Прокуратурата потвърди официално, че Васил Божков е екстрадиран

Вчера в СГП са получени документи от МВР на ОАЕ, които са свързани с процедурата

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата потвърди официално, че Васил Божков е екстрадиран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата леко закъсня с това изявление... Защо?

Разни тролове друго ни обясняваха

Хахаха Мишока избяга но неможа да подкупи никой с руското си мислене , ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА

Утре по рейса да очакваме и Цветан Василев да го екстрадират от Сърбия.

В деня, в който екзекутираха Пригожин, екстрадираха българския му партньор. Брех че съвпадения.

В първият момент прочетох - Прокуратурата потвърди официално, че Васил Божков е екзекутиран - и си викам тези много бързо действат ... кога го обвиниха, кога го осъдиха ...

Нали ни обясняваха 3 години, че се крие в Дубай понеже оттам не може да бъде екстрадиран?

Руснаците се отървават от опашката.

"Прокуратурата твърди, че с неправилно налагане на налози и на данъци, държавата е изгубила около 700 милиона лева." Обаче 60те милиона рушвет са дадени правилно на Владко и Буци ! Там няма проблем !

А прокуратурата не знаеше ли че е екстрадиран като пристигна на летището?

Черепът се наигра!!!

Нали във фейса на 23.08 беше написал, че се прибира в България?

не остана сигурно място в този свят. Даже от Дубай екстрадират, а в ЮАР гръмват. У нас, тоже.

Божков не трябваше да се връща. 100% ще свърши като Алексей Петров или Пригожин.

Не били компютри, а компоти....

Явно парите са свършили

Тук е много интересна играта сега на 5.09 ще го пуснат с гаранция около 5 мил и ще видим какво подаръци е донесла от Дубай Черепа не играе в не уредени мачове

Прокуратурата да не се занимава с глупости, а да започва работа и по съмнения за корупция по високите етажи! Не може по кушаревски свидетелства да са вкарани десетки хора в затворите, а в случая да се неглижират, макар и да има доказателства.

"които го възпрепятстваха да си пристигне по-бързо" - явно доста препятствия са му се изпречили, че след колко години на изгнание беше ... милият

Най-големият тумор на света е Русията ... Трябва да се заличи от лицето на земята това фекално находище !!!

Аз пък смятам, че си дойде да участва в изборите.

Знам една държава, където ще го приемат като събрат, дори и орден ще получи.

И кой от ОАЕ го е придружавал до БГ??

Който е израснал с външна тоалетна, всичко с испражнения сравнява.

Проверили са дали има парашут и са го пуснали сам

Тебе ли да обесим?

И веднага им поверявах на сарафтурата

Линкът със сканираните документи сочи към PDF в локалната папка с изтеглени документи на някоя Лили. Вероятно служителка на dir.bg. C:/Users/Lilly/Downloads/%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%B0%20%D0%B8%20%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4.pdf

"Неофициално източници на NOVA обаче твърдят, че на 23 август Божков е бил уведомен от властите в Дубай, че не е желан на тяхна територия заради руски връзки. " Хаха :-) Половината от тези дето напуснаха Русия се подвизават в Дубай. Ама Божков го изгонили за руски връзки :-) Смешници. И арабите, дето са ги натиснали от посолството и нашите, дето се правят че им вярват.

Не е добре да сepeш там, където ядеш, мой! Въртял далавери тук - добре. Кътал милиони в Дубай - добре. Избягал при милионите в Дубай - добре. Започнал да върти далавери и в Дубай - не-добре!!! Айде, чао! Ако си беше седял върху милиончетата и да се занимава да гони силиконки по плажа, сега и ръцете му щяха да са пълни, и топките празни, и нямаше да е в ареста. Но хора като него не могат да стоят на едно място. Не ги свърта. Те затова или са много богати, или много мъртви. Трябва нещо да се прави. Да се върти. Да става. Е, стана! Сега ще се види и Брат Галев, и с Трактора, и с Къро, и с Еврото. Всичките ще се съберат. Само че не в ресторантите, в които обикновено ходят, мой!

Юни той подава молба да бъде разрешено да се прибере.ОАЕ отказва екстрадация на нашите власти по същото време.Одобряват искането му,но го пускат,експулсирайки го.

Не може да се вярва! Закривай!

Хазарта не се ли наказва със смърт там?

Етой тук от няколко дни иначе чак вчера дошлии документите

Извършвал ли е такава дейност там?

Терминът е "кошаревски свидетел" на името на с. Кошарево, обл. Перник.

деньги резко закончились и арабелите не търпят прошляци на тяхна територия. но пък щеше да е яко да го бяхя вкарали в арабски затвор, да му пълнят гъза ежедневно

за да не се хвалят, документите с искане за екстрадиция явно най-после са били преведени, но не от сегашните.

Така нещата си идват на мястото. Прибирал се бил ... Няма кой луд да го остави този да се върне и да не бъде осъден.

Мая е поела случая, тя защитава всичко, от паметници до черепи

“…Задържаха ги чехите и унгарците. Нашите бяха около 100 човека, всичките задържани. Между тях беше и Карамански. Тогава беше много трудно дори и за държавите, в които те се намираха, да се събере доказателствен материал, за да ги съдят. Унгарците решиха нещо много практично – държаха ги по една година в арестите. Вярно, че е нямало доказателства, но е имало данни. Държаха ги близо една година, после ги натовариха на един самолет и ги пратиха в България и самолета кацна със 100 души, заедно с Карамански и просто ги експулсираха от Чехия с информацията, която бяха събрали за конкретна дейност на всеки един от тях, но не достатъчна, за да бъдат съдени там. Нашето следствие тук се обърка. Кацна самолетът и след това един по един започнаха да ги пускат,”

Напразни напъни на прокуратурата...Истината май е друга...От днес има превод на документа, с който ВБ напуска арабската държава и там се казва, че това става ДОБРОВОЛНО!!!

“ Унгарците решиха нещо много практично – държаха ги по една година в арестите. Вярно, че е нямало доказателства, но е имало данни. Държаха ги близо една година, после ги натовариха на един самолет и ги пратиха в България и самолета кацна със 100 души, заедно с Карамански и просто ги експулсираха от Чехия с информацията, която бяха събрали за конкретна дейност на всеки един от тях, но не достатъчна, за да бъдат съдени там. Нашето следствие тук се обърка. Кацна самолетът и след това един по един започнаха да ги пускат,”

Тоя адвокат буквално изкърти, човека е поседял на слънце, явно, цитирам "ОАЕ не са му давали да напуска страната, поради съображения за неговата сигурност". Означава ли това, че ако има опасност за моята сигурност и кацна в Дубай и те няма да ми дадат да напусна страната. Велико е просто.

Важно е че жив и здрав човека

Доста време не съм писал тук. Месеци наред бях зает със сделка за придобиване на два хотелски комплекса.

Че и Пепи Еврото е там. Да го чакаме ли и него да кацне тези дни?

Има документ,където казват,че сам иска да се върне и отказват екстрадация.Това е друг документ с друга дата- сигурно уведомителен,че се пребира.Обаче пише екстрадиран?....

явно не си е плащал достатъчно 'такса спокойствие' в ОАЕ

абе, пич.... Ти чуваш ли се кво говориш? Те руснаците не искат да живеят в русия, той ще праща черепа там. Ето ти доказателство, че по-добре в затвора в американска колония, отколкото на "свобода" в СССР.