200 000? Мисля, че минималната трябва да е от 5-10 хил нагоре.

Всеки боклук си намира майстора независимо културен или НЕ културен е бил !!!

Мара сега на свободния пазар ли е, да започна да я свалям? Че ще му бие дузпата на културния антрополог.

Там няма да пипаш ей!!! От малък го точа на Игнатова.

А на бас, че няма да го осъдят. Най-много условно с изпитателен срок. Приятелите на Нотариуса продължават да са в играта, така че не очаквам нещо по-различно.

Както е бил пиян, да беше блъснал и убил някого, нищо нямаше да му направят.

Не е лесно да си едновременно фен на Левски и нагъл соросоид - разделение на личността водещо до алкохолна зависимост, а оттам и вреда към обществото !

Аз този го харесвам защото (мислех, че) е умен човек. Това с карането под въздействие на алкохол - малко противоречи на горното обаче. Каквото и да е считам, че трябва да си понесе накзазнието.

Умен е, но безотговорен. Различни понятия.

Е, сега поне от "нойзи" (шумния), ще стане "сайлънтли" (тихия)... Абе, всеки си намира "майстора"... рано или късно.

Аз ако съм на негово място отивам за ефективна, в затвора ще са по красиви от жена му, която ни пробутват ежедневно кабеларките

Нашият съд го знаем, а и присъдите му ги знаем, "усовно и мъмрене" !

Що за презиме има тоя???? Нойзи???? Баща му се казва Нойзи???? Кой нормален човек се казва Нойзи???? Какво означава името Нойзи, и от къде произлиза? И, какъв точно е тоя, че е на първа страница?

Нойзи е прякор, не е фамилно име. Не мисля, че това е проблемът в случая. Иначе всеки има право да харесва или да не харесва нечий прякор.

Ти виж как е написано заглавието, Нойзи е написано точно като презиме, а не с тирв открая

Написано е, че се казва - Иван Нойзи Цветков. Т.е. като презиме. Неграмотността на "журналистите" няма граници вече.

Белото го скриха. На 2.5 е невъзможно да шофираш без допинг. Поредния безсмъртен, който си мисли, че за него законите не важат. И поредния, който ще се отърве по тънката линия, понеже е "известен"...

_stankow

Беше се самозабравил. Време е да слезе на земята. Ще му подейства отрезвяващо една присъда, макар че, не се съмняваме - условна.

И как по точно се беше самозабравил бе Станков? Или щото на тебе не ти изнася, затова така си решил

Че ще се измъкне е ясно..........но поне да го одрусат със солидна глоба. Тъпоглавия българин само като му се бръкне в джоба разбира.

от 200 до 1000 лв.

На края три години ама условно!

Всяко зло-за добро.Сега Нойзи ще научи съкилийниците си на латински, на съвременно изкуство и ще обогати речника им с купешки думи.

ще го прекръстят на "вгъзи"..

Е, сега ще е "Нойзи" в затвора. Кво лошо :)

Ако този е културен антрополог, едно време в кръчмата бяха само професори. Ебаси идиотите за подражание и пример.

"Културен антрополог" е другото название за безработен пияница, който по цял ден седи в кръчмата и бистри политиката. Бих се радвал ако може някой да ме обори и да ми каже къде в България има щат и назначен човек на позиция "Културен антрополог" . Благодаря!

Професия и възможни заемани длъжности: Могат да се реализират професионално във висши учебни заведения и научни институти, в музеи, като експерти в местната и централната администрация, в неправителствени организации, в бизнеса, в организации за проучване на общественото мнение и в други институции, занимаващи се със съвременни социални, етнически и демографски въпроси. Те могат да специализират в конкретна антропологическа проблематика и да продължат обучението си в докторска степен. - изучаването и опазването на българското културно наследство

Спор няма, че такава професия теоритично съществува. Вероятно има и такава специалност в някой от университетите ни. За да се наречеш "Културен антрополог" обаче, или трябва да си следвал такава специалност или някъде да си назначен на такава позиция. Най-добре и двете едновременно. Бас ловя, че този господин нито е учил, нито е назначен някъде за такъв. Когато обаче те е срам да кажеш че си безработен, нищо не ти пречи да се представиш за "културен антрополог". Други популярни варианти са: инфлуенсър, блогър, влогър, плеймейтка и т.н.

Спокойно Миленчо, той е работил достатъчно в чужбина и е изкарал пари, които едва ли ти ще видиш на живо. Не се коси за него

Нойзи, тили си бе, бате. Пак си се надрънкал и даже не си успял да си напишеш името :)

Тоя Ноизи ми е "любимец" - слушал съм го да коментира по студиата в сфери от футбол, през политика, до икономика и космически изследвания. Същевременно нямам представа на база на какво му е тая "експертност".

сам

този индивид като го гледам ми прилича повече на алкохолен антрополог ...

кога ще бъде осъдено и ще му бъде отнет автомобилът в полза на държавата?!!!

Е то пък не е задъжително да ѝ го отнемат, може пък да реши да изплати стойността му на държавата нали не е в ареста, може да заработва, а може и да не е неин , а на някой "продуцент" -......:))))

си е взело поука от 5 000, които плати ? Как мислиш? Защото се появи това : "Диона Наркос". Рекламка и нова насока в и без друго крякащата кариера. Жалка работа.