Прокуратурата поиска по-тежка присъда за смъртта на Милен Цветков

От държавното обвинение са на мнение, че престъплението е извършено умишлено

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска по-тежка присъда за смъртта на Милен Цветков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя боклук изобщо не трябва да е жив . Пешеходците които пресичаха тогава по време на катастрофата се разминаха с смърта на косъм .

Само електрическия стол ще го оправи това надрусано копеленце.

Наркоманчето ако лежи 7- 8 г като излезе вече ще е изперкал. Старите пандийсчии ще го направет булка ЗА чудо и приказ

На 30 ще си е млад мъж още, ше излезе, може да направи риалити шоу, някой друг рекламен договор и интервю. То си стана бизнес в днешно време да издевателстваш над хора, а защо не и да ги убиваш по пътищата - а после, хакуна матата, богаташчета мамини/ таткови.

Без право на обжалване....ЕФЕКТИВНО!!!!!!!!

Този отпадък и онзи с ножа от парка ... между очите с червената точка !!!

А междувременно мястото беше оживено и с пешеходци, и за малко не стана касапница, за който е гледал записа. Въобще след напушване, без книжка доживот плюс останалото.

Той на 23, докато се решат нещата още 2 години, абе дайте му 5 години затвор и на 30 да излиза. Готова работата и да забравяме за този случай.

Веднага едно разследване, кой е прибрал подкуп за да вземе такова решение в полза на убиеца

вече е със 17 имота :) той, заедно с гей дружинката, командва всички институции, които могат да разследват: - НАП - ДАНС - Икономична Полиция

Бивш наркоман няма! Утре ще излезе и ще убие друг човек, може би не само още един и отново няма да е умишлено. Важното е да оставим младежа да се кефи на живота и да прави каквото си иска безнаказано. А това, че някой е убит жестоко, сам, на улицата... голяма работа, нали?! БГ правосъдието, вие сте позор за тази страна!

Умишлено е защото кара джипа надрусан и може да убие всеки на пътя без да го познава.

Познавам човек, участващ в делото. Според него съдиите твърдят, че умишлено означава, че познаваш жертвата и имаш мотиви. В случая той не е знаел кой е пред него и няма мотиви.

Не си прав! В 80-90 % от престъпленията убиецът не познава жертвата, но е предумишлено убийство! В този случай е платено

Още по-зле тогава. Качва се надрусан в кола и все му е едно кого може да убие без са го познава и без мотив. Можеше и повече пострадали са има /по принцип/

Каквото и да си говорим такива не си вземат поуки.Самият факт, че е хващан от камери да минава на червено и че е седнал да кара на наркотици , показва че не уважава никакви правила.За такива като него, особено с пари правилата са за глупаците.Оня ден един такъв с порше джип на 22-3 години ми идва насреща в еднопосочна улица с бясна скорост, а аз завивам от булеварда и ако и аз карах по-бързо и не очаквайки да има някой, защото улицата е еднопосочна, сблъсъка щеше да е неизбежен.И най- наглото в случая е че на мен ми показа среден пръст.Та и тоя същата история, за какво да спира на червено и да е трезвен- правилата са за глупаците и тия без пари.Те само като се качат в джипа и вече се имат за велики и недосегаеми и можещи да си правят каквото искат.А другите на пътя им пречат, понеже сигурно смятат че и улиците са техни.Да не говоорим, че тоя щеше да помете още 5-6 човека , които минаваха на пешеходната и се разминаха на косъм.Тогава не ми се мисли с какво още щеше да се оправдава.Тия още в деня в който са на свобода се качват на нова кола и дори не им пречи да карат без книжки.А и защо да се притесняват като виждат други като тях колко леко се измъкват.

Най-малкото си е заслужил отнемането на книжката за доживот! Както и да го извърта адвоката му си остава факта, че въпреки не се чувствал добре заради питието със странен вкус(питие от няколко вида наркотици) е решил да шофира превозното средство. Като добавим и нарушението за скоростта и липсата на спирачен път защо да не се гледа като умишлено престъпление!? Нали ужким не бил под въздействие на наркотици, а на успокояваща паста и чай? Е тогава защо се врязал директно в колата на М.Ц.? Човек в пълно съзнание на случващото се около него(както адвоката на лайното твърди) не предприема самоубийствен ход ей така!

Пожелавам на съдиите по това дело да изпитат същото което изпитаха близките на Милен Цветков! Едва ли присъдата ще е същата ако техен близък е убит от дрогиран по същия начин!

Абе той каза, че съжалява и повече няма да прави така. Нали лежа вкъши 1 години, стига толко

15ка