Коментари - Прокуратурата повдигна обвинение за трети грабеж на двамата от престрелката в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживотен затвор за убийцата!!! Няма друг начин!!!

Закона ще прецени.Щом не се подчиняваш на полицията. Така всеки може. Да краде.

Как да си върши полицията работата ако си правиш каквото си искаш. В Америка не само редовно ги стрелят но ако и са големи престъпници ги умъртвяват.

И всички знаят кой контингент е. Няма да казвам че ще ме изтриете за расизъм. Знаят само кючеци да друсат.Българите да работят. Те вуйчо ще грабят

Значи шведите ще ни бият и ограбват.Ние ще им мълчим. Нямат срам.Полицая виновен. Тия гадове ограбиха къщата на баба ми като почина-бойлери хладилници одеала.няма наказан. Сега реват.Ако не им се покаже че има последствия няма да спрат.

Това е бъдещето на България след 30 годишния преход към престъпна демокрация

Отговорност носят родителите. Защо не са арестувани още?

Да, до 18 години би следвало родителите като настойници да отговарят за действията им!

Ако не разстрел, то минимума, който заслужават е да бъдат прилично сурвакани с металната палка... поне, докато не им се почупят повечето кокали на няколко места.

Еех, ако така обвинявахте политици и олигарси, като тези деца щяхме да повярваме, че мафиятурата работи, но тя продължава да ни занимава с най низшите престъпници, не и с големите риби... Не защитавам тези ромейчета, те си заслужават обвиненията, но всички виждаме, как мафиятурата не работи и гони единствено прошляците...

Уплаши ли се? Просто като дойдат полицаите се предаваш. Е ще се пооръсиш после ама адвокатът ще те изкара. Аз естествено се надявам да опиташ да избягаш.

И им повдигнете обвинения за ОПГ.

Да ги беше утрепал и тия двамата

На полицайката, напрво и зачислявайте танк. Само в нея и в леля Пена чистачката ни е надеждата. Бе в тази държава няма ли мъже?

Къде е оная ромейка, дето синчето и не било контингет на полицията?

И после полицая е виновен, че си е свършил работата.

Тц... тц.... кви добри циганета...