Прокуратурата поиска по-тежка присъда за смъртта на Милен Цветков

От държавното обвинение са на мнение, че престъплението е извършено умишлено

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска по-тежка присъда за смъртта на Милен Цветков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

15ка

Абе той каза, че съжалява и повече няма да прави така. Нали лежа вкъши 1 години, стига толко

Пожелавам на съдиите по това дело да изпитат същото което изпитаха близките на Милен Цветков! Едва ли присъдата ще е същата ако техен близък е убит от дрогиран по същия начин!

Най-малкото си е заслужил отнемането на книжката за доживот! Както и да го извърта адвоката му си остава факта, че въпреки не се чувствал добре заради питието със странен вкус(питие от няколко вида наркотици) е решил да шофира превозното средство. Като добавим и нарушението за скоростта и липсата на спирачен път защо да не се гледа като умишлено престъпление!? Нали ужким не бил под въздействие на наркотици, а на успокояваща паста и чай? Е тогава защо се врязал директно в колата на М.Ц.? Човек в пълно съзнание на случващото се около него(както адвоката на лайното твърди) не предприема самоубийствен ход ей така!

Каквото и да си говорим такива не си вземат поуки.Самият факт, че е хващан от камери да минава на червено и че е седнал да кара на наркотици , показва че не уважава никакви правила.За такива като него, особено с пари правилата са за глупаците.Оня ден един такъв с порше джип на 22-3 години ми идва насреща в еднопосочна улица с бясна скорост, а аз завивам от булеварда и ако и аз карах по-бързо и не очаквайки да има някой, защото улицата е еднопосочна, сблъсъка щеше да е неизбежен.И най- наглото в случая е че на мен ми показа среден пръст.Та и тоя същата история, за какво да спира на червено и да е трезвен- правилата са за глупаците и тия без пари.Те само като се качат в джипа и вече се имат за велики и недосегаеми и можещи да си правят каквото искат.А другите на пътя им пречат, понеже сигурно смятат че и улиците са техни.Да не говоорим, че тоя щеше да помете още 5-6 човека , които минаваха на пешеходната и се разминаха на косъм.Тогава не ми се мисли с какво още щеше да се оправдава.Тия още в деня в който са на свобода се качват на нова кола и дори не им пречи да карат без книжки.А и защо да се притесняват като виждат други като тях колко леко се измъкват.

Познавам човек, участващ в делото. Според него съдиите твърдят, че умишлено означава, че познаваш жертвата и имаш мотиви. В случая той не е знаел кой е пред него и няма мотиви.

Умишлено е защото кара джипа надрусан и може да убие всеки на пътя без да го познава.

Бивш наркоман няма! Утре ще излезе и ще убие друг човек, може би не само още един и отново няма да е умишлено. Важното е да оставим младежа да се кефи на живота и да прави каквото си иска безнаказано. А това, че някой е убит жестоко, сам, на улицата... голяма работа, нали?! БГ правосъдието, вие сте позор за тази страна!

Не си прав! В 80-90 % от престъпленията убиецът не познава жертвата, но е предумишлено убийство! В този случай е платено

Веднага едно разследване, кой е прибрал подкуп за да вземе такова решение в полза на убиеца

Той на 23, докато се решат нещата още 2 години, абе дайте му 5 години затвор и на 30 да излиза. Готова работата и да забравяме за този случай.

Още по-зле тогава. Качва се надрусан в кола и все му е едно кого може да убие без са го познава и без мотив. Можеше и повече пострадали са има /по принцип/

А междувременно мястото беше оживено и с пешеходци, и за малко не стана касапница, за който е гледал записа. Въобще след напушване, без книжка доживот плюс останалото.

вече е със 17 имота :) той, заедно с гей дружинката, командва всички институции, които могат да разследват: - НАП - ДАНС - Икономична Полиция

Този отпадък и онзи с ножа от парка ... между очите с червената точка !!!

Без право на обжалване....ЕФЕКТИВНО!!!!!!!!

На 30 ще си е млад мъж още, ше излезе, може да направи риалити шоу, някой друг рекламен договор и интервю. То си стана бизнес в днешно време да издевателстваш над хора, а защо не и да ги убиваш по пътищата - а после, хакуна матата, богаташчета мамини/ таткови.

Наркоманчето ако лежи 7- 8 г като излезе вече ще е изперкал. Старите пандийсчии ще го направет булка ЗА чудо и приказ

Само електрическия стол ще го оправи това надрусано копеленце.

тоя боклук изобщо не трябва да е жив . Пешеходците които пресичаха тогава по време на катастрофата се разминаха с смърта на косъм .